73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
HUNBloff #73068 Igen,mert még beállítások folynak,pont akkor kezdték el amikor ez betettem ide, de ha kész szólok és lövünk egyett. ;) -
Nem sikerül kapcsolódnom a szerveredhez! -
Majd este benézek! :) -
HUNBloff #73065 Üdv!
Újra megy a CSS szerverünk. Ha van kedvetek lőni egyet, akkor nyugodtan
gyertek.
[HUN] ~ InNovaTioN ~ CoLoNiA ~ | PUBLIC SZERVER | ** New Klan TeaM ** |
Counter-Strike:Source SZERVER IP : 178.248.200.20:20020 -
pLau #73064 köszi szépen tényleg ez volt az a parancs,de valószínűleg már ezt megszüntették:( -
hud_centerid -
pLau #73062 köszi, sajna ezek nem jöttek be olyan parancs ami cl_center-el kezdődne nincs. crosshairt meg hiába teszem 0-ra akkor se jelenik meg a célkeresztem meg ha 1re akkor sem, nem tudom miért csinálja ezt. -
PunkZoli #73061 crosshair 0 és nem lesz célkereszted, a másik meg valami cl_center... tabot nyomsz és tovább írja azt rakd 0ra -
pLau #73060 Na ismét van pár kérdésem:) milyen console paranccsal tudom a játékosok neveit a bal alsó sarokba tenni mint régen. A másik pedig, hogy ha átlátszóvá teszem a célkeresztem akkor eltűnik de amint kiveszem a pipát már ismét van. Előre is köszönöm. -
Biztos UPC dolgozó. :D -
Köszi, sejtettem hogy ilyesmi. Csak van ismerős aki UPC-s és mégse laggol. -
tudom hogy fentvan, de úgy nem nézem meg :D
ha neten elkezdek nézelődni, úgysem azt csinálom amit akartam eredetileg :)
Ha ugyanazn a kábelen jön a net, mint amin a tv, nemhiszem hogy ez kivitelezhető, hogy egyik digi, másik t-home :( -
lehet net az egyiktől és tv a másiktól (de neten úgyis fent van minden tv műsor) -
én digihez mennék 80/25-ös net tetszene 4700-é, de 2 csatorna van amit nézek, és ha hozzájuk mennék az egyik megszünne, meg azok közül is az egyik amit tesóm néz (én comedy central, ő mtv...), így digi ki vannak lőve (meg a tvnetwork-öt vették át, és az sem tetszik), upc meg nincs nálunk (elvileg nemsoká lesz...), t-home-tól meg marad drágáért a kis sávszél... -
nekem nem lagol a 120-as... :D csak a béláknak akik nem restartolják a modemet! Kócsag UPC a 120ashoz képes 10M feltöltést adni... 3 sávos letöltésem van és adnak hozzá egy felt...
bár azt ígérték azt is bővítik 2re és akkor nő a feltöltés is...
-
egyébként t-home is csinál valamit mostanában, mert tegnap pl itt szegeden éjféltől reggelig nem volt net, amit be is jelentettek már jóelőre...
-
Csak annyit mondok hogy a szokásos UPC sávszél emelés = laggoltok 1 hónapig dolgok.
Gondolom aki ezt tapasztalja az mind UPC-netes, és pont most van emelés az alsóbb szegmensbe. Kicsit bővebben: KATT -
Jó az egy dolog, arról tudok, ennek nem hiszem hogy köze van hozzá, lévén nem általános. Nem is hiszem hogy gépi hiba, mert apám gépén ugyanez van, illetve mintha más is panaszkodott volna ilyesmire. De nem mindenki. -
synhosting-nál vagyis nem náluk, hanem szerverterembe valami gondok voltak, nekünk megállt a játék kb 2-3 percre, majd folytatódott onnan ahol abbamaradt, addig se a weboldaluk nem jött be, se a többi szervert nem láttam keresőbe XD
Remélem gyórsan megoldódik, mert eddig még nem volt semmi baj a synhostingos szerverekkel, remélem így is marad, bár ez nem tőlük függ most... -
Megint elbaszott ez a mai frissítés? Úgy látom hogy igen...
-
A játék véletlenszerűen megáll másodpercekre, aztán visszadob pár métert, és újra megjelennek a fegyvereim, mintha most vásároltam volna.
Néha nem áll meg csak simán visszadob.
A túszok kör után ott maradnak ahol előző körben hagytuk őket.
Az ablakot néha úgy látom mintha be lenne törve, közben nincs.
Ellenfeleket látok ott, ahol nincsenek. Ahol vannak, ott meg nem látom őket.
MI A LÓFASZ VAN?
-
Lebowski #73047 rate-et úgy tudod beállítani, hogy a konzolba beírod:
rate 35000
cl_cmdrate 66
cl_updaterate 66
vagy keresd meg a cfg-ben mint ahogy írták és ott írd át, majd tedd írásvédetté.
ha nincs konzolod akkor úgy tudod előhozni, hogy a steamen belül jobb klikk a játékra>properties>set launch options> írd be: -console. -
Az kb az hogy hány vérfolt/golyónyom maradjon meg a falon. -
A minap töltöttem le, szóval minden az alapon lehetett. Én egyébként a Multiplayer decal limit-re tippeltem, mert mást nem találtam a beállításokban.
Kép
Egyébként ez m lenne? Kb. gondolom, de pontosan mire jó vagy miért van? Elég, ha a játékban béna vagyok - tegnap 0-16 K/D után léptem ki -.- -
pLau #73044 köszönöm szépen, sikerüt -
lépjél fel rendes szerverre és nem kell semmit állítanod :)
-
cfg-be írd át és tedd írásvédetté. -
4096???????? Az már 10 éve is szar volt O.o hol állítod te és mit? -
Ha a .cfg file-ban átírod akkor elvileg nem szabadna változnia... -
1 év után gondolta újra játszok, de sok szerver azzal csesztett, hogy állítsam a ret-et 35000-re. Kb. tudom hol lehet ez belőni, de nekem visszaáll 4096-ra, pontosabban 4096.00000 (azt hiszem ennyi nulla van). 1, nem tudom pontosan mi ez 2, nem értem miért nem marad a beállított értéken.
Van erre megoldás, vagy játsszak offline botok ellen. -
xxxpaulxxx #73038 Ezzel én is így vagyok... bár mostanában nem játszok se CSvel se BFel, de alapból még mindig szokatlan a windowsban is:D -
szerintem mikor megvettem az egeret, akkor mentettem bele a memóriájába :D
-
Az érdekes O.o -
kinyomtam de semmi változás. Aztán set pointba megnéztem, és ott ki van kapcsolva :) -
"rookie funkció" ... -
hááát nem tom ... de a win telepítés után az első dolog amit beállítok az az egér, és 10éve amióta tudom mi az a CS a gyorsítás és a többi rookie funkció alapból kikapcs! -
Egyébként már van css-ben is raw mouse input, azt elég bekapcsolni és nem fog a windows beleszólni az egér működésébe. -
Személy szerint én egy régi fém vekkerrel szétverném a fejét annak aki kitalálta hogy be legyen kapcsolva alapból a windowsban. Ugyanilyen büntetés annak aki a crt-s időkben az elállíthatatlan 60hz-el kínzott minket. -
De egyelőre nagyon gáz :D Kis mozdulatoknál túlnyúlok, nagyoknál meg hamarabb megállok. Nem lehet "dobálni" a kurzort. -
Windows egérbeállítások. Enhance cursor precision.
De elvileg van ilyen CPL mouse fix meg hasonlók. Ezeket nézegettem, és arra jöttem rá, hogy csak akkor baszogatják, ha BE VAN KAPCSOLVA. Mert a gyorsítás grafikonját állítják, és gondolom azt rakják lineárissá. Ha viszont tudnám értelmezni azt a baszottnagy hexakódot, akkor tudnék magamnak csinálni egy kellemes beállítást, mert azért nem teljesen hülyeség ez az egérgyorsítás :)