Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spészgószt
Csõcs!
Valami procimatyi mondja már meg a frankót légyszi!

Ha két gép routeren van, akkor össze lehet e õket kötni még pluszban LAN kábellel is?
A router csak 10/100 as és kéne a két gép közötti gigabit sebességû LAN!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

IGEEEEN! MÛÛÛködik!! Hálás köszönet!További szép napot!😄

Lacccca
Nincs ezzel semmi gond, régebben valami FPS cfg-t használtál és akkor elmentette steam cloud ba és ezért kapcsolja ki ha normálisan indítod a játékot.
Megoldás kapcsold aki a steam cloud ot, játékban is (multiplayer/advanced menüpont) illetve steam be is (jobb gomb a css -en majd tulajdonságok és ott a frissítés fül.)

Ezek után megnyitod a regedit-et (startmenü futtatás regedit), és megkeresed ezt a kulcsot:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Source\cstrike\settings

És itt a settings-et törlöd mintha egy mappát törölnél, ezek után beáll alapba a css-ed és kész is vagy beállítgatod magadnak remélhetõleg elfelejted a zFPS cfg-t és akkor lesz olyan fénylés a padlón a csempés helyeken.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

😄Igen ez a 10 hibás dolog nekem is eszembe jutottXD. Amugy meg Nvidiám van. És azt nem értem h ha SDK-n keresztül indítom a gémet akkor mér müxik? Pedig az sdk is ugyan azt a játikot indítja el.

lolSL
nálam is ez van mostanában, talán vmi ati driver bug vagy az új updatek lõtték el,

Spészgószt
Van HDR nincs HDR 😄
keresd meg a 10 hibát és kapsz egy csokit!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Sickness
micsoda gondok <#wilting>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Bocsi h itt bénázok de Így mégjobb:

Ittvannak a képek ha nem akarjátok letölteni:
Tehát a tükrözõdésmentes:
http://kepkezelo.com/images/t6emv43tpw7386ohruk1.jpg
És amilyennek lenni kéne:
http://kepkezelo.com/images/y6rf7qgzzgq0bmcbci4.jpg

kifli
ember, mire van a képmegosztó? 😄
Sziasztok!
Van egy nagy problémám amiben segítséget szeretnék kérni tõletek! Valami baja van a CSS-nek mert semmi sem tükrözõsik. se a padló se a fegyver semmmi. Már ujratelepítettem párszor de semmi. De ha SDK-ban csinálok egy mapot és lefuttatom és ugy lépek be a játékba(SDK-n keresztül)akkor minden rendben van legyen szó bármelyik mapról. Csináltam 2 képet is a különbség jól látható. Légyszi segítsetek!!
Ha simán indítom a gémet:
http://data.hu/get/3171032/CSS-.jpg.html
Ha SDK-n keresztül lépek be (csak ügye ilyenkor mindig le kell futtatnom egy mapot:S)
http://data.hu/get/3171033/CSS.jpg.html

Lacccca
Vedd meg.

haljátok ti nem szoktatok neten css-ez ni? mert most olyan szarul van van nekem hogy nem birok felmenni és hiányzik a sok css haver. nem tudjátok mi lehet a hiba minden szart felrakok amit ír de nem megy?
OrioN the S
😄 joa. gyere pestre gépt venni. jól jársz.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Sickness
ssscccc ja így sorba. eladtam, elszívtam a maradékot meg eltablettásboroztam. most kölcsöngép van 14 colos monitorral. jutyub laggol. vétel.

OrioN the S
mer' láma vagy. ménem fut? eladtad, eldrogoztad, elittad?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Sickness
1 hete nyomtam vele havernál, mert már nekem nem fut... de fel kellett kelnem 5 perc után, mert különben szétvertem volna a gépet. XD

OrioN the S
😞

nehari lehet ma is fogok :$

Sickness
azanyádat

OrioN the S
tegnap cs-ztem :|

jó látom szar a link...
Live rates at 2010.11.05 15:38:00 UTC
14.99 EUR = 4,111.90 HUF
1 EUR = 274.309 HUF
de már most annyiba kerül a steamen! mai árfolyamon
Roger6
Biztos át fog verni a Valve, nehogy használd a kártyát másra, mint porfogónak a tárcában!<#nezze> Ugyanmár... Ez nem a Józsefvárosi piac (vagy mittudomén milyen városi).

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hát nem is értek hozzá, meg nem is nagyon bízok az internetes vásárlásban, sose használom másra sem. felveszem a pénzt a kártyámról és azzal fizetek...

Sickness
:B

Jaka923
Bocsi, hogy beléd kötök ezzel a kis dologgal, de elmondanád, hogy miért írjátok jópáran úgy, hogy "Steamon"? Úgy is ejtitek ki, hogy "Sztímon"?

Spészgószt
kmolyan elgondolkodtam ezeken a hozzászólásokon, ha legközelebb lesz akció veszek vagy 3-4 darabot és az ilyen keresgélõknek elpasszolgatom 😄

Spészgószt
nézz szét a saturn, elektroword, média helyeken is én pl 4500é vettem a saturn-ban egyet!
Steamon is sûrûn akciózzák! karácsony elõtt tuti lesz! Minden ünnep elõtt van akció és a cs mindíg benne van hol 50% of néha 70% 😊
De amúgy nem nagyon értelek Steamon keresztül 4000Ft (15 euró)

amikor van akciósan, akkor ki kellene sztem tenni a bannerba linknek. szivesen megvenném én is ha elfogadható áron lenne. ami nálam 4000 ft/ játékot jelent. most veszem meg a sacred2-t, divine divinity 2-t, és talán még a dragon agét illetve a mass effect 2-t. 2-4.000 Ft-ot igazán megér egy ilyen remek játékok, talán az ilyen áron történõ vásárlás inspirálja a forgalmazókat is arra, hogy a megjelenést követõen 1 évvel már a szûkebb pénztárcájú hazai piacon is szépszámú eladást lehet produkálni a sok esetben feljavított, kiegészítõ tartalmakkal ellátott játékoknál

kifli
steamen mot 4200, de volt már nem 1x hogy -75% volt, és potom összegért hozzá lehetett jutni.
Jaka923
Steamen, fõleg amikor leakciózzák.

bency
Sziasztok,az érdekelne hol tudnám a legolcsóbban megvenni a játékot mert nagyon kéne de 7000tõl olcsóbban venném azért...

:) Semmi okosság :P

CheAteR88
pancser fasz

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

solo
Te hány éves vagy?: D Vagy csak szimplán retardált vagy?:S

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Lacccca
Ja legalább adnak ki hozzá 10 EUR ért 2 új mappot +2 felújítottat.

SL
csicska

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kifli
ahhoz legalább adnak ki dlc-t nem úgy mint cs-hez, így meg alig van map <#banplz> 23,148+
armageddon666
Akkor menj játssz a szaros coddal... pff... btw amilyen szarfos érveket hozol fel mellette miért nem egybõl Krájziszt tolod? sokkal jobb mint a cod, annak szar a grafikája és Krájziszban is lehet közelíteni.
Tényleg sokkal jobb a CoD, amibõl évente kijön egy rész 12k Ftért aztán basznak supportolni. Jajj, tényleg el is felejtettem. Adtak hozzá DLCben már 10 mapot! Igaz hogy annyiért amibõl a CSS-t 2szer megveszem most.

@

nem a buzik nem segítenek, hanem ha ki van írva a bannerban, hogy NO WAREZ, azt hiszem elég feltûnõen, akkor nem minket kéne kérdõre vonnod! nem gondolod? amúgy nem hiszem el, hogy nincs 4ezer forintod, ha már ennyire akarsz vele lõni...
Pff Látom itt se segitenek a buzik.... Amugy meg az volt a cim éhez irva hogy ENG de mikor felraktam orosz... Mind1 CoD sokkal jobb,fõleg hogy jön a 7.része. Ennek emg szar a grafikája,nem lehet közeliteni,stb....
Spészgószt
Ha ennyire balfax vagy, hogy egy orosz nem mûködõ source-t sikerált szerezned, akkor meg is érdemled...szopjál vele! <#idiota>
<#violent><#lama>

HTS s3rg1nh00
olvasd már el a bannert te okos.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Veszi a halál. Amugy most betudok lépni pár szeróra csak az egész game-em orosz. Goggle a barátom és több féleképp is beirtam de semmi. Tudnátok linkelni egy angol packot?
Spészgószt
EZT töltsd le!
<#banplz>

vedd meg!
Hali. Mikor beakarok lépni egy szerverre mindig azt írja,hogy nem jó a verzió. Most akkor melyik patchet töltsem le hozzá?
Spészgószt
ez kaki! Az AK nak élesebb hangja van!
Ez egyébként a para hangja! Még a végén a tölténycsörömpölés is ott figyel csak halk! <#levele>

Jamirofan89
Köszönöm a segítséget!
#72435 próbáltam,de semmi
#72436 nagyrészt HL1-es mappákat tartalmaz AK nélkül
#72437 létrehoztam az AK47-et,de nem mûködött

és a probléma oka az volt,hogy a letöltött hangok (1.wav,2.wav,...) nevét kellett átírni AK47-1,AK47-2...-re<#falbav>
Ezért a kis kellemetlenségért belinkelem az AK-t,hát ha elnyeri más tettszését is.hang
<#worship>

Promi
counter-strike source\cstrike\sound\weapons\ ide másold a fegyver hangokat(hozd létre a mappát ha nincs).