Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k9duli
Halod borg nem tudom hogy neked megvan e az a cs_area35 map amit annak idején feltõltöttél serverre.De aztkéne megnézned ha saját servert csinálsz akkor a túszok jönnek e veled.Ha nem jönnek akkor valószínû hogy rossz verziód van.Hameg jönnek akkor megprobáljuk mégegyszer probaként a serveren.Ha nincs meg a cs_area35 akkor itt van

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

gergod
Véhgig olvastam, szerintem jó. A szerverekkel is, de Kopernikusz azt mondta, hogy elgépelted 😄 Hlaf-ot írtál Half helyett 😄

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

urbijoe
MI VAN SENKI NEM AKAR JÁTSZANI?????

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

janos666
Értõolvasás sehol? Tudatosan Half-Life 1!! "Szerverekkel" is tudatos, van elõzõ tagmondat is...
Koppernikusz
pár elgépelést javíts ki és faxa lesz.
-> vagy az egyetlen minõségi magyar crackelt szerverrel

és két helyen "Hlaf-Life 1"

[ helikopter ]

janos666
Egyenlõre eddig írtam meg mert meguntam és inkább bementem a szerverre, ha van rá igény folytatom és ha ad valaki designt átírom arra.
Most kurva jó volt játszani, mikor elnyomás volt akkor is szépeket daráltunk és faszául megtalálták a golyók is a célkeresztet...
õõ én ezt a 3. pont alá nemtom görgetni... ott félbemaradt?
Mindenesetre a topik FAQ linkeit átjavítottam a tiédre.
janos666
Nos, örültem volna ha valaki nyom alám egy designt hogy abba írjam, de midegy, begépeltem egy részletes leírást amiben talán már senki sem képes elakadni: WarezFAQ
Na azért csak ne kedvetlenedjünk el. Még van egy hét a map szavazásból, addig találhatunk jobb mapokat is.
Btw nekem egyedül a highway és a lirium a befutó, a többi az elmegy kategória. Persze az általam írt lista csak az én véleményem, szerintem mindenki összeállíthatná a saját kis TOP5-jét a jövö hét végéig. Aztán majd beválogatunk.
Végülis annyi mapot cserélünk le amennyit akarunk. Ha csak hármat, akkor csak hármat.
Emelett persze a kilo2-t meg az egyéb frissült mapokat cserélhetjük.

Az area35-öt tesztelhetjük majd újra (nekem is bejött az a map), bár ha azóta nem frissült, akkor nem létok sok esélyt arra, hogy a túszok kivihetõek.
M@TriX
szerintem az "elmegy" mappokat nem kellene bepakolni, arra nincs szükség.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Skiper
nnnaaannnáááá !!!!

gyuri http://gyur6.uw.hu

OrioN the S
Gyurka leközelebb is parával nyomulunk? Nekem naon tetszett!<#mf1><#eljen><#violent> I'LOVE PARA<#szeret>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Skiper
😄

OrioN the S
Hát ja én is egész nap be-be nézegettem a serverre kisebb nagyobb szerencsével a rankomtól meg agyvérzést kaptam ,most meg itt a nõ és nincs ráhangolva arra ,hogy nézze ahogy játszok.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

áhhh, 3 hete elõször nincs kedv.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

OrioN the S
Ahoz képest ,hogy szombat van mien kihalt a server!!?<#wow2> Tuti mindenki partyzik vagy be van baszva.<#pias><#nevetes1>

k9duli
Hát igen énsem estem hasra az ájánlott mapoktól.Csak a sok szar közûl ezek voltak a legjobbak.Ha megkérdeznéd tõlem hogy nyomjuk ezeken a mapokon ,akkor aztmondom nem, mert semmi kedvem.Mert nincs benne semmi amiért többet nyújtani mint egy alap valve map.Egyszerûen kinéz valahogy.Egyszóval elég szegényes lett a termés map terén.
Akkor ezek a kiválasztottak:
de_siberia_final
cs_xcom itt azért lehet hogy egy páran megõrülünk a túsz kivitel miatt.
de_lirium
cs_highway
de_bora
cs_area35 ezzel mivan nem akarjátok mégegyszer a túszokat tesztelni?
Másik hogy azért nem biztos hogy erõltetni kéne a map cserélést pl ha xcom kerûl a beirut helyére (csak egy pl) akkor én egy kicsit elszomorodok.Többre tartom a beirutot.De ez mindegy mert ez meg lett szavazva, ugy hogy ez csak az én véleményem.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Valaki jöjjön jácani pls..szompat van, ne aludjatok!!!

Zetorg
akkor az emelt tickrate a gondja 😞

nem, én alap. amúgy mindenkinek akadam a mapon.

Zetorg
a pálya biztos nem rossz, mert a tickrate állítások óta rosszalkodik.

vagy a palya rossz alapbol vagy az ismet megemelt tickrate tehet rola.

Zetorg
interpolate 0?

militián még mindig akadnak az ajtók.

Nekem csak a hud betûje tetszett meg belõle.
M@TriX
én mondjuk azokat cserélem le csak inkább amiket használok meg láthatok, feleslegesen szerintem nem kell terhelni a CS:S, márha ez terheli persze...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

eleg regi, emiatt eleg kezdetleges modellek vannak, jobb az alap.

M@TriX
jah vagy 2 hónapja 😊

Ezt nézte már valaki?

FUSION PACK SOURCE V1.0 RELEASED!

Fusion Pack: Source v1.0 Features:

* Added new console background.
* Added new HUD text and colors.
* Added new Counter-Terrorist Player Model.
* Added new Terrorist Player Model.
* Added new Weapon Sounds.
* Added new Player Sounds.
* Added new Radio Sounds.
* Added new Item and Misc Sounds.
* Added new Knife model.
* Added new Desert Eagle Pistol Model.
* Added new Berreta Elites Model.
* Added new Fiveseven Pistol Model.
* Added new Glock Pistol Model.
* Added new P228 Pistol Model.
* Added new USP45 Pistol Model.
* Added new AK47 Rifle Model.
* Added new FAMAS Rifle Model.
* Added new M4A1 Rifle Model.
* Added new SG552 Rifle Model.
* Added new M3 Shotgun Model.
* Added new XM1014 Shotgun Model.
* Added new Mac10 SMG Model.
* Added new MP5 SMG Model.
* Added new P90 SMG Model.
* Added new AWM Rifle Model.
* Added new Dust and Dust 2 Sand Texture.
* Added realistic weapon names.

NAGY KÉP
Ha úgyis annyi embernek elmagyarázod, akkor a saját magyarázataidból összeollózhatnál egy faq-ot hozzá.

PS: nekem elég egy TXT-ben is, akár a mi oldalunkon is lehet helye. De ott csak akkor, ha némi egyéb FAQ téma is kerül mellé. Pl CS konzol parancsok stb stb.
janos666
Õk a nonsteam, csak a saját crackelt szerverükre való "custom" kliensük van (bár steames kliesnek is emulálnak legális szerver...). A SIX más téma és legtöbben szeretnének a legális szerverekre is menni, az másik oldalon van leírva zavaros megfogalmazásban...
janos666
Tényleg ügyes stuki, ha pl. én kezdek el vele ratatatázni olyan gyönyörûen birom vele körbelõni az embereket amíg ki nem fekszem a fal meg tele nem lessz jukakkal ahol a gyerek állt...<#idiota>
Skiper
.. elég észrevehetetlenül jöttél rá ;]

Zsoltika 007
Az nagyon kemény volt!! Végigmentél megállás nélkül az egész ct team-en. <#violent>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

OrioN the S
Officen rájöttem ,hogy para a nekem való stuka!! Csak nyomod a gombot és ratatatata oszt má fekszik mindenki. Bár lehet hogy nyílt terepû mapokon elszopódnék vele ,de azé jó!!!<#violent><#violent><#violent><#gonosz2>

Lord AnonymouS
Mér? Msn beszélgetéseket és sg priviket nem tárolod? Írdd meg és kérdezd meg, ki vállalja a formát!

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

a játék jó, külgyé nekem 10.000 forintot és küldök neked kódot és akkor majd tudsz játszani.
sztem ide inkabb csak rendes faq kene, vagy az se. arra ott van linkelve az a csodas oldal, sztem inkabb nekik ajanld fel a megirasat ha ennyira problemas az ugy.

janos666
Csakmert már 6 ember vittem végig lépésrõl lépésre MSN-ben meg SG-s privátüzikben, azalatt inkább megírhattam volna egy kurvarészletes, ákár csökkent képességgel is értlmezhetõ 100 lépéses FAQ-t (kapcsold be a gépet ... kattint jobb gomb, balra 2cm...)<#idiota>
janos666
Na, egy lelekes weblapkészítõ sem jelenetkezik a warezFAQ összeállítására? Ha összedobom kurvagagyi módon word-ben kirakjátok?
Lord AnonymouS
ne haragudj, de ezt muszály beírnom: MUHAHAHA <#idiota><#idiota><#idiota>

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

hello.
mi a helyzet hogy tudnek jatszani ezzel a jatekkal?
kell vmi kod? v ilyesmi?
ha igen kuldjetek mar parat 😊
amugy jo a jatek?
koszi
Lord AnonymouS
Mindenkinek kell valami rigolya! <#smile>

mert lelottem oket!

szerk: amugy nem a szanalomrol van szo, mindenki erdeke lenne ha nem lenne ez a maxrate tema eroltetve itthon (attol eltekintve hogy sztem alapratekkel is teljesen folyamatos az emberek mozgasa egy sima serveren), mert ha neadj isten 1-2 jatekos egy ilyen szerver torzskozonsegebol esetleg talal egy kis csapatot es benevez a legutolso clanbase ligaba, ott nem igazan fogjak ertekelni ha ratek miatt magyaraznak, hogy azt erre vagy arra kell online allitani 😊.

neozed
No flém, csak kérdezem, hogy miért baxtatjátok néhányan FLeK0-t?

urbijoe
most hogy 100-as a tickrate jo a 20k/60/60?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

nagyon kedves részedrõl hogy segítesz itt annak akinek szüksége van rá (semmi irónia!), de szomorú lenne ha bárki elfogadna leckét viselkedésbõl vagy szánalomtémában PONT tõled...

janos666
Simán 2X rákattintottam a CS:S-re a MyGamesben erre a szokásos loader eblak után bejött a Validating Steam files és ellenõrni a CS:S GCF-jeit. Egyszer csináltattam vele memóriahiba miatt (bár nálam csak 1-szer, 1-szer jött elõ) és gyorsan lefutott, most viszont unalmamban írok ide, mert 29%-on ált 5 percig és most másik 6 perce 30%-on topg és gyúrja-gyúrja a winyót rendesen. Mikor délután nagyon szaggatott a játék infernon (nem folyamatosan, mikor eszébejutott itt-ott leesett az FPS, máskor ugyanott ment rendesen és máshol szggatott, pedig nincs más pályán vagy játékkal teljesítménygondom), lehet hogy azzal basznak valami?
22/3-at csináltam porton 😄 Perzse sniper nélkül...
M@TriX
szerintem a de_lirium nagyon határeset gémelés szempontjából, meg a cs-highway sztem felesleges, nagy mappnak itt a de-port. abból sztem egy is elég sztem. legyenek változatos mappok mégha kevesebbi sazt mondom...
persze egyéni vélemény.