73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
hali, régen nagyon sokat source-oztam, és amíg megvolt azaz accountom, akkor 1.6 is ment...
na, most erre akarok visszatérni :)
a gond az, hogy a source lemeze már nincs meg, természetesen eredeti cd key-es acc is megvan, tehát minden, kivéve a lemez,
mit tudnék kezdeni, ha újra szeretnék játszani párat?:) -
És működik?
ha törli, csak elindítod a telepítot, az kicsomagolja oda a cuccokat. Csak csökkentett modban nem fut le a telepítő :D
-
gosumofo #73508 A TV-t húzd ki, reboot és nézd meg. Ha nem jó akkor még monitor drivert is rakj fel, vistásat ha win7ed van. -
jarokeretkoszti #73507 Egyébként a a Sweeper a C:/ATI mappát is letörölte, de a win simán indult, még jó hogy megvoltak külső vinyón a novemberi catalyst fájljai :) -
jarokeretkoszti #73506 Jelentem ez is megvolt. Sikertelen. Ne adjatok több 5letet, meetr most pár napig nem leszek elérhető ugyanis felvágom az ereimet és kórházban fognak ápolni, majd a pszichiátrián leszek egy ideig ha megtalálnak mielőtt elvéreznék.
-
jarokeretkoszti #73505 Ja az nvidia drivert nem én vettem le hanem aki vette nekem a cégünk rendszergazdája. nem mintha én nem tudtam volna, csak nála volt a gép és ő vette a karit is a nagykerben. -
jarokeretkoszti #73504 ok, megpróbálom ezt is de ezt inkább hétvégén. -
rendszert újraraktad? Ha nem akkor milyen módszerrel távolítottad el az nvidia drivert? Szokásos gond, hogy nvidia után hiába törlöd vezérlőpultban a drivert, szarakszik a radeon valamilyen formában. csökkentett módban driver sweeperel le kell pucolni.
mégpedig így:
vezérlőpultban törlöd az ati és az összes nvidia cuccot.
felrakod a driver sweeper nevű programot.
Újraindítod a gépet csökkentett módban.
driver sweeper elindít, kijelölöd az amd display vagy atit, és az nvidiát is. Lepucoltatod vele. Gép restart, és felrakod a legfrisebb ati drivert.
Néha előforduló hiba, driver sweeper használat után, hogy újraindításnál, nem töltődik be a win, ilyenkor visszalépsz csökkentett módba, eszközkezelőbe megkeresed a vga-dat. tulajdonságoknál, illesztőprogram frissítése, és betallozod neki a c:/ati mappát.
-
jarokeretkoszti #73502 Természetesen nem alapconfig, hanem ugyanaz mint GaBencnél, Arm@nál, fent van a Járókeret autoexe honlapon. A videoártya cseréig nem volt semmi baj. Emléxem hogy az nvidiánál látszott nagyobb felbontási lehetőség, csak mivel a monitor "kicsi" volt, nem használtam. Amikor tönkrement a geforce, vettem egy radeont és szerintem onnantól nincs nagyobb felbontási lehetőség, de ezt csak most vettem észre, amikor nagyobb monitort vettem. Radeon 6870-es a kari, a monitor meg Benq G2200W. A novemberi catalyst van fent. az asztalt 1680*1050-ben használom. Viszont klon modban van, mert egy HD ready tévére is ki van kötve (, mert azon nézem a filmeket), amelynek a felbontása nyilván csak 1360*768, de a Benq az elsődleges monitor, illetve a Geforce-nál is így volt mégse volt baj. -
teljesen szűz alap a config? nem maradt benne valami "beállítás" amit nem bír a kártyád és defaultra vágja állandóan? driver friss, tud annyit a VGA
(na jó ez vicc volt) monitor kezeli amit akarsz?
powerstrip-el próbálkoztál már?
elég ganyé munka, de ha nincs más... -
jarokeretkoszti #73500 bocs a 4:3-asnál 640:480-assal indul a cs:s -
jarokeretkoszti #73499 -console -w 1680 -h 1050
ennél: 4:3-ban indul 800:600-as felbontással
-fulscreen
ennél: 1360:768
-fullscren -windowed
ennél: 1360:768 csak ablakban
FELADOM!!!!!!!!!!!! -
jarokeretkoszti #73498 Ezeket kipróbálom -
jarokeretkoszti #73497 Ez nem működött Arm@ is ezt javasolta
-
PunkZoli #73496 mode nélkül, elég a -windowed -
PunkZoli #73495 hja és azthiszem a -fullscreen -windowed mode is működik, csak mindig szóköz kötőjel, ha újat adsz hozzá -
PunkZoli #73494 jobbklikk a könyvtárban a játékra, properties, első fül set launch ott beállítod pl:
-w 1680 -h 1050
nekem ez van -
jarokeretkoszti #73493
-
jarokeretkoszti #73492 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1090497554&no=73484]#73484[/URL]-re valami ötlet. Plusz infó: Klón módban használom a HDready tévémmel, elsődleges a monitor, de ilyen hülyeség a CS:S-ben a nvidiával nem volt. -
jarokeretkoszti #73491
-
Lebowski #73490
-
Nem gondolta komolyan... arra utalt hogy elbaszta és ez ciki.
De ne keljen már elmagyarázni, értetted te is elsőre, csak szeretitek marni egymást :) -
jarokeretkoszti #73488 Lol philmor komolyan vette
-
Lebowski #73487 Nem értem milyen korrupcióra gondolsz :P -
Your sarcasm core is corrupted. Initiating core transfer. -
Lebowski #73485 Basszus Koszti ne legyél már ilyen. Mi a megalázó azon, hogy be mertem pötyögni ide (munka közben hozzáteszem), hogy elírtatok két szót. Ha ezt komolyan sértésnek veszed, akkor nem tudok evvel mit csinálni. Ez egy kikúrt fórum, ahol az önérzetedet kicsit lejjebb kéne venni szerintem, mert lehet, hogy kapsz különb kritikát attól, amit én !építő! jelleggel küldtem neked... De innentől kussolok, és mindent úgy csinálsz ahogy jól esik.
uff
(ja és egyébként amúgy is szeretsz, mert tudom. alias philmor....)
szép hétvégét. -
jarokeretkoszti #73484 Sajnos nem működik kipróbáltam többször, de újraindításnál 4:3-ban indul 640-es felbontással és most sincs több beállítási lehetőségem
annyi változik, hogy ha kiválasztoma 1368at akkor ok de a következő újraindításnál megint 4:3 640-es :) -
Ahol a konzolt előhozod (-console) oda írd meg be hogy
-w 1680
-h 1050 -
jarokeretkoszti #73482 Mennyivel kevésbé lett volna megalázó a számomra, ha priviben küldted volna el
-
jarokeretkoszti #73481 A segítségeteket kérem. Nem tudom feljebb állítania felbontást a CS:S-ben, a legnagyobb felbontás amit választhatok az a 1360*768 (mind a 4:3, 16:9, 16:10 csak két két felbontás közül választhatok) G2200W monitorom van (most vettem, DVI a kábel. És nagyon idegesít. A legújabb Catalyst van fent (11.11). Az asztal simán 1680*1050, de nem tudom, hogy a csében miért nem jön elő. Tipp esetleg? Az eszközkeleőben simán megjelenik a monitor névvel (mert telepítettem driverét is nemcsak plug&play módban van, miután a csé nem adott jó felbontást) Ja és xp 32bit. -
jarokeretkoszti #73480 Köszi az építő kritikát
-
Ez mi? Én még valami másik verziót láttam... -
Nem rossz, de a helyetekben valami a témához illó worldpress témát használtam volna fel, mert ez így elég gyerekesnek hat és hát... nem vagytok már azok :) -
Lebowski #73477 Állítgassunk fül alatt Consol!e!, és a Fórum pedig hosszú ó :) -
jarokeretkoszti #73476 Na jól leülhetek 1-es. 
-
jarokeretkoszti #73475 És végre nekünk is van hivatalosan megvásárolt domain-ünk (hú de hülyén van néz ki így leírva):
Járókeret CS:S szerver honlapja -
jarokeretkoszti #73474 Garatula
-
jarokeretkoszti #73473 Szó sincs alkuról. Tudod Arm@ én tanár voltam, bár Zsó esetében nem tanításról, hanem inkjább idomításról beszélhetünk. Szerintem AKAR nálunk játszani, mert sok haverja itt van. Szeret anyázni. Nálunk nem szabad anyázni. Ergo 6szor bannoltam. Most hetedszerre nem anyázik (még), mert tudja az első anyázásnál megint permanens ban. De eddig működik. Tudod ez olyan presztizskérdés nálam, mert apád (kb.: 2 éve) azt mondta, hogy Zsót nem tudom leszoktatni az anyázásról :) -
Rég láttam már őt is. :D -
"...azt képzelve, hogy a Counter Strike című brutális számítógépes játék egyik halálosztó harcosa."
Hányni tudok ettől a Blikktől. Btw az olvasók színvonalát is jellemzi. :D
Morc meg abszolút nem hasonlít :D