Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
az 😄 de mindig suicide a vége ,szal fos csít

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

EMO azt se tudom mi a rák valami új csit ?

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Miben is ?

rendben

meg se merek szolalni

balvin
mrgoldodott a gond (steam repair)

Attól hogy a dollson akkor éppen nem, a westwoodon a videon cheateltél. Szóval elég gyér melléduma...
Kár pedáloznod, cheaterkrõl akkor sem vesszük le a bant, ha utána litániát irnak ide a megtérésükrõl.
csakis
lefizetted õket :s

morc is fent volt 😛 õ sztem megmondja h nem cheateltem !!
Bocsika de kedden kaptam Bant !!és a de_dolls ment és akkor 1-1es statom volt 😛 ez meg ase tom mien video nem is voltam azon a mapon és mikor készült?
😛 ha már eddig kaptam bant akkor mért tudtam felenni megint hm??
Pl:fent volt a 2clanos ember velük beszélgettem mind2 sztem meg tudja mondani h nem cheateltem !!
én tudom :s

Inkább az a kérdés, hogy ki volt az, aki véletlenül bannolt téged, és miért nem õ intézkedett.
huh, ez a videjo jó! 😊

szerintemCSAL!
EZa wowosgyeekmegEMO is meg CSAL is!4

<#mf2><#vigyor5><#vigyor5>
énaztmondom xD
Egyépként PINKY vagyok.Tudod a hihetõ..(ezt se én mondtam)..
Walking te meg meg se szólalj....
Lehet hogy nem vagyok proféta,de szerintem sok játékos eggyet ért velem..Mellesleg te is érdekesen játszol néha.Nem azt mondom h csalsz...Még mielött félreértenéd.
Lego-val meg tényleg a f*** kivan.Azt még elnézi az ember hogy nem tud játszani.De azt,hogy rontja a többiek játékát,azt azért már nem.Csak gátolja az embereket a játékban a blokk-jaival,beszédjével,és persze ne hadjuk ki a TK-kat sem.Azt sem értem hogy mindenki votekick-elni akarja,még 1-2 admin is rányom.Akkor miért nem lehet kivágni a szerverrõl????NEM KÖZÉNK TARTOZIK LEGO..
Borg nem nem.Már nem vagyok. Zso leszedte rólam akkor,amikor véletlen lego helyett valameik admin rámnyomta.

Darknes:Tõlem nem kell bocsánatot kérni eggyik adminnak sem,csak jól esett volna,ha valaki foglalkozott volna ezzel a dologgal,mivel véletlen ban volt.De ha nincs zso,borg,vagy lompi,akkor a többiek szartak volna rá..THX még 1x zso-nak....
Miért lenne pinky bannolva?
Lego tényleg idegesítõ sokszor, csak beszél, és közbe a többieket blokkolja, miközben -2/20-as statja van.
Amúgy egyszer volt, hogy valami 2.0+ fölötti k/d-je volt, akkor annyira nem volt feltûnõ még, de elõtte is, és azóta is 1-2 killnél nincs neki több 20 halál mellett, tehát lehet akkor kipróbált valami cheatet.

Morc más eset, tényleg gyerek, de a játékával nincs semmi gond(a korához képest elég jól nyomja), csak néha õ is sokat beszél 😊
éste?

Te valami proféta lehetsz. Amugy meg ki a fene vagy ?

WoD
pinky ügyében pedig annyit kívánnék mondani h az admin aki bannolta legalább bocsánatot kérhetett volna és feloldhatta volna bant<#boxer>

..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015

WoD
dawed-nek voltak érdekes lövései tehát valószínûleg használt vmijen csítet de nem volt annyi erõsse mint a csíterek legtöbbje tehát azt még elhinném h az elõzõ tulaj csíter volt...de ugyanezzel a névvel...<#szomoru1>ez eléggé cinkes...<#ejnye1>de igazábol megse hat a dolog...<#szomoru2>

balvin
bennevagyok a videjóba😛
küldjetek plz steam.exét mert nemakarok ujrarakni mindent (vagy mondjátk ha lehet ugy hogy a gcfeket kiveszem, letörlök mindent, visszarakom a gcfeket és indul)

Narxis
Láttál te már ezért valakit perelni?Még ha elis lopták?<#zavart2><#nevetes1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ja, és dawed.mp4 egyrészt, másrészt pedig a Steam Elõfizetõi Szerzõdése szigorúan tiltja az accountok elajándékozását, elcserélését, és fõleg eladását/vételét.

Azt meg már gondolom tudod, hogy a szerzõdésszegés nem csak jogot ad a másik félnek az ellened való fellépésre, hanem a PTK alapján perelhetnek is érte szépen.
Cheaten kaptunk, ezen a néven, ezen a steam id-n, szóval nem kell melléduma. Nem kell hogy érdekeljen minket kié volt elõzõleg az acc, meg ki használta helyetted a gépednél, ez már mind a te gondod.
Akkor plz magyarázd meg azt a véletlen egybeesést, hogy az elõzõ tulaj is pont a D@weD nevet használta.

Meg azt, hogy miért estél pánikba, és kezdtél el kérdezgetni, amikor épp csak megemlítettem, hogy mintha egy ilyen nevû player egyszer már kivágtunk volna. "Most akkor bannolni akarsz?" "Ugye tudod, hogy sokan játszanak ilyen névvel?" "Csak 2 napja játszom ám" "Most akkor bannolni fogsz?"

Ha most ezt nem tudod kimagyarázni, akkor büdös csaló vagy, aki ráadásul pofátlanul hülyének is nézi az adminokat. Ha sikerül kimagyaráznod, akkor én kérek elnézést, mindenért...
mert aki fenn volt tegnapelõtt akárki megmondja h nem Cheateltem !
HY Kedden felmentem gamelni 1.-.1es statom volt errre kaptam 1 bant.A steamet most vettem de az elõzõ tulaj elvileg cheater volt"ahogy monták páran"!!Vhogy lehetne-e unbanolni mert nem vok CHEATER !!!!!!!!!!!????
balvin
babrálgattam az asztalon (ikonokat pakoltam egy progiba hogy egyszerûbb legyen, mind1), és valamiért eltûnt a steam.exém:S
valaki plz töltse föl egy oldalra, vagy küldje el ([email protected]) nekem a sajátját, hátha meguszok vele egy CSS reinstallt:S köszi elõre is

Blekk Síp
Morcal csak egy bajom van:
Állandóan vinnyog... Mindig mute-olni kell.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Guer
sry erre ment az elõzõ: #55375

Guer
a népszerûség átka...

Seth
Én sem tudok belépni ( nálam nem volt újraindítás vagy ilyesmi), tegnapról mára egyszerûen nem tudok belépni, írja hogy rossz felhasználó vagy jelszó, pedig minden stimmel,sokszor meg lett próbálva.A steammcommunity-n sem tudok ugyanúgy belépni. Mi történhetett? Elcsórták az accountomat és jelszót változtattak vagy mi a rák?

PSN ID.: Beegabor

?

Tényleg nem értem miért baszogatjátok GABENC-et...Egy teljesen normális ember.(értem ezt a játékban való viselkedésére,mert amúgy nem normális <#nevetes2><#nevetes1><#nevetes1>)Nem kurva anyázik senkinek sem,(legalábbis amikor ott vagyok,mert akkor hallottam volna)Nem csíterez le senkit.Mostanában egy jót nevetünk az egészen gabenc-el.Nem kell megsértõdni,de szerintem elõször az adminok-nál kéne körülnézni,és rendet tenni,hogy élvezetesebb legyen a szerver.(+ legó végleges ban-ja azt hiszem megért már.)Azt hiszem 1 pár éve nem így nézett ki a szerver.Ilyen kis szarok nem jöttek (jöhettek) be mint lego,morc,stb kisgyerekek,akik a játékunkat rontják.Ez a saját véleményem,nem kell írogatni,de szerintem akik a szerverre járnak ugyanígy vélekednek mint én.Persze 2-3 ADMIN-nak tisztelet a kivételnek. Zso örök hálám amiért segítettél.A többiek le se szarták,hogy véletlen banoltak....(VÉLETLEN)...
Sziasztok!
Játék közben ujraindult a gép és azóta nem tudok belépni a steam accommal, és a titkos kérdésre se tudom a választ. Ilyenkor mit lehet tenni?

-engine ep1
Valaki olvasott már valami hírt arról,hogy +oldják a source sdk
problémáját,hogy ismét mûködjön a régi source-al?
Csöppet idegesítõ, hogy nem müxik a CS:S-al<#falbav>

Narxis
Sokat offolunk!<#boxer><#violent> vagy nem?<#zavart2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

poruljartal
<#violent><#gun>

így van ez miért warez?<#gun>

WoD
sok-sok felesleges káromkodás és kötözködés csakazért h lehessen valamibõl ügyet csinálni<#szomoru2>
sickness, teis...nemtom mirejó baszogatni mer emós a frizurám...<#fejvakaras>
most erre buknak a csajok <#crazya>
meg mások aszonták h jól áll<#vigyor2>
ugyhogy örülnék neki ha befejeznéd...énse kötözködök senkivel, veledse tettem soha akkor te miért?<#confused>

Mozzanat
ez hülye

hja, elég kemény😄 szokjál fel sg re és lesz szappan opera kissrác😄