Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vajon ezt miért módosítaná bárki is...
Van valami említésre méltó az elmúlt 6-8 hónap eseményei közt CS:S terén?
Hülye ötletekbõl már van bõven, valami hatékony és megvalósítható is kéne már 😄
@
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Szovjet, ki a szar mondta neked, hogy csalsz? (tudjuk hogy csalsz csak nem mondjuk, nagy a hátszeled(CCCP))
Vicce kivül, ez a K/D arányt hogyan számoljuk? Ha lövök 16:0 akkor az 16:0 K/D arány? Vagy azt nézik, hogy csak 138. vagyok a statban? Szovjet meg azért nem csal folymatosan, mert van hogy még nálam is bénáb (na akkor csal)
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
lál 😄
Majd kitalálok valamit mindjárt.
Ha törlöd nem oldódik meg?
---
Ettõl függetlenül az az érdekes, hogy több embernél olyan fileokra is hivatkozik, amik amúgy a whitelisten engedélyezve vannak, szóval nem kéne nézze õket... lehet kicsit bugos még ez a pure szerkezet.
gg_toycarpark na ide nem engedett be.le töröltem de akkose akart mire reconnekt, addigra másik map majd ha lesz kiproszálom.<#szomoru1>#szomoru1>
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ez az gondolom?
(lekopogtam)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
@
bind "f5" "wh 0;aim 0;jpeg;aim 1;wh 1"
és hol az 1-sõhely?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Népszerû témák
1. Az evolúció
2. Counter-Strike:Source <#pias>#pias>
3. SilkRoad Online
4. Harry Potter 5
5. Partyarcok
6. Overlord
7. FPS iskola
8. Lost Planet
9. Battlefield 2
10. DrIVer: Parallel Lines
miarákotcsináltokmá?😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Lehet kicsit durva volt, de akkor is szemétség kicsit 10 percig csak nézni, ahogy egyedül próbálok 2 ember ellen menni, ahelyett, hogy beállnál te is játszani.
Csak Dodo55 zavart el /szívélyes fogadtatás/ erröl ennyit. További jó játékot mindenkinek.
a freemail mért fagy meg rajta?
van itt vagy 6 darab és egyiken sem jön be
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
most a Balaton-on vagyok egy hétig nem látjátok a pofámat😄DD
mindenkinek jo cs:s-zést meg jo munkát
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Ha pölö nem fasthttp-n keresztül kapta a mapot, hanem külön töltötte le, akkor van esély különbözõségre. Vagy ha valami kísérletezés, másik custom map, stb felülírta. Vagy belepiszkált, kinullázta a wavot, stb...
Csak 2 fájlal volt gondja.
Az egyik egy tree_dedicous textúrafájl, ami a HL2 Episode 1-ból lopott fenyõmodellek textúrái között volt, valószínüleg ez a fájl létezett már az EP1 elõtt is, csak az Ep1-ben változott valamit, én meg az egész props_foliage mappát exportáltam a gcf-bõl.
A másik meg valami detail_sprite vagy mi, az a detail textúrák között volt, ami meg valószínûleg akkor került oda, amikor a HLDM:S-bõl portoltam a crossfire pályát CSS-be, mert az van tele detail textúrás textúrákkal, és azokat is kézzel nyertem ki a HLDMS GCF-jébõl.
A de_dust3-hoz tartozik, és a materials gyökérkönyvtárba írja magát, ezért a Valve Hammer Editorban az a default textúra, mióta lent van a gépemen a de_dust3. Mert elméletileg egy ilyen téglás textúra a default, de mivel ez nincs semmilyan alkönyvtárban, ezért megkapta a textúraböngészõben az 1. helyet.
Szóval ártalmatlan fájl, és nem tudom mi köze a gg_ravenholmhoz.