Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SCITEK
Az ertekekbe beleszamoltam azt is, mig megjelenik az ellenfel. Az egerlagg csak a fele. De igy is eszreveheto es rettentoen zavaro. Ezert nem jattszok full grafikan.

fatalspeter
212 ms sec??? xD Jó vicc, az szemmel látható!!, hogy húzod az egyik irányba az egeret, relaítve hiretelen a másikba, de az egér még megy az elsõ irányba. Sztem hülyeséget írtál.

SCITEK
Elkezdtem itt szamolgatni egy picit. 100 fpst feltetelezve 10ms egy kepkocka.
1. 30ms-ot lecsip a monitor. (felteve hogy a crt lagja elhanyagolhato)
2. 10ms-ot az eger. (8ms az usb frissitesenek az ideje + 2ms az eger elektronikaja es a driverek)
3. 10ms-ot a jatek. (ebbol a beallitasbol kiindulva: mat_maxframelatency 1)
4. 10ms-30ms ig fogyaszt a grafkartya. (grafikai beallitastol fuggoen)

Ezek csak azok az ertekek, amikkel igy hirtelen szamolni tudok.
Szal meglehetosen joindulatuan 60 ms-ot kell varni, hogyha megmozditod az egeret, akkor menjen a celkereszt is. (jegalabbis, hogy lattszodjon). Meg ugye ennyivel is kesobb latod meg az ellenseget.
Az eredmeny a fejtegetesem szerint: 120ms

Tovabb szamolgatva egy optimalizalt beallitas:
1. 0ms (lcd helyett crt)
2. 3ms (1000hz-es usb + 2ms a driver es az eger szamlajara)
3. 10ms (a jatek ezt igyis-ugyis megeszi, mert gondolom ezt a valtozot nem piszkalja senki)
4. 0ms (low grafika, bufferek kikapcsolva)
Vegeredmeny: 26ms

"Atlagos" eset, full grafikan tolom (60fps):
1. 30ms (lcd)
2. 10ms (eger)
3. 16ms (jatek)
4. 50ms (3 frame)
Vegeredmeny: 212ms

Egy atlagos embernek 200ms-os hardwarelaggja van ha jolemlekszem. Egy pronak mennyi is? De ettol fuggetlenul, ha valaki az optimalizalt es az atlagos eset kozott nem veszi eszre a kulombseget, az hazudik vagy halott 😊

Rip
31 ezredmásodperc. Õrület.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

SCITEK
Ott is van, de kevesebb.

armageddon666
eh... jah... de CRTnél miért nincs ilyen? -.- na mind1 ^^ mezei játékosnak tökéletes a TFT ^^

@

SCITEK
Esetleg az inputlag?

armageddon666
jjjjah... az contrast állítással megoldható sztem... nem kell nagyon felbaszni és akkor jóaz. Legalábbis nekem nem volt ilyen gondom ^^

@

mert bizonyos pályákon kurvasötét. pl a samsung tft monitorok...
armageddon666
Miért mondják azt hogy gémhez nem jó TFT / LCD monitor? :c

@

Győri Devi
Szega majd azon a mapon egyszer egy viszavágó? 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

Szega87
gg_ravenholm elég egyoldalú, érdemes lenne elgondolkodni kell e a serverre

CheAteR88
gg xar

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

gg-vel van (gg_de_alivemetal)
Márpedig csíterek nincsenek. <#zavart1><#zavart1><#zavart1><#zavart1><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

más: de_alivemetal már nincs a szerveren? a minap játszottam vhol ezen a mapon és marha jó volt.
Valszeg amikor a levlisten reynolds is tapasztalatokat kér be az adminoktól a VAC frissítésére, akikbõl ömlenek a sztorik hogy miket láttak, mikrõl vettek demokat VAC mellett, akkor nincs cheater helyzet. Csak prauk. Hogyne. Nempicit unalmas már ez az örökös védelmezés, csak azt nem értem minek kell.
pápá... :/

Mert õk mitõl tudnak úgy végigmenni egy mapon, hogy tudják hol van, és hol nincs senki? Mert prauk? Vagy mert 5vs5-ben játszanak, és ismerik a map stratégiákat, és tudják, hogy az ellenfél is valszeg hova fog beállni, vagy honnan fog jönni. Ez szerinted publicon meg lehet csinálni 10vs10-ben? Naugyehogynem... akkor nem is kéne ebbe az irányba terelni, mert kurvára nincs köze ahhoz, hogy mi megy a szerveren.
tessék vannak cs2hu-n tvip-k ha valakinek az kell. nézzetek egy olyan csapatot amelyik eddig kikapott mint az állat. na ha onnan feljönne SGre valaki, azt is csípõböl banolnátok mert csal... és nem a német faszagyerekekrõl beszélek

Nem csúnya, csak baromság. Nem arról volt szó, hogy valaki jobb, hanem hogy cheatel.
most lehet nagyon csúnyát mondok, de szerintem meg egész egyszerûen arról van szó hogy szép lassan elmegy mellettünk a scene

Senkkik
nem értem ezeket a csalókat... Mért jó az nekik? Gyakorolnának kicsit csak belejönnének.. Ezzel meg csak mindenkit elüldöznek a játékból! <#rolleyes>

Õk a cheat miatt elõbb unják meg a játékot, mint te.
urbijoe
OFF
épp megint arra gondoltam hogy call of duty-zok ujra erre mit találltam belinkelve a forumba!!!
ezt
akkor mi értelme ennek a játéknak is ha mindenki csal?
ez lesz a cs:s-vel is,azt is lassan abba kell hagyni,a sok pisis csalo miatt
ON

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Szega87
bf2 és insurgency is egy kalap kaki, dypsopia a király :C

armageddon666
nekem bejön az insurgency :cc

@

Fasság... de az insurgency méginkább. Képeken még elmegy, de menet közben már semmit nem ér. Akkor már a bf2 is jobb.
armageddon666
meg ami lemaradt: miaza CSPROMOD? O.o mert az oldalukon nemtudtam kiigazodni ...

@

armageddon666
Lenne egy kérdésem... nem full ontopic de: melyik az olcsóbb HL2 vagy CSS ? és megy bármelyikkel az Insurgency?

@

Szega87
szakállas vicc, régi is , volt is már, nem jött be

CheAteR88
nemkell

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Szega87
van, de *

fatalspeter
de, õk vitatkoznak egymással😄

SCITEK
Itt nincs moderator?

meleg vagy!
Aquir
fehérkékpiros : Russian Federation 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

EZ VAN !

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

nem zöld ?

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

CheAteR88
wtf

OrioN the S
omfg

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

CheAteR88

OrioN the S
<#kuss>

ó

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

CheAteR88
gondoltam hogy hozzászolsz vmi értelmeset

megmondtam UTÁLOM A .......!

5w0rdf15h

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

CheAteR88
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
emléxem......

OrioN the S
van durvább ,de azt nem teszem be, mert nyelnéd és mentálisan pusztítana. teljesen.

CheAteR88
<#worship><#kocsog>

OrioN the S
fekete kép? mi olyan érdekes ezen? :S