73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Jaja, én is azt hittem. -
Most frissült nálam a Counter Strike Scource 2 perce!
Már azt hittem, jó ideje nem frissítik a játékot. -
Ok, köszi szépen a gyors segítséget!
-
PunkZoli #72743 persze, szerintem még az optionsben is megtalálod advancednél, de libraryban jobbklikk a gamere és a legvégén van -
Valahol be lehet állítani, hogy a steam cloud-ot ne használja a steam? Mert két gépen játszom pl. CS:S-vel, és mindegyiknél más az egér érzékenysége. -
Alantabb írtam, hogy cfg-be bármit írsz a steam visszateszi defaultra amint bezárod a játékot!!!
Ezért van az autoexec.cfg!!!!! oda írkálj!
-
Sztem oda ne nagyon irkálj :)))) -
Rainbow15 #72739 meg van, nem a cstrike mappában, hanem a platform-ban van. -
Rainbow15 #72738 A config.cfg-be hol tudok írni? Mert ha ide írok, akkor nem írja át, nem változik semmi. Csak ha játékon belül, consolba írom be, de azt nem tudom, hogy meg marad-e.
Tehát ide írtam be, és nem változott semmi: C:\Games\Steam\steamapps\rain****\counter-strike source\cstrike\cfg -
nah
-
na mé nem :(
-
-
ha ezt írja ki, akkor próbáld meg az, hogy steam mappájából törlöd a .blob kiterejsztésű fájlokat (2 van asszem), majd újraindítod a steamet.
-
akkor a server nem eredeti -
Rainbow15 #72732 pontosabban ezt írja ki: "is not currently playing on any game server." -
Rainbow15 #72731 Hali
Az mitől van, hogy eltérő verzió miatt nem enged fel egyes szerverekre? 3 zombisat, meg egy minigames magyar szervert próbáltam, és ezeket írta ki...
Ja és eredeti a játékom.. -
walkinG #72730 B.Ú.É.K. -
-
PunkZoli #72728 ha csak erre vágysz, bár le kell épülnöm hozzá ,most ittam, menni fog:D -
Borg #72727 De régen volt :)
Egy kiadós "kurvaanyád" néha úgy hiányzik zsotól battlefieldben is, mint egy falat kenyér :D -
Hát akkor ismét itt az idő.
Boldog Új Évet Mindenkinek! -
Mar egy ideje ujra feltelepitettem a jatekot, nagyjabol be is allitottam. Meg nem szantam ra magam, hogy jattszak is vele.
Igazandibol csak boldog uj evet szeretnek kivanni mindenkinek, legfokeppen a volt SGteam-nek.
-
Ok, már rájöttem mi zavart be a képbe :) Csak meglepett... -
VIG0 #72723 Miért akarod kikapcsolni? -
Régen is így volt. Min 1 max 9 -
mióta nem működik az mp_roundtime 0? Vagy eddig sem volt jó? 1 perc a minimum... Hogy lehet kikapcsolni a köridőt? -
VIG0 #72720 Vki jön game?
95.140.33.122:27080 -
Alapvetően a célkeresztnek semmi köze nem volt ehhez.
A cél az volt hogy megnézzék tényleg történt e nem tervezett változás a motorváltás miatt a fegyverek szórásában/viselkedésében. -
szerintem a célkereszt majd választható lesz, alapvetően ezt akarták megcsinálni, akkor bukkantak a sok szórás bugra :) -
-
és ezeket lehet éles játékban használni, vagy béta vagy sv_cheats 1 kell hozzá? -
meglesem :)
-
Na erre kíváncsi vagyok.Ha valaki próbálta már kérem ossza meg a véleményét!(én sajnos nem tudom letesztelni.egér kaputt.) -
weapon_debug_spread_show 1 / 2
3-al meg a dynamic crosshairt húzza szét akkorára, amekkora a valós szórás, így is érdekes játszani :) -
mi az a recoil mutató? -
direkt próbáltam mindig a megfelelő szögben állni ...
"az eddigi prok egy része ezért tudott olyan jól lőni, mert vága ezeket a bugokat"
szerintem meg az ilyen apró bugok teszik egyedivé a játékot, és ezek miatt van pro, meg casual játékos. -
All weapons now have a new accuracy model which fixes many bugs and provides more intuitive weapon behavior.
ez nagyon durva lesz :D érzem hogy ipari ipari sírás fog következni
előző betaban nézegettem a recoil mutatóval a fegyvereket, szerintem az eddigi prok egy része ezért tudott olyan jól lőni, mert vága ezeket a bugokat, hogy mikor lehet 1-1 lövést sokkal pontosabban leadni, kiváncsi vagyok mit szólnak majd :D -
PunkZoli #72709 kedvenc béta frissítésem:
Fixed a bug that caused bullets not to register hits in certain angles.
eddig ezek szerint ez benne volt :D, hát nem sül le a képükről a bőr? -
Működik! Köszi a segítséget! -
"C:\Program Files\steam\Steam.exe" -applaunch 240 -console
így :)
DE egyébként szerintem jobb ötlet stemben a futtatási opciókhoz írni, nem a parancsikonhoz :)
Mert akkor mindig így indul, nemcsak ha a parancsikonnal indítod.
Ott úgy van, hogy jobb klikk a játékra steamben, properties, és ott van egy set launch options, oda beírod hogy -console