73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
hol kapcsoltad ki? :D -
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1040-JWMT-2947
és rosszul emlékeztem, simán -h és -w a parancsok.
Launch Optionsbe kell, ahova a -consolet is.
-w 1280 -h 1024 -
kikapcsoltam egérgyorsítást mert prok úgy csinálják.
nagyon fura így :D mondjuk hogy nem játszottam sokat így már nem volt annyira intuitív a gyorsítással a játék (eddig oda ment a célkereszt, ahova AKARTAM hogy menjen, most már elrángatom :S). Így gyorsítás nélkül most tanulhatok meg újra játszani :) -
pLau #73025 jó és ezt hova írjam be pontosan és hogyan? 1280x1024be akarom tenni. -
-height -width -
pLau #73023 Hali. Átállítottam a felbontást és most nem indul a játék meg kiirja hogy nemjó a VGA és ujra kell indítanom a gépet... hogyan tudom átállítani a felbontást? -
"régről" höhö, 2008? :DDDD -
én régről is a bot-ra emlékszem :D
Emlékszem hogy még nagyon régen ismerősnek szerverére tettem fel olyat, hogy bot latency, és az még ob update előtt volt. -
Mifelénk a volt a múlt időt jelenti :) -
botok latency-je BOT nem szám :) -
Biztos,hogy latency amiről beszélsz? Mert nekem majdnem mindig 10 alatt van a szeron. :)) -
Jól tudod: offline-ban BOT-tal jelölik a botok pingjét (ami nincs, értéke 0) és 5-öt ír az enyémhez.
No de warum?
10 alatti latency-ket nem csoda, hogy kevesled, extrém ritkán látok olyat (magyar szerveren).
80-asokon röhögnek, az átlag 20-30 körüli.
Nem akarok badarságot beszélni de ha jól rémlik egyszer nekem is volt sütiszerveren 6-8 körüli.. -
Valószínűleg az 5 ilyen kitüntetett érték volt, amivel jelölték, hogy BOTról van szó. Ma már azt írja ki tudtommal, hogy BOT és nem azt hogy 5.
Egyébként a 10 alatti latencyket én keveslem. -
Otthoni szerveren botokkal eleve 5 a latency... :)
Bár ott nem tudom mire fel a késés...
-
Egyik srácnak 2-es latency-e volt. Akkor 5 a min.? :DDD -
nem inkább minimum 5? -
nesze nektek...CSS indexes binládenes
-
SzocsA #73011 azt mondták hogy maximum 5 lehet a legkisebb! akkor ezek szerint lehet ennél kisebb is! bár ritkán látni ilyet! -
nekem általában 5 és elég ritkán mozdul fölfelé,szóval nem lehetetlen. -
SzocsA #73009 fix 4 latencyje lehet valakinek? szabályosan? -
A rateket meg a +osat meg a -tickratet én is így tudtam, rendben, köszönöm. Csak tegnap vitába keveredtem valakivel :) -
Nehéz konkrétan megmondani hogy mi működik és mi nem vagy mire jöttek rá egyesek és mire nem.
Van pár dolog ami működik de azok elég tiszavirág életűek mostanság mivel ami kikerül a nagyközönség elé az kb. 1 héten belül javítva lesz, így egyre kevesebb exploit lesz kihasználható.
Ez a + -os dolog kb akkor sem ért semmit amikor kitalálták, mivel csak az eredményjelzőt és a ping miatt kidobó pluginokat lehet vele átverni. A rateket már 2007 óta állítják a szerverek. a -ticrate parancs pedig már nem létezik, vagyis nem értelmezi a program.
Reg hackekről én nem tudok, de biztos hogy lehetséges és az is biztos hogy nem a CSS-t hackelik hanem a Win-t azon belül is inkább a hálózat kezelést. -
Persze, hogy kell. De már inkább a win registrybe túrkálnak a prók, ICL-re is vagy 50 reg módosítással megy egy top csapat, simán pofátlanul csalnak lanon is. -
Megkérdezném már hátha ért hozzá itt valaki:
A konzolos hackek ugye nem működnek?
Mármint az ilyen cmdrate +1 meg hasonlók. Mert meg vagyok győzve vele, hogy szerver állítja a rateket, továbbá az eredményjelzőnél a ping játék szempontjából irreleváns, csak egy tájékoztató érték, nem feltétlen takarja a valósat.
Másik amit hallottam az ilyen -tickrate nemtomhanyas beállítás launch optionsből, ami állítólag lelőhetetlenné tesz. Na most szerintem ez szerverbeállítás és kliensnél nem számít.
tl;dr: Kell-e tartani konzol hackektől? -
Tűzfal. -
Antivírus, tűzfal. Szép hosszú lista van ezekből Steam support oldalon. -
Valamivel akad nálam..
-
én nem tom nekem még SOHA nem írt ki hibát, akármilyen sűrűn vagy ritkán indítottam... -
Így van. Steam-ből nem kell kilépni. Elmegy az a háttérben... :) -
Szegény csak egyszer indítaná el naponta, aztán futna egész nap, de hát ha leáll hibaüzenettel... -
Ez egy tuti biztos megoldás. Nem is értem support miért nem ezt írja. -
ne jácc vele olyan sűrűn
-
"A hl2.exe működése leállt. A windows megoldást keres a problémára."
Kb naponta 1-2x megvan azért... :( -
Source Engine Changes (CS:S, DoD:S, TF2, HL2:DM)
Fixed several client crashes on game startup, shutdown, and replay interaction
Updated the materials used on models to ignore the $ignorez flag, to make it harder to create wallhacks on sv_pure 0 servers -
Múltkor kaptam a szívemhez amikor elkezdett rángatózni meg pattogni a hulla... :)
De már papírdoboz is csinálta kb. másfél percig (nuke map). -
aszem dblocker csinál ilysemit, ha az antiwh be van kapcsolva.
az annyit csinál, hogyha a fal mögött van az ember, akkor nem látszik, mikor kijösz a fal mögül, akkor jelenik meg az ember, és a fegyvert nem mindig teszi vissza a kezébe :) -
sztem nem, bug. Nekem is előfordult egyszer hogy eltűnt a kezemből a fegyver... :D -
húúúú csaló!!! Kiphotoshoppolod a falat ingame mi?!?!?! -
Érdekes fegyverek... -
vagy csak jól elbújt :D
Amúgy steamen találtam a mapot, a css adatlapján :D
A changelogot kerestem :D