Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Szóval kalap szar. Lassan el kell fogadni, hogy sem a videokártya gyártójának, sem a játék készítõknek nem érdeke, hogy jól fusson a régi kártyád. Régi.. ez is relativ ugye.
Az nvidia logikusan az új kártyáit nyomja, vista alá nem is csinálnak már semmit a gef 6-7 szériával.
A valveba meg ugyancsak tömik a pénzt a hardvergyártók, így õk sem fogják azt szem elõtt tartani, hogy sokáig használható maradjon a régi hardverrel. Szóval vagy gyilkolod a pénzt a gépedbe, vagy beletörõdsz, hogy nemhogy a régi szinvonalon fut, de még egyre rosszabb is lesz, mert tesznek róla. MInekután a driverfrissítést az nvidia max az új játékok miatt tudja erõltetni, így kénytelenek a játékfejlesztõk által kiirtani a régebbi kártyákat. A sourcehoz ugye kötelezõ az update, mert különben nem enged játszani. Nem is lenne optimálisabb helye egy teljesítménycsökkentésnek a régi hardverekhez...
Proci fronton meg ugyanez a helyzet, csak ott méginkább függõ a source motor. Hiába nem akar az ember újabb játékokkal játszani, a meglévõl teljesítménye is folyamatosan romlik - milyen érdekes.
Punkzoli : Az elsõt beírtam a másodikat csak 2-re engedi.. (amugy próbáltam még egy config beállítást is amin nagyon sokminden vissza van véve.. pl az nem látszanak a hullák, fák teteje stb.)
Gondolom úgy tolod, ha egyszer a CSS-el hasonlítod össze 😊
Én azok után amit olvasgattam a játékról, inkább élbõl megvárom az elsõ patchet.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mat_picmip 4
A másik meg hogy ilyen vicces kis szart bárkirõl összelehetne vágni...
Valaki tudna adni javaslatot mit tehetek? (tudom nem a legjobb a gépem: p4 3 ghz, 1 giga ram , geeforce 6600 gt)
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Köszi elõre is!
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
(olyan fosnak is néz ki mondjuk)
péter használd a válasz gombot 😄
meg hogy ha továbbra sem találok szervereket, akkor töröljem ki a config mappából a serverbrowser.vdf és a masterservers.vdf-et
Mert az mennyire baj ha routeren keresztül csatlakozom?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Lehet hogy a routered, vagy tûzfalad bezavar neki.