Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de_siberia_final
cs_xcom
de_lirium
cs_highway
de_bora
delirium = hát érdekes 😊 Megmondom én neked mi ez: Tribes style. Abban voltak ilyen lebegõ bázisok. Az biztos, hogy unikum map a css mapok között 😊 Senem túl szép, senem túl jól játszható, de annyira egyedi, hogy szerintem KELL 😊
atown = Szép szép, de csak elsõ ránézésre. Közelebbrõl szemlélve hanyag a textúrázás, sok az átfedés, hiba. Ellenben jók az útvonalak, nem túl labirintusos. Szerintem jól játszható lehet. Viszont kicsit uncsi map.
toxin 50 - thc65 = szép szép... vagy nem. Igazából semmi extra, tiszta compound mind a kettõ, csak más elrendezéssel. Semmi extra nincs rajtuk, semmi fun. Labirintus mind a kettõ, átgondolatlan elrendezéssel. Valóban nyomasztó a hangulatuk is (tehát nincs hangulatuk). Ezeket szerintem hagyjuk.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Fixes in this release:
- Added additional spawnpoints to support up to 33 vs 33 on 64 player servers.
- Double door from lockersroom to hangaar for the heavyer player load.
- Added additional crates outside as extra cover around the hotspot with possible heavyer player load.
- Gfx change: added a texture on top side of the bureau and locker rooms.
ignorencénél ott a csatorna felõl van a bug amikor kijön az ember(nagyon idegesítõ).
Ja ja azért írtam õket nézzétek ezeket érdemes a többivel felesleges foglakoznotok, ha csak nem ugy érzitek hogy egy mapot elkerûltem.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
A mapokat megnézem amiket irtál, aztán majd irok róluk én is.
A highwayt illetõen: Az egyik lehetõség asszem az alagútban/CT kezdõnél van, a másik rescue point pedig fent a hídon, kb a felénél van.
Szerintem fasza map lesz az, mert amig a CT-k odaérnek addig a Tk tudnak helyezkedni rendesen. Ugyanakkor a két teljesen külön útvonal miatt aligha snipereli be egy csapat teljesen a másikat.
Az ignorance amúgy miért bugos? Én nem találtam rajta semmi bugot. Bár a csatornát nemnagyon jártam be.
A kilo2 update mit takar?
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Kezdőknek van szerencséjük!
(Hozegrun: te tod ki vagyok? Mert sosem válaszolsz arra, amit írok veled kapcsolatban...)
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Kb métereket ugrál mindenki más szemében!
A 100-as tickrate velejárója, hogy az update és cmdrate (netgraphon jobb oldalt) felmennek 34/34-rõl 66ig is! Aki tehát alacsony ratekkal játszik, az lagol mint a picsa.
Szal ne gyere itt ezzel a MO meg divat témával, ez pont olyan szánalmas már mint amikor a cheaterek a progémer címszó mögé bújnak el...
Hozeval jó sokáig figyelgettünk 3 ipsét, aki elég hasonló néven játszottak. Nagyon sok igen gyanús mozdulatuk volt, némelyiket legszivesebben egybõl kibasztam volna. De amikor spectában voltunk, valami erõltetett bénázás is úrrá lett rajtuk. Értem ezalatt, awpvel kiáll a srác, bárhonnan, bárki jött, egybõl ráhúzta, talált. Italyn és compundon is. Meg bármi más fegyverrel is. Meg a másik két skac is ugyanigy. De néha LÁTHATÓAN direkt benéztek olyan helyekre ahol nem volt senki, és LÁTHATÓAN direkt belelõttek csapattársba stb... Ennek ellenére minden keresztezõdésben tudták merre kell menni, minden sarkon tudták egybõl hova kell ugrania a celkeresztnek stb stb.
Vettünk fel demókat stb stb. Nekem személy szerint ennyi elég volt a témához, de ekkor hirtelen lelépett mind. Korábban viszont pont ezért felirtam a steam idjüket ide papirra. Nyomom rájuk ID alapján a bant, erre más nevet ir ki a mani 😄 Valami SOTP-....... nevû gyereket bannoltam...
Ez van a consolen:
Banned (By Admin) [..::SoTp::..-king-(Tagfelvétel]
Utólag is elnézést kérek tõle, a bant levettem!!! A probléma az, hogy bugos az ma_ban parancs! És ez MINDEN ADMINNAK SZÓL! ma_ban után csak a STEAM_0 részét veszi be az IDnek, és igy az elsõ utjába akadót bannolja! Akit tehát utólag ID alapján akartok bannolni, azt NE IGY TEGYÉTEK, hanem nekem szóljatok, beirom manual.
Szerintem semmi parasztság nincs amit csinálok.Egyszerûn énis játszani akarok.És ez nem ovoda hogy mindenkit ott oktassak.Ha valamit nem ért jön a fórumra.
Kick és ban nálam csak igen komoly esetekben történik,meglehet nézni a server log fájlát.Nem én vagyok láncfûrészes gyilkos😊
akkor magyarázok, de akkoris csak ennyit ez a szabály csá.
Egyébként sem voltak szimpik. :-)
Hát elég érdeks a helyzet mert új custom map van rendesen de elég szégényes minõségük van a legtöbbnek.Iszonyú ötlentelenek.A legtöbje ami meg tetszett, az meg még béta,alpha,rc meg stb.
Elõbb mondom akkor miket ajánlok megnézésre
---de_toxin_50 gyárépületes,meglepõen jó,de elég nyomasztó hangulata van.stabil 120fps. de_toxin_50
egy kép van róla ami semmit nem árúl el róla, anyira szarúl csinálták meg.
---de_siberia_final kb olyan probálkozás lehet mint a jungle talán bejön,talán nem én elfogadom ha bekerûl a custom mapok közé.de_siberia_final
---de_liriumbspzipfix hát nagyon érdekes map ilyet még nem láttam, még hasonlót sem.Az tény hogy a csinálója nagy drogos és ezt is a drog hatása alatt álmodta meg.Azt nemtudom hogy menyire élveznénk a játékot rajta,de a map fantasztikus.de_liriumbspzipfix
---de_thc65 jó map, az fps stabil zõld😄 Semmi a köze a fûhöz(TetraHidroCanabiol)vagy valami iylesmi😄.de_thc65
---de_atown_v1 nagyon érdekes map ilyet nem láttam.Gótikus templomok vannak benne és nagyon szép.stabil zõld fps.de_atown_v1
---cs_highway ami még tetszett sajna elég nagy a terep ugy hogy volt amikor pirosban volt az fps,de nem vész.Borg hól lehet a túszokat kivinni(waypoints?).
ennek a linkjét korábban már asszem Fleko adta.
---cs_area35 hm ezt már korábban kinéztük csak a túszok nem jöttek hogy miért nem tudom de én ha servert csinálok akkor jó a túszok símán jönnek.Valahogy oldjuk meg mert ezért a mapért kár lenne.
Ami béta de tetszett:
de_jihad_rc4 egy fasza repülõtér.
de_ignorance hát ez még bugos
de_cruse_beta3 még bugos
de_muanda szintén bugos.
a kilo2nek van egy updatelt változata kilo2update
meg a cs_beirut update
jó na megint találtam vagy 4-5 custom mapot szólok ha valamely érdemes a föltételre.
Ami mapotkat leírtam mondjatok kritikát ha nem tetszik, vagy ha találtatok bugot benne.Szóljatok már mapokról amirõl ugy érzitek hogy elkerûlte a figyelmemet és jó.De asszem elég rendesen átrágtam a témát.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
mind1, megjött a backupvinyó, szóval a nagy mentés és xptelepítés elõtt jövök és lelõlek benneteket lyól!
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
egyszerüen jegyzettömbbe beírod, amit akarsz és elmented autoexec.cfg néven.
vegyél föl msn-re, segí[email protected]
hol van azaz autoconfig? be akarom állítnai a cl_smooth-ot meg a cl_interp-et 0-ra, hogy alapból így inditsa el.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Viszont a ratekra tényleg mindenki figyeljen! A szerver igy már akár 66 körüli frissitést is csinál a cmdrate meg updaterate terén, aki ez alatt van, annak gondjai lehetnek...
Húúú de sok mapot töltöttem le megint.<#wilting>#wilting>
Hozeval körbeért a szánk... olyan fejeseket lõttünk hogy csak na. És ha nem találtam el valakit, az az én bénaságom volt. Minden interpolate bizergálás nélkül...
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ki kell menni spectába, és demot felvenni (consoleba: record demonév, majd a végén stop).
Aztán ha sok a gyanús elem a demóban, itt megsasoljuk, és össznépileg döntünk. Én nem szoktam szivbajoskodni azzal, hogy olyanokat kitiltsak akik rontják más játékélményét.
Ellenben jönnek mindig ilyen hülyenevû emberek, aki ellen köpni nyelni nem tudok. És ha meg kimegyek spectába nézni õket, akkor érdekes módon hirtelen úgy leromlik a teljesítményük, nem is tudom miért...