Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Végén annyi lesz hogy megnyomod a start gombot, és végigfut a pályán az ember, és aimbottal lõ. Randomol a két találkozó player, aki nagyobbat, az gyorsabban lõ. Teljesen egyenlõ esélyek fuck yeah!

@

armageddon666
Hülyeség... Mert nem tudsz gyorsan quick swappolni, akkor az csalás? 😄 Ennyi erõvel mert jobban célzol mint én az csalás. Legyen negatív egér gyorsítás!

@

Spészgószt
???
hova lõsz, mit?

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

az számít viszont, hogy nem fegyverrel hanem pisztollyal tudsz kilõni a kezdõrõl
kifli
silencer gyors felrakása: elkezded felrakni, eldobod-felveszed és rajtavan

Vagy ez se mûködik már? (mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy sokkal gyorsabb...)
Spészgószt
"majd jön" az is 😄
egyszer...
talán...
Valve Time alapján <#idiota>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Háhá

Roger6
Most fejeztem be DM-et (AWP-vel), kempelés nélkül dust_2_unlimited-en, 100/30, annyira nekem nem hátrány, ahogy nézem. <#eplus2> De biztos van, aki érzi. Vagy hogy is mondjam... 5 perc alatt megszokható, hogy egy pillanattal tovább kell várni, abszolút nem vészes.

Õszintén szólva kicsit furának tartom, hogy ennyi év után is foltozzák a játékot. Én talán egy újabb részbe fektetném az erõforrásokat, de hát én én vagyok... Persze jó, hogy törõdnek a játékkal, de már elférne egy újabb rész is.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Spészgószt
hidd el aki használta az fogja igazán érezni, hogy ez neki hátrány!!! amit meg ha másik oldalról nézünk a noobnak elõny mert nem biztos hogy elõbb hal meg 😄 így mondhatni több esélye van ha picivel is de több mint volt 😄

Roger6
Nem tudok valami jól angolul, ezért nem olvastam el. De köszi az info-t, akkor hagyom a dupla Q-t. Ennyi év után biztos fura lesz. Egyébként halkan jegyzem meg, hogy ettõl nem lesznek kiegyenlítettebbek az esélyek. Akinek eddig ment, ezután is fog, aki meg lúzer volt, az is marad... <#zavart1> És a WP camper-ek is megmaradnak DM szerón, akár van quick switch, akár nincs.<#szomoru2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Spészgószt
Olvasd végig az update news-t !!!
KISZEDTÉK BELÕLE ! Már régebben is csiszolták, hogy nem töltött gyorsabban a quick switch használatával...de most még bele is basztak egy kis késleltetést...mint anno a silencer felrakással, azt meg fel se teszi ha last used-ot használsz...1.6 ban felteszi de nem lehet lõni addig míg le nem jár a felcsavarási idõ 😄 az még idegesítõbb... (volt, lehet már ott is kiszedték)😄
a végén még normális lesz a játék és kiszedik a sok "elõnyszerzést" persze a konfig mátyások egybõl ellenkeznek meg fikáznak, hogy ez így szar ... persze kezdenek kiegyenlítõdni az esélyek 😄

Roger6
Ja, és lehet én vagyok a hülye, de nem vettétek észre, hogy AWP-nél a lövés utáni dupla Q után nem lehet egybõl zoom-olni? Mármint kicsit várni kell. Lehet rosszul érzem.

Roger6
Nekem nem segít az ugrás... 😞 Más megoldás? És egyre gyakrabban csinálja. Zombizásnál kurva idegesítõ így mászkálni percekig. <#whatever>

otto13
80.249.166.44:27080

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

kifli
195.184.9.35:29010

általában 10-kor vagy éjfél után vagyunk fent. Nemrég hagytuk abba most...
eltûnt az összes szerver a diomond, noobland ... 40 szervere van, de onnan meg kibannolt😄<#vigyor5>
itthon nincs is másik pub szerók csak ezek?
a gamemonitoron kidob 3 szervert ami 20 slot fölötti és kész a többi mind üres vagy war szerver!
senki sem játszik már csst?
wollnerd
Ez micsoda?

Szó szerinti fordításból sem értem hogy mit takar ez...<#fejvakaras>
Vki tudja?
(egyébként ma is jött update... Valve folyamatosan dolgozik ezzel...)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

kifli
kövérfejbõl csapkiállós intor eddig is volt? 😄
Spészgószt
jön az update sírás...<#idiota>
mint minden update után 😄

Spészgószt
ez régen is volt! én csomószor kezdtem így régen is (10 bõl 1 biztos)! egy ugrás és mehetsz tovább!

wollnerd
Most ezt komolyan??? A mai frissítés elbaszta a játékot?! Mindig csinálja! (hát még a legkedvencebb szerveremet is elbaszták... :/) A fraps a hangot nem tudom miért nem veszi fel...

Tököm kivan a buta frissítésekkel... Nem is értem! A játéknak nincs sok bugja! (vagy tévedek?)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

lolSL
takaordj codozni hülyegyerek

kifli
source

1.6-ot csak akkor ajánlom, ha már régen is játszottál vele...
Hello 😊)

Nem nagyon értek a CS-hez, de melyik az a rész amivel sokan játszanak és nagyon jó?
köszi.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

armageddon666
SpaceG megmondta kb. 😊

@

kifli
max nem látja a bannert, hanem egy get flashplayer logot, nabum 😄

mivel általában akik fel tudnak rakni egy cs:s-t, és még mindig ezzel játszanak, nem szokott gond lenni nekik egy flash telepítés 😊
Spészgószt
kompatibilitási problémák tömege...
persze te nem akarsz eladni semmit így nem lényeg hogy 10bõl 2-3 embernek nem tölti be mert balfasz a géphez és nem frissített flash-t stb...mobilon sem jó, vagy tabletrõl...lehetne még sorolni a problémákat...de egy ilyen oldalnak gyakorlatilag mindegy, nem cél a látogatók megtartása!

kifli
csak a banner flash.

Amúgy megtudhatom miértis ekkora baj hogy flash?
Spészgószt
tedd vissza angolra a nyelvet <#idiota>
az minden ilyen szart megold...

armageddon666
Nem. Flash-játékok OK. Flash alapú honlapok nem.

Ettõl függetlenül nagyon fasza, meg gördülékenyen is megy 😊 Csak kár hogy flash 😞

@

wollnerd
#73352-re vki?

Lacccca
Korrekt, végre nem az n+1.-ik ugyanúgy kinézõ klánoldal.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

kifli

<#hehe>
pointer4
Flash kell, kocsog iboyok ne lássák.
Roger6
Nem bírod a flash-t?

armageddon666
Kár hogy Flash... am szép.

@

morcosqtya
Szép! <#eljen>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

kifli
Na, egy kis passzivitás után, újra elkezdtem játszani, és úgyéreztem, megcsinálom a weboldalunkat is mostmár.

ÍME ez lett belõle. Adatokkal még nincs feltöltve, és a fórumon kívül még nem mûködik semmi külsõ komponens (rank/bank/ban), de majd egyszer ez is bekövetkezik 😊
wollnerd
Az mitõl van hogy mindig újra kell indítanom a steamet, ha kiírja a szerverkeresés közben hogy "... futnia a Steam bétának."?
Régen sosem csinálta...<#conf>

Jim Morrison
jah, ezt kell(ett) megszoknom.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Spészgószt
letett csuklóval is nagyobb ívet tudsz fordulni...azaz még érzékenyebb a mozgatásra

Jim Morrison
nekem is G500am van egy két hete, nem nagyon volt idõm rendesen letesztelni, de G5 utûn nekem az volt a fura, hogy nem az egér közepén, hanem inkább a tetején van az érzékelõ.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Spészgószt
shoty a legjobb lett! nagyon adja!
én 5000 dpi-n egyszer próbáltam az elején, de sehogy nem tudtam átmenni a két fakapun A hosszun <#idiota>
bár sensitivity 4.41 😄 8 éve ott figyel a konfigban, soha nem állítottam el.
Nagy régen volt valami legenda (1.5 elején), hogy 4.41-es sensen a desert nagyon adta! és úgy is volt UNQL-en sokszor vezettem a desertes listát, csak Boka elõzgetett be <#vigyor5>
Source meg már szerintem csak babonából maradt, de configból sose vettem ki <#buck>

armageddon666
Shotgun használhatatlan lett.
Rifle meg ilyen nagypapis "állj meg ha célzol", illetve még inkább "ülj le ha célzol" módszert kapott.

Meg amúgy a teljes szóráskép át lett alakítva az eddigi négyszögesrõl.

@

armageddon666
2500 dpi-vel és 1.66 sensitivityvel játszom. Vagyis nekem 4150 dpi kéne, még a te 3200-asod is kevés lenne 😊

És én még nem nagy érzékenységen tolom.

@

kifli
én megtudom neked mondani, 3200-on olyan rohadt érzékeny, hogy kis mozdulatra 360-at fordul kis túlzással 😄
Fpocok
Kb. Szerintem a földön van 5 ember összesen, aki meg tudja mondani a különbséget <#pias>

Parasite Eve 2, best game EVER!

mi ez a szórás baszki? nem placebo a célkereszt nélkül az tuti, játszottam eleget már
változtattak?
kifli
több dpi tök fölös, 1800-nál többet pl én nemhasználok, pedig 3200 a max
Fpocok
Nekem x7 van, 6k-ért már lehet venni. Ott több a DPI, de nem lehet súlyt állítani. Valamit valamiért.

Parasite Eve 2, best game EVER!