Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
20-30 perc, amig feltelepül, majd el sem indul, másoknál hibaüzenettel leáll, és hasonlók. Legalábbis a külföldi fórumokban ilyenekre panaszkodnak (Weyland kért meg, hogy nézzek már utána, mert neki is Luciferes változat van, és lentebb írta, hogy milyen problémái vannak vele). Az Emporió féle változatról nem igazán írnak rosszakat.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Konkrétan milyen gondok vannak a Luciferessel? Csak azért kérdem, mert nekem az van, és csak az alább vázolt gondom van vele, semmi más. De úgy láttam ezzel nem vagyok egyedül.
nekem megvan a WH már fel is töltöttem a sterverre ha valakinek kell csak szedje le és ha megy neki akkor küldjön pár képet vagy valami mert nekem nem megy és most itt szomorkodom.
innen lehet leszedni
innen lehet leszedni
Botot sorry
Hello!
Hoygan tudok 2-nél több obtot betenni átálítom az mp_autoteambalance-t 0-ra+ mp_limitteams-ot 0-ra de nem tudok restartolni és a köv korben a limitteams 1-re visszaállítódik segítsen valéaki plííz!THX!!!
Hoygan tudok 2-nél több obtot betenni átálítom az mp_autoteambalance-t 0-ra+ mp_limitteams-ot 0-ra de nem tudok restartolni és a köv korben a limitteams 1-re visszaállítódik segítsen valéaki plííz!THX!!!
Most olvasgatom a különféle fórumokat, és a Lucifer féle verziót szinte mindenhol szídják, van akinek megy, de a többségnek nem. Az Emporio féle verzió lehet a nyertes, az szinte mindenhol megy...
Emlékeim szerint a fizika pont, hogy szerver oldalon számolódik, azért lagoltatott keményen még a bétában (meg most is). Ez mondjuk nem a kis üvegeknél érdekes, hanem pl. a hordóknál, hiszen elég kellemetlen, hogyha nálad úgy tünik, hogy pár hordó mögött kuksolsz, míg a másik gépen a hordók szerte-széjel vannak...
neked megy???
Spectator modban a regi cs-ben is mashogy nezett ki kep, mint a jatekosnal. Talan kicsit el van csuszva a serverhez kepest. Ezert emlegetik annyian a 'moge kell loni' effektust (ami egyebkent hulyeseg). A fizika es a pusztitas meg lokalisan szamolodik, azert latszodhat mashogy kulonbozo embereknel. Mondjuk minden kis uvegcserep mozgasat koordinalna a server a jatekosok kozt, lehet lenne 'kis' lag 😊
Summa summarum: ezek a 2 dolog igy fog maradni, ehhez nem lesz varazspatch.
Summa summarum: ezek a 2 dolog igy fog maradni, ehhez nem lesz varazspatch.
azzal nem lehet...
Counter-Strike: Source Final (c) Valve *READ NFO* *PROPER*
Ja, ez a hol is van az ellenfél valójában bugjához hasonló volt a Far Cry multiban is az elsõ verziónál...
Sajnos tényleg elég nehezen megbecsülhetõ, hova kell lõni. Tegnap spectateben nem egyszer láttam, hogy a lövés irányának köze nem volt az ellenfél helyzetéhez, mégis gyönyörû headshot lett belõle. Talán a saját gép alapján számolt pozíciók és kép néha siet a szerver által számolt pozíciókhoz képest. (Más furcsaság: egy számítógép szétlövésekor mást látnak a különbözõ megfigyelõk...)
Ahogy egy szép nagy összefoglaló szerzõje írta: az mégcsak egy bétaverzió.
Ahogy egy szép nagy összefoglaló szerzõje írta: az mégcsak egy bétaverzió.

hali!
leene egy fárasztó kérdésem...
a proper változattal lehet neten multizni?
köszi!
leene egy fárasztó kérdésem...
a proper változattal lehet neten multizni?
köszi!
Na most több idõm volt és pár óra game után ezek fogalmazódtak meg bennem: Hitbox van vagy pixel alapú a sebzõdés? Na mind1, én azt vettem észre hogy távolról gond nélkül ott talál ahová célzok, de pl egy párszor elõfordult az, hogy háttal állót lõttem közerõl, õ lassan megfordult és lelõtt. Holott én egy tárat belerotáltam a hátába.. De az tuti hogy könnyebb fejest lõni mint régebben.
Graffal no problem, ennyi kell több egyelõre nem szükséges. A cs feeling megmaradt, azaz a "világ hangulata" ua. mint a régi. Netkóddal már kezdek kibékülni, nálam pl nincs az vagy nem vettem észre hogy mozgó ember mögé kéne lõjjek, de lehet hogy majd elõjön, azaz észreveszem 😊
Graffal no problem, ennyi kell több egyelõre nem szükséges. A cs feeling megmaradt, azaz a "világ hangulata" ua. mint a régi. Netkóddal már kezdek kibékülni, nálam pl nincs az vagy nem vettem észre hogy mozgó ember mögé kéne lõjjek, de lehet hogy majd elõjön, azaz észreveszem 😊
Nekem 1024x768 a desktop és megy 800x600-ban teljes képernyõs módban.
Amúgy tegnap kipróbáltam a gamet és hát nem vagyok hasraesve tõle.
Minden 2. ember megállapította, hogy a hitbox szerencse alapú de én is felbasztam magam, amikor az elsõ körökben mindenki kapsából fejbemakkolt én meg még el sem találtam õket, ksõbb ez megfordult.
Pl. dust2 lejtõrõl az A-n awp-zõ embert fejberotáltam AK-val meg mindent beadott fejre, amikor meg közel volt az ürge és direkt fejre céloztam akkor meg vagy el sem találtam vagy nem fejezstõl halt...
Röviden a látvány és a grafika tetszik, na meg a fizika sem rossz (ahogy halnak az emberkék) de nagyon sokat kell még javulniuk.
Az emberek mozgása is furcsa meg az is elég érdekes, hogy lelõnek aztán kapásból átvált egy másik ember belsõ nézetébe aztán én meg még lõttem volna tovább csak hirtelen nem tudtam hogy lett a coltból AK-m.
Amúgy tegnap kipróbáltam a gamet és hát nem vagyok hasraesve tõle.
Minden 2. ember megállapította, hogy a hitbox szerencse alapú de én is felbasztam magam, amikor az elsõ körökben mindenki kapsából fejbemakkolt én meg még el sem találtam õket, ksõbb ez megfordult.
Pl. dust2 lejtõrõl az A-n awp-zõ embert fejberotáltam AK-val meg mindent beadott fejre, amikor meg közel volt az ürge és direkt fejre céloztam akkor meg vagy el sem találtam vagy nem fejezstõl halt...
Röviden a látvány és a grafika tetszik, na meg a fizika sem rossz (ahogy halnak az emberkék) de nagyon sokat kell még javulniuk.
Az emberek mozgása is furcsa meg az is elég érdekes, hogy lelõnek aztán kapásból átvált egy másik ember belsõ nézetébe aztán én meg még lõttem volna tovább csak hirtelen nem tudtam hogy lett a coltból AK-m.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Failed to create dir. re van vmi megoldás mert visszaolvastam 4 oldalt de csak flame volt a válasz. / Lucifer verzió, Emp féle online crack, SteamA. bemódosítva játék helye pontosan megadva de valamiért a D: -n akar szerencsétlenkedni 😞 /
Ezért.
Ez kurva idegesito, hogy a dekstopnal kisebb felbontáson nem tud futni.
Nincs erre valami megoldás? (anélkül, hogy mindig állitgatnom kelljen a desktop felbontását...)
1280x1024-ben átlag 30FPS-em van, de nagyobb csatakban van 10 is..
Nincs erre valami megoldás? (anélkül, hogy mindig állitgatnom kelljen a desktop felbontását...)
1280x1024-ben átlag 30FPS-em van, de nagyobb csatakban van 10 is..
www.steampowered.com
szivesen fleko
szivesen fleko
Hi all!
A Steam-re, hol es hogyan kell regisztralni?
A Source-t, hogyan tudom letolteni a Steam-el?
Valamint, ha regisztrálom az ATi kártyámat érek valamit vele?
Elõre is köszi a segitseget!
A Steam-re, hol es hogyan kell regisztralni?
A Source-t, hogyan tudom letolteni a Steam-el?
Valamint, ha regisztrálom az ATi kártyámat érek valamit vele?
Elõre is köszi a segitseget!
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Volt rola szo, hogy leveszik vagy legalabbis korlatozzak az fx-eken a dx9 hasznalatat. Ugyhogy lehet, hogy azert csunyult es gyorsult nalad a game.
Gyógyszerre.
Szedd le a -console parancsot a shortcutból.
#3037 😛
ez egy szaaar játék! az mp5 és az m4 skinje miatt jáccom csak mer kurvajol néz ki. maga a game egy fos **** ***** ***** ***** termék, elmehetnek a ******ba, hogy MA ilyen ***rokkal etetnek minket! HÁH, fasz zsidók.
ez egy szaaar játék! az mp5 és az m4 skinje miatt jáccom csak mer kurvajol néz ki. maga a game egy fos **** ***** ***** ***** termék, elmehetnek a ******ba, hogy MA ilyen ***rokkal etetnek minket! HÁH, fasz zsidók.
gyuri http://gyur6.uw.hu
Miért írja ezt ki? Unable to get ifilesystem interface from filesystem factory.
Erre a background01.vtf file hibára még mindig nincs senkinek megoldása?
Leszedtem már 3 hejröl az empes verziot és mindegyikel ezvan =)
Probáljam lucziferest?
Leszedtem már 3 hejröl az empes verziot és mindegyikel ezvan =)
Probáljam lucziferest?
Feltehetoen ezt a kovetkezo frissitesben javitjak, kiveve ha az erdekeik ez ellen szolnanak, de az csak atmeneti dolog lehet.
es a valve miert nem csinalta meg olyanra akkor, hogy ne lehessen steam nelkul jatszani illetve hivatalos szerverekre ne menjen fel hibas acc-al?
az mind-mind a tavaly kilopott dolgokbol van osszerakva, a jatekok friss .dll filejaival - szinten winrar munka.-
Jah ne nyáladzál már a Valve elõtt, van nosteam, feltörték , mint a szart, ennyit errõl.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az OK, csak ne jojjenek mar ezzel a feltortuk a Steamet meg mittomen milyen dumaval amikor a Valve sajat cybercafelicensz szerver melletti steamenginet raktak bele 😄P
film vagy clonecd releaseben sincs 1 sajat sor se, csak attol fugg kinek sikerul eloszor megszerezni az adahordozot...
Ki milyen felbontásban/beállításokkal játszik?
P4 3.0\"EE\"@3.75, 2x512@400, X800P@16/475/450