73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • kifli
    szever configba mik vannak megadva ezekhez a parancsokhoz?
  • lolSL
    kell a hl2 is az accountra ha abból akarsz vmit cs-ben használni.
  • ZTM
    Mármint maga a játék vagy a cs-ben a mappája?Mert a játék nincs de a mappája megvan, viszont ott a models-en belül találtam 5 darab error elnevezésű fájlt, különböző kiterjesztésekben:1 mdl 1 vvd 3 vtx!
  • TheGrinder
    Valakinek nincs egy magyar zászló spray a játékhoz?
  • lolSL
    megvan neked a hl2?
  • ZTM
    Ennek hol kéne lennie?
  • kifli
    sv_pure?
    sv_consistency?
  • ZTM
    Kérnék egy kis segítséget az uraktól!
    Van egy szerver(nem reklámoznék) ott ha meghal valaki kiesik belőle egy elsősegély csomag(ez a HL2-ből való cucc), sajnos nálam valamiért a csomag modellje helyett egy nagy error-t ábrázoló felirat model jelenik meg ami rettenetes ronda a rózsaszín fekete színével.
    Ha valakinek van ötlete segítsen, régebben jó volt, és nem a szerver hibás sztem mert másnak jó.
    Esetleg, ha feltöltené azt a modelt és részeit valahova, vagy vmi megoldást...
    Előre is köszönöm!

• Zsoti90
    még mindig szar, hát ez kész, na majd megjavítja magát vagy újra felrakom az egészet
  • PunkZoli
    akkor próbáld ki a steam.dll-t is kitörölni a client... el együtt
  • Zsoti90
    na kitöröltem, de most sem jó

és igen eredeti
  • kifli
    nekem update után volt ilyen gondom, aztán magától megoldódótt.

Esetleg steam mappából töröld a clientregistry.blob file-t, és resizd a steamet.
  • PunkZoli
    eredeti?
  • Zsoti90
    Sziasztok Lenne egy kis problémám nem tudok semmi szerverre csatlakozni, mert azt írja, hogy insecure módban vagyok mit lehet ez ellen tenni?
  • Terence007
    Activements? :)
    Te vagy az angolok Kazincy-ja.
  • SzocsA
    már megvan van
    nem játszottam már vagy két hete!
  • SzocsA
    játék alatt van hogy megtudod nézni az activements menüt a lényeg hogy be tudod állítani azt hogy kiírja hogy mennyi van még hátra azt mivel hozom elő?
    hogy hogy hogy:D
  • ApPa123
    jaaa értem amiatt nem engedett csatlakozni mert a portot nem írtam sak ip-t :D Sztem . Köszönöm szépen!
  • otto13
    Hi!

consolba : connect 80.249.166.44:27080 :)
  • ApPa123
    H kell ip-re csatlakozni??:O bocsi a hülye kérdésért:S
  • lolSL
    lolsource
  • CheAteR88 #72845
    hát az tényleg néhány év lehetett:D
    én kb fél évnál járok és nem hiányzik:D
  • SCITEK
    Haat...
    Jatszottam ezzel a jatekkal nehany ev kihagyas utan....
    Nem kellett volna....
    :))
  • pisztácia
    Üdv!

Az miért van, hogy hetente eltűnnek a kedvencekből a szerverek?
  • BIKA95
    Sziasztok! Mindig mikor fel szeretnék menni a szerverem source tv-jére ezt irja->Connection Failed after 4 retries valaki tudna segiteni?
  • wollnerd #72841
    a oldaladon jobb oldalt volt a szerver name: katt, firefox mondta hogy steammel kell nyitni ezt linket, OK, elindult a játék és betöltötte a szerveredet! :)
  • kifli
    Nemteljesen értem, de ha arra gondolsz mi az ip címünk, akkor a "A szerver" menüpontban megtalálod, vagy jobb oldalt a gametracker-es statra rányomsz, és felkínálja, hogy connectelj :)
  • wollnerd #72839
    Az aláírásodban lévő 1. linket megnéztem.
    Hogyan kell a szervert IP-címre keresni?
  • armageddon666
    Egyébként nem. Régi SGs maplist :)
  • armageddon666
    de_dolls
    de_dust2
    cs_office
    cs_office2

-.-"
  • kifli
    ki milyen mapokon szeret játszani?

Frissíteni szeretném a szerveren a mapokat, és várok ötleteket, mindegy, hogy szoktál játszani valahol, ahol ez egy jó map, vagy szervered van, és látod mi a népszerű map :)

22 slotos szerverhez keresek mapokat, de sokszor csak kevesebben vagyunk, úgyhogy lehet aim, és kisebb map is.

jelenlegi maplista LINK
  • Sickness
    Ne sírj prücsök, mert úgy pofán baszlak, hogy kettétörik az állkapcsod. :-)
  • PunkZoli
    ja, de majd felfrissítik a szervert és mehetsz újra játszani rá
  • wollnerd #72833

Ez most azt jelenti hogy szerver a játék régebbi verziójával kompaktbilis?!
    Ez volt az egyik kedvenc szerverem, mert voltak benne fy_típusú pályák!
  • Spészgószt
    nm
    intézőben én is beszoptam anno az elején...gőzöm nincs mé...nem is foglalkoztam vele TC mindenre jó!
  • Lebowski
    jaés köszönöm :)
  • Lebowski
    a totalcommanderes megoldás bejött. de továbbra sem értem, hogy sima intézőből miért nem működik a dolog...
  • Spészgószt
    total comander és letörlöd manuálisan a .txt-t a végéről
    meg ha nem indul és mindenképpen userconfig.cfg kell akkor az indítását tedd be egy autoexec.cfg -be
  • Lebowski
    nekem a config cfg-be is engedett írni, és nem állt vissza. egyébként a userconfig.cfg-t azért szerttem volna létrehozni, mert eredetileg is ezt írta a konzol, hogy nem tudja elindítani... gondoltam csinálok neki egyet. de a lényeg az, hogy valamiért nem vonfig fájlként jön létre ha csinálok egy xyz.CFG fájlt, hanem egy xyz.CFG.txt néven jön létre, és ez az amit nem értek.
  • Spészgószt
    a config.cfg be nem tudsz írni! azt minden indításnál defaultra teszi, így bármit írsz bele annak kampó! Ezér kell minden custom dolgot az autoexec.cfg-be tenni! userconfig badarság!