Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a warriors szerver érdekes volt. Elindul az elsõ kör, ki akartam lõni az üveget magam elõtt, erre lag, és elém került egy másik CT. Egyetlen lövést adtam le pisztolyból, de még mielõtt bármi történhetett volna: banned TK. Fasza.

Másik szerveren aztán jó sokat játszottam. Van egykét érdekes egyén, aki 33-0-s eredményeket applikál úgy, hogy 33-ból mind fejlövés. Myron még meg is kérdezte, hogy honnan a csit, erre lehurrogták, hogy ne csiterezzen. Hát a faszom a szájába az ilyen embereknek, arra gyúrnak hogy cikizhessenek egy embert, aki (joggal!) ki meri mondani, ha valaki csiter. Mert ilyen aztán prO gamer, aki hátulmarad scouttal, és onnan az összes terrort fejbelõdözgeti, ablakon át, sarokban kanyarodó lövedékkel, ha 1000m-rõl, ha 1-rõl, akkor is fejes. Hát persze. És amikor valaki mákból lelövi (38-1) akkor ki van kelve magából, hogy ki ez a kis pöcs, aki õt le merészelte mákolni. Mert az persze csak mák lehetett már.

És akkor ez még mind semmi. Teljes körök, csaknem teljes mapok teltek el úgy, hogy KIZÁRÓLAG fejlövésekkel haltak az emberek. Pl cbble. Semmiiyen más halálozás nem volt, csak fejlövéstõl. Szal valami a progival sem egészen stimmel szerintem.

Érdekes módon, miután az elõbbi körök emberei leürültek a szerverrõl, kicserélõdött a társaság, egész kultúrált 4vs4 meccseket vivtunk, teljesen normális eredményekkel...
Frank99
sztem senki sem fogja 1 az1-be neked lefordítani.

és ez nem bunkóság, hidd el.

ha ennyit nem tudsz angolul, sztem vedd meg a boltban majd ha megjelenik, vagy töltsd le, ahogy én szombaton és müxik is.

bár sztem ha visszaolvasol a topic LEGELEJÉRE ott le van írva HU is, bár ez nem biztos. De én sem fogok ezért visszaolvasni...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Tudna valaki segíteni #3209
Frank99
bár hozzáteszem, egy terrorista és egy antiterroristának is illik körülnézni, amerre halad. És nem megy el úgy egy beugró mellett, hogy nem néz be.. :-)

Frank99
kösz.
ezek után igyekszem nem kempelni :-)

Kandurex
Mondjuk a fele nagy klánvározós fent hentel publicon aztán benyom 1 esti várat, szal ez a nagy 21 - 0 stat csak akkor jön be ha véletlenül ténleg egy láma társaságba csöppen az ember, vagy durvulens faxmákja van

Az egész lényege, a Mo CS scene 75% -a publicol éjjel - nappal. A maradék 25% meg a várpakolgatás után.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

szia!
magyarul is letudnád írni megköszönném, mert én nem boldogulok , disconecctiont ír ki mindig ha valamelyik szerverre is csatlakozok!
magus
na igen, az ilyen jatekoknak, ha tapasztaltabb vagy, akko van ertelme ha klanban vagy es waroztok. Vagy alneven felmentek publicra es lotok parat, aztan kirugatjatok magatokat, merthogy mit kepzeltek hogy csiteltek, es 21-0 as statsot csinaltok.

amugy kira jatek ez a css csak most toroltem le a picsaba. ez meg a sima cs nel is szarabb, mert 3 fpsem van. 3 awp fejes nem bevevese utan azt mondom

nice try

Rambo [OBI]
Hát van ugye a rush (roham) taktika, amikor olyan jól ösmered a pályát, hogy a stratégiai pontokhoz elõbb érsz oda, mint az ellen, és jól lehenteled õket.

Van az, amikor public közben ráakadsz egy viszonylag épeszûnek tûnõ fickóra, aki érzi, hogy mit kellene tennie, és a pálya egyes szakaszait "megfogjátok", és ésszel nyomultok - egymát fedezve - elõre. Ritka az ilyen, általában a klántársak szoktak így menni.

Van a klánwar, amikor baromira összegyakorolt taktikával védekeztek-támadtok. Ez a legfaszább dolog, szvsz.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Frank99
ez egy kicsit kemény nem?

Frank99
bár, amilyen emberpárti vagyok mindig az antiterroristákhoz húztam.
ezt hallva inkább átmegyek a vörösökhöz, ha itt kincs egy megbújós emberke :-)

Frank99
aha, akkor értem.
persze rá kell érezni az online játék ízére.
Ettõl függetlenül az ész nélküli elõrerohanás sem tartom jó taktikának, ahol játszottam nemigen voltak kialakult csapatok, illetve 1 talán, ezek vertek is mindenkit, és mirofonon ugattak egyfolytában.

A leggtöbbször elrohant mindenki (akik már ismerték a pályát) elõre és, meg lestem. Majd szépen szétlõtték õket, én meg ott maradtam 2-3-4 emberrel szemben, akik természetesen 2-3-an jöttek szembe. Ilyenkor egy idõ után az ember meglapul valahol. sztem ez nem sokban különbözöik a Snipertõl.... az ue. csainálja, mégse kemperezik le...

Kandurex
Engem igazán csak a faxmák és a nagyon kicsi szintkülönbségek zavarnak. Egyrészt bárki 2 hónap után prO vagy fél *- prO és simán bealázza a több éve játszó veteránt. Másrészt meg olyan hihetetlen lövéseket produkál a program néha, hogy elképesztõ, mind a magam, mind az ellenfelem részérõl. szvsz (public szint, klánozósdizni nem szoktam)

Kandurex
Viszont védõ csapatban a kemperek aranyat érnek, szal részei a játéknak.

[HUN]PAStheLoD
és általában (statisztikailag) buzi csíter is az illetõ ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Rambo [OBI]
Olyan faszi, aki egy helyben állva, rejtõzködve várja, hogy valaki elszaladjon elõtte, és akkor lelövi.
Nem mozog, nem él együtt a játékkal, csak vár, mint egy pók.
Ha a támadó csapatból ilyen valaki, azt mindenki utálja, mert elnyújtja a köröket, unalmassá teszi a játékot.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Frank99
mi is az a kemper (camper)?
Most télleg, mert 2-3 napi játék után, fingom sincs. Rádmondanak valamit, és gõzöd sincs róla ...
mondtam, hogy kimaradt az életembõl az Online , sajna a CS is...

Thx

[HUN]PAStheLoD
aki csítelni akar annak nem fog menni .. ez parapszichológia ^_^

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

atén a steamet is le kell hogy csiánj egy accountot és a felhasználónevet meg a jelszót is majd be kell írni a steamapp.cfg- be.
DE EZ MIND LE VAN ÍRVA AZ NFO FÁJLBA!!!!!!!!!!!!!!!

Az onlinekrekket nem raktad fel. Onnan kell leszedni ahonnan a CSS-t is.

Lacc
Le kell sztem ja.
A kérdõjel lemaradt a végérõl... 😊
kiprobaltam online is, hat itt azert nehol megvolt a "motion blur"(szaggatas).
egyebkent eloszor nem ment a crack a felhasznalonevet is idezojelek koze kelett tenni (a mintaban nem igy van) es utana megy. Azonkivul ez steam (original) elindul silent modban erdemes kiszedni startupbol nehogy osszeakadjon a masikkal.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Le kell tölteni a Steam-et külön
Nincs nálam ilyen file. 😞

Kitömörítem ezt a verziót: Counter-Strike_Source_FINAL_READ_NFO-EMPORiO
És nem találom sehol. Rá is kerestettem. Melyik könyvtárban kellene lennie? 😞
Ezer hála! 😊
Davidus
nem semmi😊

V9ykn8_TZL0

mert rosszul raktad fel az online krekket.

Csatlakozásnál miért irja ki, hogy: Steam validation rejected??
Azt is megtudtad csinálni, hogy fel tudj csatlakozni minden szerverre?
BOT-ok at úgy lehet hogy beírod a knzolba hogy add_bot vagy valami ilyesmi de nem emléxem rá pontosan olvass vissza
Persze elég ha rámész hogy szerkesztés keresés bot, és akkor nem kell minden szót átolvasni

Vki segítene? Mindent megtudtam csinalni csak még arra nem jöttem rá hogy hogy lehet BOT ok ellen játszani. (vagy lehet egyáltalán?) (leba**ás mentes válaszadást! )
ez a jatek fut tnt2n-is. hihetetlen, egyedul a aztec veszes, furak a texturak meg a viz. Nem mondom hogy 100fps de 20-25 kozott ingadozik.
Kivancsi voltam gondoltam megnezem, mert hireszteltek hogy a legotvarabb kartyan is futni fog. Sajnos nincsen riva128m hogy kirpobaljam 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

a steamapp.cfg-ben kell átírni pl így legyen a sor:
SteamInstallPath="D:\Games\CSS"
fontos hogy ne legyen \ az utolsó mappa után különben nem megy

_Atti_
a kemper😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Üdv!

Most nincs idõm rá szórakozni vele hogy valahogy máshonnan fusson, ne a C:-rõl. Ha próbálkozott már vele valaki hogy a fenti problémát megoldja légyszi irja le mit kellett áttírni és hol.
Sajnos a C: csak rendszernek van fentartva és nem fér rá egyszerûen. 😞

Én csak késõ este tudok ezzel foglalkozni. Ha addigra megoldaná valaki nagyon megköszönném. 😊
Frank99
Frank99....

mint mindig :-)

NST Wolund
Ennél az esetnél az Aztecon ha jól emléxem volt FF és amikor a híd alatt beszorítottuk az arcot Johanito / Johan új brazil nickje :-))) / fentrõl lötte le CT ként

NST Wolund
Ez zseniális szöveg 😄

NST Wolund
"De a legjobb az amikor egy droidgyerek belövi a mic-t és agonizáló hangon elküld mindenkit anyukája nunijába."

Téged löttelek le?😄 Milyen néven voltál? 12-14 embertõl lagos....

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

Dud [OBI]
Jó reggelt!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Frank99
miután engem leõttél, leoffolt :-))
de eléggé lagzott...

A Talicska szerverrel mi lett? Tegnap este leoffolt és azóta semmi.

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

Bizony, jo az a lucifer (persze csak online crack feltevese utan, mert a luciferbe csomagolt .cfg hibas) Azt kell szedni amelyiket konnyebb beszerezni.
Na, szal a Lucifer sem szar, csak lopták a cracket, meg hülyeségeket irtak az nfo-ba. De ettõl még mûködik az is.
Zs0lt1
Emporio

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

nemcsakfeel
melyik változatod van ?

*hihi ** *

Zs0lt1
A poén az, hogyha internet kapcsolat nélkül játszok botok ellen, akkor is felmegy a ping 300 fölé.
Nna ez mitõl lehet?

Zs0lt1
Nna én ezek alapján újraraktam az egészet, és faszául mûxik.
Viszont ha felmegyek a netre játszani, szépen lassan megindul a pingem 80-tól 300 fölé.
Ez mitõl lehet?
Más játéknál nem csinálja.
Sõt az 1.5-ös cs-vel is tudok rendesen játszani.

nemcsakfeel
kis segitség akiknek nem megy:

STEAM MUST BE CLOSED BEFORE DOING ANYTHING FROM NOW ON.

Alright, First I'd like to say thank you to a friend for his wonderful help in creating this guide.

Things You'll Neeed:
1) Counter-Strike_Source_FINAL_READ_NFO-EMPORiO
2) Counter-Strike_Source_ONLINEPLAY-EMPORiO.ZIP or emp_css-onl.rar (Same thing)

Extract Your game to C:\CSSource\
Making sure that your directory will be C:\CSSource\
and not C:\CSSource\emp-css\

Your bin and config folders etc should be located at C:\CSSource\
There should be no evidence of any emp-css folder anywhere 😊.

Now copy all the files from the "Crack" directory into C:\CSSource\ Overwriting all and any necessary files.

Once this is done, copy the files from the Online Fix (Counter-Strike_Source_ONLINEPLAY-EMPORiO.ZIP or emp_css-onl.rar) into C:\CSSource\.

Once again overwriting any and all necessary files.

Right click on the hl2.exe (located in C:\CSSource\) and click send to > desktop (effectively making a shortcut on your desktop).
Navigate to your desktop
Right click on the shortcut you just made and click properties.
Now add the following text to the end of the path in the first edit box
"-steam -console -game cstrike" (no quotes).
So the line in the edit box should look like this.

C:\CSSource\hl2.exe -steam -console -game cstrike

Once this is done simply open up your steamapp.cfg (located in C:\CSSource\) in a text editor.
This part of your config should look the same as below, but with the proper information placed where the "yourpasshere" and "youraccountnamehere" text is.

SteamAppId=92
#SteamAppVersionId=0
SteamInstallPath="C:\CSSource\"
#
SteamAppUser=youraccountnamehere
SteamUserPassphrase="yourpasshere"

After editing those 2 lines save your config and close the text editor.
MAKE SURE YOU HAVE STEAM CLOSED. Check Task Manager if you have to.
You may now run the game.
It may take a while for the game to startup so be patient.
Once it starts up you will be able to join any valid game. Congratulations 😊.
When u host ur own game you can add bots with the console command: bot_add GL 😄
Thanks to Emporio for this wonderful release. Great job guys!

There might be a small error for some users.. when they played online and exitted and tried again they got this error:

SteamMountAppFilesystem() failed: SteamMountAppFilesystem ( 92,4294967295,0x129fd0c ) failed with error 116: Cache needs repair.

To fix this:
Remove the SteamApps folder in ur CS:S folder, remove Steam.log and remove ClientRegistery.blob
Then try to run and play again!

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Counter-Strike.Source.PROPER-LuZiFeR --> stolen.crack / crap / homemade installer / bullshit nfo

LuZiFeR = 1 big fucking lamer stealing files and stuff.. his version aint proper
and the nfo is TOTAL BULLSHIT.. EMPORiO version works 100% fine.. LuZiFeR go eat shit!

(|Last Nuke|) (|Counter-Strike.Source.CRACKFIX-LuZiFeR + Counter-Strike.Source.PROPER-LuZiFeR|)
(|Was nuke |Reason: stolen.crack.bullshit.nfo| on (10-09-04) ~ (13:06:41) and Was pred on (10-09-04) ~ (12:43:07)|)
-------------------------------------------------------------------------------------------------

*hihi ** *