Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tul.képpen emiatt tetszett meg nekem a szerver régebben hogy nem hemzsegnek az emberek. Ha nem nem de azért jó lenne
beta, de akkor is 😊
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
többször lelõttek :/
;-)
tegnap tök jo volt a szerver,jokat löttem 😄
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
namost nekem ha fent van a egy tûzfal akkor pár bróbálkozás után az accuntomba be tudok lépni de játszani nem tudok mert elmegy a kapcsolatom.
és a képeket meg nemtudom megcsinálni jól valaki segíthetne hogy hova töltsek fel képeket és azt hogyan másolja be ide?
kösz
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A tûzfal a windows tûzfala? Anélkül próbáltad?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A steam blokkolja a netemet!
A gond az hogy ha beakarok jelentkezni az accuntomba leblokkolja a netet pár másodperc után 5-10-15 másodpercre, majd visszajön és kb 1 perc múlva megint ezt csinálja. ha pedig sikerûlt bejelentkeznem akkor nem tudok játszani mivel a CSS alatt is ez van az elején egybõl megáll a kép vagy kicsit akadva ugrál majd teljesen leáll és megjelenik a hibaüzi hogy connection probléma!
Megpróbáltam teljesen szûz XPre telepíteni de igy sem mûxik!
Nekem mikronetem van ami tudom hogy nem a legjobb de nincs más lehetõségem. 1 megás. namost a vezérlõpúltnál a hállozati kapcsolatoknál van internetátjáró ami nemtudom hogy micsoda minek kell oda és annak a sebessége 512 kb/s
a szólgáltatóval többször beszéltem már de sikertelenûl
a COD 2 mûködik rendesen 48-88 as pingel de néha 100-130 as is amikor megfelezõdik a kapcsolatom a szolgáltatóm szerintem korlátozza a netemet!
csináltam képeket a hállozati kapcsolatom beállításáról ha valaki tud segíteni hogy mit állítsak át vagy töröljek az létszi segítsen köszio!!!!
kép
kép2
.: mobilize.hu :.
De az updatet most ráraktam a szerverre, szóval a többi dolgoban lehet hogy segített.
azt írja ki h :in good standing!!!Éjjen na szóval a steam nem csak tíltani szokott!de azé bocsánat levelet küldtem.És bevál.újra nyomom a Source-t!próbáljátok ki ha banolva vagytok!na csá!húú de hosyzú lett!!!<#violent>#violent>
Server. To participate, run hldsupdatetool with the command "-beta
community". The specific changes include:
- Fixed hl2mp bug where if you +used a weapon it would not respawn
anymore
- Fixed hl2mp spectator being able to lock the player he's viewing by
typing "jointeam 0"
- Fixed a CS:S smoke grenade exploit
- Added a way for server plugins to ask players if they'd like to
connect to a different server
- Made materials handle sv_pure correctly when they've included other
materials
- Fixed Windows dedicated server bug slowing down Steam updates
- Fixed a server memory leak (2-3 megs per map change)
- Fixed IVEngineServer::FadeClientVolume
- Fixed certain models showing up all white when sv_pure flushed them
- Made the server print a client's steam ID and show sv_pure warnings if
sv_pure_kick_clients is 0
- Fixed a bug preventing sv_pure CRCs from verifying correctly on
certain custom maps
Jason
/napközben ráizgatom a szerverre majd, aztán lehet tesztelni!!/
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
onanmá kiszedtem
csak az ágyamban van még 2😞(((((((((((
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
punk pls ne hülyeséget!!!!<😊>😊>
Pure bugokra jön a fix a héten 😊
Ha megmozditod az egeret ugye az eredmenynek ki kell kerulni a kepernyore. Szal a 4.5.6.7. pont azt jelkepezi, hogy beceloztad az ellenseget.
Visszafele nem lehet szamolni, a grafkartya se szamol elore 2-3 kepkockaval, hanem annyival kesobb teszi ki a kepet.
A halokartyan megerkezik az adat miszerint megjelent az ellenseg. Ora indul. Az altalam kiragadott par lassito tenyezo szerin: (van tobb is)
1. 16ms (jatek)
2. 50ms (grafkartya)
3. 30ms (monitor)
Most ott tartunk, hogy megjelent az ellenseg a kepernyon.
4. 10ms (eger)
5. 16ms (jatek)
6. 50ms (grafkartya)
7. 30ms (monitor)
Most az lattszik a kepernyon, hogy a celkereszt az ellenseg fejen van. Ez a 4 eredmenyezi az egerlaggot, amirol Fatal beszel, es jol erzekelheto.
8. 10ms (klikk az egeren)
9. 16ms (jatek)
Es mar meg is erkezett az adat a halokartyanak, miszerint kuldheti a hs-t a szervernek.
Es valoban, az elobb rosszul szamoltam. Az eredmeny 228ms! Es mindezt egy draga szamitogep produkalja ami 60fps-t tol ful grafikan.