73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
szever configba mik vannak megadva ezekhez a parancsokhoz? -
kell a hl2 is az accountra ha abból akarsz vmit cs-ben használni. -
Mármint maga a játék vagy a cs-ben a mappája?Mert a játék nincs de a mappája megvan, viszont ott a models-en belül találtam 5 darab error elnevezésű fájlt, különböző kiterjesztésekben:1 mdl 1 vvd 3 vtx! -
Valakinek nincs egy magyar zászló spray a játékhoz? -
megvan neked a hl2? -
Ennek hol kéne lennie? -
sv_pure?
sv_consistency? -
Kérnék egy kis segítséget az uraktól!
Van egy szerver(nem reklámoznék) ott ha meghal valaki kiesik belőle egy elsősegély csomag(ez a HL2-ből való cucc), sajnos nálam valamiért a csomag modellje helyett egy nagy error-t ábrázoló felirat model jelenik meg ami rettenetes ronda a rózsaszín fekete színével.
Ha valakinek van ötlete segítsen, régebben jó volt, és nem a szerver hibás sztem mert másnak jó.
Esetleg, ha feltöltené azt a modelt és részeit valahova, vagy vmi megoldást...
Előre is köszönöm!
-
Zsoti90 #72858 még mindig szar, hát ez kész, na majd megjavítja magát vagy újra felrakom az egészet -
PunkZoli #72857 akkor próbáld ki a steam.dll-t is kitörölni a client... el együtt -
Zsoti90 #72856 na kitöröltem, de most sem jó
és igen eredeti -
nekem update után volt ilyen gondom, aztán magától megoldódótt.
Esetleg steam mappából töröld a clientregistry.blob file-t, és resizd a steamet. -
PunkZoli #72854 eredeti? -
Zsoti90 #72853 Sziasztok Lenne egy kis problémám nem tudok semmi szerverre csatlakozni, mert azt írja, hogy insecure módban vagyok mit lehet ez ellen tenni? -
Terence007 #72852 Activements? :)
Te vagy az angolok Kazincy-ja. -
SzocsA #72851 már megvan van 
nem játszottam már vagy két hete! -
SzocsA #72850 játék alatt van hogy megtudod nézni az activements menüt a lényeg hogy be tudod állítani azt hogy kiírja hogy mennyi van még hátra azt mivel hozom elő?
hogy hogy hogy:D
-
ApPa123 #72849 jaaa értem amiatt nem engedett csatlakozni mert a portot nem írtam sak ip-t :D Sztem . Köszönöm szépen! -
Hi!
consolba : connect 80.249.166.44:27080 :) -
ApPa123 #72847 H kell ip-re csatlakozni??:O bocsi a hülye kérdésért:S -
lolsource -
hát az tényleg néhány év lehetett:D
én kb fél évnál járok és nem hiányzik:D -
Haat...
Jatszottam ezzel a jatekkal nehany ev kihagyas utan....
Nem kellett volna....
:)) -
Üdv!
Az miért van, hogy hetente eltűnnek a kedvencekből a szerverek? -
BIKA95 #72842 Sziasztok! Mindig mikor fel szeretnék menni a szerverem source tv-jére ezt irja->Connection Failed after 4 retries valaki tudna segiteni? -
a oldaladon jobb oldalt volt a szerver name: katt, firefox mondta hogy steammel kell nyitni ezt linket, OK, elindult a játék és betöltötte a szerveredet! :) -
Nemteljesen értem, de ha arra gondolsz mi az ip címünk, akkor a "A szerver" menüpontban megtalálod, vagy jobb oldalt a gametracker-es statra rányomsz, és felkínálja, hogy connectelj :) -
Az aláírásodban lévő 1. linket megnéztem.
Hogyan kell a szervert IP-címre keresni? -
Egyébként nem. Régi SGs maplist :) -
de_dolls
de_dust2
cs_office
cs_office2
-.-" -
ki milyen mapokon szeret játszani?
Frissíteni szeretném a szerveren a mapokat, és várok ötleteket, mindegy, hogy szoktál játszani valahol, ahol ez egy jó map, vagy szervered van, és látod mi a népszerű map :)
22 slotos szerverhez keresek mapokat, de sokszor csak kevesebben vagyunk, úgyhogy lehet aim, és kisebb map is.
jelenlegi maplista LINK -
Ne sírj prücsök, mert úgy pofán baszlak, hogy kettétörik az állkapcsod. :-) -
PunkZoli #72834 ja, de majd felfrissítik a szervert és mehetsz újra játszani rá -
Ez most azt jelenti hogy szerver a játék régebbi verziójával kompaktbilis?!
Ez volt az egyik kedvenc szerverem, mert voltak benne fy_típusú pályák!
-
nm
intézőben én is beszoptam anno az elején...gőzöm nincs mé...nem is foglalkoztam vele TC mindenre jó!
-
Lebowski #72831 jaés köszönöm :) -
Lebowski #72830 a totalcommanderes megoldás bejött. de továbbra sem értem, hogy sima intézőből miért nem működik a dolog... -
total comander és letörlöd manuálisan a .txt-t a végéről
meg ha nem indul és mindenképpen userconfig.cfg kell akkor az indítását tedd be egy autoexec.cfg -be
-
Lebowski #72828 nekem a config cfg-be is engedett írni, és nem állt vissza. egyébként a userconfig.cfg-t azért szerttem volna létrehozni, mert eredetileg is ezt írta a konzol, hogy nem tudja elindítani... gondoltam csinálok neki egyet. de a lényeg az, hogy valamiért nem vonfig fájlként jön létre ha csinálok egy xyz.CFG fájlt, hanem egy xyz.CFG.txt néven jön létre, és ez az amit nem értek. -
a config.cfg be nem tudsz írni! azt minden indításnál defaultra teszi, így bármit írsz bele annak kampó! Ezér kell minden custom dolgot az autoexec.cfg-be tenni! userconfig badarság!