Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lehet, nincs ilyen funkció a szerveren.
MÉG
MÉG
Attól nem kell félni, hogy szétspammelik vele a szervert, ha úgy érezzük, hogy már idegesítõ, mert mindenki nyomja be õket folyamatosan, akkor szólunk, és ha valaki nem áll le továbbra sem, akkor alkalmazzuk rá a lábbal való ütés fogalmát.
Lehet én látok valamit rosszul, de azon a képen 79 az in.
Sziasztok lenne egy elég nagy gondom! pár hónapja amióta a Steam-en lejött egy frissítés a játékon belül ha teljesen leveszem a grafikát ha nem veszem le 30 fps-em van. A frissítés elõtt 120FPS-em volt FULL grafikán, kegyetlen dühítõ és egyszerûen megoldhatatlan, a legfrissebb driver van fent ugyanezzel a driverrel 120FPS-em volt a frisstés óta meg 30....... GeForce 6600GT-m van légyszves segítsetek !!!!!!
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Hm.
forumon
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Hogy lehet jól megtanulni counter strike-val játszani
áááááá ! meccora lámi vok.SRY! az a beta mod az SDK-hoz van.SRYYYYY!!!!!#52847 pls töröld.THX (kilens oldalon akkor nemlehet betara váltani<#szomoru1>#szomoru1>)
Igy van, pl percenként 1 hangot lehet csak benyomni, és azt is csak halottaknak.
"hihihihi, llol" xD ezabezt 😄
nade. Szal tényleg tök fun hangok ezek, de más szerverek soxxor van hogy az idióták spammolják -.- és nemlehet semmit sem hallani csak (egy idõ után idegesítõ) fun hangokat. Szal nemtom milyen korlátozás lehetne rá ^^ mondjuk hogy 20 secenként egyszer? 😄
nade. Szal tényleg tök fun hangok ezek, de más szerverek soxxor van hogy az idióták spammolják -.- és nemlehet semmit sem hallani csak (egy idõ után idegesítõ) fun hangokat. Szal nemtom milyen korlátozás lehetne rá ^^ mondjuk hogy 20 secenként egyszer? 😄
@
Akkor lehet linkelgetni a wavokat meg mp3-akat, amiket szerintetek be kellene tenni.
hm. egész jó ötlet ez a szerverhang. tök imádom õket más szerókon 😄 elég viccesek is szoktak lenni ^^
JEe! xddd
Ha csinálsz, lesz 😊
Tehát a kliensen is lehet bétára váltani?
A szerveren ma reggel raktam át bétára. Az idle cpu load 10-18%-ról lement 0-1%-ra, szóval ez fixed, de úgy láttam, hogy a usereknek az IN még mindig 95 körül mozog csak. Szal akkor a beta kliens párosítással meg jo?
A szerveren ma reggel raktam át bétára. Az idle cpu load 10-18%-ról lement 0-1%-ra, szóval ez fixed, de úgy láttam, hogy a usereknek az IN még mindig 95 körül mozog csak. Szal akkor a beta kliens párosítással meg jo?
ha lesz benne "kurvaanyad" akkor JÓ!
hali!
át váltottam beta modra és ott meg van a 101-102 szinte folyamatosan net g 3-al néztem.
át váltottam beta modra és ott meg van a 101-102 szinte folyamatosan net g 3-al néztem.
Az SG szerveren nincsenek ilyen hangok.
--
Ugyanakkor felfrissíthetnénk a témát, hogy akartok e ilyen say-bõl triggerelhetõ fun hangokat. Legalább egy 10-20 félét, amit persze csak korlátozottan lehetne meghívni.
--
Ugyanakkor felfrissíthetnénk a témát, hogy akartok e ilyen say-bõl triggerelhetõ fun hangokat. Legalább egy 10-20 félét, amit persze csak korlátozottan lehetne meghívni.
Egy ideje már játszok, de nem sikerült rájönnöm hogyan lehet lejátszani a hangokat, vagy zenéket, amik a szerveren vannak. Valami 'playsound' konzolon keresztül, nem?
Hogyan lehet pontosan?
Hogyan lehet pontosan?
lenne idõm tesztelnék-.-
de hazajövök és hála isten full a szerver
akkormegnemsokkedvevanazembernek
de hazajövök és hála isten full a szerver
akkormegnemsokkedvevanazembernek
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Az még ez elõtt volt 😄
Én 2 nappal ezelõtt is ezt mondtam, hogy valaki valamit pls. Baszott bárki is tesztelni, úgy tûnik.
nem lehet belépni a szerverre!!!
de_egypt fut vk valamit pls
de_egypt fut vk valamit pls
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
nemhosztingolok cetlit
cetlire
sv_lan 0
Ezt akkor írja, ha neten keresztül akarsz lanos szerverre kapcsolódni.
Szóval valami eléggé nem jó.
Szóval valami eléggé nem jó.
El is indult offline-ba mindkettõ, látja is a másik szervert, azonban ezt a hibaüzenetet írja: Lan servers are restricted to local clients (class C)
Amúgy engem ütöttél ki 😄
Van a steamben olyan opció, hogy go offline, szóval ha kész minden dolog, akkor bekapcsolod azt, és reménykedsz, hogy a lanon való játékot nem tiltja le, csak a netest.
sztem ilyen LANra egyszerûbb lenne törtet szerezni és azzal nyomni, bár ez csak az én véleményem... (fõleg hogy abszolut fair hisz az eredeti megvan ^^)
@
kb
Mármint úgy érted h. mindkettõt külön-külön feltelepítem online, updatelem, majd offlineban elindítom? Most nem is tudom hírtelen, lehet h. talán telepítésnél is lehet offlineba alkotni!?!
Talán az offline móddal való kis trükközéssel megoldható.
Meg lehet azt oldani, h. egy db eredetivel lehessen játszani Lanon valahogyan? Vagy muszáj kettõ eredeti hozzá?
Nem kell foglalkozni velük.
A kovetkezo a problemam: Normalisan jatszok egy serveren, es console-ban megneznem hogy a sebzeseket, de tele van ilyen piros Performance Warning-okkal. Tegnap peldaul a LAMAs-on jatszottam, es asszem ilyen textura hibakot irt, de ez nem biztos, ha kell megnezem majd pontosan. Erre mi a megoldas, vagy nem kell vele foglalkozni, nem okoz szaggatast(laggot)? <#help>#help> Elore koszonom a valaszokat!
hoy ehh
Egyik srác csinált egy képet a szerver proci terhelésrõl, hogy hogyan változott az utolsó update után 😊
Igy fest nálunk is, ezért csak 90-96 az IN, az eddigi 100-102 helyett.
(A FRI azaz péntek közepét kell nézni, ahol a kiugrások kezdõdnek. Ott kapta meg az updatet a szerver.)
Igy fest nálunk is, ezért csak 90-96 az IN, az eddigi 100-102 helyett.
(A FRI azaz péntek közepét kell nézni, ahol a kiugrások kezdõdnek. Ott kapta meg az updatet a szerver.)