Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mert valahogy a fórumjain nem zengenek ennyire ódákat róla.
És az egered is egy xar 😊
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
2. szar az egered
3. az elsõ kettõ kombinációja
2) nálam is szar a net mostanába
a másik meg, hogy amikor épp találkozok vmi ellenséggel, egyszer csak mintha megrántanám az egeret (pedig nem), tök másmerre nézek és lelõnek. ez 2-3 hete megy. vmi frissítés okán lehet? persze laggol is mostanában a csé.
vagy kár volt 900Ft-ért venni egeret? na jóéccakát.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
jo akkor hagyom ugy ahogy volt.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Ha meg igen, akkor töröld amit kiir csatlakozáskor.
megjöttem a nyaralásból,
valaki leirná melyik mappát vagy mit kell törölni,mert nincs kedvem 200 hozzászólást elolvasni?
vagy a legegyszerübb ha ujrarakom az egész cs:s-t
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mitol fugg, hogy a szerver orokre 20slotos maradjon ? Ha jol tom akkor most csak teszt jelegel 20slotos ? Csak kivéncsi vagyok.
u.i.: Elbujtam, keresetek meg ! <#vigyor2>#vigyor2>
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Nem mind egy miért? <#papakacsint>#papakacsint>
Akkor lehet nálam sincs meg a 100, majd megnézem. De a current az sokszor bõven 100 fölött van nekem.
Szerk: Na ja, megnéztem azt a screenshotot, amit Vegas kért, miután adtam neki egy szép fejest AWP-vel, meg még pár embernek, és azon 147 a jelenlegi in, viszont 84/s a másodpercenkénti átlag.