73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Spészgószt
    letett csuklóval is nagyobb ívet tudsz fordulni...azaz még érzékenyebb a mozgatásra
  • Jim Morrison
    nekem is G500am van egy két hete, nem nagyon volt időm rendesen letesztelni, de G5 utűn nekem az volt a fura, hogy nem az egér közepén, hanem inkább a tetején van az érzékelő.
  • Spészgószt
    shoty a legjobb lett! nagyon adja!
    én 5000 dpi-n egyszer próbáltam az elején, de sehogy nem tudtam átmenni a két fakapun A hosszun
    bár sensitivity 4.41 :D 8 éve ott figyel a konfigban, soha nem állítottam el.
    Nagy régen volt valami legenda (1.5 elején), hogy 4.41-es sensen a desert nagyon adta! és úgy is volt UNQL-en sokszor vezettem a desertes listát, csak Boka előzgetett be
    Source meg már szerintem csak babonából maradt, de configból sose vettem ki
  • armageddon666
    Shotgun használhatatlan lett.
    Rifle meg ilyen nagypapis "állj meg ha célzol", illetve még inkább "ülj le ha célzol" módszert kapott.

Meg amúgy a teljes szóráskép át lett alakítva az eddigi négyszögesről.
  • armageddon666
    2500 dpi-vel és 1.66 sensitivityvel játszom. Vagyis nekem 4150 dpi kéne, még a te 3200-asod is kevés lenne :)

És én még nem nagy érzékenységen tolom.
  • kifli
    én megtudom neked mondani, 3200-on olyan rohadt érzékeny, hogy kis mozdulatra 360-at fordul kis túlzással :D
  • Fpocok
    Kb. Szerintem a földön van 5 ember összesen, aki meg tudja mondani a különbséget
  • PunkZoli
    mi ez a szórás baszki? nem placebo a célkereszt nélkül az tuti, játszottam eleget már
    változtattak?
  • kifli
    több dpi tök fölös, 1800-nál többet pl én nemhasználok, pedig 3200 a max
  • Fpocok
    Nekem x7 van, 6k-ért már lehet venni. Ott több a DPI, de nem lehet súlyt állítani. Valamit valamiért.
  • Spészgószt
    Az alakja tetszik...jópofa.
    Én most újítottam egy G500-at de még kurva szokatlan alig tudok vele mozogni...nagyon más a lézeres érzékelővel!
  • Narxis
    Ja, az nem tom mé annyi. Nálunk most olcsó ha megnézed argep.hu-n.
  • Fpocok
    Ja. Én a dollár árát néztem, amit linkeltél.
  • Narxis
    3500Ft, mi olcsóbb ennél? :D
  • Fpocok
    Tuti.
    Bár ennyi pénzért mást vettem volna...
  • Narxis
    Rendeltem egy ilyen egeret: Link

Remélem ezután már skilles leszek.
  • Spészgószt
    bemész az optionsba és keybordnál bármelyik opciót átállítod ...az az benyomod a numerikus 5 öt és kiírja minek ismeri...én így néztem meg anno...az ezért is jó mert pl egy egéren (billentyűzet nem mert az át tudod állítania) Z simán y pl... asszem num_5 egyébként a nyilak meg kp_uparrow...stb asszem...nem biztos...mondom nyomkodd végig az optionsban!
  • SzocsA
    megtudná valaki mondani hogy numerikus billentyűzetre hogyan kell bebindelni fegyókat?
    KP_INS a 0 ami rajta van szöveg azt kell beírni de mi a nyilak? és az 5ös?
  • SzocsA
    szóval a COD 4-5-6-7 a CSS mintájára csinálták? nem tudom, kérdezem!
    szeretem magam felcukkolni mindig hogy nem lesz olyan jó a game, így mindig kellemesen csalódok!:D

ez ugye nem dedikált szerveres game lesz? mint a cod black ops?
  • BewK
    huh?
  • armageddon666
    Végül is csak 4 évvel idősebb a CS, mint a fos COD, de jól van :) *buksisimi*
  • SzocsA
    amúgy meg gyenge COD utánzat!
  • jarokeretkoszti
    De igen
  • SzocsA
    "A CS: GO megjelenése jövő év elején várható PlayStation Networkre és Xbox Live Arcade-re."
    nem is jön PC re
  • Narxis
    Piros szigetelőszalagot is felvághatsz 4 vékony kis darabra.. :p
  • Spészgószt
    Alap!
    Volt rég... a mostani 2kilós monitorom már nem firkálom össze ezért...munkában meg kifejezetten zavaró lenne és manapság inkább az van mint játék... :P
  • Narxis
    Nekem monitoromra van ragasztva a célkereszt, így scout és awp mapokon is skilles vagyok.
  • armageddon666
    Hát mondjuk beállításoknál vedd ki a pontot középről egyrészt. Másrészt meg másképp viselkednek a fegyverek, ezért lettél bénább. Harmadrészt meg célkereszt nélkül is skilles aki skilles
  • wollnerd #73322
    Oké, de a jelenlegi célkereszt miatt úgy érzem hogy bénább lettem!
    Jelenlegi nem is tetszik!
  • Spészgószt
    szerintem semmit nem basztak el!
    jó ez így...kicsit érdekesen adja...hozzá kell szokni :D
    célkerszet meg fasza
    hameg eddig cfg-ztél és azé mondod hogy elbaszták, mert visszaállt alapra, akkor ugyan úgy beírod még egyszer!
    Arma be is írta...látod aki nem rest rögtön utánajár a friss haxoknak... a szervereken is meglátszik azonnal...kiknek adja nagyon az update óta...aztán szép lassan mindenki rákeresgél és "visszatérnek" a régi formájukhoz a überprok is
  • armageddon666
    cl_crosshairsize 4
    cl_crosshairscale 2000
    cl_dynamiccrosshair 0 (egyébként most már az 1 is jó lehet akár, mert végre releváns az infója elvileg)
  • kifli
    szerintem semmi baja :D

Végre be lehet állítani, hogy látszódjon rendesen, minden mapon...
  • wollnerd #73318
    De most a célkeresztet elbaszták...
  • armageddon666
    Igen, eddig bugos volt, most javították. Kb. olyan mint hogy a fegyverek ROF-je is rossz volt nagyon sokáig, és nem rég (1 éve sincs talán) javították ki.
  • Roger6
    Azt jól vettem észre, hogy a Glock a 3-as sorozatot lassabban adja le?
  • Jim Morrison
    nálam 69MBos
  • Spészgószt
    hol mikor?? nekem csak egy 77MB os steam frissítést csinált!
  • armageddon666
    Na bassza meg tanulhatom meg újra a fegyverek viselkedését... :\
    Amúgy néhány része egész jó az updatenek :)
  • Narxis
    Szép nagy frissítést adtak ki...
  • lolSL
    nem értem hogy ha jön a csgo akkor a mai updatel minek csináltak ebből is egy új játékot :S