73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Narxis
    Jaja, én is azt hittem.
  • wollnerd #72745
    Most frissült nálam a Counter Strike Scource 2 perce!
    Már azt hittem, jó ideje nem frissítik a játékot.
  • Roger6
    Ok, köszi szépen a gyors segítséget!
  • PunkZoli
    persze, szerintem még az optionsben is megtalálod advancednél, de libraryban jobbklikk a gamere és a legvégén van
  • Roger6
    Valahol be lehet állítani, hogy a steam cloud-ot ne használja a steam? Mert két gépen játszom pl. CS:S-vel, és mindegyiknél más az egér érzékenysége.
  • Spészgószt
    Alantabb írtam, hogy cfg-be bármit írsz a steam visszateszi defaultra amint bezárod a játékot!!!
    Ezért van az autoexec.cfg!!!!! oda írkálj!
  • armageddon666
    Sztem oda ne nagyon irkálj :))))
  • Rainbow15
    meg van, nem a cstrike mappában, hanem a platform-ban van.
  • Rainbow15
    A config.cfg-be hol tudok írni? Mert ha ide írok, akkor nem írja át, nem változik semmi. Csak ha játékon belül, consolba írom be, de azt nem tudom, hogy meg marad-e.
    Tehát ide írtam be, és nem változott semmi: C:\Games\Steam\steamapps\rain****\counter-strike source\cstrike\cfg
  • Spészgószt
    nah
  • Spészgószt
    na mé nem :(
  • Spészgószt

• kifli
    ha ezt írja ki, akkor próbáld meg az, hogy steam mappájából törlöd a .blob kiterejsztésű fájlokat (2 van asszem), majd újraindítod a steamet.
  • lolSL
    akkor a server nem eredeti
  • Rainbow15
    pontosabban ezt írja ki: "is not currently playing on any game server."
  • Rainbow15
    Hali
    Az mitől van, hogy eltérő verzió miatt nem enged fel egyes szerverekre? 3 zombisat, meg egy minigames magyar szervert próbáltam, és ezeket írta ki...
    Ja és eredeti a játékom..
  • walkinG
    B.Ú.É.K.
  • lolSL
  • PunkZoli
    ha csak erre vágysz, bár le kell épülnöm hozzá ,most ittam, menni fog:D
  • Borg
    De régen volt :)

Egy kiadós "kurvaanyád" néha úgy hiányzik zsotól battlefieldben is, mint egy falat kenyér :D
  • GaBenc
    Hát akkor ismét itt az idő.

Boldog Új Évet Mindenkinek!
  • SCITEK
    Mar egy ideje ujra feltelepitettem a jatekot, nagyjabol be is allitottam. Meg nem szantam ra magam, hogy jattszak is vele.

Igazandibol csak boldog uj evet szeretnek kivanni mindenkinek, legfokeppen a volt SGteam-nek.
  • armageddon666
    Ok, már rájöttem mi zavart be a képbe :) Csak meglepett...
  • VIG0
    Miért akarod kikapcsolni?
  • Lacccca
    Régen is így volt. Min 1 max 9
  • armageddon666
    mióta nem működik az mp_roundtime 0? Vagy eddig sem volt jó? 1 perc a minimum... Hogy lehet kikapcsolni a köridőt?
  • VIG0
    Vki jön game?

95.140.33.122:27080
  • Lacccca
    Alapvetően a célkeresztnek semmi köze nem volt ehhez.
    A cél az volt hogy megnézzék tényleg történt e nem tervezett változás a motorváltás miatt a fegyverek szórásában/viselkedésében.
  • lolSL
    szerintem a célkereszt majd választható lesz, alapvetően ezt akarták megcsinálni, akkor bukkantak a sok szórás bugra :)
  • Sickness
  • armageddon666
    és ezeket lehet éles játékban használni, vagy béta vagy sv_cheats 1 kell hozzá?
  • kifli
    meglesem :)
  • Jamirofan89
    Na erre kíváncsi vagyok.Ha valaki próbálta már kérem ossza meg a véleményét!(én sajnos nem tudom letesztelni.egér kaputt.)
  • lolSL
    weapon_debug_spread_show 1 / 2
    3-al meg a dynamic crosshairt húzza szét akkorára, amekkora a valós szórás, így is érdekes játszani :)
  • kifli
    mi az a recoil mutató?
  • armageddon666
    direkt próbáltam mindig a megfelelő szögben állni ...

"az eddigi prok egy része ezért tudott olyan jól lőni, mert vága ezeket a bugokat"

szerintem meg az ilyen apró bugok teszik egyedivé a játékot, és ezek miatt van pro, meg casual játékos.
  • lolSL
    All weapons now have a new accuracy model which fixes many bugs and provides more intuitive weapon behavior.

ez nagyon durva lesz :D érzem hogy ipari ipari sírás fog következni
    előző betaban nézegettem a recoil mutatóval a fegyvereket, szerintem az eddigi prok egy része ezért tudott olyan jól lőni, mert vága ezeket a bugokat, hogy mikor lehet 1-1 lövést sokkal pontosabban leadni, kiváncsi vagyok mit szólnak majd :D
  • PunkZoli
    kedvenc béta frissítésem:
    Fixed a bug that caused bullets not to register hits in certain angles.

eddig ezek szerint ez benne volt :D, hát nem sül le a képükről a bőr?
  • wollnerd #72708
    Működik! Köszi a segítséget!
  • kifli
    "C:\Program Files\steam\Steam.exe" -applaunch 240 -console

így :)

DE egyébként szerintem jobb ötlet stemben a futtatási opciókhoz írni, nem a parancsikonhoz :)
    Mert akkor mindig így indul, nemcsak ha a parancsikonnal indítod.

Ott úgy van, hogy jobb klikk a játékra steamben, properties, és ott van egy set launch options, oda beírod hogy -console