Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speciel az AK-val pontosabb egygolyós fejest tudok lõni, mint a m4a1-el. Általánosan viszont utóbbi jobb, mert kevésbé szór.
Senkkik
de az meg drága 😄

AK-ban azt utálom, hogyha 3-4-nél többet lövök vele, akkor már olyan érzés, mintha egy faággal hadonásznék össze-vissza 😄

Meg azért az elsõ lövése se halálpontos, sokszor amikor pont a fejre célzok, akkor mellé, viszont sokszor amikor csak kiugrok hirtelen, és csak a fej környékére célzok, akkor viszont megvan a fejes.

M4-el viszont a full tárat ki tudom úgy lõni folyamatosan, hogy csak 10-15 fokos szögben szór.
Az AK viszont ha húzom neki folyamatosan, akkor képes 35 fokban szórni.
Szega87
pont mint a játékban, gyakran m4bõl kell 4 vagy 5hit , a csodás AK val meg ha lövöd a földet 3 hit is elég. Viszont az amcsi fegyo nem szór annyira és pontos. De inkább akkor már awp !!! távolról, sunyulásból, biztonságból😄

balvin
csakhogy ott m4 van nem m16<#vigyor>

fatalspeter
király video, teljesen ua. mint a CSben.

emo powa

nálad is maradandó károsodással járt? 😞

Találkoztam PunkZolival !<#integet2>

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Volt voteban, hidd el, persze ha élsz, akkor nem látod azt, amit a halottak írnak. Rendszerüzenet nem volt a voteban miatt, mert voltak adminok a szerveren, de a voteban szót csomóan beírták, és a terrorok ordítoztak a voicecommba, miután meghaltak. Azt se hallhattad, ha éltél.

De fejezzük be, én nem akarok ilyen hülyeség miatt összeveszni veled.
Szega87
nem vettem demot, csak azért álltam ki specbe hogy ne lõjjenek le mig wc-re megyek pisilni, nekem meg in game senki nem mondta hogy cheater vagyok , és 0 db votekick és voteban volt , a westwoodon meg picit figyeled a hangokat és nézed az átlöhetõ fadarobakat meg az átlátszó árnyékokat, lehet télleg látsz 2 furát. Meg picit gondolkozz el azon hogy akkor megy fel a cheatelni mindenki mikor Borg is fenn van😄 Egyre jobb vagy ...

Igen, amikor mondtad, hogy veszed a demot, akkor raktál smileyt.
Válaszoltam is rá, hogy "Vedd nyugodtan 😄" vagy valami ilyesmit.
Aztán 5 perc múlva mondod, hogy aim+norecoil.
Erre is válaszoltam, hogy 😄
Aztán utána elkezdted mondani, hogy látszik a demon, és hasonló.
Erre mondom, hogy jó, várom azt a demot.
És utána meg vagy elmondtad még 5x, hogy aimbotot használok.

Közben a fél szerver neked esett, hogy wh-zol.
Mondtam nekik, hogy nem wh-zol, hanem elég pro vagy.
Ezután láttam valami furcsát, ami meglepett eléggé.

Nem érdekel, hogy wh-zol -e(ha igen, tudom, hogy csak kísérleti célokkal), csak az zavart, hogy ha viccnek szántad, akkor miért mondtad negyed órával késõbb is olyan határozottan a dolgot.
eztírtam rád,sry
láma
Szega87
úristen, ideáig nem kommenteltem csak nevettem az egészen, serveren mikor azt mondtam aiimolsz raktam pár smileyt, ezek után ide verted a nyálad fórumra hogy én vagyok aki csal.2 napja te vagy az aki forszirozza a témát nem más ...

Elõször én is úgy gondoltam, hogy csak viccel, nevettem is, de amikor negyed óra múlva is tényként állította, hogy aimezek, és vett rólam demot, ami bizonyítja, akkor kezdtem komolyan venni a dolgot. De mivel azóta se láttam azt a demot, ezért valószínûleg tényleg vicc akart lenni.

És igen, nekem is mondta már más is, hogy csalok, és csak röhögtem, de Szega nem egy egyszerû valaki, akit csak úgy kiröhögök, ha lecheaterezik.

De mondom: részemrõl le van zárva a dolog, és semmi bajom senkivel.
Ez valami fostalicska szerver lehet, ahol elfelejették felfogni az SRCDS mûködését, és a régi idõkbõl fenthagytak egy rate állító scriptet (merazjó).
Lompi73
akkor ott neked kell beállítanod, arra az értékre amit követel a szerver

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Aquir
és azon a szerveren visszaáll a rate-em és játszhatok az adott szerveren? mert az elõbbi szerver meg nem állította elõzõleg a rate-em és azért lökött ki?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
csak mintha egyesek nem látnák a "válasz"-kiírásokat, azért írta külön a kommenteket😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ez kell ide szted?

Lompi73
azért van mert nem minden szerveren azonosak a rate beállítások, s ebbõl kifolyólag a szerver váltáskor a szerver auto állít a rate-den.
ezt nem mindíg venni észre
<#wave>
Ennek kiküszöbölésére használd ezt a szervert 87.229.26.68:27015

Aquir

válaszként írta õket te!

Aquir
na ez miért van egy szerver ezért lök ki. 😊 mi az hogy alacsony a rate-em?

Lompi73
mondatokat írtak, mondatonként válaszoltam

fatalspeter
te meg ne mondatonként írj kommentet

Lompi73
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Lompi73
tanulj meg olvasni mielött reklamálsz

Lompi73
nem rád mondta

Lompi73
hali

Lompi73
sztem nem vett rólad demót.
véleményem szerint viccelt azzal a csíter dologgal, de mindeggy
másról vett videót! És õ csal, csal, csalni fog (ezután is)

Ja ha elhagynád a paranoiád egész remek srác lennél, nekem is mondtákmár, hogy csalok, na és ki nem szarja le. Volt aki poénból volt aki komolyan gondolta.

fatalspeter
pedig látod, hogy nem.

péter itt mindenkinek eredeti van, csípõböl kerüljük a témát! :>

Mozzanat
<#vigyor1>

fatalspeter
hát ha megvan akkor miért nem nézed meg? egyébként sztem be lehet, mert a törthöz is le lehet szedni az updateket.

Ez az elmélet része.
HunnernesKonge
1.) Nem neked írta:Válasz 'andris7' üzenetére (#53197)
2.) Csipkebokor Vesszõ
3.)
Anthraxus
nemtom miért kell lenézni eggyes embereket!

Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!

Anthraxus
ha most ezt rám mondtad akkor nemmondom milyen vagy!

láma
Anthraxus
hellósztok

nekem sajnos csak nemrég lett meg a source egy tört verziója!
Az lenne a kérdésem hogy be lehet-e állítani hogy pl a ct-knél az gsg vagy a másik karaktert választhassam?

ja meg a t-knél

Csak ez lenne
kössz elõre is

<#szomoru1>

Másfél amúgy. De nem. Max 2 hétre. De csak majd augusztusban.
menj el nyaralni 2 évre

OrioN the S
dráma: part 3

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ha szerveren kipróbálja akkor pápá acc...

Nem mondtam rá, hogy csaló.
Csupán az nem tetszett, hogy engem lecheaterezett(egyedül õ), aztán meg érdekes dolgokat csinált, amire 10-en is felfigyeltek.

És igen, érdekes map a westwood, árnyékbug is van, hangosak a padlók, stb, de akkor is érdekes volt, amit csinált, de MINDEGY.

Engem nem zavar, ha esetleg kipróbál egy cheatet a szerveren annak érdekében, hogy tesztelje/bizonyítsa a mûködését, de akkor addig ne azzal foglalkozzon, hogy vajon miért volt nekem 56/18-as statom.

Zárjuk le a témát, illetve ha Szega meg akarja mutatni a demot, amit vett rólam, akkor ne zárjuk le, hanem mutassa, azt döntsétek el, hogy mit láttok.
Mozzanat
mégse tudsz játszani<#hehe>

Mozzanat
Istenem ennek a csit témának soha sem lesz vége.