Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
olvasgattam steampowered fórumon milyen portok kellenének, beraktam minden szart már de így sem jó :S nemtom mi lehet a gond 😞

Trigger Port-ot és Incoming Port-okat lehet állítani. a Trigger az lenne elvileg hogy mikor a programot elindítom és az azon kommunikál akkor megnyitja az incomingokat... lehet hogy azért nem megy mert oda adok meg rosszat?

@

CheAteR88
ez van-.-
gecis bkv elvitte a rá szánt kp-t:@

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

nálad sajna ígyisúgyis undoríto a csé😛
CheAteR88
letöltöttem a css-t mien peccs kell ahoz hogy tugyak jáccani?<#buck>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
ezekre mondtam hogy undorító tölle a cs?

HunnernesKonge
És ezek mind mind bennevannak az általam említett két cfgben még 30másik fps növelõ paranccsal együtt. 😊
Igaz a játék ugy fog kinézni mint az 1.6 de hasít 😄
SCITEK
mat_bumpmap 0
mat_specular 0

cl_ragdoll_physics_enable 0
r_3dsky 0

ezzel a kettõvel lesz a legtöbb fps növekedésed
HunnernesKonge
Ööö,
igazából használtam ezt is, de most CEVO fps configgal játszom, de csak mert én ilyen elvetemült CEVO fanatikus vagyok.
CEVO Gui
Ez egy (G)raphical (U)ser (I)nterface megváltoztatja CSSban a hátteret, billentyûbeállitásokba betesz gyorsvárlás opciókat és még sok hasznos dolog, na ebben van az a bizonyos cevo fps config.
Ha úgy döntenél hogy ezt használod, akkor nincs más dolgod mint elinditani az installert õ szépen feltelepül, te pedig az elõbb leírt módon execeled a config filet. (Ehhez szintél kell konzol ugyebár.)
Még annyit jegyeznék meg hogy ha olyan parancsot irsz konzolba amiben van szóköz azt nem fogja érteni, ezért a fentemlített cevo cfg execelése igy történik: exec "CEVO FPS Config.cfg" Tehát kellenek az idézõjelek is.
poruljartal
Köszönöm szépen!<#love12>
Ezt használod Te is amúgy? Jó sok infó ez most nekem<#email>

HunnernesKonge
dTlegaL cfg V2.1

Ezt letöltöd, kicsomagolod,a dtlegal.cfg file-t beteszed a(z)
X:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\Steamneved\counter-strike source\cstrike\cfg könyvtárba majd utána játékba belépve konzolba beírod hogy exec dtlegal.cfg majd ütsz egy entert.
Ha nincs konzolod akkor Steamem belül Games fül-->CSSon jobbklikk-->Properties-->Set launch Options és ide beírod hogy -console

A configfilet egyébként minden inditáskor le kell futtatni.
(Többieknek: Tudom hogy betehetné az autoexec.cfg-be de szerintem így egyszerûbb <#vigyor3> )
poruljartal
Sziasztok<#wave><#integet2>
Születésnapomra megkaptam ezt a játékot, és nagyon tetszik! Egyenlõre viszont nagyon noob vagyok.<#zavart2>
Lehet mert nagyon rosszul fut a gépemenen, holott más játékok viszonylag jol futnak.
Hallottam valamit fps növelõ konfigokról! Ha tudnátok ilyet adni, nagyon jó lenne!!!!<#dumcsi><#integet2>

WoD
miez a fej?<#lookaround>

..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015

<#wilting>
WoD
jah értem<#duma>de ojatis ami szintén netes és bárki feljöhetrá(magyarul warszerver)lehet csinálni?<#confused><#conf>

WoD
lehet csinálniis? nemcsak bérelni?<#merges2>

De olyan szervert akarnak gondolom, ahová más nem tud jönni.
Így vagy bérelnek egy warszervert, vagy csinálnak sajátot.
WoD
hát de ez a legalapabb<#falbav>keresni 1 üres szervert azt csá<#gonosz3>

Nem.
Ha eredeti van mindenkinek, akkor kell egy netes szerver, azt annyi.
Nem kell itt hamachival kavarni.
WoD
hát netom hogy gondolod...de sztem a hamachi a leg1xûbb<#nemtudom>

armageddon666
de most amatõröknek megmagyarázni mifánterem hamachi 😛

Dodo, a forwardolás nem jött be, a DMZvel próbálkoztam, de mindenféle hülyeséget írkált ki... majd mikor ráérek próbálkozok megint -_- de legalább megerõsítést nyert hogy azzal kell valamit ^^ thx

@

WoD
de csak azalényeg h a neten keresztül bekapcsolódhassanak a haverok vagy h netes is legyen?<#confused>mert van 1 ijen szutyok progi cs-hez/hamachi/ami a neten keresztül csinál lant és friendseket lehet felvenni akik bekapcsolódhatnak a szerverre ill a friendsek-friendsei is...<#wink>

Netes szervert?
Forwardolja a 27015-ös portot a szerver gép belsõ IP-jére, vagy állítsa be a szerver gép IP-jét DMZ Host-ként(ez esetben minden port oda forwardolódik)

Ja, meg egy sv_lan 0 sem árt, bár ha dedicated, akkor ott csak be kell állítani, hogy Internet, azt annyi.
GaBenc
Ja hogy már itt van...na akkor majd õ mondogatja a bajait.
A ROUTER MARAD!!!!
Ennyi.<#mf1>
<#banplz>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

GaBenc
Na igen, de ez bonyolultab. Úgy szeretnék, hogy a gyerek csinál egy servert itthon és a haverok a neten keresztül csatlakoznak. Igy azért már érdekesebb....vagy nem? <#crazya>
Természetesen a routert nem engedem kihúzni. Gonosz vagyok.

armageddon666
deee nem lanon akarok hanem pont hogy neten 😊 mert lanon mûködik rendesen... GaBenc is lát és rám tud csatlakozni, SBT is... de oszttársak netrõl már nem. Nem látják a szerverem. "Server is not repsonding" 😞 és ezt kéne valahogy megoldani...

Tehát egy internetes szervert akarok csinálni az én gépemen, de nem dedicatedet, szal tudjak rajta én is játszani, és ez router nélkül menne is, de routerrel kéne megoldani hogy menjen :S

@

WoD
hát elvileg lehet ha a gépek látják 1mást és a steambeis...mer akk lanba csinálhatnak 1 szervert...de akk csak lanba tuggyák nyomni<#nevetes1>de ugy routerrel akk lanban elvileg mûködik<#vigyor2>

elvileg: sv_lan 1 a konzolba és lehet csatlakozni. vagy az adott gépeket megéri lelõni netrõl (routerbõl kihuzni) és Offline-ban inditják a steamet, game indit, valamelyik szervert indit, és mehet 😊

GaBenc
Sziasztok.
A gyerekek haverokal akarnak játszani, servert akar inditani routeren keresztül. Van erre valami normális meg oldás? Mindnek eredeti játéka van (szal nem warez a kérdés, tartsd meg a pontjaidat <#papakacsint>).

Mozzanat
de bent van a szeron::😊

Mégsem 😞😞😞😞😞😞😞
levettem már
Győri Devi
pinky? 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Hello.

Tegnap véletlen (mondom véletlen) kibanoltak lego helyett. 😄😄
Az admin rossz gombot nyomott meg.
(ez is meg kell indokolni?) 😄😄😄
Mellesleg legot véglegesen bannolni kéne,mert csak hátráltatja a többieket. Köszönöm zso hogy intézkedtél.
WoD
narxis! neked am mi a nicknamed?<#crazya>

WoD
hallod sickness!...fingom sincs...nekemis mindíg ezt irja ki-.-" <#gonosz3>volt ojan h naponta 3xis beatta...énmeg elkeztem verni a gépet 3-diknál...ugy idegesített<#boxer><#boxer>

Narxis
Megoldottam, elindítottam az installert újra, Repair és mûködik.De még mindig rejtély, hogy mitõl csinálhatta ezt...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Nem tudjátok, hogy mi a ****-ért nem kapcsolódik a Steam netre?Nem telepítettem új programot, tûzfalon át van engedve, routerem nincs.Pár napja még vadul CS-ztem most meg sehogy se tud kapcsolódni a netre a Steam.<#rinya>

köszi Punk, Dodo55, ezt ki is kopipasztézom..
Nem kell tört verzió.
Minden gépen bejelentkezel a steambe, letöltöd/bemásolod a gcf-eket, elindítod a CSS-t, kilépsz, majd offline módba állítod a Steamet.

A lényeg, hogy egyszerre 1 gépen legyen csak online a steam.

Ugyanis az offline mód a lant nem tiltja le.
Szega87
délelött dollson játszottam és mapváltás volt hiddencity re és tölteni kezdte serverrõl és kifagyott az egséz css-m , most 1,5 órával késõbb westwood futott gondoltam felmegyek és letöltöttem végigjátszottuk a mappet és mapváltás office 2 megint kifagyott mikor töltötte a serverrõl. nem értem miért, teljesen szûz cstrike mappám van

Nivea
de már pár napja nekem se

Szega87
nekem se

Narxis
Nekem se jön be.

Nektek se jön be a topik banner?
Ki kéne szedni már a rákba, vagy átrakni más tárhelyre.
lehet, ha a régirégi alap sourcccal nyomjátok akkor biztos, hogy mindenkinél fog menni...
az meg hogy a mostani állapotában megy e?! sztem igen, próbáljátok ki elõtte hamachin azért a biztonság kedvéért... de szerezzetek be mondom egy régi tört verziót, és menni fog
kicsit másképp feltenném válasz hiányában a kérdést mégegyszer:

hol lehetne érdeklõdni, hogy LAN-ba lehet e játszani fele legális, fele nem legális CSS-szel. meg hogy mennyien lehet max LAN-ba játszani.

ezzel kapcsolatba segítsetek lécci, köszi.
Nivea
megmondtam h szar v nem mondtam meg?

Ez egyébként ki a rákot érdekel ebben a topikban?
urbijoe
szerintem semmi válltozást nem hozott

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5