Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trigger Port-ot és Incoming Port-okat lehet állítani. a Trigger az lenne elvileg hogy mikor a programot elindítom és az azon kommunikál akkor megnyitja az incomingokat... lehet hogy azért nem megy mert oda adok meg rosszat?
@
gecis bkv elvitte a rá szánt kp-t:@
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Igaz a játék ugy fog kinézni mint az 1.6 de hasít 😄
r_3dsky 0
ezzel a kettõvel lesz a legtöbb fps növekedésed
igazából használtam ezt is, de most CEVO fps configgal játszom, de csak mert én ilyen elvetemült CEVO fanatikus vagyok.
CEVO Gui
Ez egy (G)raphical (U)ser (I)nterface megváltoztatja CSSban a hátteret, billentyûbeállitásokba betesz gyorsvárlás opciókat és még sok hasznos dolog, na ebben van az a bizonyos cevo fps config.
Ha úgy döntenél hogy ezt használod, akkor nincs más dolgod mint elinditani az installert õ szépen feltelepül, te pedig az elõbb leírt módon execeled a config filet. (Ehhez szintél kell konzol ugyebár.)
Még annyit jegyeznék meg hogy ha olyan parancsot irsz konzolba amiben van szóköz azt nem fogja érteni, ezért a fentemlített cevo cfg execelése igy történik: exec "CEVO FPS Config.cfg" Tehát kellenek az idézõjelek is.
Ezt használod Te is amúgy? Jó sok infó ez most nekem<#email>#email>
Ezt letöltöd, kicsomagolod,a dtlegal.cfg file-t beteszed a(z)
X:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\Steamneved\counter-strike source\cstrike\cfg könyvtárba majd utána játékba belépve konzolba beírod hogy exec dtlegal.cfg majd ütsz egy entert.
Ha nincs konzolod akkor Steamem belül Games fül-->CSSon jobbklikk-->Properties-->Set launch Options és ide beírod hogy -console
A configfilet egyébként minden inditáskor le kell futtatni.
(Többieknek: Tudom hogy betehetné az autoexec.cfg-be de szerintem így egyszerûbb <#vigyor3>#vigyor3> )
Születésnapomra megkaptam ezt a játékot, és nagyon tetszik! Egyenlõre viszont nagyon noob vagyok.<#zavart2>#zavart2>
Lehet mert nagyon rosszul fut a gépemenen, holott más játékok viszonylag jol futnak.
Hallottam valamit fps növelõ konfigokról! Ha tudnátok ilyet adni, nagyon jó lenne!!!!<#dumcsi>#dumcsi><#integet2>#integet2>
..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015
Így vagy bérelnek egy warszervert, vagy csinálnak sajátot.
Ha eredeti van mindenkinek, akkor kell egy netes szerver, azt annyi.
Nem kell itt hamachival kavarni.
Dodo, a forwardolás nem jött be, a DMZvel próbálkoztam, de mindenféle hülyeséget írkált ki... majd mikor ráérek próbálkozok megint -_- de legalább megerõsítést nyert hogy azzal kell valamit ^^ thx
@
Forwardolja a 27015-ös portot a szerver gép belsõ IP-jére, vagy állítsa be a szerver gép IP-jét DMZ Host-ként(ez esetben minden port oda forwardolódik)
Ja, meg egy sv_lan 0 sem árt, bár ha dedicated, akkor ott csak be kell állítani, hogy Internet, azt annyi.
A ROUTER MARAD!!!!
Ennyi.<#mf1>#mf1>
<#banplz>#banplz>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Természetesen a routert nem engedem kihúzni. Gonosz vagyok.
Tehát egy internetes szervert akarok csinálni az én gépemen, de nem dedicatedet, szal tudjak rajta én is játszani, és ez router nélkül menne is, de routerrel kéne megoldani hogy menjen :S
@
A gyerekek haverokal akarnak játszani, servert akar inditani routeren keresztül. Van erre valami normális meg oldás? Mindnek eredeti játéka van (szal nem warez a kérdés, tartsd meg a pontjaidat <#papakacsint>#papakacsint>).
やられたらやり返す。倍返しだ!
Tegnap véletlen (mondom véletlen) kibanoltak lego helyett. 😄😄
Az admin rossz gombot nyomott meg.
(ez is meg kell indokolni?) 😄😄😄
Mellesleg legot véglegesen bannolni kéne,mert csak hátráltatja a többieket. Köszönöm zso hogy intézkedtél.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Minden gépen bejelentkezel a steambe, letöltöd/bemásolod a gcf-eket, elindítod a CSS-t, kilépsz, majd offline módba állítod a Steamet.
A lényeg, hogy egyszerre 1 gépen legyen csak online a steam.
Ugyanis az offline mód a lant nem tiltja le.
Ki kéne szedni már a rákba, vagy átrakni más tárhelyre.
az meg hogy a mostani állapotában megy e?! sztem igen, próbáljátok ki elõtte hamachin azért a biztonság kedvéért... de szerezzetek be mondom egy régi tört verziót, és menni fog
hol lehetne érdeklõdni, hogy LAN-ba lehet e játszani fele legális, fele nem legális CSS-szel. meg hogy mennyien lehet max LAN-ba játszani.
ezzel kapcsolatba segítsetek lécci, köszi.