73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Lebowski #72826 Sziasztok!
Ha létrehozok egy userconfig.cfg notepad dokumentumot, és a config.cfg végére odaírom, hogy exec userconfig.cfg, akkor miért kapom ezt az üzenetet???:
exec: couldn't exec userconfig.cfg
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
eleve valamiért a userconfig.cfg-t userconfig.cfg.txt-nek érzékeli, és nem értem miért nem cfg fájlnak.
segítséget előre is köszönöm! -
Nagyon szépen köszönöm! :) Találtam egy párat! :) -

-
Ha kibannolják az embert "multi-hack" vádjával van rá mód,hogy bebizonyítsa az igazát? -
nem tom mire szűrsz de nem is kell mert ha ping szerint sorbarakod az első 100 biztos magyar! meg a neve is sőt oda is van írva legtöbb helyen [hun]... de lehetőleg ne délelőtt nézd amikor senki nem játszik :) -
game-monitor.com
gametracker.com
serverbrowser.net -
Sziasztok!
Google-n próbálkoztam de nem jártam sok sikerrel, keresek Source-os magyar szervereket. Természetesen eredetit. Mert a Steam listát nem sok kedvem van átnyálazni. A szűrések meg nem nagyon jöttek be. párat találtam, de egyik teszt szerver volt a másikon meg alig voltak a többi meg üres volt este.
Link is jó lesz!
Köszönöm! -
Lebowski #72819 alt-tab -
CS!Olyan problémám lenne,hogy DM közben egy bizonyos idő után a gránát hangerejét illusztráló fülzúgás nem múlik el.Csak akkor,ha elhagytam a szervert.
Van más megoldás erre?
-
bind "SPACE" "+djump"
//Duck Jump//
alias +djump "+jump; +duck"
alias -djump "-duck; -jump"
-
Na ez az! :) Találtam valami crouch jump-os bind-ot, azzal simán felugrik a másik gépen is! Zsírság!
-
hogy őszinte legyek 1.5 óta az ugrás guggolás bindel tolom sose nyomkodtam külön 2szer a guggolást! csak source-nál vettem észre hogy nem igazán kóser a dolog mint rég... -
Okés, csinálom a videót, nem gond.
-
A lábát húzza fel itt is, mintha ablakon menne be. -
Bocsánat a dupla postért. Nem tudtam kipróbálni, mert munkahelyen vagyok, de szerintem itt is ez a helyzet. T kezdő, van egy láda, ahova space + ctrl-el fel tudsz ugrani, de ha jól emlékszem utána a falra a ládáról már csak úgy, hogy előtte egy pillanatra benyomod a ctrl-t és úgy ugrasz. Aztán lehet tévedek, otthon leellenőrzöm.
Videó -
Hát mondom vazzeg! Van egy csomó doboz, ahova úgy tudsz felugrani csak, hogy előtte guggolsz, ugrasz, és a csúcsponton még egyszer ctrl (vagyis el sem kell engedni pontosabban). Úgy nem, hogy ugrasz, aztán ctrl. 4 éve játszom, tudom mit beszélek szpész. Majd otthon csinálok róla videót. -
1.5, 1.6 ban ugrik "nagyobbat" a lábfelhúzás miatt, inkább azt mondanám magasabbat, hosszabbat....hááát max ha végig gugolsz és távolabb esel le :)
Source-ban már inkább hátrány a táv szempontjából az "ugrás-gugolás" kombó! speciel ha nem gugolsz meszebb ugrasz (picit :)!
PL: cabble ct kezdőn peri bejárati dobozok..ha nem nyomod a gugolást csak simán ugrasz pont át lehet ugrani a rámpa melettiről a bejárat melletti dobozra! Nem mondom hogy könnyű de, ugrás-gugolva tuti nem sikerül!
viszont szimpla dobozra FELugrani ugrásgugolva a tuti :)
na ezt rakd össze
-
Vedd meg!!!
Más rate? Más fps? Más net?
Ctrl+Space nem nagyobbat ugrik szerintem, csak felhúzod a lábad, így az nem akad meg... -
Sziasztok! Van egy kis problémám. Szóval otthon mostanában DM illetve Zombi szervereken játszom, a DM szervereken ugye szükség van sokszor a CTRL + Space ugrásra, amivel kicsit nagyobbat ugrik, így tud felugrani egy ládára pl. Na most ez otthon működik is szépen, de ha egy másik gépen játszom, már nem. Mitől lehet? Ugyanaz a szerver, ugyanaz a profil, felhasználó. Nem értem... -
knzolba indíts egy demo felvételt (record valami)
majd állítsd meg (stop)
És elvileg jó is. -
Köszi! -
ezt még source beveszi?
nálam nem működik...a nosounds....szerintem
-
cl_downloadfillter all/none/nosounds -
Sziasztok!
Hogy van pontosan a downloadfilter console parancs?
Előre is köszi. -
bind "f8" "record bugfix; stop" -
sedor #72801 Köszönöm. Ha előfordul ismét, akkor alkalmazni fogom. -
Akkor jön állatába elő amikor szakad vagy nagyon rossz minőségűre degradálódik valamiért a netted játék közbe (ergo LOSS-od lesz).
Ahogy előttem is említették a demo felvétel indítása majd leállítás az esetek 99% helyre teszi a bugot ha előjön. -
sedor #72799 Minden esetre köszi az eddigieket. -
sedor #72798 Elég hiányos az angolom, most kezdem előről tanulni. :D Annyit ki vettem, hogy nekik is ez a problémájuk. Lefuttattam egy Cache fájlok épségének ellenőrzését és Cache fájlok töredezettségmentesítését... Fogalmam sincs, hogy működni fog-e egyáltalán segít valamit ez a bajomon, de eddig két mapon voltam, még semmi gond. -
Gyakorlatba is működik. -
PunkZoli #72796 nekem alt tab után volt ilyen gondom, mint amit említett, hogy kezdőn állt a fazon és lőtt
állítólag record demo, stop megoldja a gondot -
Terence007 #72795 Akkor elnézést kérek. Hát töltsd le a törtet, hátha jó lesz. :)
Egyébként ITT azt hiszem erről beszélnek, hátha segít valami. -
Jah :(
De nem aggódom, hiszen itt van Apukám akivel tudok játszani. -
Amíg voltak barátaid, csoportjaid, kommentjeid? :( -
Eredetin van ez a probléma. Nekem is volt ilyen. -
sedor #72791 Pont ez a probléma, hogy steames vagyok, de állítom, hogy törten nincs ilyen bug. -
sedor #72790 Mit is kéne itt megvennem? Eredetin játszok, de azért kösz.. -
Terence007 #72789 Bocsánat, IDE menj ne az előzőre. -
Terence007 #72788 Menj el IDE, Counter Strike-nál ADD TO CART és kövesd a leírtakat. Mikor végigérsz garantáltan megoldódik a problémád. -
sedor #72787 Sziasztok. Nekem van egy olyan problémám, hogy játék közbe vannak olyan játékosok, akiket úgy látok, hogy ott vannak kezdőn forognak össze vissza, lövöldöznek, szóval a testük ott marad, de láthatatlanok számomra. Annyit látok, hogy a nagy semmi viszi a bombát, lerakja, vesz fel másik fegyvert, megöl, de esélyem sincs mivel nem látom... erre valami megoldás?