Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
game-monitor.com , a steam server browser bugos

Aquir
Nem nagyon akar szervereket találni a játék.. valakinek van ötlete miért nem? Elvileg teljesen letöltött mindent (100% - ready)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ki is próbáltad a játékot, vagy csak a képek alapján mondod?
Mert valahogy a fórumjain nem zengenek ennyire ódákat róla.
Antiaim 😊
Sztem az elõzõeknél durvább a probléma forrása...Ne igyál annyit...
És az egered is egy xar 😊

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

1. szar az egered
2. szar az egered
3. az elsõ kettõ kombinációja
fatalspeter
jaja<#crazya>

1) szar az egered
2) nálam is szar a net mostanába

nektek van olyan néha, hogy egyszer csak game közben magától bepörög valami? olyan mintha az eget nézném és az egeret ká gyorsan mozgatnám 1 irányba. mintegy bepörög magától. és amíg meg nem mozgatom, addig azt is csinálja. tiszta mókás, viszont iszonyat idegesítõ. pedig nem is iszom csé elõtt.

a másik meg, hogy amikor épp találkozok vmi ellenséggel, egyszer csak mintha megrántanám az egeret (pedig nem), tök másmerre nézek és lelõnek. ez 2-3 hete megy. vmi frissítés okán lehet? persze laggol is mostanában a csé.

vagy kár volt 900Ft-ért venni egeret? na jóéccakát.
sajnos az 😊

Szega87
te a sternway|Fatál vagy?

OrioN the S
dobd ki ,add el daráld be... Play Ghost Recon Advanced Warfighter® 2 <#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Aquir
egyébként a régi cs az már tök más... azt már régóta nem játszom mióta ez van 😊 De most hogy a monitoromon otthon a székemben látom ugyanazt a kezelõfelületet (Steam,cs:s), mint a bizonyos kévézókban, és "na végre" gondolattal birtokolom, nos nem rossz 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
ó ne félj, jó vagyok (mind2 értelemben)

banoljátok plz

fatalspeter
Sziasztok! Végre sikerült regelnem :@ Sosem kaptam aktiváló emailt!

azt ne felejtsd el ,hogy bármennyire is nemmegy eleinte soha ne csalj benne ,me csók 8 ezer forint 😊
Aquir
eddig ezt max kávézóban nyomtam mert nem otthon tanultam és ott nem volt internetem csak itthon 😛

😄
Aquir
hi. megvettem a játékot és letöltöttem 😊 Csudijó 😛

Szega87
este nightcup lesz , 16 klán részvételével , nevezni még lehet : www.virgin-eSports.hu

Egy ki Iraqi felling nem árt. Na meg nagyon jól össze lehet hozni a Source engineel.
Hi! Ha esetéeg érdekel valakit már van játszható béta verziója az Insurgency Modern Combat-nak.http://www.insurgencymod.net/. Nekem nagyon bejön.
Mozzanat
Vagyis 1.6 on, amugy ott sokkal jobban megy a fun mint a sourcén

Mozzanat
borg be kellene rakni egy kés mapot is a szervere, csak a poén kedvéért ugy sincs ijen nagyon sehol.

Szega87
már nagyon sokszor volt xD

ez csak a counter strike edition... 😄

urbijoe
nekem alapon van minden ,meg azok a map-ok amiket a szerverröl tölt le,mivel csak ezen a szerveren játszok.
jo akkor hagyom ugy ahogy volt.

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Ha semmi custom skint meg ilyeneket nem használsz, úgysem lesz gond.
Ha meg igen, akkor töröld amit kiir csatlakozáskor.
urbijoe
na hello.
megjöttem a nyaralásból,
valaki leirná melyik mappát vagy mit kell törölni,mert nincs kedvem 200 hozzászólást elolvasni?
vagy a legegyszerübb ha ujrarakom az egész cs:s-t

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Az, bár nekem szarul ment 😄
5w0rdf15h
többet se fogadnak ellened 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Mozzanat
jo volt a mai game<#mf2>

Mozzanat
jo gép, sok gyakorlás,jo net ez az alap

kivéve 18-

HunnernesKonge
Azthiszem felnézek mostanában 😊
5w0rdf15h
egy sört mindenkinek aki megfordul a szerveren

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Szegény ember vagyok, még az ág is huzz. Egy Sört !

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szega87
mennyit fizetsz érte hogy maradjon?

NA CSÁ !
Mitol fugg, hogy a szerver orokre 20slotos maradjon ? Ha jol tom akkor most csak teszt jelegel 20slotos ? Csak kivéncsi vagyok.

u.i.: Elbujtam, keresetek meg ! <#vigyor2>

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

OrioN the S
jaj ne D: <#rinya>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

GaBenc
Azért mert Promi is neked válaszolt <#nemtudom>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

GaBenc
Miért, miért? Mindig csak ezek a kérdések....
Nem mind egy miért? <#papakacsint>

Mr Hyde
Ember, ezeket miért nekem mondod? lol 😊 Én csak azt akarom megtudni, hogy melyik konzol parancsal lehet lejátszani hang file-okat.

GaBenc
Nem lehet megtanulni. Ha kezdö vagy akkor olyanokal játszál akik nem csak a hentre mennek. Esetleg a botok ellen, van valami script vagy mi amikor a botok késel szaladgálnak és csak fejestõl halnak. Na az segit célozni. De a játékot azt nem tudod megtanulni, a mapokat lehet. Azért van sikere, mert emberek ellen játszol, igy minden kör más.

Mozzanat
😄

Opsz, tényleg, csak én a jelenlegit szoktan nézni, ami 79, de ha belegondolok, hülyeséget csináltam, mert a másodpercenkénti átlag a lényeg, az meg a 102/s.

Akkor lehet nálam sincs meg a 100, majd megnézem. De a current az sokszor bõven 100 fölött van nekem.

Szerk: Na ja, megnéztem azt a screenshotot, amit Vegas kért, miután adtam neki egy szép fejest AWP-vel, meg még pár embernek, és azon 147 a jelenlegi in, viszont 84/s a másodpercenkénti átlag.
Te látod rosszul. 102.0/s az in.
Mr Hyde
De nem csak ez a szerver létezik a világon 😊 -Bah, reménytelen, olyan mintha valami államtitkot akarnék megszerezni...