Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

figyelj ecsém: a gépem szar, de legalább a monitorom nagy 😄

ismertetek egy "új" fogalmat: ventriskill ;D

armageddon666
a falon át ráhúzást nem láttam, de westwoodon énis elég sok olyat lövök hogy rálehet mondani hogy WH... pl. bombalerakónál belesoroztam falba és asszem lompit fejen is kaptam... (lehet nem õt)

@

Lompi73
nagyon úgy veszem észre, hogy kár volt utánnajárnia a dolognak.
változott valami......(semmi)
és most meg lehet másra is sarat dobálni
eddíg csak prau volt, most má csaló
aki csal az meg prau lett
<#fejvakaras>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Aquir
de azt tapasztaltam csak amit leírtam

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

fatalspeter
andris ne vágjál fel a widescreeneddel😄

Nem kell megkövezni, csak ne mondja rám, hogy aimezek, amikor utána õ olyanokat csinál, hogy nem hiszek a szememnek.

Mindegy, kíváncsi vagyok mi lesz azon a demon, ami állítólag bizonyítja, hogy én aimbotot és norecoilt használok.
fatalspeter
kövezzük meg!

csalo!

Szega, várom azt a demot, de elõtte elmagyarázhatnád TE mit csináltál a westwoodon.
Én lövöldözgettem awp-vel, közbe mindenki elkezd ordibálni, hogy wh-s, meg votebanolni.
Megkérdezem kivel van bajotok, és mi. Erre õk mondják, hogy wh-zol.
Erre mondom, hogy nem wh-zol, csak pro vagy. Erre Borg megkérdez téged, hogy biztos nem?
Jó, játszok tovább, meghalok, erre alig hiszek a szememnek, a falon át húzod szépen a célkeresztet, majd a fal végén kibukkan egy ellenség, és lelövöd...

Tudom, hogy nem vagy cheater, tisztességes játékos vagy, de azt is tudom, hogy az utóbbi idõben eléggé ráálltál a cheat témára, és nyomozgattál, kísérletezgettél is.
1440x900on az nagy

de ha spectába mást nézel attól az még marad ami nálad be van állítva, na mind1

urbijoe
nekem 2000

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

armageddon666
összeveszi a célkeresztet :c naggyon kicsire... 1200-t használtam még ^^ az még látható, meg pici meg minden... most rendesen optionsbõl a Small van megint.

@

Aquir
micsinál?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
na, ezt kérdeztem 😊

armageddon666
Jeee ilyentájt olyan jól lehet lõni a szerveren.... de aztán ding 9kor (vagy 19kor xD nemtom) és akkor az ittlévõ 2 géprõl valahogy... elvesznek a lövedékek, vagy kevesebbet sebeznek vagy nemtom ... de_strata jó map ^^

@

10 000 a max 😛

cl_crosshairscale 40000 a tuti!
azért mert az in eye és a spect más, ennyi... :/

Aquir
nem azzal volt gondom, hanem hogy ugyanolyan méretû célkeresztnél mást láttam más playernél 😊

armageddon666
hát figy, összezsugoríthatod a célkereszted és akkor 4 kis pötty jóformán a képernyõ közepén ami akárhogy tunkolsz nem tágul ^^ szal jóámaz 😄 de én msot visszatérek a szép nagyhoz O.o nemtommiért.

@

Nemértem.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

OrioN the S
😄 beszoptad 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
edd ki

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Hahó nem akartok CS:S vel pénzt keresni??? www.tournament.com

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

*microsoft intellimouse 3.0

ie 3.0, hol vetted?

Aquir
én elégedett vagyok a 7k-s optikai fekete Microsoft egérkémmel 😛 😄 (legalábbis nem volt problem vele 😊

Aquir
okés. Ja és nemtom néztem pl legyakásom után hogy másnak a sorozatvetésnél a célkereszt mintha alig tágulna.. nekem meg ugye jobban. Most én nem látom a neten keresztül hogy neki a gépén hogy tágul vagy valami más a helyzet?

Szega87
tescogazdaságosegérpadtescogazdaságosegértescogazdaságosmindenségeskirályság <#alien>

lézer fosh, optikai joak..

Újakat is.
OrioN the S
aha megvan... akkor azt kérdezem.. g5 vagy mx revo? vagy egyáltalán érdemes leváltani az mx510-et?

OrioN the S
újakat? :\

Ugyanmár.. ph-n meg hwsw-n 8-10k-ban adják ezeket a prau egereket, amilyet akarsz.
OrioN the S
lodzsitek emiksz revolúsön? sztetek érdemes rá kibaszni 20k-t? egy árba van a g5-tel a mediaba

Semmire nem jó, fasság az egész. Hónapok óta automatikus a rate állítás, mindent a szerver intéz a klienseknél is. Halál mindegy mit mire állítasz.
Aquir
Írták itt korábban hogy a rate-eket érdemes 35k, 100, 100-ra beállítani. Mire is jó ez? Meg ami a faq-ban le van írva (rate-beállításoknál) ott minden a cfg-bõl hiányzó értéket külön-külön sorba kell rakni és ugy jó lesz? (mert ugye ahogy én látom kis négyzetekkel vannak elválasztva az értékek)

GaBenc
Na a reakció idõ méréshez. Nálunk ugye több gép van, az enyimen csinálok 0.172 ÁTLAGOT. A gyereknél 0.2xx az átlag. Szoval szar az egész, a gép nem mind1.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

OrioN the S
direkt

Szega87
1 napig nem olvasok fórumot és teleszemetelik <#ijedt>

Hiasztok!
www.tournament.com gyertek pénzt keresni CS S al.Szigorúan 18 év felett.,)

vagy a haxot! pure server dobja ki 😄 az "ismerõsét" 😄DD
fatalspeter
steam mappából törölje a clientregistry.blob ot

OrioN the S
nekem is szarozott... steam/change user/logout oszt login és már jóavolt

egy haveromnak ez van és minden szerver kidobja, mi ez?

SetConVar: No such cvar ( mani_reserve_slots set to 1), skipping
Got pure server whitelist: sv_pure = 2.
CAsyncWavDataCache: 0 .wavs total 0 bytes, 0.00 % of capacity
Begin loading faces (loads materials)
End loading faces (loads materials)
Initializing renderer...
Warning: using WorldTwoTextureBlend on a non-displacement surface.
Support for this will go away soon.
- Material : de_dust/groundsand_blend
- Surface center : -912 64 -16
Warning: using WorldTwoTextureBlend on a non-displacement surface (material: de_dust/groundsand_blend). Support for this will go away soon.
Disconnect: Error verifying STEAM UserID Ticket.
Disconnect: Error verifying STEAM UserID Ticket.

gondolom a vége a fontos...
pls help. ;-)
te csak makkolsz, azt is csak néha 😞

azt csinaltam..

IQfighter, rá kéne nyomni a gombra, amint zöldre vált a lámpa 😄 ez a reakcióteszt lényege...