Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg azért az elsõ lövése se halálpontos, sokszor amikor pont a fejre célzok, akkor mellé, viszont sokszor amikor csak kiugrok hirtelen, és csak a fej környékére célzok, akkor viszont megvan a fejes.
M4-el viszont a full tárat ki tudom úgy lõni folyamatosan, hogy csak 10-15 fokos szögben szór.
Az AK viszont ha húzom neki folyamatosan, akkor képes 35 fokban szórni.
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
De fejezzük be, én nem akarok ilyen hülyeség miatt összeveszni veled.
Válaszoltam is rá, hogy "Vedd nyugodtan 😄" vagy valami ilyesmit.
Aztán 5 perc múlva mondod, hogy aim+norecoil.
Erre is válaszoltam, hogy 😄
Aztán utána elkezdted mondani, hogy látszik a demon, és hasonló.
Erre mondom, hogy jó, várom azt a demot.
És utána meg vagy elmondtad még 5x, hogy aimbotot használok.
Közben a fél szerver neked esett, hogy wh-zol.
Mondtam nekik, hogy nem wh-zol, hanem elég pro vagy.
Ezután láttam valami furcsát, ami meglepett eléggé.
Nem érdekel, hogy wh-zol -e(ha igen, tudom, hogy csak kísérleti célokkal), csak az zavart, hogy ha viccnek szántad, akkor miért mondtad negyed órával késõbb is olyan határozottan a dolgot.
És igen, nekem is mondta már más is, hogy csalok, és csak röhögtem, de Szega nem egy egyszerû valaki, akit csak úgy kiröhögök, ha lecheaterezik.
De mondom: részemrõl le van zárva a dolog, és semmi bajom senkivel.
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ezt nem mindíg venni észre
<#wave>#wave>
Ennek kiküszöbölésére használd ezt a szervert 87.229.26.68:27015
válaszként írta õket te!
véleményem szerint viccelt azzal a csíter dologgal, de mindeggy
másról vett videót! És õ csal, csal, csalni fog (ezután is)
Ja ha elhagynád a paranoiád egész remek srác lennél, nekem is mondtákmár, hogy csalok, na és ki nem szarja le. Volt aki poénból volt aki komolyan gondolta.
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
nekem sajnos csak nemrég lett meg a source egy tört verziója!
Az lenne a kérdésem hogy be lehet-e állítani hogy pl a ct-knél az gsg vagy a másik karaktert választhassam?
ja meg a t-knél
Csak ez lenne
kössz elõre is
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Csupán az nem tetszett, hogy engem lecheaterezett(egyedül õ), aztán meg érdekes dolgokat csinált, amire 10-en is felfigyeltek.
És igen, érdekes map a westwood, árnyékbug is van, hangosak a padlók, stb, de akkor is érdekes volt, amit csinált, de MINDEGY.
Engem nem zavar, ha esetleg kipróbál egy cheatet a szerveren annak érdekében, hogy tesztelje/bizonyítsa a mûködését, de akkor addig ne azzal foglalkozzon, hogy vajon miért volt nekem 56/18-as statom.
Zárjuk le a témát, illetve ha Szega meg akarja mutatni a demot, amit vett rólam, akkor ne zárjuk le, hanem mutassa, azt döntsétek el, hogy mit láttok.