Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
@
hova lõsz, mit?
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Vagy ez se mûködik már? (mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy sokkal gyorsabb...)
egyszer...
talán...
Valve Time alapján <#idiota>#idiota>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Õszintén szólva kicsit furának tartom, hogy ennyi év után is foltozzák a játékot. Én talán egy újabb részbe fektetném az erõforrásokat, de hát én én vagyok... Persze jó, hogy törõdnek a játékkal, de már elférne egy újabb rész is.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
KISZEDTÉK BELÕLE ! Már régebben is csiszolták, hogy nem töltött gyorsabban a quick switch használatával...de most még bele is basztak egy kis késleltetést...mint anno a silencer felrakással, azt meg fel se teszi ha last used-ot használsz...1.6 ban felteszi de nem lehet lõni addig míg le nem jár a felcsavarási idõ 😄 az még idegesítõbb... (volt, lehet már ott is kiszedték)😄
a végén még normális lesz a játék és kiszedik a sok "elõnyszerzést" persze a konfig mátyások egybõl ellenkeznek meg fikáznak, hogy ez így szar ... persze kezdenek kiegyenlítõdni az esélyek 😄
itthon nincs is másik pub szerók csak ezek?
a gamemonitoron kidob 3 szervert ami 20 slot fölötti és kész a többi mind üres vagy war szerver!
senki sem játszik már csst?
Szó szerinti fordításból sem értem hogy mit takar ez...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Vki tudja?
(egyébként ma is jött update... Valve folyamatosan dolgozik ezzel...)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
mint minden update után 😄
Tököm kivan a buta frissítésekkel... Nem is értem! A játéknak nincs sok bugja! (vagy tévedek?)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
mivel általában akik fel tudnak rakni egy cs:s-t, és még mindig ezzel játszanak, nem szokott gond lenni nekik egy flash telepítés 😊
persze te nem akarsz eladni semmit így nem lényeg hogy 10bõl 2-3 embernek nem tölti be mert balfasz a géphez és nem frissített flash-t stb...mobilon sem jó, vagy tabletrõl...lehetne még sorolni a problémákat...de egy ilyen oldalnak gyakorlatilag mindegy, nem cél a látogatók megtartása!
az minden ilyen szart megold...
Ettõl függetlenül nagyon fasza, meg gördülékenyen is megy 😊 Csak kár hogy flash 😞
@
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
ÍME ez lett belõle. Adatokkal még nincs feltöltve, és a fórumon kívül még nem mûködik semmi külsõ komponens (rank/bank/ban), de majd egyszer ez is bekövetkezik 😊
Régen sosem csinálta...<#conf>#conf>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
én 5000 dpi-n egyszer próbáltam az elején, de sehogy nem tudtam átmenni a két fakapun A hosszun <#idiota>#idiota>
bár sensitivity 4.41 😄 8 éve ott figyel a konfigban, soha nem állítottam el.
Nagy régen volt valami legenda (1.5 elején), hogy 4.41-es sensen a desert nagyon adta! és úgy is volt UNQL-en sokszor vezettem a desertes listát, csak Boka elõzgetett be <#vigyor5>#vigyor5>
Source meg már szerintem csak babonából maradt, de configból sose vettem ki <#buck>#buck>
Rifle meg ilyen nagypapis "állj meg ha célzol", illetve még inkább "ülj le ha célzol" módszert kapott.
Meg amúgy a teljes szóráskép át lett alakítva az eddigi négyszögesrõl.
@
És én még nem nagy érzékenységen tolom.
@
Parasite Eve 2, best game EVER!
változtattak?