Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az eredeti hangok nem itt vannak és ha elõtte nem telepítettél még custom fegyver hangot akkor nem is lesz ilyen mappád!
A C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\source sound.gcf ben vannak!
GCF csomagolót let tudsz tölteni bárhonnan és azzal máris böngészhetsz mi hol van! Ha megvan utána ugyan azon az elérésen (mint ahogy a gcf-ben van) csinálsz neki egy saját mappát a fenti úton a saját accod mappájába!
de ha normális hangot töltesz le általában a megfelelõ könyvtárfa is adott hozzá!!!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Próbáltam megoldást találni a problémámra Steam fórumon,de nem igazán találtam:
Sound mappa hiányos tartalmáról van szó.Nincs bennt egy fegyver mappája sem.Letöltöttem egy remek hangot az AK-hoz és amint csomagolnám ki látom,hogy nem lehet hová telepíteni!Töröltem a sound mappát annak reményében,hogy ha elindítom a játékot és kilépek akkor helyreáll a mappa /a fegyverek stb. hangjaival/.Hát nem! Nincs sound mappa.
NAGYON nem szeretném újra telepíteni a CS-t.Van valami más megoldás? Esetleg a pontos elérési út az AK mappájához?
Elõre is köszi!<#smile>#smile>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
vagy ez a 302 megás apróság ez a megcsonkított optimalizált?: D
@
Így viszont megunják a töltést és senki nem jön :/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Ugyanúgy eltûnt a map név a tv eltávolításával.
Azt hogy a nézõszám beszámít-e a foglalt slotok számába még nemnéztem...
Amm nézegettük azóta proxy tv-ket és most úgy tûnik mûködnek pedig semmit nem változtattunk és frissítés se jött :/
De nem tudom pontosan hogy is tudnám megoldani (márha meg lehet)
Valaki esetleg?
Ja dblocker-be most már jól mûködik az antiwh, legalábbis nem fagy a szerver, és a fegyók sem tûnnek el az emberek kezébõl.
FSpofon: te meg takarodj át a normális regedre
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
a record után bármit irhatsz nem muszály a mixet aztán ha már nem akarod venni akkor stop. A demot meg a cstrike mappába menti.
Megpróbálhatod azt hogy törölöd a a teljes counter-strike source könyvtáradat, és utána elindítani. Vagy ha így se jó akkor megint törlés utána a az indítási paraméterekhez beírod hogy -autoconfig és utána megpróbálod elindítani.
HA nem megy egyedül akkor kicsit tekerj vissza van képes illusztráció is hogy kell ezt megoldani.
VEDD MEG!
<#taps>#taps>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
csak a cs csinálja ezt, más (teljesképernyõs) alkalmazás nem???
Vagy csak be van ragadva az Alt+Space+K <#idiota>#idiota>
ez az általános tanács minden problémára😄
de szerintem csak szimplán bekapott vmi vírust
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Ha nem tudok építõ jellegû választ adni a problémájára, akkor nem írok semmit rá.
Ami a cfg-be van és megáll tõle a tölteés az a mat_ parancsok nagy része.
Megvan egyébként a hiba oka, az autoexec fileomat elraktam, és most már tudok csatlakozni. Jöhet a bogarászás a konfigban, hogy milyen parancsot nem szeret az update.
JEEEEE<#csodalk>#csodalk>