Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a portolásokba lényeges újítások nem kerülnek bele, ez nyilvánvaló...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
Btw, ezeket a rate beállításokat hol lehet megtalálni? És mitõl függ, hogy mennyire kell rakni õket?
DÚRVA lesz...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Amúgy amire nagyon kiváncsi lennék, az a DoD:Source jármûvekkel. Nem kell Pz.VI., csak pár féllánctalpas, meg persze kicsivel nagyobb pályák...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

(mit csináljak hogy tudjak vel jácccccani 😊 )Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
a CS:S azért nem a CS2, mert csak át van ültetve az új mocira. Biztoas lesz valami nagy dobásuk...
meg ahogy ismerem az amcsi fanokat, sztem már a Sourcba is lesznek gépek és a mocinak hála lehet még használhatóak lesznek...
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

V9ykn8_TZL0
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
vagy mondjuk a helikopter keltette turbulencia visszavágja a gránátot 😊
Azaz nem ok, csak akkor nem vagyok egyedül vele, amúgy valszeg igazad lehet, mert némelyik szerveren többször, némelyiken ritkábban akad meg...
V9ykn8_TZL0
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Botok ellen nem akad.
Szerintem a szerverek korul van problema, kinek jo kinek nem eleg soknak akad, mint nekunk is sajna.😊
1 megoldas van tutira megkell varni a tenyleges final kiadast, amiben majd sok sok mindent javitanak.😊
Vagy tul optimista vagyok?😊
én is csak saját nicken játszok:
jah ratekról jut eszembe:
Promi: a következõ a gondom. Minden szép és gyors 70-100 FPS highban. Pingem 80-100 között, a netem ISDN. Amikor gémelek néha beakad egy fél mp-re. Nézem az FPS-t, fixre vettem a biztonság kedvéért, de meg se mozdul. A pingem sem nagyon ugrik fel. De olyan percenként egy kicsit beszaggat. Egy srác mondta, hogy lehet, hogy a rate-immel van a gond.
Õ nem állította a sajátját, neki alap, de neki Chelloja van.
Szerinted is rate dolog lehet benne? Ha igen szerintem mennyire írjam át és miket?
elõre köszi...
Warriors CS:S Server jelszo:cshu|38ms|80.64.65.21:27015
n3w public | CS Source|212.40.96.155:27040
CSHU FUN - Mirage Szorsz | by nihil|152.66.224.115:27017
csmovie.hu http://csmovie.hu|195.38.96.100:27015
Berelheto CS:Source | Powered by OBINet.hu|195.228.156.146:27018
CS:Source for Rent| Powered by OBINet.hu|195.228.156.146:27017
Counter-Strike:Source Bots Enabled|193.202.89.141:27015
CSHU CS: Source server 195.70.51.141:27015
CS:Source | Powered by OBINet.hu - 195.228.156.146:27015
CS:Source | Powered by OBINet.hu - 195.228.156.146:27016
Talicska HUN CS:S server - 193.6.2.125:27015
En is oreg motorosnak szamitok a cs -ben.
Sikerult elernem dust2 ct-kent 44:10 -es statot.
Kaptam is a beszolasokat, hogy allitsam be rendesen a ratekat.
A beallitasaim 20000 101 101, vagy 20000 80 80.
Nos ezt hiaba mondtam, nem akartak megerteni.
Talan annyi szerencsem volt, hogy vagy ismerte az admin a nevem, vagy nem volt admin.
Nem tartom magam "Pro" gamernek, de van mikor nekem is bejonnek dolgok, es en is csak nezek mekkora fejeseket lovok, szinte meg nekem is faj.
A masik fontos dolog, hogy nem alneveztem, mindeg a sajat nevemen jatszom
cs1.6 alatt akik "meg" nem ismerik a nevem, ijenkor szoktak mondani, hogy kocsog csiter, haxor stb.
Nos 1 a lenyeg, 1 teljesen ismeretlen (a tobbi gamer szamara) emberke halomra lovi az ellent, vagy felszolitjak nevvaltasra, vagy kick/ban
ami valahol ertheto is.
Csak sajnos a kis "pistikeket" kik 1 hete csznek nem lehet meggyozni arrol, hogy az az illeto esetleg 1 regi motoros, vagy epp csak szerencseje van, mert 1 bol jon a nagy duma, hogy ez tuti csiter.
A sok "ifjoncnak" elobb kellene 1 kicsit gondolkodni, es csak ez utan beszolni ha mar annyira be akar szolni.
Eh ez hosszura sikeredett elnezest a regenyert.😊
P4 3.0\"EE\"@3.75, 2x512@400, X800P@16/475/450
Valahol elérhetõ egy magyar szerver lista? Vagy, ha tudtok irjatok már egy pár szervert, mert már nagyon elegem van, hogy franciául, meg hollandosul karatyolnak a fülembe.

*Posse*T.W.D*
és van ahol használják is, vagy nagyon rossz a program fejlövés kódja :-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Tökéletesen mûköik.
THX!!!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..