Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak hogy tájékozodj, TEK meg oldotta, igaz elég érdekes volt neki is. EZ NEM "ÁLLITOLAG" MERT Õ MONDTA.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
de mind1 szarok rá nemérdekel
kaptam egy szép jelet hála az adminok jolvégzett munkájának
CSALLO, neked meg annyit, hogy gyere probáld ki mennyire vagyok merész. Ne a neten bujkálj ha nagy a pofád. Válald be.
thx
1ik pillanatban jó a szerverlista 11-es latency, magyar szerók!!!
kicsit késõbb refresh.. már 5sec 1 szerver + 45 latency az alja, és nem jön be 7nél több😞
nem tudom,hogy ezt kell e patch-elni vagy a steam elintézi?
gecyõszintén és nem megsértõdni: Csallo akármi is van vagy neked van igazad vagy nem.. Gabenc csúnyán elõrébb jár a korral és sztem simán a faterod is lehetne szal mondom akárkinek van igaza a szavakat néha meg kell válogatni... mert ,ha nem is Gabencet ,de a korát kéne tisztelni.. most nem leoltás ,hanem ez így lenne helyes.
Amúgy vki elmagyarázhatná ,hogy mi a nyálon megy a balhé 😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nem a másikba kéne belekötni hanem jáccani<#violent>#violent><#vigyor2>#vigyor2>
..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015
hud_saytext_time 0
enable_voice 0
és akármit beirsz , azt se fogod látni😄
csak ventrin nemonnyák miket irogatnak a buták😄
és az a véleményem h 1általán nem kéne senkinekse<#duma>#duma><#gonosz3>#gonosz3>
sickness temeg... a ... hogy nem tudod felfogni h csak torz a fodrászom<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun>
HTX
neked meghalt az anyukád és ha vki anyázik neked annak "kitekered a nyakát":o(demerész) ésha te anyázol vkinek?:o az már semmise?
szarok rá nemérdekel az egész
örüljél magadnak!
Pinky nincs is bannolva a rendszer szerint.
Hogy buuu2-re ki rakott és miért... gondolom nemsokára felirja szépen a banlistába az admin.
buuu2 is banolva van (STEAM_0:1:5848387)
Pinky is. Szal tök jó. Lehet le kellene szedegetni, ha csak nem direkte voltak a banok.
DMZt a rám kiosztott IPre engedélyeztem...
tûzfalat offra raktam...
wintûzfal nincs...
sv_lan 0
restart; mp_restartgame 1; changlevel
eredmény: ugyanúgy nemmegy 😞 kész... nemtudom innentõl mit csináljak... 😞
@
szal
no tûzfal
dmz a gépem ipjére
sv_lan 0
restart
ugye?
@
DMZ-nél gép IPje a belsõ IP? amit a router kiosztott nekem? vagy valami más? és ha más akkor mi ? 😄
amúgy megnéztem: alapból sv_lan 0 van, de mikor elindítom a szervert akkor átírja magát sv_lan 1-re (ezt vissza szoktam írni)
de ha csak annyit írok be hogy "sv_lan" akkor azt írja ki értéktõl fügetlenül: This is a lan server (no heartbeat, no authentication, no <ittvalamiclass-3 vagy cl3 nemtom>😉
@
amikor szervert indítasz sv_lan 1-et állítasz?
mert az lehet hogy ilyenkor nem fogad a css csak lan-os ip-krõl kapcsolatot.