Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frissíteni szeretném a szerveren a mapokat, és várok ötleteket, mindegy, hogy szoktál játszani valahol, ahol ez egy jó map, vagy szervered van, és látod mi a népszerû map 😊
22 slotos szerverhez keresek mapokat, de sokszor csak kevesebben vagyunk, úgyhogy lehet aim, és kisebb map is.
jelenlegi maplista LINK
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Ez most azt jelenti hogy szerver a játék régebbi verziójával kompaktbilis?!
Ez volt az egyik kedvenc szerverem, mert voltak benne fy_típusú pályák!<#rinya>#rinya>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
intézõben én is beszoptam anno az elején...gõzöm nincs mé...nem is foglalkoztam vele TC mindenre jó! <#eljen>#eljen>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
meg ha nem indul és mindenképpen userconfig.cfg kell akkor az indítását tedd be egy autoexec.cfg -be <#idiota>#idiota>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Ha létrehozok egy userconfig.cfg notepad dokumentumot, és a config.cfg végére odaírom, hogy exec userconfig.cfg, akkor miért kapom ezt az üzenetet???:
exec: couldn't exec userconfig.cfg
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
eleve valamiért a userconfig.cfg-t userconfig.cfg.txt-nek érzékeli, és nem értem miért nem cfg fájlnak.
segítséget elõre is köszönöm!
Google-n próbálkoztam de nem jártam sok sikerrel, keresek Source-os magyar szervereket. Természetesen eredetit. Mert a Steam listát nem sok kedvem van átnyálazni. A szûrések meg nem nagyon jöttek be. párat találtam, de egyik teszt szerver volt a másikon meg alig voltak a többi meg üres volt este.
Link is jó lesz!
Köszönöm!
Van más megoldás erre?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Videó
Source-ban már inkább hátrány a táv szempontjából az "ugrás-gugolás" kombó! speciel ha nem gugolsz meszebb ugrasz (picit 😊!
PL: cabble ct kezdõn peri bejárati dobozok..ha nem nyomod a gugolást csak simán ugrasz pont át lehet ugrani a rámpa melettirõl a bejárat melletti dobozra! Nem mondom hogy könnyû de, ugrás-gugolva tuti nem sikerül!
viszont szimpla dobozra FELugrani ugrásgugolva a tuti 😊
na ezt rakd össze <#alien2>#alien2>
Más rate? Más fps? Más net?
Ctrl+Space nem nagyobbat ugrik szerintem, csak felhúzod a lábad, így az nem akad meg...
@
nálam nem mûködik...a nosounds....szerintem<#gonosz3>#gonosz3>
Hogy van pontosan a downloadfilter console parancs?
Elõre is köszi.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Ahogy elõttem is említették a demo felvétel indítása majd leállítás az esetek 99% helyre teszi a bugot ha elõjön.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
állítólag record demo, stop megoldja a gondot
Egyébként ITT azt hiszem errõl beszélnek, hátha segít valami.
De nem aggódom, hiszen itt van Apukám akivel tudok játszani.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!