Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legyen mar kedves valaki lecsekkolni, hogy nala is szaggat-e.
Itt egy minta, amit a gepem produkal lokal szerveren, stabil 300 fps mellett!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Na mind1, format c:
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
Ja már megvan, xmas_nipperhouse. Naja, azt hogy tökéletes nem mondta senki 😊 Bár én ilyen fps esést nemnagyon tapasztaltam rajta.
A de_nipperhouse lényegében ennek a korai verziója.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Miért van az, hogy mindenkinél a balkéz találati arány a legnagyobb?
やられたらやり返す。倍返しだ!
a 15-20 alapmapon kívül mind kiszavaztam <#hehe>#hehe>
Minden maxon van. régen volt valami beállítás a VGA driverben, hogy az overlay, D3D meg Opengl csatornákon is lehetett külön állítani a tulajdonságokat, de most nem találom.
Most ugrott be ez a Powerstrip, talán régen is azzal csináltam.
kÖszi, kipróbálom.
Jah, meg mióta vettem egy LCD monitort, azóta sokkal sötétebbek a karakterek... Erre van valami trükk, scrpit, stb.?
>>>
Powerstrip -> http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1035234557
ásos okoságosaságossfdsfdhdjfgh D:..........................
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
De azért az eddigi szavazók mégis feltalálták magukat. Ajánlom figyelmedbe az elõzõ hsz-t pl. Az ember azt szavazza ki, amit ismer, és nem szeret. Persze ehhez megintcsak némi IQ kell..
@
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
やられたらやり返す。倍返しだ!
de vigyázz! ha túl kemény vagy akkor nem látnak szívesen és akkor nem tudsz irogatni... és csak a nagyon kemények mernek kérni szal NE kérj mert akkor sokat kapsz és a "keménységmérõ" kiakad és nemtucc majd írni :\\
@
az elveszett bárány😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
az fps meg csomo mindentõl lehet, felbontást váltottál?
Szerintetek a 66-os tickrate lehet az oka, hogy a közepesen gyenge teljesítményem visszaesett szánalmasan gyengére, vagy a penge vadiúj 124654 gombos Trust egerem?
Monnyuk az egéren nem érzek különbséget.
Jah, meg mióta vettem egy LCD monitort, azóta sokkal sötétebbek a karakterek, szal a TK sem ritka. Erre van valami trükk, scrpit, stb.? Sem a VGA, sem a CS beállításában nem tudok több brightness-t állítani.