Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ez a teszt szar... megnyomom a zöld gombot nem csinal semmit aztán 3mp mulva kiirja h 3.2626 az arány xD
egyszerûen nem enged belépni
próbáltam már sokféleképpen mindíg ezt kapom... 😞😞😞
próbáltam már sokféleképpen mindíg ezt kapom... 😞😞😞
Már ne haragudj de ebben nem értek egyet nem akkarom a csés topicbol codosat csinálni de megnéztem, hogy hány éves vagy látszik hogy cak 14 alatt vagy vagy ha kamu akkor agyilag vagy annyi. A lényeg annyi hogy tudod mi az a cfg ??????
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nyugi kicsit tul reagáltm. Jovo hét kozepétol lesz már gépem !
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nem nagyon tud érdekelni. Az insurgany is olyan hogy egy-két lövéstõl meghalnak az emberek és megi jó na hoppá. Létezik ám jó gamma is.
Nem nagyon tud érdekelni. Az insurgany is olyan hogy egy-két lövéstõl meghalnak az emberek és megi jó na hoppá. Létezik ám jó gamma is.
Nem is a gépeinket akartam összevetni, a hsz-em második fele még a ~50 hozzászólással korábbi témához ment (procilimit).
Ellenben kipróbáltad a 162.22-es drivert? A release notesében olvastam valami dumát hogy 'Igenis támogatjuk a korábbi generációkat is' ;persze nem ezekkel a szavakkal, de NAGYBETÛKKEL kiemelve írkálták, biztos arra reagálva hogy miért szar a Gef6/7 teljesítménye Vista alatt, gondolom akkor javítottak is valamit a helyzeten.
Ellenben kipróbáltad a 162.22-es drivert? A release notesében olvastam valami dumát hogy 'Igenis támogatjuk a korábbi generációkat is' ;persze nem ezekkel a szavakkal, de NAGYBETÛKKEL kiemelve írkálták, biztos arra reagálva hogy miért szar a Gef6/7 teljesítménye Vista alatt, gondolom akkor javítottak is valamit a helyzeten.
pingelõs szar torrent mellett 0.511 a legjobb 😄
0.167 az átlag pedig szarok a reflekszeim. DE nem nagy szám egy b@szottnagy gombra rányomni, fejre húzni kicsit nehezebb
Lassú vagy gyerek, na majd megtanitalak rá.<#smile>#smile>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
0.152 a csúcs, 0.172 az átlag. Kocsis betegség. <#awink>#awink>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
0,157
0.172 a legjobb... de 0.265 (asszem :$) az átlag... (mire visszakapcsoltam megnézni eltûnt -.-)
@
Egyszer láttam valami olyat, amivel egy mozgó izét kell a célkereszttel követni, az jobb lehetett talán, de azt most nem találom.
Nekem is. Ez egy fasság. A reakcióidõd a legkevesebb, ami ebbe beleszámít.
Nekem eddig a legjobb az 0.187 volt.
Tessék, ezt találtam, lehet méregetni: http://getyourwebsitehere.com/jswb/rttest01.html
x)
hát ha ez tényleg így van andris akkor theo tényleg igazi high a maga 0,1111 es reakciójával😄D, kérdezd meg zolit hogy nem csinálna-e neked moviet.
az expert bot reakcióideje 0,2 szal...
Szóval az insurgency miatt megvetted a sourceot? Erre mondják nyugatabbra, hogy n+1 idiot...
tehát ha jól veszem ki a szavaidat, te neheztelsz erre a "szar" játékra. Tehát az általad vázolt eset alapján ha jól értem te vagy általában a szenvedõ alany, pedig még így is mindenkit 0,111 mp alatt fejbelõsz. Ha tényleg így tudsz, keress valami jó csapatot magadnak.
héhé... én cod2zök is. igaz h abban az FPS számít, meg a config. de akinek odaadsz egy jo configot amit te jol tudsz hasznalni, az nem azt jelenti az az ember is jol tudja használni. vagy: adsz egy embernek olyan gépet amin megvan a fix 250FPS, de ha nincs skillje, akkor mit kezd vele? semmit...
tényleg sokkal jobb az Unreal ahol órákig kell lõnöd a rakétavetõvel az embert hogy megdegeljen... vagy a CoD2 ahol meg attól függ a skill hogy 800 FPSed van-e vagy nincs mert ugye akor gyorsabban lõ a fegyver meg pontosabb... milyen szar játék is a CS... most eszméltem csak rá... megyek is kettétörni a CDket :\
@
két kézzel bõ nyállal :/
Na elmehet már az nVidia a büdös p*csába!
Felraktam a legújabb(162.22) Vista x64 drivert, és a VST 54 azaz ÖTVENNÉGY FPS-t mért(2x is lefuttattam). A 158.22-vel volt olyan 90 körül, Xp alatt a 162.18-al meg 132FPS.
Felraktam a legújabb(162.22) Vista x64 drivert, és a VST 54 azaz ÖTVENNÉGY FPS-t mért(2x is lefuttattam). A 158.22-vel volt olyan 90 körül, Xp alatt a 162.18-al meg 132FPS.
Ja ha meg elbújsz hogy ne lõjenek fejbe akkor meg te vagy a noob,camper,omg..... ez tiszta nevetséges.
Legalább annyi haszna volt hogy megvettem, hogy legalább az Insurgency vel tudok játszani semmi több.
Ez a gamma apszolút eksöntelen. Pedig eksön játék oszt közbe meg sehol semmi. Be spawnol a gép oszt vagy 2 mp vagy 10 mp mire meghalsz mert fejbe lõnek egy mp tört része alatt. Hát köszönöm szépen de én ebbõl inkább nem kérek. Ja meg az dönti el hogy ki a jobb hogy va aki 0.111111 mp alatt lõné fejbe a másikat de a másik 0.1000000 alatt lõ fejbe és ezért õ jobb gamer LO xDxDxDxDxDxD
"error veryfing steam user id ticket" - ezt írja ki ha be akarok lépni egy szerverre... Gondolom a steam update az okozója.. Ugye?
Plusz a 163.11 csak gef8-hoz jó.
jo de a te géped meg az enyém között óriási külömbség van
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Akkor Vista alá melyik driver jó GF7-ekhez?
Mert továbbra is Xp alatt 130, Vista alatt csak 90. (High)
Mert továbbra is Xp alatt 130, Vista alatt csak 90. (High)
163.11-et próbáltál adni neki? (gef8 topicban direkt linket is találsz)
Tegnap volt itt szó procilimitrõl. Ma letoltam és is két tesztkört:
1280x960 minden LOW, semmi AF vagy AF -> 411FPS
1280x960 minden HIGH, 8X AA, 16X AF ---> 356FPS
Kéne még az a multi-core update a motornak hogy 120% biztonsággal tolja az ember 3 évvel a játék kiadás után. 😄
Tegnap volt itt szó procilimitrõl. Ma letoltam és is két tesztkört:
1280x960 minden LOW, semmi AF vagy AF -> 411FPS
1280x960 minden HIGH, 8X AA, 16X AF ---> 356FPS
Kéne még az a multi-core update a motornak hogy 120% biztonsággal tolja az ember 3 évvel a játék kiadás után. 😄
nekem is fut de 60 fps minusz van xp-hez képest
Akkor csinalj streamet is, hogy nekünk már ne kelljen 😊
Az miért van hogy az egyik HL2 modnál amikor mozgatom az egeret egy pályán akkor szembevakít a fénysugár? Vagyis több egérpozícióban szembevakít a fény. Grafikai probléma vagy mi?
Azért kérdezem meg itt (is) mert CS:S-ben is láttam ilyet máshol
Azért kérdezem meg itt (is) mert CS:S-ben is láttam ilyet máshol
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mért van az hogy vistán minden játék tökéletesen fut csak ez a köcsög cs:s nem?
ezért az egy játékért nem fogom visszarakni azt a fos xp-t
most mérgemben uninstalláltam ezt az egész szart,és addig valoszinü nem is fogok játszani mig nem lesz egy normális nvidia driver(azaz soha)
KÖCSÖG COUNTER STRIKE SOURCE <#boxer>#boxer>
ezért az egy játékért nem fogom visszarakni azt a fos xp-t
most mérgemben uninstalláltam ezt az egész szart,és addig valoszinü nem is fogok játszani mig nem lesz egy normális nvidia driver(azaz soha)
KÖCSÖG COUNTER STRIKE SOURCE <#boxer>#boxer>