Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balvin
a szervert nem lehet visszatenni 20ról 18 slotosra?
tul.képpen emiatt tetszett meg nekem a szerver régebben hogy nem hemzsegnek az emberek. Ha nem nem de azért jó lenne

Mapteszt 5-10 perc múlva kb. (6-7 új map van)
Szega87
én is! én is ! 😄

Ma.
SCITEK
Jol nez ki. Mikor lesz fent?

omg, kijött a losttemple2

beta, de akkor is 😊
Lompi73
elõre is elnézést az alkoholmámor miatt mind a 4ünk miatt 😄DDD Szega voltam pff<#nevetes1><#pias><#pias><#pias>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Mozzanat
az egy nagyon jo map

ez
Senkkik
elmentek nyaralni.. azt összeomlott a rendszer vagy mi? 😄 xD

CheAteR88
cs2hu-t feltörték vagy miarák?😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Szega87
de_Strike on jól elvoltam <#idiota>

nemjavultmeg.
többször lelõttek :/

;-)
urbijoe
végre megjavult a cs:s
tegnap tök jo volt a szerver,jokat löttem 😄

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Szega87
mehet <#eljen>

Sickness
pl feltoltod a galeriadba

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Ezzel a problémával te nem fogsz tudni megbírkózni szerintem, mert nem nálad lesz a hiba, hanem az Internet szolgáltatónál vagy a vonalban.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

mint már mondtam szûz XPre tûzfal és egyéb nélkûl tettem fel a gamet de a probléma megmaradt.
namost nekem ha fent van a egy tûzfal akkor pár bróbálkozás után az accuntomba be tudok lépni de játszani nem tudok mert elmegy a kapcsolatom.

és a képeket meg nemtudom megcsinálni jól valaki segíthetne hogy hova töltsek fel képeket és azt hogyan másolja be ide?
kösz
a steam blokkolta a képeket!
Rip
Bár jobban elolvasva a problémat, nemigen ez a gondja (márha a net "visszajön").

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Máskor ne a thumbnailt linkeld, bár éppen meg lehet nézni az eredeti képet, de azért mégis.
A tûzfal a windows tûzfala? Anélkül próbáltad?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Hello!
A steam blokkolja a netemet!
A gond az hogy ha beakarok jelentkezni az accuntomba leblokkolja a netet pár másodperc után 5-10-15 másodpercre, majd visszajön és kb 1 perc múlva megint ezt csinálja. ha pedig sikerûlt bejelentkeznem akkor nem tudok játszani mivel a CSS alatt is ez van az elején egybõl megáll a kép vagy kicsit akadva ugrál majd teljesen leáll és megjelenik a hibaüzi hogy connection probléma!
Megpróbáltam teljesen szûz XPre telepíteni de igy sem mûxik!
Nekem mikronetem van ami tudom hogy nem a legjobb de nincs más lehetõségem. 1 megás. namost a vezérlõpúltnál a hállozati kapcsolatoknál van internetátjáró ami nemtudom hogy micsoda minek kell oda és annak a sebessége 512 kb/s
a szólgáltatóval többször beszéltem már de sikertelenûl
a COD 2 mûködik rendesen 48-88 as pingel de néha 100-130 as is amikor megfelezõdik a kapcsolatom a szolgáltatóm szerintem korlátozza a netemet!

csináltam képeket a hállozati kapcsolatom beállításáról ha valaki tud segíteni hogy mit állítsak át vagy töröljek az létszi segítsen köszio!!!!

kép
kép2
Rip
Annak, hogy aimbotot WH-t, meg ilyen szarságokat használsz, mi köze ahhoz, hogy hacker vagy?? Te egy utolsó cheater vagy, nem több...

autoszimulator
kb mennyiért lehet elsózni egy source meg anthology accot dvd-kkel együtt? (egy steam accon vannak)

.: mobilize.hu :.

Senkkik
jó,jó csak akinek nincs szupergépe annak visszaveszi azért az fps-t....

Sickness
Te natyon ügyes enber vagyám!

Nos sajnos a pure bugokat nem javították az updateben leirakkal ellentétben, még mindig kibaszkodják azok a bizonyos mapok az emberket.

De az updatet most ráraktam a szerverre, szóval a többi dolgoban lehet hogy segített.
írd ide az id det plíz
balvin
beregelt csak ezért hogy elmondhassa mekkora állat hogy meguszta hogy csítelt. tomyboy3000 RULAHz hajrá csakígytovább

Ugyanmár, cheaterek nem is léteznek!!4
Sickness
!

autoszimulator
<#wilting><#wow3>ügyes gyerek..

.: mobilize.hu :.

na erre mit írtok vazze?😄😄😄😄😄😄:XDDDDXXXDDDXXXXDXXXDXDD
csá!na ezt képzeljétek el !Na szóval bevallom én is egy büdös hacker voltam de az a mult .Elkapott a vágy hogy hackerkedjek!igen!jól ment egy ideig mivel 15 perc alatt kinyirtam 150 ct-st és persze mindenki cheaternek hitt!jót röhögtem rajta de másnap játszok és azt írja ki az admin nekem hogy le leszek banolva ha nem fejezem be.vissza számlált 15-tõl 0ig és kidobott.be akartam lépni de azt írta ki a steam h mivel cheateltem ezért banol.Na igen.nagyon megijettem hogy 12.000 Ft-t kidobtam az ablakból.Egy 2 hónap múlva ezen a napon megnézem és láááám
azt írja ki h :in good standing!!!Éjjen na szóval a steam nem csak tíltani szokott!de azé bocsánat levelet küldtem.És bevál.újra nyomom a Source-t!próbáljátok ki ha banolva vagytok!na csá!húú de hosyzú lett!!!<#violent>
A new Beta is available for the Source Engine and Source Dedicated
Server. To participate, run hldsupdatetool with the command "-beta
community". The specific changes include:

- Fixed hl2mp bug where if you +used a weapon it would not respawn
anymore
- Fixed hl2mp spectator being able to lock the player he's viewing by
typing "jointeam 0"
- Fixed a CS:S smoke grenade exploit
- Added a way for server plugins to ask players if they'd like to
connect to a different server
- Made materials handle sv_pure correctly when they've included other
materials

- Fixed Windows dedicated server bug slowing down Steam updates
- Fixed a server memory leak (2-3 megs per map change)
- Fixed IVEngineServer::FadeClientVolume
- Fixed certain models showing up all white when sv_pure flushed them
- Made the server print a client's steam ID and show sv_pure warnings if
sv_pure_kick_clients is 0
- Fixed a bug preventing sv_pure CRCs from verifying correctly on
certain custom maps

Jason

/napközben ráizgatom a szerverre majd, aztán lehet tesztelni!!/
np<#integet2>
Sickness
juj! bocs mester.

nemértesz hozzá
Sickness
jah, eleg fos..

Letoltote valaki ezt a steam community-t ?

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

balvin
cl_ragdoll_physics 0

elmondanám ha nem minden héten kéne újra
CheAteR88
😞
onanmá kiszedtem
csak az ágyamban van még 2😞(((((((((((

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

fatalspeter
csomagtartóból?

CheAteR88
hogy tom kiszedni a hullákat?

punk pls ne hülyeséget!!!!<😊>

hi,olyan kérdésem lenne,hogy betudom valahol állitani a felbontást,ugy hogy nem a játékon belül? cfg-be vagy valahol? Véletlenül felraktam nagyobbra és a Tv- azt irja tartományon kivül,és igy nem látok semmit ha elinditom.

"We've got a fix for that bug, and we'll probably release a beta this week that includes the fix."

Pure bugokra jön a fix a héten 😊
SCITEK
Gorgess vissza a #53759-ra ott meglatod a miert 30ms a monitor.
Ha megmozditod az egeret ugye az eredmenynek ki kell kerulni a kepernyore. Szal a 4.5.6.7. pont azt jelkepezi, hogy beceloztad az ellenseget.
Visszafele nem lehet szamolni, a grafkartya se szamol elore 2-3 kepkockaval, hanem annyival kesobb teszi ki a kepet.

fatalspeter
de nem értem mi az a grafkártya 50ms kétszer? az utolsó 16 ms ot le is veheted a source motor visszaszámol.monitor, ált 8-12 ms, gyengébb TFTnél.

SCITEK
Akkor pontositok egy kicsit. Nezzuk a "megy a jel a vezetekben" szemleletmod szerint.
A halokartyan megerkezik az adat miszerint megjelent az ellenseg. Ora indul. Az altalam kiragadott par lassito tenyezo szerin: (van tobb is)
1. 16ms (jatek)
2. 50ms (grafkartya)
3. 30ms (monitor)
Most ott tartunk, hogy megjelent az ellenseg a kepernyon.
4. 10ms (eger)
5. 16ms (jatek)
6. 50ms (grafkartya)
7. 30ms (monitor)
Most az lattszik a kepernyon, hogy a celkereszt az ellenseg fejen van. Ez a 4 eredmenyezi az egerlaggot, amirol Fatal beszel, es jol erzekelheto.
8. 10ms (klikk az egeren)
9. 16ms (jatek)
Es mar meg is erkezett az adat a halokartyanak, miszerint kuldheti a hs-t a szervernek.
Es valoban, az elobb rosszul szamoltam. Az eredmeny 228ms! Es mindezt egy draga szamitogep produkalja ami 60fps-t tol ful grafikan.