Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
ki milyen mapokon szeret játszani?

Frissíteni szeretném a szerveren a mapokat, és várok ötleteket, mindegy, hogy szoktál játszani valahol, ahol ez egy jó map, vagy szervered van, és látod mi a népszerû map 😊

22 slotos szerverhez keresek mapokat, de sokszor csak kevesebben vagyunk, úgyhogy lehet aim, és kisebb map is.

jelenlegi maplista LINK
Sickness
Ne sírj prücsök, mert úgy pofán baszlak, hogy kettétörik az állkapcsod. :-)

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

ja, de majd felfrissítik a szervert és mehetsz újra játszani rá
wollnerd

Ez most azt jelenti hogy szerver a játék régebbi verziójával kompaktbilis?!
Ez volt az egyik kedvenc szerverem, mert voltak benne fy_típusú pályák!<#rinya>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Spészgószt
nm
intézõben én is beszoptam anno az elején...gõzöm nincs mé...nem is foglalkoztam vele TC mindenre jó! <#eljen>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

jaés köszönöm 😊
a totalcommanderes megoldás bejött. de továbbra sem értem, hogy sima intézõbõl miért nem mûködik a dolog...
Spészgószt
total comander és letörlöd manuálisan a .txt-t a végérõl
meg ha nem indul és mindenképpen userconfig.cfg kell akkor az indítását tedd be egy autoexec.cfg -be <#idiota>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

nekem a config cfg-be is engedett írni, és nem állt vissza. egyébként a userconfig.cfg-t azért szerttem volna létrehozni, mert eredetileg is ezt írta a konzol, hogy nem tudja elindítani... gondoltam csinálok neki egyet. de a lényeg az, hogy valamiért nem vonfig fájlként jön létre ha csinálok egy xyz.CFG fájlt, hanem egy xyz.CFG.txt néven jön létre, és ez az amit nem értek.
Spészgószt
a config.cfg be nem tudsz írni! azt minden indításnál defaultra teszi, így bármit írsz bele annak kampó! Ezér kell minden custom dolgot az autoexec.cfg-be tenni! userconfig badarság!

Sziasztok!
Ha létrehozok egy userconfig.cfg notepad dokumentumot, és a config.cfg végére odaírom, hogy exec userconfig.cfg, akkor miért kapom ezt az üzenetet???:
exec: couldn't exec userconfig.cfg
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg

eleve valamiért a userconfig.cfg-t userconfig.cfg.txt-nek érzékeli, és nem értem miért nem cfg fájlnak.

segítséget elõre is köszönöm!
GyaxyBoy
Nagyon szépen köszönöm! 😊 Találtam egy párat! 😊
Spészgószt
<#banplz><#lama>

Jamirofan89
Ha kibannolják az embert "multi-hack" vádjával van rá mód,hogy bebizonyítsa az igazát?

Spészgószt
nem tom mire szûrsz de nem is kell mert ha ping szerint sorbarakod az elsõ 100 biztos magyar! meg a neve is sõt oda is van írva legtöbb helyen ... de lehetõleg ne délelõtt nézd amikor senki nem játszik 😊

lolSL
game-monitor.com
gametracker.com
serverbrowser.net

GyaxyBoy
Sziasztok!

Google-n próbálkoztam de nem jártam sok sikerrel, keresek Source-os magyar szervereket. Természetesen eredetit. Mert a Steam listát nem sok kedvem van átnyálazni. A szûrések meg nem nagyon jöttek be. párat találtam, de egyik teszt szerver volt a másikon meg alig voltak a többi meg üres volt este.

Link is jó lesz!

Köszönöm!
alt-tab
Jamirofan89
CS!Olyan problémám lenne,hogy DM közben egy bizonyos idõ után a gránát hangerejét illusztráló fülzúgás nem múlik el.Csak akkor,ha elhagytam a szervert.
Van más megoldás erre?

Promi
bind "SPACE" "+djump"

//Duck Jump//
alias +djump "+jump; +duck"
alias -djump "-duck; -jump"

Roger6
Na ez az! 😊 Találtam valami crouch jump-os bind-ot, azzal simán felugrik a másik gépen is! Zsírság! <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Spészgószt
hogy õszinte legyek 1.5 óta az ugrás guggolás bindel tolom sose nyomkodtam külön 2szer a guggolást! csak source-nál vettem észre hogy nem igazán kóser a dolog mint rég...

Roger6
Okés, csinálom a videót, nem gond.<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Promi
A lábát húzza fel itt is, mintha ablakon menne be.
Roger6
Bocsánat a dupla postért. Nem tudtam kipróbálni, mert munkahelyen vagyok, de szerintem itt is ez a helyzet. T kezdõ, van egy láda, ahova space + ctrl-el fel tudsz ugrani, de ha jól emlékszem utána a falra a ládáról már csak úgy, hogy elõtte egy pillanatra benyomod a ctrl-t és úgy ugrasz. Aztán lehet tévedek, otthon leellenõrzöm.

Videó

Roger6
Hát mondom vazzeg! Van egy csomó doboz, ahova úgy tudsz felugrani csak, hogy elõtte guggolsz, ugrasz, és a csúcsponton még egyszer ctrl (vagyis el sem kell engedni pontosabban). Úgy nem, hogy ugrasz, aztán ctrl. 4 éve játszom, tudom mit beszélek szpész. Majd otthon csinálok róla videót.

Spészgószt
1.5, 1.6 ban ugrik "nagyobbat" a lábfelhúzás miatt, inkább azt mondanám magasabbat, hosszabbat....hááát max ha végig gugolsz és távolabb esel le 😊
Source-ban már inkább hátrány a táv szempontjából az "ugrás-gugolás" kombó! speciel ha nem gugolsz meszebb ugrasz (picit 😊!
PL: cabble ct kezdõn peri bejárati dobozok..ha nem nyomod a gugolást csak simán ugrasz pont át lehet ugrani a rámpa melettirõl a bejárat melletti dobozra! Nem mondom hogy könnyû de, ugrás-gugolva tuti nem sikerül!
viszont szimpla dobozra FELugrani ugrásgugolva a tuti 😊
na ezt rakd össze <#alien2>

armageddon666
Vedd meg!!!

Más rate? Más fps? Más net?
Ctrl+Space nem nagyobbat ugrik szerintem, csak felhúzod a lábad, így az nem akad meg...

@

Roger6
Sziasztok! Van egy kis problémám. Szóval otthon mostanában DM illetve Zombi szervereken játszom, a DM szervereken ugye szükség van sokszor a CTRL + Space ugrásra, amivel kicsit nagyobbat ugrik, így tud felugrani egy ládára pl. Na most ez otthon mûködik is szépen, de ha egy másik gépen játszom, már nem. Mitõl lehet? Ugyanaz a szerver, ugyanaz a profil, felhasználó. Nem értem...

kifli
knzolba indíts egy demo felvételt (record valami)
majd állítsd meg (stop)

És elvileg jó is.
Falkon
Köszi!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Spészgószt
ezt még source beveszi?
nálam nem mûködik...a nosounds....szerintem<#gonosz3>

Lacccca
cl_downloadfillter all/none/nosounds

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Falkon
Sziasztok!

Hogy van pontosan a downloadfilter console parancs?

Elõre is köszi.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

armageddon666
bind "f8" "record bugfix; stop"

@

Köszönöm. Ha elõfordul ismét, akkor alkalmazni fogom.
Lacccca
Akkor jön állatába elõ amikor szakad vagy nagyon rossz minõségûre degradálódik valamiért a netted játék közbe (ergo LOSS-od lesz).
Ahogy elõttem is említették a demo felvétel indítása majd leállítás az esetek 99% helyre teszi a bugot ha elõjön.

Minden esetre köszi az eddigieket.
Elég hiányos az angolom, most kezdem elõrõl tanulni. 😄 Annyit ki vettem, hogy nekik is ez a problémájuk. Lefuttattam egy Cache fájlok épségének ellenõrzését és Cache fájlok töredezettségmentesítését... Fogalmam sincs, hogy mûködni fog-e egyáltalán segít valamit ez a bajomon, de eddig két mapon voltam, még semmi gond.
Lacccca
Gyakorlatba is mûködik.

nekem alt tab után volt ilyen gondom, mint amit említett, hogy kezdõn állt a fazon és lõtt

állítólag record demo, stop megoldja a gondot
Akkor elnézést kérek. Hát töltsd le a törtet, hátha jó lesz. 😊

Egyébként ITT azt hiszem errõl beszélnek, hátha segít valami.

Sickness
Jah 😞
De nem aggódom, hiszen itt van Apukám akivel tudok játszani.

armageddon666
Amíg voltak barátaid, csoportjaid, kommentjeid? 😞

@

Sickness
Eredetin van ez a probléma. Nekem is volt ilyen.

Pont ez a probléma, hogy steames vagyok, de állítom, hogy törten nincs ilyen bug.
Mit is kéne itt megvennem? Eredetin játszok, de azért kösz..
Bocsánat, IDE menj ne az elõzõre.

Menj el IDE, Counter Strike-nál ADD TO CART és kövesd a leírtakat. Mikor végigérsz garantáltan megoldódik a problémád.

Sziasztok. Nekem van egy olyan problémám, hogy játék közbe vannak olyan játékosok, akiket úgy látok, hogy ott vannak kezdõn forognak össze vissza, lövöldöznek, szóval a testük ott marad, de láthatatlanok számomra. Annyit látok, hogy a nagy semmi viszi a bombát, lerakja, vesz fel másik fegyvert, megöl, de esélyem sincs mivel nem látom... erre valami megoldás?