Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
találó név és logó vagy ×)

poruljartal
Jujj mennyi komment!<#csodalk>

CheAteR88
dejo

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

GaBenc
Látom nem vagy képben, azt hiszem nem is magyarázom el. Ha valakinek kedve van majd elmeséli a történetet.
Csak hogy tájékozodj, TEK meg oldotta, igaz elég érdekes volt neki is. EZ NEM "ÁLLITOLAG" MERT Õ MONDTA.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

CheAteR88
attól hogy ne kelljen ezen rágódni ötezerszer

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
de eredeti játékkal

GaBenc
OK. Meg akartad védeni. De még is mitõl? Azért véded mert valaki nekem azt mondta , hogy Lompi nem találta? Na ezért állitólag (mert nem Lompi mondta). Még mindig fent tartom a "TANULJ" kijelentésemet. Vagy ha nem értesz valamit akkor kérdez, én is azt tettem és teszem.

gz8
Tört szerver nem az? Javíts ki, ha rosszul tudom.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

CheAteR88
ez miért warez?

gz8
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK! ELLENKEZÕ ESETBEN BÜNTETÕPONTOT KAPSZ.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
A szép jeled 1 hétig tart, semmilyen hátrány vagy megszorítás nem ér.

CheAteR88
sry hogyha lompi társamat akartam megvédeni de beszélgettem vele és szerintem (nekem úgy jött) hogy kissé ideges emiatt a "banlista+ miatt (ha nem akkor sry)
de mind1 szarok rá nemérdekel
kaptam egy szép jelet hála az adminok jolvégzett munkájának

Sziasztok. Mennyiért tudok most venni hl2-t, amiben van netes reg. szám? Source-t szeretnék regisztrálni team-en. köszi
GaBenc
Valószinüleg net hiba lesz. Le van terhelve. Nálam is volt,telefon, nem hagyom magam és 2 napja jó.

GaBenc
A kérdésedre válaszolva, tudja a franc hogy mi a baja csallonak. Épen Borgal beszélgettem egy emberke kidobása ügyében, azt jön ez a gyökér és nekem esik. Esetleg ha meg tudná magyarázni (csodálnám) engem is érdekelne.
CSALLO, neked meg annyit, hogy gyere probáld ki mennyire vagyok merész. Ne a neten bujkálj ha nagy a pofád. Válald be.

Jaa még 1 kérdés :eredetivel tört szervereket is el lehet érni?
thx

naon szeretem most a steamot hogy letöltöttem a CS:S-t 😞
1ik pillanatban jó a szerverlista 11-es latency, magyar szerók!!!
kicsit késõbb refresh.. már 5sec 1 szerver + 45 latency az alja, és nem jön be 7nél több😞
nem tudom,hogy ezt kell e patch-elni vagy a steam elintézi?

OrioN the S
amúgy attól függetlenül ,hogy fuckom se tudja min megy a dráma 😄
gecyõszintén és nem megsértõdni: Csallo akármi is van vagy neked van igazad vagy nem.. Gabenc csúnyán elõrébb jár a korral és sztem simán a faterod is lehetne szal mondom akárkinek van igaza a szavakat néha meg kell válogatni... mert ,ha nem is Gabencet ,de a korát kéne tisztelni.. most nem leoltás ,hanem ez így lenne helyes.

Amúgy vki elmagyarázhatná ,hogy mi a nyálon megy a balhé 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
mi a faszt kell állandóan drámázni bazdmeg D: ez csak egy kibaszott játék...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

akkor is emo vagy :s

WoD
zolinak igazavan<#worship><#nyes>...
nem a másikba kéne belekötni hanem jáccani<#violent><#vigyor2>

..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015

az a baj, hogy a szerveren is az emberekkel foglalkoztok, és hogy mennyire szép a statotok
hud_saytext_time 0
enable_voice 0
és akármit beirsz , azt se fogod látni😄
csak ventrin nemonnyák miket irogatnak a buták😄
WoD
én nemtom de én szeméj szerint eddig még nem hallottam gabencet anyázni...
és az a véleményem h 1általán nem kéne senkinekse<#duma><#gonosz3>

WoD
nekem egész normálisan mûkszik a CS, annak ellenére h 1 nagy rakás ocskavas a gépem<#nyes><#nyes><#nyes>
sickness temeg... a ... hogy nem tudod felfogni h csak torz a fodrászom<#falbav><#boxer><#violent><#gun>

CheAteR88
sikerült elvenned azt a minimális kedvemet is a cs-tõl GRATULÁLOK NEKED
HTX

CheAteR88
jah értem
neked meghalt az anyukád és ha vki anyázik neked annak "kitekered a nyakát":o(demerész) ésha te anyázol vkinek?:o az már semmise?
szarok rá nemérdekel az egész
örüljél magadnak!

GaBenc
Na azért nekem egy csavarintást meg ér. Neki is...megnézi ki van a hátában.<#papakacsint>

ne foglalkozz vele, nem éri meg :s

GaBenc
Az én anyám már meg halt. De ha (ne adja neked a jó ég) valamikor véletlenül találkozom veled, hid el kicsavarom a nyakadat. Tudod sejtetem, hogy primitiv vagy. De, hogy szánalmas is.... tényleg TANULJ.

urbijoe
LOL

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

GaBenc
Nem értelek. Tanulj. Majd ha meg tudod fogalmazni a problémádat, tudok veled foglalkozni.

Narxis
Nyugiiiii<#pias>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

CheAteR88
miafaszértnemlehetelkussolni?

GaBenc
no comment
<#banplz>

SCITEK
Nem akarsz esetleg admin lenni?

GaBenc
Lompi nem találta a bant (ismét állitolag). De a srác banolva van. Lehet esetleg rendszer hiba?

GaBenc
Állitolag ugyan akkor kapta mint Pinky. Vasárnap 4-5 közt. De gondolom aki kiosztotta tudja miért. Majd elmondja. 😄

Én egyetlen mellément banról tudok, de Pinkyrõl le lett véve tegnap már.
Pinky nincs is bannolva a rendszer szerint.
Hogy buuu2-re ki rakott és miért... gondolom nemsokára felirja szépen a banlistába az admin.
GaBenc
Ki volt az az okos admin aki mindenkit banolt LEGO helyet...csak legot nem?
buuu2 is banolva van (STEAM_0:1:5848387)
Pinky is. Szal tök jó. Lehet le kellene szedegetni, ha csak nem direkte voltak a banok.

armageddon666
ahhoz nincs elég szabad gép :S vagy ez hogy müxik? mármint a dedicated.

@

OrioN the S
dicsak 😄 elkanászodsz Dodo 😄

Nyád
Próbáld dedicated serverrel.
armageddon666
tehát:
DMZt a rám kiosztott IPre engedélyeztem...
tûzfalat offra raktam...
wintûzfal nincs...
sv_lan 0
restart; mp_restartgame 1; changlevel

eredmény: ugyanúgy nemmegy 😞 kész... nemtudom innentõl mit csináljak... 😞

@

armageddon666
igazából próbáltam azt is 😞 de megpróbálom inkább megint.

szal
no tûzfal
dmz a gépem ipjére
sv_lan 0
restart

ugye?

@

sv_lan 0 után írj be egy restartot.
armageddon666
megnézem mindjárt kikapcsolt tûzfallal, bár kétlem hogy az lenne a gond.
DMZ-nél gép IPje a belsõ IP? amit a router kiosztott nekem? vagy valami más? és ha más akkor mi ? 😄

amúgy megnéztem: alapból sv_lan 0 van, de mikor elindítom a szervert akkor átírja magát sv_lan 1-re (ezt vissza szoktam írni)
de ha csak annyit írok be hogy "sv_lan" akkor azt írja ki értéktõl fügetlenül: This is a lan server (no heartbeat, no authentication, no <ittvalamiclass-3 vagy cl3 nemtom>😉

@

ja meg persze a gépen levõ tûzfal is korlátoz, ott is engedélyezni kell ezeket a portokat, ha magától nem kérdez rá.

ja most látom hogy Dodo, már írta az sv_lan-t

ha kirakod dmz-be, mennie kell, akkor nem a router korlátoz, máshol van a baj. arra figyelj hogy a gép ip-je tényleg az legyen, amit a dmz-nél megadsz.
amikor szervert indítasz sv_lan 1-et állítasz?
mert az lehet hogy ilyenkor nem fogad a css csak lan-os ip-krõl kapcsolatot.