Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
egy senki véleménye volt.
ufff
Vagy a pure mód bugjait kéne már végre kijavítaniuk, vagy az egyptbõl egy 1bsp-s verziót kiadni.
Új szavazás: Map kiszavazás. Lehet menni eldönteni, hogy mely mapok kerüljenek le a szerverrõl. Ehhez érdemes átnézni a mapstatot is, illetve ha nem ismeritek valamelyik mapot, akkor inkább addig ne is szavazzatok (rá).
HQ
Te meg a saját möchtegern-progémer álláspontodat, ami viszont az átlag játékost nem érdekli. (engem meg fõleg nem)
azonkivül rohadt nagyképû vagy és a végén mindig csak a "I am the beginning. The end." érvényesül. Akárki akármit mond neked lehet csak igazad mert te vagy a BORG
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
-Ha nem tetszik a szerver miért szálljak bele?
-Team hq-ra rendszeresen jártam minden nap, nézd vissza a csoda logod.
-Nem értem miért kell mindíg a sárdobálás? Miért kell aláásni a másik szavahihetõségét ahogyan ezt már eljátszottad annyiszor annyi emberrel itt az évek során akik ellentétes véleményen voltak?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Hagyd már abba, unalmas...
Btw, van/volt róla belsõ szavazás. Annak aki úgyis törõdik a dolgokkal. Mert ugye nem annak kéne a száját jártatni, aki úgysem tett/tesz érte semmit, meg a jövõ éves fenntartásba se száll be.
Szóval!
Mikor megyünk sörözni???<#law>#law><#law>#law><#taps>#taps>
De most mivel én lettem az ügyeletes népellenség qrvára mind1 mit mondok úgyis hülye vagyok meg faszságokat beszélek mert itt így intézzük a dolgokat sg módra. Ha valakinek ellentétes a véleménye egybõl hiteltelen és elfogult, naív, gyerekes ember lesz belõle. Szarok az egészbe...
Vagy hol van az a rengeteg ban, aminek kéne lenni szerinted, ha egyszer az emberek 80%-a átlépi?
Jó eltúlzom. Azt hiszem mást már akkor nem tudok hozzáfûzni.
Manhunt meg figyelmeztetve is lett a dologra, ha jól emlékszem.
Eltúlzod a dolgokat, és nem is kicsit. Csak nem értem minek, ha egyszer úgyse érdekel már téged ez a játék.
manhunt legutóbb 32/4-es stattal 8 k/d devi 27/6 ami már majnem 5 k/d pinky 25/5 ami 5 k/d!
szerintem ez igy nem igazán hejes de én nem szólhatok bele...nincs hozzá jogom<#nemtudom>#nemtudom><#shakehead>#shakehead>
..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015
A másik meg: Hogy ha ezt így folytatjátok el fognak menni innen a középszintû játékosok. Maradnak a heti 2-3 órát játszó gamerek. Aztán azt hiszitek ott nem lesz senki aki egy picit jobb lesz a többinél és csinál jobb k/d-t? Értsétek már meg! Mindíg lesz jobb! Sosem lesz balance!! A végére szerintetek ki marad majd itt?
És szerintetek ez hová vezet?
Nekünk olyan paraméterek alapján kell szûrni a népet, ami adódik a szerveren. Az egyik ilyen a k/d ratio, amihez a limitet úgy választottuk meg, hogy a szerveren játszó átlag játékos nenagyon érje el.
Nemtom holnap mi jön, de amiket költesz nem fogok már semmin se csodálkozni 😊
Megmondom miért: Mert 2 hónap alatt ki kéne vágni a törzsjátékosok 80%-át. Meg az adminok 90%-át.
Ha bekerül egy westwood/dolls, az esetek 99%-ban eléri vki ezt.
Ez az egész kezd már annyira nevetséges lenni. Holnap mi jön? Lõsz 4 fejest tunkmákból egy körben és 1 hét ban? <#szomoru2>#szomoru2>
az 1.0-es KDR az jó!<#eljen>#eljen>
ezeket hiába várod el...
"hát izé nem lehet mer nincs demó"
"nincs 5 ös KRD...stb"
..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015
am új cheatszûrõ rendszert (CS2HUn olvastam róla) belehetne sztem üzemelni
@
Nincs harag, bár nem mindíg értek eggyet ezzel a KD arányos bann-al. Azokat kellene kifele rugdalni, akik nem tiszta játékkal szereznek 0.1 es KD arányt.
De mondom nincs gond, szeressem a szerveretek, és akkor is oda menek jáccani ha nem gond.
Csak könyörgöm legyenek bannolgatva azok is, akik haxolnak, cheat-elnek.... stb. Legalább néha.
thx
Lompi bizonyára okkal rakta ki, és van 24 órája hogy a banlistába betegye (tehát ma estig). Mindamellett, hogy már rég nincs banon. Szega veled meg remélem egy pofon keretében beszéli ezt meg.
másik dolog meg sztem, nem ártana ha kicsit kisebb szája lenne és nem ugatna minden körben ha vki lemeri lõni, lehet h pro meg sokat játszik engem nem izgat de ne ugráljon és fõleg nem kiabáljon minden alkalommal ha vki lemeri lõni.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
AZ öcséd igen is sokat fejlõdött, és megnézheted ha BORG lesz szives neked kigyûjteni map/stat-ot az öcsirõl.
3-4között lõ mindíg, sokszor többet, és ha valako védi az én vok.
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#gunyos1>#gunyos1>meg téged, meg mindenkit akit ismerek.
De szabályok vannak és v....... rám is.
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
de most csak arrol szol ,hogy ki tud 5000 embert lelöni 10 másodperc alatt.
meg a sok ovodás aki letölt egy cheat-et és elrontja a játék hangulatát,meg a mások játékélményét.
UNDORITO AZ EGÉSZ
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Szega te meg ne priviben játszd az eszedet. Vagy félsz hogy mit szólnak majd a véleményedhez?