Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

materials/sprites\glow01.vtf

Vajon ezt miért módosítaná bárki is...
janos666
Ne legyen inkább fizetõs "külsõsök"-nek? <#idiota>
Van valami említésre méltó az elmúlt 6-8 hónap eseményei közt CS:S terén?
akkor meg az lenne a probléma hogy sosincs senki

Ennyire azért nem súlyos a cheater helyzet 😄
Hülye ötletekbõl már van bõven, valami hatékony és megvalósítható is kéne már 😄
armageddon666
Szerintem legyen regisztráció a szerverre... és akkro csak a regelt steamIDket engedi fel ^^ úgyis általában ugyanazok az emberek vannak fenn... így az iylen beugrok csalni random szerverre csíterek kilennének szûrve... esetleg még meghívásos rendszer mellé? xD (najó, elég hülye ötlet -.- csak úgy eszembejutott)

@

dehülyékvagytokistenem 😄

GaBenc
Borg, ez nem leszarom efekt. Csak még vitatkoznak a megoldáson. Ne ad fel.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

GaBenc
Csináltatok itt nekem 111 hozzászólást. Nem olvastam még végig. De ezt nem hagyom ki.
Szovjet, ki a szar mondta neked, hogy csalsz? (tudjuk hogy csalsz csak nem mondjuk, nagy a hátszeled(CCCP))
Vicce kivül, ez a K/D arányt hogyan számoljuk? Ha lövök 16:0 akkor az 16:0 K/D arány? Vagy azt nézik, hogy csak 138. vagyok a statban? Szovjet meg azért nem csal folymatosan, mert van hogy még nálam is bénáb (na akkor csal)

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

(Terrorist) NE.FURGYÃLE x Csallà @ TSpawn: portal sim÷n betudt÷l jönni a szerverre?

lál 😄
Igen, most nézem a logban.
Majd kitalálok valamit mindjárt.
Ha törlöd nem oldódik meg?

---

Ettõl függetlenül az az érdekes, hogy több embernél olyan fileokra is hivatkozik, amik amúgy a whitelisten engedélyezve vannak, szóval nem kéne nézze õket... lehet kicsit bugos még ez a pure szerkezet.
Nohab
Pontosabban : materials\overviews\gg_toycarpark.vmt
Ezzel a fájllal volt problémája.
Milyen filera hivatkozott? Ez az info kell ahhoz, hogy valamit tudjak rá mondani.
otto13
Hi!
gg_toycarpark na ide nem engedett be.le töröltem de akkose akart mire reconnekt, addigra másik map majd ha lesz kiproszálom.<#szomoru1>

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

OrioN the S
<#eljen>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Beállítottam, hogy erre a console mappára ne ugasson. Most indul ujra a szerver, utána meg lehet próbálni.
OrioN the S
azaz osszad neki 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

(reason "Pure server: file \materials/console\background01.vtf does not match the server's file.")

Ez az gondolom?
OrioN the S
asszem õõõõ console/materials/background.cöccöröccöcö

CheAteR88
nekemis levan cserélve de még nemugatott semmié

(lekopogtam)

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Ez melyik file? Erre írhatok egy kivételt bele, hogy a hátterekért ne piszkáljon senkit.
armageddon666
no igen, de ezzel a móccerrel (shot) a textúra cserélõs WHsokat szeretnék kiszûrni.... azokat meg nemhiszem hogy így instant kicseréli ^^

@

SCITEK
Az admin pluginhez semm kell letolteni semmit, meg a VIP mod hoz sem.

bind "f5" "wh 0;aim 0;jpeg;aim 1;wh 1"

CheAteR88
oh je
és hol az 1-sõhely?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Szega87
spammelünk:

Népszerû témák
1. Az evolúció
2. Counter-Strike:Source <#pias>
3. SilkRoad Online
4. Harry Potter 5
5. Partyarcok
6. Overlord
7. FPS iskola
8. Lost Planet
9. Battlefield 2
10. DrIVer: Parallel Lines

CheAteR88
Counter-Strike:Source(198 új üzenet)

miarákotcsináltokmá?😄

5w0rdf15h
amig nincs full server addig lehet specta....addig meg ne üldözd már el az embereket

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

az munka... :/

OrioN the S
azért az kemény ,hogy a cs-be lévõ hátterem miatt nem enged fel 😄D😄:

OrioN the S
már ne haragudj ,de amíg nincs teli a szerver addig ,miért ne maradhatna spectába? eszik,szarik,nézi ahogy játszol... akkor áll be amikor akar ,kivéve ,ha kellene másnak a slot...

Hát én ott szenvedek, mert én egyedül vagyok, 2-en meg ellenem, te meg már 10 perce csak figyelsz spectben, kérlek, hogy állj be, mert egyedül szar, erre te azt mondod, hogy ehhez te túl béna vagy. Mondom jó, akkor menj el, de azért nem kellessz, hogy spectbõl figyeld, ahogy szenvedek...

Lehet kicsit durva volt, de akkor is szemétség kicsit 10 percig csak nézni, ahogy egyedül próbálok 2 ember ellen menni, ahelyett, hogy beállnál te is játszani.
Solid Snake
Teszteltem mindent jónak talált, pedig............ <#eplus2>
Csak Dodo55 zavart el /szívélyes fogadtatás/ erröl ennyit. További jó játékot mindenkinek.
Szega87
#52729 <#idiota>

urbijoe
amugy a strandon netezek egy mac-en Siofokon
a freemail mért fagy meg rajta?
van itt vagy 6 darab és egyiken sem jön be

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
mér?

Szega87
jó nyaralást , mire hazaérsz törölheted a steam mappát a sok file különbözõség miatt ^^

urbijoe
hali.
most a Balaton-on vagyok egy hétig nem látjátok a pofámat😄DD
mindenkinek jo cs:s-zést meg jo munkát

Ha belépsz még, akkor próbálj meg pár mapot beváltogatni, hogy melyiknél milyen file jelentkezik esetleg. Fõleg a cycleben lévõ mapokat kéne átnézni.
Úgylátom azért ilyenolyan okokból mindenkinél lesz egy pár file, amit kitöröltet vele a szerver 😊

Ha pölö nem fasthttp-n keresztül kapta a mapot, hanem külön töltötte le, akkor van esély különbözõségre. Vagy ha valami kísérletezés, másik custom map, stb felülírta. Vagy belepiszkált, kinullázta a wavot, stb...
Na, voltam fent.
Csak 2 fájlal volt gondja.
Az egyik egy tree_dedicous textúrafájl, ami a HL2 Episode 1-ból lopott fenyõmodellek textúrái között volt, valószínüleg ez a fájl létezett már az EP1 elõtt is, csak az Ep1-ben változott valamit, én meg az egész props_foliage mappát exportáltam a gcf-bõl.

A másik meg valami detail_sprite vagy mi, az a detail textúrák között volt, ami meg valószínûleg akkor került oda, amikor a HLDM:S-bõl portoltam a crossfire pályát CSS-be, mert az van tele detail textúrás textúrákkal, és azokat is kézzel nyertem ki a HLDMS GCF-jébõl.
de nekem egy szendicsch isch elég lenne

Szega87
én is éhes vagyok , de nem müködik a tûzhely whahaha <#idiota>

mit eszel? had egyekmán énis!

Megyek mindjárt, csak elõtte eszek gyorsan, mert elhûl.
Ezt a signaturealex fájlt véletlenül ismerem.
A de_dust3-hoz tartozik, és a materials gyökérkönyvtárba írja magát, ezért a Valve Hammer Editorban az a default textúra, mióta lent van a gépemen a de_dust3. Mert elméletileg egy ilyen téglás textúra a default, de mivel ez nincs semmilyan alkönyvtárban, ezért megkapta a textúraböngészõben az 1. helyet.

Szóval ártalmatlan fájl, és nem tudom mi köze a gg_ravenholmhoz.
Valaki bemehetne a szerverre, hogy ne este kelljen a bugokat vadászni, fõidõben.
Lol, véletlen volt, csak kimaradt egy d betû a hozzászólásaid végérõl XD
Ide, de ha egyfélét használnak, arra tudok kivételt írni. Csak tudni kéne milyen könyvtárba pakolják az admin skineket.
Szega87
cs2hu,smalla,lamas admin modelleket használ , nem tudom ez ide tartozik e?

armageddon666
ahhaaaa... régen volt ilyen modellem O.o MP5höz asszem... jóez valamire? O.o

@

A custom skinek korlátozását továbbra is aggályosnak tartom... van egyátalán olyan magyar szerver, ahol custom skineznek?