Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondoltam szólok hogy mostanában egy olyan csávó garázdálkodik a STEAM-en, aki egy nagyon béna szöveggel akarja a STEAM accountokat ellopni. Tegnap a klánunkból mindenkit felvett ez a valaki, és még sok más embert is. Ezt az üzenetet írta :
"S T E A M: We apologize for any inconvenience, but due to an email we recently received from: [email protected] we are obligated to contact you. The account has been reported stolen by the alleged original account holder. Steam does not take these types of issues lightly.To clear up this incident and close this case labeled dispute No. 7632143 we need to verify either a CD key or a username and password. If the original CD-key cannot be obtained you may also include the original account holder's full name and address. If you cooperate completely and your account is verified successfully you will receive a game of your choice at the price of $19.99 or lower for your trouble. Again we apologize for any inconvenience. If this information is not submitted within 24 hours of this request your account may be suspended permanently.
S T E A M: otherwise your account will be banned permanently, thank you sir."
Na szóval akit egy "S T E A M" névû egyén felvesz friends-ben az már automatikusan utasíthatja is el, vagy akár elküldheti a k.... anyjába, ki ahogy óhajtja.
Feltételezhetõen ez ugyanaz a csávó lehet aki a CS2HU honlapján a klánhírek között "Account lopási kísérlet" hírben szerepel, csak itt már angolul írja a dolgokat.
Elég lol, az emberen aki ilyet próbál csinálni a gépét törném össze rajta. Szánalmas... PFUJ...
Mondjuk ettõl még továbbra is játszható marad a játék, 100 körüli fps leesik a 2/3-ára, a pingem nem változik, de idegesítõ be-beszaggatások vannak. Nem folymatos a szaggatás sem, hanem "recézett", szaggat-nem szaggat-szaggat-nem szaggat, és totál elvonja a játékról a figyelmem. Ha pedig kilépek, Steam restart majd vissza akkor jó lesz, de félóra múlva elõrõl kezdi. Nem értem min kell dolgoznia a Steam-nek mikor játszom...
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Egyszer sazlicsét azért fejbe tudtam skótolni ilyen mostoha körülmények között is😄
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
やられたらやり返す。倍返しだ!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
やられたらやり返す。倍返しだ!
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
hoy ehh
Gondolom ha 0-at adsz neki, akkor nem jelenik meg.
"violence_ablood","1",,,,,,,,,,,,,,,,,,"Draw alien blood"
Alapbol 1 az erteke, bar nemsok aliennel talalkoztam meg a jatekban.
"cl_show_splashes","1",,,,,,,,,,,,,,"CLIENTDLL",,,,""
Ehez nincs leiras, de ketlem hogy barmelyik valtozo ertekenek megvaltoztatasaval tobb vert tudnal elocsalogatni.
hoy ehh
hoy ehh
Mióta megvan a c2d azóta viszont van 1 furcsa jelenség. Megyek a pályán és 1x csak visszatesz 5m-t kb, és újrakijelzi a fegyvereket oldalat (mint spawnál, vagy vételnél). Sokszor van olyan is, h megölnek és máshol lesz a hullám mint ahol voltam, iletve ha hs-t kapok akkor a piros csík is máshova mutat. Nemtom, h mitõl lehet. Ja 1 infó még ehhez, win reinstall után a cstrike/maps mappát azt bemásoltam az újonan telepített CS:S-be, h ne kelljen megint letölteni a mapokat. Lehet, h ott p4-re van még benn vmi cfg és így elöbbre tart a gépen mint kéne (P4-hez képest)?.
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
Felraktam a pub szerverre az IRC relayt, gondoltam nem árt tesztelni, hogy full szervernél mit bir.
Szerver: irc.elte.hu:6667 - vagy valamelyik egyéb magyar szerver. Csati: #sgteam
Lehet kommunikálni az IRC és a CSS szerver között oda vissza, lehet követni IRC-rõl hogy mi folyik a szerveren, stb.
Szóval.Akinek van hl2 ep 1 és css attól megkérdezném, hogy a source fullon lassabb vagy gyorsabb mint a HL2 ep1? (1680*1050 felbontás)
Köszi elõre is.
r_decals 2048
Ezek az alapertekek. Noveld oket erzesed szerint, es nem fognak eltunni a golyonyomok. Az mp_decals az a multi uzemmodra vonatkozik, az r_decals pedig az abszolut maximum. En a mozis cfg-be 65535-ot adtam mindkettonek.
hoy ehh
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
fogadok/ Teroristákra Police-ra minden
pénzeddel
vagy 0-bármely
összegel
A dupla vagy semmi csak akkor él, ha egyenlõ számu a t és a ct oldal.
Egyépként százalékos arányban van a feltett pénz és a nyeremény között.
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Az hogy bet t/ct all az mit jelent? Mindig beírja vki körönként egy egy szerveren 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Azon a 40-50 még kevés is.
De azt nem hiszem, hogy Willamette vagy Northwood 1.8-as Celeronon annyival menne.
Nekem volt 20-70 között a 2.8-as Prescott Celeronommal 1 éve.
ha igen, akkor szerintem megoszthatná hogy hogyan csinálja, többen kíváncsiak lennének rá 😊