Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
most este bementünk az sg-re, aztán az egyik haverom (Business Misi) (aki aszitte, hogy kezdõként játszhat az sg-n, mert az nem proknak van) véletlenül letékázta valamelyik csapattársát, én elnézést kértem helyette, aztán erre jött a válasz, hogy zso, bazmáki ezt a faszt, mer letékázott...
azé ennél többet várnék az sg-n játszó kemény makktól.
mindegy, asszem zso nem rúgta ki, hanem a srác kilépett magától, aztán írta send messagebe, hogy itt jó bunkók játszanak. én ezt természetesen nem hiszem.
tudom ki volt, de nem írok nevet. remélem csak rossz napja volt...
sírás off
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
MI VOLT EZ...? Elállítódott?
Kipróbáltam DoD.on, ott ment a bill. szar a css, kéjne nagyápdét!
Amúgy 1000x kösz a segíccséget.
A nagy hackernek üzenem az ilyenek húzzák le az ország átlag IQ szintjét.
<#mf1>#mf1>TommyGay3000<#mf1>#mf1>
Meg ugye irta, hogy mukodnek a gombok, csak egyszerre ketto nem. Esetleg meg lehetne probalni a wasd helyett mondjuk a nyilakat.
Noname vagy márkásabb?
Mit csinál ha lenyomod?
Mér vaz az hogy css-ben nem nyomhatom le a W-t és a D/A-t egyszerre?!
Minden mûködik csak ez nem. Oldalazni ki nem szokott?
Help nekem mert lesz war! <#nemtudom>#nemtudom><#szomoru1>#szomoru1><#conf>#conf><#rinya>#rinya>
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Ha mindenkinek a kívánságát teljesíteni akarjuk, akkor 12-64-ig kettesével lesz 30 féle szerverünk. Egyszerûen azt kell elfogadni, amit a többség akar.
Ha a sourcemodra átálláskor lesz lehetõség rendes vipslotra, akkor a 20-ból kettõ vip slot lesz, de az is filles, tehát 20-ig mindenképp feltölthetõ emberekkel.
iesmi okok miatt nemjárok bb-re-.-
lehetne 16+2vip?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Ez mind maptól függ, abból meg van 150 féle a szerveren.