Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak azt nem értem, hogy másnak miért megy, nekem meg miért nem...
de már legalább nem azt a contentes hibát irja
de már legalább nem azt a contentes hibát irja
Tudnak valamit ezek a valve-s emberkék. Szerintem eddig ez a legnehezebben feltörhetõ játék amit kiadtak. Mi az a szaros kis safedisck2, securom meg faszomtudja... Steamot neki.... 

Én most csináltam meg újra, és megint tudtam játszani.
Valve meg elmehet a jó anyjába, ha bannolnak. Csináltam a rendes, meg egy frissen reggelt acc-ról is ezt az exploitot, de fórumukban csak most Cifu linkjére mentem el, de úgyse vagyok reggelve.
Ha tudnak, bannoljanak, de akkor naponta 3x fogom elküldeni nekik a fél megés .jpg-met, amit a másik, szintén eredeti HL-emrõl csináltam, mivel duplicate a cd-key. Arra nem bírnak válaszolni, majd elküldöm nekik még párszor a levelet.
Valve meg elmehet a jó anyjába, ha bannolnak. Csináltam a rendes, meg egy frissen reggelt acc-ról is ezt az exploitot, de fórumukban csak most Cifu linkjére mentem el, de úgyse vagyok reggelve.
Ha tudnak, bannoljanak, de akkor naponta 3x fogom elküldeni nekik a fél megés .jpg-met, amit a másik, szintén eredeti HL-emrõl csináltam, mivel duplicate a cd-key. Arra nem bírnak válaszolni, majd elküldöm nekik még párszor a levelet.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Megcsináltam. Belép CSS-be rendesen, tölti a szervert, majd a csik végén kidob desktopra.
Még a végén nem tudok majd HL2 multizni, mert ahhoz is ilyen blob kéne, de addigra bannolva lesz a gépem. Pedig az többet ért volna....
De ennyire szerintem azért nem vészes, legfeljebb beperelnek. Keresztapám ügyvéd.
De ennyire szerintem azért nem vészes, legfeljebb beperelnek. Keresztapám ügyvéd.

Egyenlõre azokat az accountokat bannolják, amelyekrõl illegális tevékenységet folytattak, pl. lopott vagy illegális kulcsot adtak meg. Az IP az adott fórumozó azonosításakor került csak szóba.
Egyébként nem harapnám le a kezem azért, hogy a STEAM nem azonosítja valahogy a gépet az accounttól és az IP-tõl függetlenül...
Egyébként nem harapnám le a kezem azért, hogy a STEAM nem azonosítja valahogy a gépet az accounttól és az IP-tõl függetlenül...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
1 töröltem a steambõl a blobot
2 frissitette magát, lett új blob
3 új blobot betettem css-be
4 css elindult (92-vel)
5 szerverre való belépéskor, ahogy végigment a csik, megjelenik a pálya, és kilép. Logban: disconnected, ennyi.
2 frissitette magát, lett új blob
3 új blobot betettem css-be
4 css elindult (92-vel)
5 szerverre való belépéskor, ahogy végigment a csik, megjelenik a pálya, és kilép. Logban: disconnected, ennyi.
Már várom a bejelentést hogy amiatt csúszik a HL2 preload, hogy a cssource dc-key-ezõk miatt javítani kell a steam-et.
Egyenlõre azokat az accountokat bannolják, amelyekrõl illegális tevékenységet folytattak, pl. lopott vagy illegális kulcsot adtak meg. Az IP az adott fórumozó azonosításakor került csak szóba.
De én most nem tudok blobozni mert töltöm a codename gordont. Szerintme megvárom a holnapot, addigra ti okosabbak lesztek.
Amúgy nekem MÁR MEGINT!! simán megy =D
Fogtam új accot csinálni, fake email, megint kódoztam, blobot másoltam, cfg-t módosítottam oszt szevasz.. Nemtom mit problámáztok
Fogtam új accot csinálni, fake email, megint kódoztam, blobot másoltam, cfg-t módosítottam oszt szevasz.. Nemtom mit problámáztok

IP-alapján IP alapján..
DSL-el mit csinálnak? Fogják és kibanolják egész axelerot?
DSL-el mit csinálnak? Fogják és kibanolják egész axelerot?

Ne csessz föl 😊
Most akkor a steambõl töröljem a blobot, vagy a css-bõl? A css-bõl mi értelme? úgyis mindig a frisset másoltam bele, mind a 25 alkalommal, amikor regisztráltam egy keyt, majd lelõttem...
Most akkor a steambõl töröljem a blobot, vagy a css-bõl? A css-bõl mi értelme? úgyis mindig a frisset másoltam bele, mind a 25 alkalommal, amikor regisztráltam egy keyt, majd lelõttem...
Nekem updatel a steamem, nemtom ki hogy van vele... valami frissitést talált most... vagy csak a blob törlése miatt?
Gut, de honnan?😊
A gyerkõc ugyanarról az IP-rõl fórumozott ott náluk, mint amelyik IP-rõl 7x illegális kulcsot próbált megadni.
És mivel a fórumukhoz is a steam acc kell, ezért letiltották, IP alapján az accát is.
És mivel a fórumukhoz is a steam acc kell, ezért letiltották, IP alapján az accát is.
Követik az IP-t is valamilyen szinten, mert egy srác olyat írt, hogy hát milyen dolog ez, olyan, mint a Blizzardnál, ahol minden ok nélkül bannoltak CD-kulcsokat, és hogy a Valve hibázott.
Erre Taylor Sherman azt reagálta, hogy az illetõ hozzászóló nickjével és e-mail címével azonos STEAM accountról 7 illegális CS-kulcshasználati és 11 hamis bankártyakód beviteli próbálkozás volt. A végén megjegyzi, hogy azonos géprõl írt a fórumba a srác, mint amin a fenti dolgok történtek. Felteszem ez utóbbit az IP alapján jelenthette ki...
Erre Taylor Sherman azt reagálta, hogy az illetõ hozzászóló nickjével és e-mail címével azonos STEAM accountról 7 illegális CS-kulcshasználati és 11 hamis bankártyakód beviteli próbálkozás volt. A végén megjegyzi, hogy azonos géprõl írt a fórumba a srác, mint amin a fenti dolgok történtek. Felteszem ez utóbbit az IP alapján jelenthette ki...
Mármint mit töltsek le újat?
Na megvan a megoldás😉 Töröld ki a steam könyvtárból a blobot és tölts le egy újat. Utána megcsinálod az elejétõl az egészet és jó lesz.
V9ykn8_TZL0
Nekem szedi de kurvalassan. Még 40 perc...
Ma sem játszom már cssourceval ahogy tegnap meg azelõtt sem. Van még V2-es törtszerver mert akkor elõszedem az empirosat?
Ma sem játszom már cssourceval ahogy tegnap meg azelõtt sem. Van még V2-es törtszerver mert akkor elõszedem az empirosat?
Rányomtam hogy install gordon, de azt adja viszsa, hogy a steam szerverek túl buzik, hogy handle my request.
De ha nem rapackot szedtem volna le hanem a steam cd-key hack után hagytam volna hogy õ szedje le benne maradt volna a my games listában és updatelné a steam vagy ugyanúgy levél és heló?
Nem, mert azt sem tudom mi az, és nem is hallottam még róla. Hol találom meg?
Figyelem!!!
A Valve megkezdte azon STEAM accountok lekapcsolását, amelyeknél illegális tevékenységet talált! Az ilyen esetek "This STEAM account has been disabled" szöveg jelenik meg! Az esettekkel foglalkozó STEAMPOWERED topic, ahol a Valve-sok is reagáltak a témára.
A Valve megkezdte azon STEAM accountok lekapcsolását, amelyeknél illegális tevékenységet talált! Az ilyen esetek "This STEAM account has been disabled" szöveg jelenik meg! Az esettekkel foglalkozó STEAMPOWERED topic, ahol a Valve-sok is reagáltak a témára.
Már nem birok Cd-key hackelni. Egyszerûen kilépés utáni újraindításkor nem jön elõ a steam, mintha le lenne fagyva egészen addig amíg kapom a hibás cd-key levelet.
De eltûnt bazz. Valamit módositott a blob fileon. Megpróbáltam ezt is bemásolni, de ezzel is ugyanaz a hiba: No steam content servers available.
Mondom vegyünk egy ATI kupont. Az elmarad HL2 prleoad miatt most sokan megijedtek hogy nem ér semmit és túladnának rajta. 

Igen, amikor en toltottem akkoris ez volt, de ha azelott elkezded tolteni mielott kiveszi akkor tolti tovabb amikor eltunik a listaban, de neked folosleges ujra letolteni, ha leszedted a repackot
És most kivette onnan 😊
Amig ezt a kurva hozzászólást megirtam, frissült a lista, és el is tûnt ahogy volt a source...
faszom ebbe a játékba már
Amig ezt a kurva hozzászólást megirtam, frissült a lista, és el is tûnt ahogy volt a source...
faszom ebbe a játékba már
Hõ!
Megjelent a source beta a menüben!
Megjelent a source beta a menüben!
Nekem is ugyanezt csinálja 5-el.
1-re, és 10-re hibát ir még indulás elõtt, 92-vel meg az alant említett "No Steam Content Servers available".
1-re, és 10-re hibát ir még indulás elõtt, 92-vel meg az alant említett "No Steam Content Servers available".
Ohh, kicsomagoltam, beraktam a blobomat, átírtam a cfg-t (az elsõ sornál 5-re). Rámegyek a szerverre, tölt, Elér a legvégéhez, hogy "sending client info", kilép, csá.
Mit basszak neki?
Mit basszak neki?

Beirtam, 2 csiknal lenyomtam, csinalt egy, az eddigieknel 2kb-al nagyobb blob filet (149.5k).
Bemásoltam, ugyanaz a hiba.
No steam content servers available.
Bemásoltam, ugyanaz a hiba.
No steam content servers available.
nekem néha van olyan eddig 2 szer volt hogy felmentem warriorsra és mikor már 100% volt a töltés kivágott. De aztán meg jó volt. Ennyi. Tökéletes. Tomper te vagy az isten.
Namost kipróbáltam, hogy mivan ha nem lövöm le a steamet, amikor a kulcsot regisztrálja.
SIMÁN VÉGIGMENT A CSíK, majd becsukta az ablakot, és újból az üres, register gombos ablaknál voltam. Természetesen semmi egyéb nem történt.
Na ilyenkor mi van? Semmi invalid key, vagy valami...
SIMÁN VÉGIGMENT A CSíK, majd becsukta az ablakot, és újból az üres, register gombos ablaknál voltam. Természetesen semmi egyéb nem történt.
Na ilyenkor mi van? Semmi invalid key, vagy valami...