73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
letett csuklóval is nagyobb ívet tudsz fordulni...azaz még érzékenyebb a mozgatásra -
nekem is G500am van egy két hete, nem nagyon volt időm rendesen letesztelni, de G5 utűn nekem az volt a fura, hogy nem az egér közepén, hanem inkább a tetején van az érzékelő. -
shoty a legjobb lett! nagyon adja!
én 5000 dpi-n egyszer próbáltam az elején, de sehogy nem tudtam átmenni a két fakapun A hosszun
bár sensitivity 4.41 :D 8 éve ott figyel a konfigban, soha nem állítottam el.
Nagy régen volt valami legenda (1.5 elején), hogy 4.41-es sensen a desert nagyon adta! és úgy is volt UNQL-en sokszor vezettem a desertes listát, csak Boka előzgetett be
Source meg már szerintem csak babonából maradt, de configból sose vettem ki
-
Shotgun használhatatlan lett.
Rifle meg ilyen nagypapis "állj meg ha célzol", illetve még inkább "ülj le ha célzol" módszert kapott.
Meg amúgy a teljes szóráskép át lett alakítva az eddigi négyszögesről. -
2500 dpi-vel és 1.66 sensitivityvel játszom. Vagyis nekem 4150 dpi kéne, még a te 3200-asod is kevés lenne :)
És én még nem nagy érzékenységen tolom. -
én megtudom neked mondani, 3200-on olyan rohadt érzékeny, hogy kis mozdulatra 360-at fordul kis túlzással :D
-
Kb. Szerintem a földön van 5 ember összesen, aki meg tudja mondani a különbséget
-
PunkZoli #73343 mi ez a szórás baszki? nem placebo a célkereszt nélkül az tuti, játszottam eleget már
változtattak? -
több dpi tök fölös, 1800-nál többet pl én nemhasználok, pedig 3200 a max
-
Nekem x7 van, 6k-ért már lehet venni. Ott több a DPI, de nem lehet súlyt állítani. Valamit valamiért. -
Az alakja tetszik...jópofa.
Én most újítottam egy G500-at de még kurva szokatlan alig tudok vele mozogni...nagyon más a lézeres érzékelővel! -
Ja, az nem tom mé annyi. Nálunk most olcsó ha megnézed argep.hu-n. -
Ja. Én a dollár árát néztem, amit linkeltél. -
3500Ft, mi olcsóbb ennél? :D -
Tuti.
Bár ennyi pénzért mást vettem volna... -
Rendeltem egy ilyen egeret: Link
Remélem ezután már skilles leszek. -
bemész az optionsba és keybordnál bármelyik opciót átállítod ...az az benyomod a numerikus 5 öt és kiírja minek ismeri...én így néztem meg anno...az ezért is jó mert pl egy egéren (billentyűzet nem mert az át tudod állítania) Z simán y pl... asszem num_5 egyébként a nyilak meg kp_uparrow...stb asszem...nem biztos...mondom nyomkodd végig az optionsban! -
SzocsA #73333 megtudná valaki mondani hogy numerikus billentyűzetre hogyan kell bebindelni fegyókat?
KP_INS a 0 ami rajta van szöveg azt kell beírni de mi a nyilak? és az 5ös? -
SzocsA #73332 szóval a COD 4-5-6-7 a CSS mintájára csinálták? nem tudom, kérdezem!
szeretem magam felcukkolni mindig hogy nem lesz olyan jó a game, így mindig kellemesen csalódok!:D

ez ugye nem dedikált szerveres game lesz? mint a cod black ops? -
BewK #73331 huh? -
Végül is csak 4 évvel idősebb a CS, mint a fos COD, de jól van :) *buksisimi* -
SzocsA #73329 amúgy meg gyenge COD utánzat! -
jarokeretkoszti #73328 De igen -
SzocsA #73327 "A CS: GO megjelenése jövő év elején várható PlayStation Networkre és Xbox Live Arcade-re."
nem is jön PC re

-
Piros szigetelőszalagot is felvághatsz 4 vékony kis darabra.. :p -
Alap!
Volt rég... a mostani 2kilós monitorom már nem firkálom össze ezért...munkában meg kifejezetten zavaró lenne és manapság inkább az van mint játék... :P -
Nekem monitoromra van ragasztva a célkereszt, így scout és awp mapokon is skilles vagyok.
-
Hát mondjuk beállításoknál vedd ki a pontot középről egyrészt. Másrészt meg másképp viselkednek a fegyverek, ezért lettél bénább. Harmadrészt meg célkereszt nélkül is skilles aki skilles
-
Oké, de a jelenlegi célkereszt miatt úgy érzem hogy bénább lettem!
Jelenlegi nem is tetszik!
-
szerintem semmit nem basztak el!
jó ez így...kicsit érdekesen adja...hozzá kell szokni :D
célkerszet meg fasza
hameg eddig cfg-ztél és azé mondod hogy elbaszták, mert visszaállt alapra, akkor ugyan úgy beírod még egyszer!
Arma be is írta...látod aki nem rest rögtön utánajár a friss haxoknak...
a szervereken is meglátszik azonnal...kiknek adja nagyon az update óta...aztán szép lassan mindenki rákeresgél és "visszatérnek" a régi formájukhoz a überprok is
-
cl_crosshairsize 4
cl_crosshairscale 2000
cl_dynamiccrosshair 0 (egyébként most már az 1 is jó lehet akár, mert végre releváns az infója elvileg) -
szerintem semmi baja :D
Végre be lehet állítani, hogy látszódjon rendesen, minden mapon...
-
De most a célkeresztet elbaszták... -
Igen, eddig bugos volt, most javították. Kb. olyan mint hogy a fegyverek ROF-je is rossz volt nagyon sokáig, és nem rég (1 éve sincs talán) javították ki. -
Azt jól vettem észre, hogy a Glock a 3-as sorozatot lassabban adja le? -
nálam 69MBos -
hol mikor?? nekem csak egy 77MB os steam frissítést csinált!
-
Na bassza meg tanulhatom meg újra a fegyverek viselkedését... :\
Amúgy néhány része egész jó az updatenek :) -
Szép nagy frissítést adtak ki... -
nem értem hogy ha jön a csgo akkor a mai updatel minek csináltak ebből is egy új játékot :S