Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
engem minnya a fõnök bannol ,ha még tovább netezek 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
most bannolt le smalla1 rõl 6 kis gyerek mert "rontom a játékukat cs_Classified" nevû mappen, na ilyen sem volt még <#szomoru1>

OrioN the S
dikmár

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Ez így van.
Van valami olyan UJ szabály sg-n hogyha 5-os a k/d és 30-nál tobbet lottél akkor egy napos ban Dodo mondotta Sickness meg nem is tudd rola. Kérdés, hogy is van ez most ?

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

direkt tk-ért van csak kikk vagy ban, speciel a szájalókat is kilehet dobni...a bunkókat meg el kell viselni...
nevet!

kibuggyan a tolerancia...
most este bementünk az sg-re, aztán az egyik haverom (Business Misi) (aki aszitte, hogy kezdõként játszhat az sg-n, mert az nem proknak van) véletlenül letékázta valamelyik csapattársát, én elnézést kértem helyette, aztán erre jött a válasz, hogy zso, bazmáki ezt a faszt, mer letékázott...

azé ennél többet várnék az sg-n játszó kemény makktól.

mindegy, asszem zso nem rúgta ki, hanem a srác kilépett magától, aztán írta send messagebe, hogy itt jó bunkók játszanak. én ezt természetesen nem hiszem.
tudom ki volt, de nem írok nevet. remélem csak rossz napja volt...

sírás off
<#zavart2>

te hozol nekem egy kideokártyát , kudcs
ha felvisztek kocsival és a vörös szõnyeget leterítitek akkor oké

fogd be a szád aval!

😄D gyertek becupra, ha másé nem, nézni😛 bond is ott fog sunyulni! A NET!😄
Mozzanat
sálgotárjánihighpronyelvtanár

gates, itt pitizik
Aquir
mert az aval gyûlik a fák alá amit helytelenül (még helyesírási szabályzatban is) avarnak írnak -.-

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

JB arts
ha nem mondod meg mé feldugok neked egy kis avalt!!!!

de :/

JB arts
de mé nem?

Aquir
nem -.-

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

JB arts
Újraraktam a CSS-t és mûködik!
MI VOLT EZ...? Elállítódott?
Kipróbáltam DoD.on, ott ment a bill. szar a css, kéjne nagyápdét!
Amúgy 1000x kösz a segíccséget.
A nagy hackernek üzenem az ilyenek húzzák le az ország átlag IQ szintjét.
<#mf1>TommyGay3000<#mf1>

az avar nem? xd

SCITEK
Kessel? Erre van megfelelobb szerszam is. (csavarhuzo) Bar en inkabb a baltat javaslom. Csapjon bele a kozepebe egy jo nagyot. 😉
Meg ugye irta, hogy mukodnek a gombok, csak egyszerre ketto nem. Esetleg meg lehetne probalni a wasd helyett mondjuk a nyilakat.

késsel feszítsd ki a gombot, nézd meg hogy az alatta levõ gumi elvan-e szakadva. nekem is ez volt, néha ment elõre néha nem, néha ment jobbra néha nem, megfogtam és megforditottam a gombokat és mûködött 😄 tehát most kaptam uj bill.-t a régin forditva volt a W 😊)

SCITEK
Szerintem egy uj billentyuzet megoldja a problemedat.

Milyen bill ed van?
Noname vagy márkásabb?
Mit csinál ha lenyomod?

<#gonosz1>

nem szakíthatod meg az egérsztorit

JB arts
Megszakítanám az egérsztorit és lenne egy kérdésem:
Mér vaz az hogy css-ben nem nyomhatom le a W-t és a D/A-t egyszerre?!
Minden mûködik csak ez nem. Oldalazni ki nem szokott?
Help nekem mert lesz war! <#nemtudom><#szomoru1><#conf><#rinya>

aval a fák alatt gyûlik össze
Aval? mibõl vagy te? kecseg kecskeméti. :cO

Mozzanat
Aval se tudnál játszani<#idiota>

balvin
fel kell dobni a levegõbe és akkor automata heccsát mindenkinek😄

Senkkik
ha megfizeted 😄 amugy nem lenne jó én ugy gondolom... De kipróbálnám az tuti!! 😄

urbijoe

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

balvin
ja ha volt szavazás akkor ok, de én nem szavaztam sztem(kárvolt<#szomoru1>)

Volt szavazás errõl, hogy 20 vagy 18 slot. 20 szavazóból mindössze 2 akarta vissza a régi 18 slotot.

Ha mindenkinek a kívánságát teljesíteni akarjuk, akkor 12-64-ig kettesével lesz 30 féle szerverünk. Egyszerûen azt kell elfogadni, amit a többség akar.
Ha a sourcemodra átálláskor lesz lehetõség rendes vipslotra, akkor a 20-ból kettõ vip slot lesz, de az is filles, tehát 20-ig mindenképp feltölthetõ emberekkel.
balvin
badboys 30 emberérõl ne is beszéljünk😄 azokkal semmi rusht semmi ésszerû dolgot nem lehet csinálni, csak mennek mint az õrültek kettesével

balvin
ne ugy nézd hogy +2 mert akkor felmehetnénk +2-nként 40re is. ugy nézd hogy régen 18 volt(lehet hogy azelõtt 16) mostmeg 20, és szerintem jobb volt 18-al. meg vmennyire az fpst is befolyásolja az a +2 ember. Szerintem jobbvolt régen, max ennyi emberrel hogy este már maxi a szerver nehezebb lesz felmenni. De mondjuk az se gáz mert addig be lehet menni máshova, és ha van slot akkor automátische belép

CheAteR88
de télleg már kicsit soknak tünik néha hogy 20 ember
iesmi okok miatt nemjárok bb-re-.-
lehetne 16+2vip?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Mozzanat
ez nagyon nagy

Én nem hiszem, hogy ilyen drasztikus visszaesés lenne. Semmi sem indokolja.
Szega87
mert iskolakezdés, és a diákok népes tábora nem megy fel délelött a szerverre és igy a 7.48 as average lekuszik 3.5 re

Sickness
<#vomit>
<#kocsog>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

SCITEK
Ja, mind a 20 vip slot legyen.

Sickness
inkabb csinald meg hogy vip slotos legyen, mert sokszor nemtudok felmenni es ugy kell szolni zsonak hogy dobjon ki valakit 😞

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Miért esne vissza szeptembertõl? Ez hülyeség.
Szega87
amig nyár van addig 20 slot bõven jó, szeptembertõl úgyis durván visszaesik akkor lehet visszaveszi Borg 18ra

Mert +2 az már hemzsegés?😄
Ez mind maptól függ, abból meg van 150 féle a szerveren.