Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
//andrásnak nem 😞
még mindig nem tudom, mit szerettek benne: olyan rózsaszín, meg nagy minden, tiszta zavaró :-)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015
2.én ugyérzem h azér beleesek abba a 30% n00b-ba aki szeretne megtanulni normálisan jáccani , nem kreténkedik és nem tartja fel fojamatosan a csapattársait...mert bennem megvan az akarás h jobblegyek , a szókimondóságom más tészta...mer mondhattam volna másképpenis de itt mindenkire való tekintettel más formátumban adtam elõ a véleményem...
és én aszthiszem h akiket ismerek és tudom mire képesek 1x nem csítereztem le és nemis aztam nekik(max friendsbe<#eplus2>#eplus2>)ugyhogy ennit errõl...
próbáld meg másik szerveren (sirás ...stb.) úgy ki vágnak ,hogy .....
Tudom én is szoktam sírni de az ne komoly,szvsz 90% a játékos 5% valve ,5% net ...egyéb.Én úgy gondlom 1 szerveren az admin az úr ...:és kész az van amit õ mond.Régen a ez így volt.Most 1 kicsit más irányba terelõdnek a dolgok.(sajna)Én örülök ,hogy játszhatok és ki kapcsolodhatok 1 kicsit.Ez úton is szeretném meg köszönni a lehetõséget mindenkinek aki lehetõvé tette számomra ,hogy 1 kicsit ki kapcsolódhassak.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Na, hogy valami értelmeset is mondjak....ááááááááá ma sem megy.
Sok a hiszti gyerekek, vannak szabályok és be kell tartani. Én sem szeretek adózni de kell.
Azt hiszem az SG serveren elég sokat foglalkoznak a játékosok lelki világával, meg elég türelmes adminok is vannak (kivéve a Gyevi bíró meg én). Meg kell próbálni másik serveren azt meg látjuk mit lépnek.
De nagy a pofám.<#banplz>#banplz>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
szerintem meg a szerveren nem lesznek kevesebb attól mert kivágják néha néha az 5 kd feletti embereket egy egy órára. persze az örökös bannal nem értek egyet. szerintem még az ollan csíterek is mint csallo ritkán van meg nekik😊
És pont olyan dolog ellen ágálsz ami téged és a játékélményed véd.
én nem tudom honnan veszitek a tapasztalataitokat de szerintem nem mindennapos, hogy valaki elérje ezt a határt, persze ha azok a pláyerek vannak fenn akik simán meg lövik, akkor megy az anyázás, meg a csaló-zás!
De neked is csak azt mondom mit kedves kollegám szokott mondani
VAN MÁSIK 1000 SZERVER, MÉ PONT ITT AKARSZ JÁCCANI, HA NEM TETSZIK????
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Kicsit sok volt a 3x66tick egy magon a szervernek, de ki kellett próbálni. Ezentúl úgyis lekapcsolom megint dél körül, csak most tesztelték délután is. (a logok szerint 80% körül volt a CPU load, szal bírta, de néha azért -gondolom olyan mapokon, meg helyzetekben- szépen belecsapott a 100%-ba)
Szal arra vagyok kivancsi, hogy mas is laggos demot keszit-e.
nem azokat akik talán 4-5 éve itt ***ák a rezet ezen a szerón...<#gonosz3>#gonosz3>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
most nem arra a pár törzsgamerre gondolok akik még ittvannak meg az adminokra...hanem a többire...mer elkell ismerni h 30-40 %-a értelmes tanulni kívánó gamer a többi 60-70 % meg ...pff...ugy ugrálnak ahogy az adminok fütyülnek stb,stb,stb...meg tk-znak meg feltartják a csapatot meg hasonlók...és ha ezek vannak többen akkor hozzájuk kell igazodni?<#merges2>#merges2>hát sztem nem...vagy mennek vagy maradnak...és maradna minden a régiben...dehát ti inkább reformokat vezettek be márha ez annak nevezhetõ...és most azér kellett ezt a 30 kill 5 K/D-t bevezetni mer azok ojan jol jáccanak h a kis n00bok nem tuggyák õket belõni?<#gonosz3>#gonosz3><#szomoru2>#szomoru2>hát ha nem teccik nekik keresnek 1 másik szervert...ennyi...de nem lekell alacsonyodni a szintjükre h ne kapjunk kicket vagy estleg bant...<#gonosz3>#gonosz3>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Személy szerint én szeretem, és véleményem szerint ott jobban rá vannak kényszerítve a játékosok a csapatjátékra.
Jó lenne... ... ...
Addig is egy egész jó map:
http://www.cstrike-planet.com/maps/1033
やられたらやり返す。倍返しだ!
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg