Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CheAteR88
megvan😄
ezlenniaz?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

otto13
nem tudom márégen jértam rajta és nincs is meg de keresem .

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

CheAteR88
ezmegmienmap?:o

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

otto13
igy

Amikor rámész, hogy create server, akkor ott vannak a bot beállítási opciók.
Sziasztok!

Most szedtem le a game-t nagyon teccik csak egy a bajom nemtudom hogy hogyan kell betenni BOT-okat léccives segitsetek már!
Elõre is köszi!
gviski
Ismét lesz SMALLA LAN. Szokásos helyen, szokásos körülmények (Training Hotel, Százhalombatta). Ahogy a Trixx-ék videójában láthattátok a múltkori is nagyon jól sikerült! FUN-FUN-FUN 😄 Szeretettel várjuk az összes lámát, aki eddig ott volt, és aki csak hallott róla. Részletek a smalla fórumban.

Trixx video:
http://www.smalla.hu/downloads/funstuff/smallan_200703.wmv

www.smalla.hu

Virtual SimRacing

Nem, ezzel nem lehet megkerülni. Ugyanis én azt állítottam be, hogy abban a mappában ne jöhessen létre fájl, tehát a nem létezõ fájlt nem fogja ellenõrizni a szerver, mert amúgy hiába törölném, leküldi újra a szerver, csak valamiért nem fogadja el.

(Amúgy már javította Borg, nem ellenõrzi többé az overview fájlokat)
Ez csak annyit jelent, hogy a szerver olyan filet tartalmaz fasthttp-n, ami felesleges, mert valszeg a bsp is tartalmazza, vagypedig automatikusan újragenerálódó file kliens oldalon. Szóval ha ilyen file van, azt a szerverrõl kell törölnöm, avagy az ellenõrzés alól kivennem.
Átírtam egy kicsit a whitelistet, hogy ezen fileok többségével ne legyen gondja.
Persze más custom mapok cuccai még kavarhatnak majd, szóval teszteljétek õket.
Szega87
akkor már meg is van a módszer hogyan kerüljük meg az új módszert?

hax!
Sikerült, töröltem a problémás fájlokat, átállítottam a problémás fájlokat tartalmazó mappák ntfs engedélyeit, hogy ne lehessen írni beléjük, és felengedett, és sikerült elváltanom, lehet jönni 😄
5w0rdf15h
és ez csak 1 hiba nem is tom melyik gg map volt elõtte azis szarozik azis mehet a kukába

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

CheAteR88
na akinek nem volt semmi gond és admin az menyen föl a szerverre és váltsa el pls

5w0rdf15h
amig nem jártál gg mapon...azokkal bezzeg van

lásd:
Disconnect: Pure server: file \materials/overviews\gg_toycarpark.vmt does not match the server's file..

szerverrõl szedtem le szal Borg ezt is vedd ki a mapok közül akárcsak egypt.ktmet kiszedted

otto13
Disconnect: Pure server: file \sound\gungame\gungame2.wav does not match the server's file.. kitöröltem de ua.be enged de az 1 halálom után kidobja és iz is:
Disconnect: Pure server: file \materials/overviews\gg_toycarpark.vmt does not match the server's file..

Szega87
nekem se volt semmi gond

Nekem csak a HL2 EP1-bõl lopott fenyõ miatt felülírt fa modell textúráját, és a Coca Colás italautomatámat kellett törölni 😄
5w0rdf15h
nekem semmi gond nem volt

😊

CheAteR88
kezdi felbaszni az agyam ez a ..... szerver
Counter-Strike: Source

Map: de_dolls
Players: 4 / 18
Build 3150
Server Number 9
SetConVar: No such cvar ( ba_bank_version set to 2), skipping
SetConVar: No such cvar ( mattie_mugmod set to 1), skipping
SetConVar: No such cvar ( maprating_plugin_version set to 1.07), skipping
SetConVar: No such cvar ( mani_nextmap set to Map decided by vote), skipping
SetConVar: No such cvar ( mani_tickrate set to 100), skipping
Got pure server whitelist: sv_pure = 1.
CAsyncWavDataCache: 2 .wavs total 0 bytes, 0.00 % of capacity
Begin loading faces (loads materials)
End loading faces (loads materials)
Initializing renderer...
Error: Material "engine/colorcorrection" uses unknown shader "ColorCorrection"
Saved score reloaded
NE.FURGYÉLE x CsallÓ connected
*** ERROR: C_ServerRagdoll::InitModel: models/player/urban.mdl missing vcollide data ***
Disconnect: Pure server: file \models/characters\hostage_02.mdl does not match the server's file..
Disconnect: Pure server: file \models/characters\hostage_02.mdl does not match the server's file..

ezt bassza ki
ami failt kiirt kitöröltem... de mossemegy:S

PLS HELP!

:|
ezt keresõbe akartam írni, csak kicsit levagyok fáradva. 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

class c

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

armageddon666
hát mimásért? ^^

@

És azért módosított egy csomó textúrát, hogy jobban tudjon campelni, aha 😊
GaBenc
Dodo, nem jó a megérzésed. Örpi egy kemper és ennyi. <#vigyor3>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Szega87
mit írt ki?

Ez a vájett örp gyerek nekem pár hónapja amikor feltûnt kicsit gyanús lett, de annyira nem foglalkoztam vele, de azért a neve ott van a listámon.
Akkor ezek szerint jó volt a megérzésem.
Lompi73
neeeeeem toook
belépni!!!
és má újraletöltöttem a mapot is!!!
<#falbav>
de_inferno dark

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

armageddon666
Akkor x/0-nál mi a helyzet? O.o nekem még úgy tanították 0val nem lehet osztani o.O

@

Újrageneráltam az egypt összes fileját, szóval majd szóljatok mit mutat, ha megint sor kerülne rá.
Ha megint olyan lesz, hogy törlés után sem javul, akkor max törlöm a filet a szerverrõl, és meglátjuk mi lesz. Szerintem itt valami az egypt-el nem stimmel, lehet hogy a bsp-ben is van egy ilyen file betömörítve, és felesleges a külön könyvtárban lévõ material.
Na igen a NAGY HÁTSZÉLEM <#action> Amugy meg asszem (kill/dead) gyilok ossztva halál sztm.

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mindegy, elraktam dustra a mapot, egypttel majd kezdek valamit...
5on5 mix pübe/friendsbe!

Nohab
Következõ fájl: materials\de_egypt\egypt_fill01.vmt
Törlés után is csinálja.
Pontosan ugyan úgy, mint a materials\overviews\gg_toycarpark.vmt-nál
Ilyen problémák lehetnek eleinte a pure móddal, az egypt pont nem volt közte a napközben tesztelt mapoknak.
Na ez jo kor volt. Majdnem full volt a szerver erre elváltjuk egypt-re vagy mi a fenére mennék vissza sehol senki 😄

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Most újraraktam a filet a fashttp-re, próbáljatok újra belépni (úgy hogy törölve van a file).
GaBenc
A sok rohadt csiter. <#hamm>
Mindenkit kivágot, hiába törlöd.
Töröltem az egész egyiptom szart, letöltötte a serverröl és kidobot.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

SCITEK
Borg, valtsd mar el ezt a palyat, mert sennki se tud belepni!

armageddon666
GaBenc kb. 3dszorra csinálja és nemjó. és aszondja senkienk nemjó mert üres a szeró

@

Érdekes.

Pedig a fasthttp-n teljesen egyezõ file van.

Próbáld megint letörölni, és újra...
RaSTaBaNDiTa
Hella!

Ha ezt a crc checket fõleg a wh kiszûrésére szerelgetitek akkor van ennél egyszerûbb módszer is: venni kell demot a gyanús alakról aztán azt megnézni whval és ha mindig elõbb látja az ellent a sarkok elõtt akkor nincs mirõl beszélni...

ui: a sof2ben volt pbshot amikor a szerver auutomatice csinált rólad screenshotot amit te látsz éppen a képernyõdön és fennt tárolta a szerveren meg volt benne hardwarebann de így is hihetetlen mennyiségü cheater volt van lesz mert mindenre van ellenszer ...

SCITEK

Disconnect: Pure server: file \materials/de_egypt\egypt_fill01.vmt does not match the server's file..

letorlom, letolti a szerverrol, es ujbol kiirja

Valaki próbálta ezt?
Újabb css szerû hl2 mod.
Ez a vájett örp gyerek igen küzd a filejaival, az istennek nem akarja beengedni a szerver. Egy csomó olyanra kiabál neki, amire másoknál nem.
Sõt, valójában pár map óta mást nem is a piszkált már a szerver a filejai miatt.
OrioN the S
szólok nekik

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
még mindíg aszondam hárdveres bant kéne...csak hát azt mi nem tudunk ,de a valve elintézhetné..

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

armageddon666
neis rossz ötlet O.o 200Ftos esemes 1 nap játék. 1 hét meg 700Ft xD de lenne havidíj a hûséges embereknek, kedvezményekkel meg sorsolással xD

Borg: csíterek ellen hatékony és megvalósítható ötlet? hááát nemigen van... szerintem... a rendes csítekkel amiket ugye VAC megfogna... mindig van verzió ami VAC elõtt jár és nem fogja meg... na ezellen screenshotolós módszer pl. semmit mnemért hisz egy gombnyomással kitudja nyomni :\

@

szép az új radar, de még mindig mellé kell lõni 😄