Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt irja ki nekem a steam:
Unable to remove d:\css\platform\config\LocalSteamAccountData.vdf!
] connect
Usage: connect <server>
] connect 195.228.156.146:27015
Network: IP 169.254.117.211, mode MP, dedicated No, ports 27015 SV / 27005 CL
Unable to remove d:\css\cstrike\SAVE!
Connecting to 195.228.156.146:27015...
STEAM validation rejected
Mi lehet a gond?
Mindent az nfo szerint csináltam.
Köszi elöre is.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Az alap beállításokat használom, nincsen tûzfal és a netem is jó ill. más játéknál tökéletes a ping.
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Az elején eléálltunk, beszorítottuk a falhoz, meg ilyenek (sajnos FF nem volt), de ekkor nekiállt speedhackelni (gyakorlatilag amire ráfordultam, már el is tünt az indulóhelyrõl), de ez már nem tetszhetett neki annyira (mondjuk úgy mozgott, mint a biliárdgolyó: faltól-falig), mert pár kör után lelépett.
Az valóban zûrös, amikor valaki csak nagyon jól játszik, de mondjuk általában azért látni lehet, hol csak pro-gamer az arc, és hol simán csíter...
Ha meg valaki álnevezik, akkor ne legyen meglepõdve, ha meggyanusítják. Legyen már annyi önbecsülése, hogy a saját nickjével játszon... 😛
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Okos emberek, segítsetek nekünk!! Nem lehet regisztráció nélkûl müködtetni ezt? Mondjuk valami fiktív user/passal?

Van amúgy magyar szerver lista valahol, tegyétek már be a linkjét a kép alá.
Leszedtem a Luzifer féle proper verziót, mindent megcsináltam, de azt írja ki hogy: "SteamMountAppFilesystem()failed: SteamMountAppFilesystem(0x12e648) failed whit error 4: Bad launch configuration"
tud valaki segíteni?
Mondjuk ahogy vártam, a VAC2 sem hozott egyébként áttörést. Ugye ennek lényege az lenne, hogy ha észleli a csítet, akkor letiltja játékaktivációt, vagy az accountot. Nos, a tört CS:Source miatt ez ugye nagy nulla értékû, még ha mûködik is, és valóban lekapcsolja a csítereket - csinál egy új accountot, felrakja újra a CS:Source-t, és kész. Hát hurrá... lehet majd megint bohóckodni a CD-vel...
A csíterek ellen ha egyértelmû a dolog azt szoktuk csinálni az NST-sekkel, hogy átállunk hozzá, és mi is elrontjuk az õ játékát, ha már õ elrontotta a miénket (TK-zuk, vagy ha nincs FF, akkor eléállunk/körbeálljuk, ha alkalom adódik rá, beszorítjuk a sarokba, meg ilyenek). Álltalában néhány kör szivatás után sértõdötten lelépnek a szerverrõl... (mi az, hogy nem hagyjuk érvényesülni a bunkó fajtáját 😛PP)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
2. Ezen inkább folyamatosan akadok 😊 na nem is az a lényeg, hanem az, hogy itt az új játék, alig pár napos és egybõl ez a csíter duma elõjön.
3. no comment 😊
Végülis csak erre a felbontásos problémára kellene megoldást találni, márpedig ha jól látom, ez nem csak a Luciferest érinti...
tegnap a legnagyobb dumás mögé kerülve fejbe lõttem... volt is csodálkozás. véletlenül meg is dicsértek... :-)
2-3 napi játék után nem lehet olyan az ember (szegény lámák, mint én) mint akik évek óta tolják. Csak azt felejtik el néha, hogy õk is kezdték valamikor. Sajnos modemes lévén kimaradt az életembõl az online játék, 35 évesen gyerekkel a hátam mögött játszanék, most már ADSL mögül. És idegesít a sok óberokos tinédzser... :-)
2. ha 4 éve nyomod miért akadsz ki?
3. 38-0-nál énis csítereznék😛
V9ykn8_TZL0
Csak néha nagyon érdekes a sebzés, de ezt lejjebb is leírták.
Ettõl még egy jó játék, nem véletlenül vettem meg, nemigen szoktam játékot venni olyan 5-6 van, ami megérdemelte.
Na uff
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
majd másnap megvettem a Steam-en keresztül.
tegnap este magyar serveren játszottam, és szemtõl szembe soroztuk egymást, és annyi golyót bekapott a faszi, hogy csak néztem, mégis én dõltem ki.... mindkettõnkön volt mellény....
Unable to get ifilesystem interface from filesystem factory

)