Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spészgószt
Az alakja tetszik...jópofa.
Én most újítottam egy G500-at de még kurva szokatlan alig tudok vele mozogni...nagyon más a lézeres érzékelõvel!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Narxis
Ja, az nem tom mé annyi. Nálunk most olcsó ha megnézed argep.hu-n.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fpocok
Ja. Én a dollár árát néztem, amit linkeltél.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Narxis
3500Ft, mi olcsóbb ennél? 😄

Fpocok
Tuti.
Bár ennyi pénzért mást vettem volna...

Narxis
Rendeltem egy ilyen egeret: Link

Remélem ezután már skilles leszek.

Spészgószt
bemész az optionsba és keybordnál bármelyik opciót átállítod ...az az benyomod a numerikus 5 öt és kiírja minek ismeri...én így néztem meg anno...az ezért is jó mert pl egy egéren (billentyûzet nem mert az át tudod állítania) Z simán y pl... asszem num_5 egyébként a nyilak meg kp_uparrow...stb asszem...nem biztos...mondom nyomkodd végig az optionsban!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

megtudná valaki mondani hogy numerikus billentyûzetre hogyan kell bebindelni fegyókat?
KP_INS a 0 ami rajta van szöveg azt kell beírni de mi a nyilak? és az 5ös?
szóval a COD 4-5-6-7 a CSS mintájára csinálták? nem tudom, kérdezem!
szeretem magam felcukkolni mindig hogy nem lesz olyan jó a game, így mindig kellemesen csalódok!😄<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

ez ugye nem dedikált szerveres game lesz? mint a cod black ops?
armageddon666
Végül is csak 4 évvel idõsebb a CS, mint a fos COD, de jól van 😊 *buksisimi*

@

amúgy meg gyenge COD utánzat!
"A CS: GO megjelenése jövõ év elején várható PlayStation Networkre és Xbox Live Arcade-re."
nem is jön PC re<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Narxis
Piros szigetelõszalagot is felvághatsz 4 vékony kis darabra.. :p

Spészgószt
Alap!
Volt rég... a mostani 2kilós monitorom már nem firkálom össze ezért...munkában meg kifejezetten zavaró lenne és manapság inkább az van mint játék... 😛

Narxis
Nekem monitoromra van ragasztva a célkereszt, így scout és awp mapokon is skilles vagyok.<#idiota>

armageddon666
Hát mondjuk beállításoknál vedd ki a pontot középrõl egyrészt. Másrészt meg másképp viselkednek a fegyverek, ezért lettél bénább. Harmadrészt meg célkereszt nélkül is skilles aki skilles <#idiota>

@

wollnerd
Oké, de a jelenlegi célkereszt miatt úgy érzem hogy bénább lettem!
Jelenlegi nem is tetszik!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Spészgószt
szerintem semmit nem basztak el!
jó ez így...kicsit érdekesen adja...hozzá kell szokni 😄
célkerszet meg fasza
hameg eddig cfg-ztél és azé mondod hogy elbaszták, mert visszaállt alapra, akkor ugyan úgy beírod még egyszer!
Arma be is írta...látod aki nem rest rögtön utánajár a friss haxoknak...<#eplus2> a szervereken is meglátszik azonnal...kiknek adja nagyon az update óta...aztán szép lassan mindenki rákeresgél és "visszatérnek" a régi formájukhoz a überprok is <#idiota>

armageddon666
cl_crosshairsize 4
cl_crosshairscale 2000
cl_dynamiccrosshair 0 (egyébként most már az 1 is jó lehet akár, mert végre releváns az infója elvileg)

@

kifli
szerintem semmi baja 😄

Végre be lehet állítani, hogy látszódjon rendesen, minden mapon...
wollnerd
De most a célkeresztet elbaszták...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

armageddon666
Igen, eddig bugos volt, most javították. Kb. olyan mint hogy a fegyverek ROF-je is rossz volt nagyon sokáig, és nem rég (1 éve sincs talán) javították ki.

@

Roger6
Azt jól vettem észre, hogy a Glock a 3-as sorozatot lassabban adja le?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jim Morrison
nálam 69MBos

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Spészgószt
hol mikor?? nekem csak egy 77MB os steam frissítést csinált!

armageddon666
Na bassza meg tanulhatom meg újra a fegyverek viselkedését... :\
Amúgy néhány része egész jó az updatenek 😊

@

Narxis
Szép nagy frissítést adtak ki...

lolSL
nem értem hogy ha jön a csgo akkor a mai updatel minek csináltak ebbõl is egy új játékot :S

kifli
Fpocok
Eladó gift? Fejtsd ki.

kifli
van egy eladó gift-em, valakit esetleg érdekel?

Kiváló lehet második accnak csaláshoz XD
kifli
neeeem, csak akkor megy a pofázás camp miatt, ha már nagyon sokáig bassza valaki a rezet értelmetlenül 😄
anticamp plugin azért remélem úgy mûködik, hogy ctnél nem bánt, csak terrort, aki nem mozdul, bomba lerakás után azt sem ugye?!
kifli
anticamp pluginunk pedig a legjobb, a holvagymárbazdmeg, vagy a spectatorok részérõl a mennyélmárbazdmeg felkiáltás 😄
Spészgószt
hááát eléggé legyilkolja a játékkedvet...engem a dio-ról bannolnak állandóan...nem bírom megállni és egy elbénázott vagy épp parádés bicskázás után beírok valami "szerintük" káromkodást....és már banned is a jutalmam...😛 eléggé idegölõ...pedig semmi csúnyát nem szoktam...dehát ez van... 😛

armageddon666
Mondjuk ilyen anti-rush, anti-camp, fegyvertiltás, etc mellett néha úgy érzem mintha a playerek botokkal szeretnének inkább játszani...

@

kifli
megadott pontoknál a t-k vagy ct-k (attól függ de vagy cs map), nem tudnak tovább menni.
Beállítható slay is, vagy hogy elvegye minden fegyverüket, vagy csak chates figyelmeztetés 😊
Spészgószt
mi az az anti rush 60 mp?
ha túlfutok egy vonalon 60mp elõtt akkor slay? vagy 60 mp után átmehet a másik kezdõjére elõtte nem?
ez egy plugin? vagy mi?
bár én elõszeretettel megyek rá a rusherekre pont jók firstbloodnak 😄

kifli
Mi talinkra nem tudott eljönni mert el kellett utaznia 😄
Mikor mondta hogy neki a köv hétvége jó, meg már késõ volt...

Azért mi berugtunk nélküle is 😊
Ja és még valami:
Járókeret Group Steam honlap

Szia! Hát erre a beszivárgásra annyit csak, hogy olyan jól beszivárgott, hogy annyira komázzuk Õt, hogy következõ élõtalira már el is hívjuk illetve jelezte hogy el is jön.<#nevetes1>

Szia! Esetleg nézd meg ezt: IP: 80.249.166.44:27080
Járókeret Server honlap

Itt öreguras elvek vannak. Általában se awp se magozó. Viszont van rtv és nominate. Egy kör 2x12 menet. Általában cs és de mapok, de van fy rats és gg is. Ennyi.

kifli
perplayer tiltás van, amint megvan a 4v4 engedélyezve van 1/team 8v8-tól pedig 2

Ja a pályaszavazásba és játékosszám függõen kerülnek be a mapok, így nem lesznek óriás mapok kevés embernél 😊

Amúgy shinigami személyében már hozzátok is beszivárogtunk 😄
armageddon666
== konkurencia.

Majd kiürítem talán 😄😄😄

AWP-t tiltjátok?

@

kifli
na egy kis reklám 😄

majdnem megszûnõ szerverünk, újraindult, mégpedig új ipcímen!

MaGneTik 18+ pub/fun szerver

IP: 195.184.9.35:29010
KATT a csatlakozáshoz!

Ide is lépj be:
SETAM GROUP

(nem nyomjuk naponta 20x az eventeket, ha valami újdonság van, azt szoktuk kiírni)

Laggot és hibox mászkálást eddig nem tapasztaltunk az új szerveren 😊
Így mondható lagmentesnek 😄 (az összehasonlítási alap, egy synhosting szerver volt, ahhoz képest eddig nem vettem észre, hogy rosszabb lenne, és ott azért elég jó szervert kap az ember)

Ezeken a mapokon tudtok játszani, ha feljöttök: LISTA

A szerveren alltalk van, nem a véresen komoly taktikolásra megy a dolog, ikább a jó társaság a lényeg. (Ha nem szereted ha beszélnek, akkor voice_enable 0 vagy ne gyere fel 😄)

A szerver nem tölt le soksok megányi fölös cuccot, 1-2 üdvözlõzene, c4 timer, és külön kívánság miatt quake hangok. Ha ezeket nem szeretnétek leszedni: cl_downloadfilter nosounds
Skinek és hasonlók nincsenek!

Alap mapokon anti rush 60mp-ig
4v4-tõl 1wp/team

Leginkább 18+ éves játékosokat várunk, bár az is elég, ha gondolkodásban nem egy hülyegyerek szintjén vagy 😊

weboldal hamarosan 😊
armageddon666
Sickness
valószínûleg az volt a jelszava hogy GaBenc. XD nem tudom...

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

armageddon666
Dunno, brute-force? Nem pont a tippelõs jelszó kategória volt 😄

@