Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. 30ms-ot lecsip a monitor. (felteve hogy a crt lagja elhanyagolhato)
2. 10ms-ot az eger. (8ms az usb frissitesenek az ideje + 2ms az eger elektronikaja es a driverek)
3. 10ms-ot a jatek. (ebbol a beallitasbol kiindulva: mat_maxframelatency 1)
4. 10ms-30ms ig fogyaszt a grafkartya. (grafikai beallitastol fuggoen)
Ezek csak azok az ertekek, amikkel igy hirtelen szamolni tudok.
Szal meglehetosen joindulatuan 60 ms-ot kell varni, hogyha megmozditod az egeret, akkor menjen a celkereszt is. (jegalabbis, hogy lattszodjon). Meg ugye ennyivel is kesobb latod meg az ellenseget.
Az eredmeny a fejtegetesem szerint: 120ms
Tovabb szamolgatva egy optimalizalt beallitas:
1. 0ms (lcd helyett crt)
2. 3ms (1000hz-es usb + 2ms a driver es az eger szamlajara)
3. 10ms (a jatek ezt igyis-ugyis megeszi, mert gondolom ezt a valtozot nem piszkalja senki)
4. 0ms (low grafika, bufferek kikapcsolva)
Vegeredmeny: 26ms
"Atlagos" eset, full grafikan tolom (60fps):
1. 30ms (lcd)
2. 10ms (eger)
3. 16ms (jatek)
4. 50ms (3 frame)
Vegeredmeny: 212ms
Egy atlagos embernek 200ms-os hardwarelaggja van ha jolemlekszem. Egy pronak mennyi is? De ettol fuggetlenul, ha valaki az optimalizalt es az atlagos eset kozott nem veszi eszre a kulombseget, az hazudik vagy halott 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
@
@
やられたらやり返す。倍返しだ!
más: de_alivemetal már nincs a szerveren? a minap játszottam vhol ezen a mapon és marha jó volt.
épp megint arra gondoltam hogy call of duty-zok ujra erre mit találltam belinkelve a forumba!!!
ezt
akkor mi értelme ennek a játéknak is ha mindenki csal?
ez lesz a cs:s-vel is,azt is lassan abba kell hagyni,a sok pisis csalo miatt
ON
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
@
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ó
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
megmondtam UTÁLOM A .......!
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
emléxem......
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)