Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
54SPX-YR5WI-VYR9Q-QZIZL-YG4ZZ
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
köszi srácok...
A lentiek alapján simán, egyszerûen meg tudtam csinálni...
télleg nem ördöngösség😊))
Tomper azt mondod, hogyha így akarunk felmenni egy valid szerverre,akkor akár törölhetik is az Accountunk, vagy mégrosszabb: a CDkeyt is???
A lentiek alapján simán, egyszerûen meg tudtam csinálni...
télleg nem ördöngösség😊))
Tomper azt mondod, hogyha így akarunk felmenni egy valid szerverre,akkor akár törölhetik is az Accountunk, vagy mégrosszabb: a CDkeyt is???
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Azt a keyt megirhatnád, mert én már vagy 10-el próbáltam...
Másik szerverrel is próbáltam most.
A Sendig Client infonál (a csik 4/5-nél tart) dob ki desktopra.
A Sendig Client infonál (a csik 4/5-nél tart) dob ki desktopra.
nekem is volt hogy kilepett, elinditottam a steam-et, beirtam uj fake keyt, bezartam masodik csiknal, bemasoltam clientregistry.blob-ot es jo lett
Én most 5-re irtam, és elindult.
A magyar warriors akármi szerverre próbáltam csatlakozni. Egy darabig tökölt 4 osztásnál, aztán továbbment, majd kilépett.
A magyar warriors akármi szerverre próbáltam csatlakozni. Egy darabig tökölt 4 osztásnál, aztán továbbment, majd kilépett.
ja, de inkabb ne ird be, mert ha esetleg bannolnak akkor elveszik az is
nekem 92 van beirva es megy, nincs cs az accomon
nekem 92 van beirva es megy, nincs cs az accomon
Namost nekem VAN hivatalos CS keyem. (HL generations)
Ha azt beirom, akkor lesz "CS" az accomon?
Ha azt beirom, akkor lesz "CS" az accomon?
Akkor kontra: Nekem még 4 cikk megjelenésénél sem irta ki az Invalid Keyt.
Miután 4 cikk után lelõttem, pont ugyanannyira mentem vele, mint amikor még az elsõ elõtt: Semmire. Nem jelenik meg a source a listában.
Miután 4 cikk után lelõttem, pont ugyanannyira mentem vele, mint amikor még az elsõ elõtt: Semmire. Nem jelenik meg a source a listában.
ja 10 csak akor megy, ha van cs az accodon
1: Steam-en beluli jatekok
5: HL dedikalt szerver
10: Cs
92: Codename: Gordon
1: Steam-en beluli jatekok
5: HL dedikalt szerver
10: Cs
92: Codename: Gordon
Most nem azért, de nálam ha a második csíknál lövöm le akkor már küldi az invalid key üzenetet és a My Games listában se lesz ott a Source.
Ráadásul a Task Manager kb. 3 mp késéssel lövi le a Steamet, ami pont elég arra hogy megjelenjen az invalid key üzenet. Szóval nekem MÉG AZ ELSÕ CIKK MEGJELENÉSE ELÕTT le kell lõnöm a Steamet ahhoz hogy a My Games listában megjelenjen a Source.
A Repackot meg még csak most húzom.
Ráadásul a Task Manager kb. 3 mp késéssel lövi le a Steamet, ami pont elég arra hogy megjelenjen az invalid key üzenet. Szóval nekem MÉG AZ ELSÕ CIKK MEGJELENÉSE ELÕTT le kell lõnöm a Steamet ahhoz hogy a My Games listában megjelenjen a Source.
A Repackot meg még csak most húzom.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Átirtam 10-re:
Failed with error 104: Not Subscribed
...
Failed with error 104: Not Subscribed
...
Ez mind megvan. =
attempt 1 failed: Protocol version not support by CSDS
attempt 2 failed: No Steam Content Servers are available
Ezt a kettõt irogatja a steam.log-ba. Illetve az utóbbit hibaüzenetként, és NEM indul el a CSS.
Másnál mi a helyzet?
attempt 1 failed: Protocol version not support by CSDS
attempt 2 failed: No Steam Content Servers are available
Ezt a kettõt irogatja a steam.log-ba. Illetve az utóbbit hibaüzenetként, és NEM indul el a CSS.
Másnál mi a helyzet?
Én még 5 percet sem szívtam vele!
Nekem is mûködött elsõre és nagyon örültem neki.
és mivel indítod? itt nem kell
átírni ill. parancsikont létrehozni a HL2 höz? ???

átírni ill. parancsikont létrehozni a HL2 höz? ???

NA nekem sikerült elsõre.
Szóval! Akkor.
1.Kitömöríted Tomper REpackját.
2.Elindítod a feladatkezelõt/task manager
3.Elindítod a STEAM-et
4.Find new games
5. "register product i already own" ezt megnyomod
6. Beírsz egy ilyen Fake kulcsot az itteni hozzászólásokban volt vagy 60 db ilyen
7 elindul egy progress bar megjelenik az elsõ kis zöld bigyula (csík,pöcök,aminek akarod nevezni) aztán megjelenik a 2. és kb a 3.után jön egy üzi hogy Invalid CD-key magyarán ezelõtt kb a 2. pöcök/csík nél kell kilõni mielõtt ez az üzi megjelenne
8. ha ezzel megvagy akkor már csak a Stea könyvárban lévõ ClientRegistry.blob filet átmásolod oda ahova kitömörítetted a Repackot
9. Ezekután még nem fog menni a dolog én is itt szívtam vagy 5 percet (te jó ég!) ugyanis a SteamApp.cfg-ben véghez viszed a következ módosításokat
Elérési útvonalat megváltoztatod arra ahova kicsomiztad a repackot. a SteamUserhez beírod azt a nevet amivel a SteamAccountodat regiszráltad.
Na nálam ennyi volt .. Köszi Tomper tényleg mûxik
Szóval! Akkor.
1.Kitömöríted Tomper REpackját.
2.Elindítod a feladatkezelõt/task manager
3.Elindítod a STEAM-et
4.Find new games
5. "register product i already own" ezt megnyomod
6. Beírsz egy ilyen Fake kulcsot az itteni hozzászólásokban volt vagy 60 db ilyen
7 elindul egy progress bar megjelenik az elsõ kis zöld bigyula (csík,pöcök,aminek akarod nevezni) aztán megjelenik a 2. és kb a 3.után jön egy üzi hogy Invalid CD-key magyarán ezelõtt kb a 2. pöcök/csík nél kell kilõni mielõtt ez az üzi megjelenne
8. ha ezzel megvagy akkor már csak a Stea könyvárban lévõ ClientRegistry.blob filet átmásolod oda ahova kitömörítetted a Repackot
9. Ezekután még nem fog menni a dolog én is itt szívtam vagy 5 percet (te jó ég!) ugyanis a SteamApp.cfg-ben véghez viszed a következ módosításokat
Elérési útvonalat megváltoztatod arra ahova kicsomiztad a repackot. a SteamUserhez beírod azt a nevet amivel a SteamAccountodat regiszráltad.
Na nálam ennyi volt .. Köszi Tomper tényleg mûxik

azt meg lehet csinálni hogy a favorite-ok bennmaradjanak a listában? mert mindig újra be kell írnom.
én beírtam de akkor is Error in command line
Van olyan, aki MOST el tudja indítani így a sourceot?
Vagy nem csak nekem irogatja ezt a no steam content servers available dumát?
btw, nekem sem kerül be a CS:S a my games listába, akármilyen kulcsot regisztrálgatok...
Vagy nem csak nekem irogatja ezt a no steam content servers available dumát?
btw, nekem sem kerül be a CS:S a my games listába, akármilyen kulcsot regisztrálgatok...
szerintem Ase-n belül ís át kell írnod az elérési útvonalat "hl2.exe -console -steam -game cstrike"-ra
De ez az 1.0.0.5 repack cucc még mindíg nem az igazi megoldás. Úgy kéne crackelni/hackelni a steamet hogy elfogadja hogy a kicsomagolt cssource-t õ szedte le. Nem a registry-be írja be, de talán egy cfg-be, aki ért hozzá az megkereshetné. És akkor updatelné is.
Nekem ezek a kérdéseim. (Asszem nekem sikerült megcsinálni a játékot.):
1.] ASE-bõl nem tudok csatlakozni a serverekre: "Error in command line" hibaüzenet miatt.
2.] Ha én inditok servert, vagy kapcsolódok egy meglevõ serverre, akkor 5-6 másodperc múlva kivág az asztalra.
Help PlZ.
1.] ASE-bõl nem tudok csatlakozni a serverekre: "Error in command line" hibaüzenet miatt.
2.] Ha én inditok servert, vagy kapcsolódok egy meglevõ serverre, akkor 5-6 másodperc múlva kivág az asztalra.
Help PlZ.
Sztem egy ember akinek, elindult így a game, írja le szájbarágósan, érthetõen, lépésrõl - lépésre, hogy mit kell csinálni...
(ne csak : 2.csík kilõ, átír azt play )
Sztem vagyunk egy páran akinek nem egészen világos mit is kellene csinálni...
(ne csak : 2.csík kilõ, átír azt play )
Sztem vagyunk egy páran akinek nem egészen világos mit is kellene csinálni...
Nálam úgy emlékszem a 4-5. cikk jött be.
De most hogy újra megpróbáltam már nálam sem akar mûkködni. Lelövés után újraindítom de addig meg sem jelenik a steam ablaka (mintha le lenne fagyva, fehér lessz ha elhúzok fölötte egy ablakot, addig meg 'láthatatlan') amíg meg nem jön a levél.
De most hogy újra megpróbáltam már nálam sem akar mûkködni. Lelövés után újraindítom de addig meg sem jelenik a steam ablaka (mintha le lenne fagyva, fehér lessz ha elhúzok fölötte egy ablakot, addig meg 'láthatatlan') amíg meg nem jön a levél.
Miaz, hogy elsõ csík, és pár cikk?
Szerintem valahogy elbeszélünk egymás mellett 😊
Benyomom azt a retkes cdkeyt, és next. Aztán mikor a 2. osztás megjelenik a skálán, lelövöm. Errõl van szó, nem?
Szerintem valahogy elbeszélünk egymás mellett 😊
Benyomom azt a retkes cdkeyt, és next. Aztán mikor a 2. osztás megjelenik a skálán, lelövöm. Errõl van szó, nem?
Nem értem ezt a 2. csík szöveget, én emiatt szenvedtem 20 percig. Az elsõ csíknál próbáld mikor még csak pár cikk ment le.
Az jó, mert már vagy 4 keyt regisztráltam, lõttem le a második csiknál, és még mindig semmi...
sztem haldoklik a sztím, azér nem megy neked...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Az elõtt kell kivenni a blob-ot hogy megkapod a levelet hogy hibás cd-kód, de már benne van a választható játékok listájában a cssource. És be kell tenni a cssource könyvtárba.
A végén az lesz a legegyszerûbb ha veszek egy a preload elhalasztása miatt kétségbeesett 9800/9600XT tulajtól egy HL2-kupont. Azzal megy nem?
Én csak lelõttem a steamet, és kimásoltam a blobot. Ahogy a readme irja. Most akkor nem is így kell, hanem még kisérletezgetni kell a steammel?
Ki kell másolni a clientregistry.blob-ot a steam könyvtárból a cssource könyvtárba miután játszogattál a fake cd-kulcsokkal és bevette a my games-be a cssource-t.
Na ez már megvan, viszont most azt irja a játék inditásakor, hogy error... bla bla... no steam content servers available...
Kell futni alul a steamnek még, a játék futtatásához? Tehát elinditsam ujra?
Kell futni alul a steamnek még, a játék futtatásához? Tehát elinditsam ujra?
Hol van az a my games list, ahol a CS:CZ-hez be kellene irni a keyt?
Ehh, bevette a
http://www.dunakanyar.net/~gaboca/CS.SOURCE.1.0.0.5-REPACK/CS.SOURCE.1.0.0.5-REPACK.rar címet és fojtatja.
http://www.dunakanyar.net/~gaboca/CS.SOURCE.1.0.0.5-REPACK/CS.SOURCE.1.0.0.5-REPACK.rar címet és fojtatja.