Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
-> vagy az egyetlen minõségi magyar crackelt szerverrel
és két helyen "Hlaf-Life 1"
[ helikopter ]
Most kurva jó volt játszani, mikor elnyomás volt akkor is szépeket daráltunk és faszául megtalálták a golyók is a célkeresztet...
Mindenesetre a topik FAQ linkeit átjavítottam a tiédre.
Btw nekem egyedül a highway és a lirium a befutó, a többi az elmegy kategória. Persze az általam írt lista csak az én véleményem, szerintem mindenki összeállíthatná a saját kis TOP5-jét a jövö hét végéig. Aztán majd beválogatunk.
Végülis annyi mapot cserélünk le amennyit akarunk. Ha csak hármat, akkor csak hármat.
Emelett persze a kilo2-t meg az egyéb frissült mapokat cserélhetjük.
Az area35-öt tesztelhetjük majd újra (nekem is bejött az a map), bár ha azóta nem frissült, akkor nem létok sok esélyt arra, hogy a túszok kivihetõek.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Akkor ezek a kiválasztottak:
de_siberia_final
cs_xcom itt azért lehet hogy egy páran megõrülünk a túsz kivitel miatt.
de_lirium
cs_highway
de_bora
cs_area35 ezzel mivan nem akarjátok mégegyszer a túszokat tesztelni?
Másik hogy azért nem biztos hogy erõltetni kéne a map cserélést pl ha xcom kerûl a beirut helyére (csak egy pl) akkor én egy kicsit elszomorodok.Többre tartom a beirutot.De ez mindegy mert ez meg lett szavazva, ugy hogy ez csak az én véleményem.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
FUSION PACK SOURCE V1.0 RELEASED!
Fusion Pack: Source v1.0 Features:
* Added new console background.
* Added new HUD text and colors.
* Added new Counter-Terrorist Player Model.
* Added new Terrorist Player Model.
* Added new Weapon Sounds.
* Added new Player Sounds.
* Added new Radio Sounds.
* Added new Item and Misc Sounds.
* Added new Knife model.
* Added new Desert Eagle Pistol Model.
* Added new Berreta Elites Model.
* Added new Fiveseven Pistol Model.
* Added new Glock Pistol Model.
* Added new P228 Pistol Model.
* Added new USP45 Pistol Model.
* Added new AK47 Rifle Model.
* Added new FAMAS Rifle Model.
* Added new M4A1 Rifle Model.
* Added new SG552 Rifle Model.
* Added new M3 Shotgun Model.
* Added new XM1014 Shotgun Model.
* Added new Mac10 SMG Model.
* Added new MP5 SMG Model.
* Added new P90 SMG Model.
* Added new AWM Rifle Model.
* Added new Dust and Dust 2 Sand Texture.
* Added realistic weapon names.
NAGY KÉP
PS: nekem elég egy TXT-ben is, akár a mi oldalunkon is lehet helye. De ott csak akkor, ha némi egyéb FAQ téma is kerül mellé. Pl CS konzol parancsok stb stb.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
mi a helyzet hogy tudnek jatszani ezzel a jatekkal?
kell vmi kod? v ilyesmi?
ha igen kuldjetek mar parat 😊
amugy jo a jatek?
koszi
szerk: amugy nem a szanalomrol van szo, mindenki erdeke lenne ha nem lenne ez a maxrate tema eroltetve itthon (attol eltekintve hogy sztem alapratekkel is teljesen folyamatos az emberek mozgasa egy sima serveren), mert ha neadj isten 1-2 jatekos egy ilyen szerver torzskozonsegebol esetleg talal egy kis csapatot es benevez a legutolso clanbase ligaba, ott nem igazan fogjak ertekelni ha ratek miatt magyaraznak, hogy azt erre vagy arra kell online allitani 😊.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
persze egyéni vélemény.