Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

urbijoe
nekem vista alatt minden játék tök jol megy kivéve a CS:S

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

janos666
A vistás topicban már leírtam, de a Gef8-ak telejesítménye is visszaesik vistás driverekkel. Nem kártyaspecifikusan fejlesztik a drivert, egyszerûen lassúak még. A különbség annyi hogy gyors kártyával játszható marad a játék. Ha %-os romlást akarsz mérni ott meg az is gond lesz hogy a get8-at amúgy se hajtják ki teljesen a régi játékok, de pl. CS:S-nél méginkább CPU limitbe ütközöl. Nem azért kell szidni az nvidiát hogy nem érdekli a gef6, hanem hogy összességében lassan vánszorognak a vistás driverei. De most hogy kijött már pl. a RadeonHD meg a DX10-es Lost Planet elkezdtek rámenni a teljesítményre is, mert dx10 meg ugye csak vista alatt van, aztán röpködnek a FPS-es is hogy Radeon vagy geforce...
Én ezt a konfigurációt fél éve kapartam össze, néhány meglévõ alkatrészbõl plusz vettem hozzá procit, meg még ramot na 2 hónappal ezelõtt 120 FPS-el döngettem a terroristák által megszállt területeken, most meg egy windows újrainstall óta már olyan szinten lement az FPS-em ami kegyetlen nagy változás és nem lehet megmagyarázni, hogy ez most tényleg egy Steam update miatt lenne vagy sem

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Senkkik
csak ezzel az a baj hogy sokan már megunják az állandó gépfejlesztést (vagy épp nincs rá pénzük) és ezzel a gyártónak lesz rossz ,mert kevesebben fogják venni a terméket.. De gondolom annyival nem vesznek belõle kevesebbet hogy megérje régebbi hardverekre is javításokat stb. kiadni.. Én kb fél év múlva veszek egy új gépet (mert már nagyon idegesít a low fps) de jelenleg valami alternatív megoldást kell keresenm hogy addig is tudjak játszani... Ez van, ezt kell szeretni.. 😞

Vagy mélyen a zsebébe nyúl az ember, vagy megvárja hogy még a Passziánsz is beszaggasson 😄

Hát ez tényleg így van.

Nekem speciel 6600GT-m van, és jelenleg Vista alatt a 81.97-es XP driverrel 85-90fps-t tol VST-ben, játékban meg átlagosan 45fps körül van. Néha csak 30, néha 100...
Szóval kalap szar. Lassan el kell fogadni, hogy sem a videokártya gyártójának, sem a játék készítõknek nem érdeke, hogy jól fusson a régi kártyád. Régi.. ez is relativ ugye.
Az nvidia logikusan az új kártyáit nyomja, vista alá nem is csinálnak már semmit a gef 6-7 szériával.
A valveba meg ugyancsak tömik a pénzt a hardvergyártók, így õk sem fogják azt szem elõtt tartani, hogy sokáig használható maradjon a régi hardverrel. Szóval vagy gyilkolod a pénzt a gépedbe, vagy beletörõdsz, hogy nemhogy a régi szinvonalon fut, de még egyre rosszabb is lesz, mert tesznek róla. MInekután a driverfrissítést az nvidia max az új játékok miatt tudja erõltetni, így kénytelenek a játékfejlesztõk által kiirtani a régebbi kártyákat. A sourcehoz ugye kötelezõ az update, mert különben nem enged játszani. Nem is lenne optimálisabb helye egy teljesítménycsökkentésnek a régi hardverekhez...
Proci fronton meg ugyanez a helyzet, csak ott méginkább függõ a source motor. Hiába nem akar az ember újabb játékokkal játszani, a meglévõl teljesítménye is folyamatosan romlik - milyen érdekes.
Senkkik
én már azt mondom hogy mind1 hogy néz ki csak menjen élvezhetõen 😞

Amúgy most pl. beléptem és 120FPS-em volt de csak azért mert jelenleg senki sincs a szerveren, de ahogy jön mondjuk 5-6 ember akkor már kapásból 40 FPS-em van de attól több akkor meg már szabályosan szaggat a játék, valaki PLEASE segítsen!!!!

Senkikk! nekem az új 6-os szériás driver van fent az nvidia honlapjáról és nekem is ugyanezt csinálja, sõt visszatettem azt a drivert amivel 120FPS-em volt a winfos reinstall elõtt és az sem segít egyszóval nem tudom hogyan lehetne ezt megoldani. Én is kipróbáltam azt a config beállítást ami sok mindent kivesz a játékból, na de annak semmi értelme a hullál eltûnnek a spraylogók nem látszanak szóval akkor már ha ennyire lebutítom akkor mi értelme az egész játéknak. Szerintem a Steam update b.szott el valamit

Senkkik
Ezt a drivert tettem fel hátha jobb lessz : Forceware 168.18
Punkzoli : Az elsõt beírtam a másodikat csak 2-re engedi.. (amugy próbáltam még egy config beállítást is amin nagyon sokminden vissza van véve.. pl az nem látszanak a hullák, fák teteje stb.)

És milyen multiban?
Gondolom úgy tolod, ha egyszer a CSS-el hasonlítod össze 😊
Én azok után amit olvasgattam a játékról, inkább élbõl megvárom az elsõ patchet.
OrioN the S
kipróbáltam.. 3 napja azzal tolom

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Aquir
na, most újra foglalkoztam ezzel és csak ki kellett kapcsolni a router tûzfalát.. már minden teljesen jó..

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

naja

3dsky 0 -ra
r_3dsky
mat_picmip 4
HunnernesKonge
Azért wardenre nem mondanék ilyet. Mert lehethogy kövér és visszataszító valamint buta mint az átlag amerikai, de gecijól keres vele 😄
A másik meg hogy ilyen vicces kis szart bárkirõl összelehetne vágni...
Senkkik! nekem dettó ugyanez a problémám és a gépem is hasonló GeForce 6600GT-vel ugyanígy újraraktam az XP-t és a Source-ban ha sokan vannak a pályán akkor 10 FPS-em van teljesen játszhatatlan

janos666
Milyen VGA drivert tettél fel?
Senkkik
nah kéne valami help... Nemrég ujraraktam az xpt mer már sz*r volt.. Egybõl feltûnt hogy nem megy úgy a cs mint régebben.. No mind1 gondoltam.. Egy idõ után má nagyon zavart és levettem a beállításokat (FAQ-ban leírtak szerint) megy is rendesen ha nincsenek sokan az adott serveren.. De ha többen vannak akkor 10 fps körül van az átlag..
Valaki tudna adni javaslatot mit tehetek? (tudom nem a legjobb a gépem: p4 3 ghz, 1 giga ram , geeforce 6600 gt)

TEKERD!!!!
Peck
Ezzel most sokat mondtál 😊 Melyik a sok közül visszaolvasva.... 😊

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

mapteszt
Peck
Sziasztok,az lenne a kérdésem hogy nem tudtok valami jó lakótelep feelingû mappot,est. 10emeletes házban lehet vadászni,vagy valami B13c. film jellegére hasonló-t?
Köszi elõre is!

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

fatalspeter
<#banplz>

fatalspeter
én még új fiú vagyok ezen a fórumon <#merges2>

de ha tekered SG-n én kibanollak 😄

Szega87
neked is csak rejtve van az 5 vigyorgó koronád mi?<#vigyor>

fatalspeter
nem kell használni a válasz gombot, cak akkor ha nem az elõttem szólóhoz szólok, Ó õsi SGzõ (expert of the forums) andris

Jah, kicsit dollsos. Fos, de még fun map is lehet belõle 😊 A dolls is milyen népszerû lett.
Szega87
elég gay gaminges, szóval jöhet <#vigyor3><#ticking>

wowos css map 😄
(olyan fosnak is néz ki mondjuk)
portot nyitni csak dedikált szerver kreálásánál kell. (haha épp van netem <#wow2>)

péter használd a válasz gombot 😄

fatalspeter
gondolom semennyire, ha bizonyos portok meg vannak nyitva

Aquir
mindegyik "Passed" volt. utána meg ír ilyen javaslatokat hogy Ha a Steam továbbra sem indul el (de nekem elindul) minden fájlt és könyvtárat töröljek ki a steam mappából kivéve a steam.exe-t és a Steamapps könyvtárat

meg hogy ha továbbra sem találok szervereket, akkor töröljem ki a config mappából a serverbrowser.vdf és a masterservers.vdf-et

Mert az mennyire baj ha routeren keresztül csatlakozom?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Szega87
az érdekes, nekem egyszer volt ilyen csak, akkor steam reisntall volt

Aquir
ok

Van a steam supporton connection test, futtasd le.
Lehet hogy a routered, vagy tûzfalad bezavar neki.
Aquir
csak olyan van max nekem steam ikon jobb gombra hogy "servers" és ott Favorites-en belül meg az add servers

Aquir
ezt nem értem.. mindegyiknél amit elindítottam még magyaroknál is csak connectingol, aztán kiírja hogy connection failed after 4 retries :|

Szega87
nem! Én arra gondoltam hogy in game hiába addolod a servereket , tapasztalod majd hogy el fognak tûnni, de ha asztalról steam ikonról addolod akkor in game is megmarad a browserben

Aquir
a Favorites-ben van add servers gondolom arra gondoltál. és a lapon a servereket csak úgy lehet elindítani hogy rákattintok a servernévre és utána meg "play"? nincs gyorsabb mód? 😊

Aquir
és ha esetleg pálya és ping szerint akarok más szervereket keresgélni akkor a ping= distance? és nem lehet kiszûrni a szervereket ahol senki sem játszik.. stb.?

Aquir
és akkor mindig ezt a honlapot nézzem ha counterezni akarok? Az all seeing eye is tölt és kiirja hogy " pinging 3255 stale servers" aztán a végén látok kettõt

Aquir
a kedvenc pisztoly 😊

Aquir
csak azért kérdezem mert mikor egy kávézóban voltam ott mindig jó volt.. sorba jöttek a szerverek itt meg nem

Szega87