Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szal nálam eddig ezek a mapok vannak a + listán:

de_siberia_final
cs_xcom
de_lirium
cs_highway
de_bora
Megnéztem a mapokat amiket irtál:
delirium = hát érdekes 😊 Megmondom én neked mi ez: Tribes style. Abban voltak ilyen lebegõ bázisok. Az biztos, hogy unikum map a css mapok között 😊 Senem túl szép, senem túl jól játszható, de annyira egyedi, hogy szerintem KELL 😊

atown = Szép szép, de csak elsõ ránézésre. Közelebbrõl szemlélve hanyag a textúrázás, sok az átfedés, hiba. Ellenben jók az útvonalak, nem túl labirintusos. Szerintem jól játszható lehet. Viszont kicsit uncsi map.

toxin 50 - thc65 = szép szép... vagy nem. Igazából semmi extra, tiszta compound mind a kettõ, csak más elrendezéssel. Semmi extra nincs rajtuk, semmi fun. Labirintus mind a kettõ, átgondolatlan elrendezéssel. Valóban nyomasztó a hangulatuk is (tehát nincs hangulatuk). Ezeket szerintem hagyjuk.
gergod
Teljesen igazad van!

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

k9duli
kilo2updatében
Fixes in this release:
- Added additional spawnpoints to support up to 33 vs 33 on 64 player servers.
- Double door from lockersroom to hangaar for the heavyer player load.
- Added additional crates outside as extra cover around the hotspot with possible heavyer player load.
- Gfx change: added a texture on top side of the bureau and locker rooms.
ignorencénél ott a csatorna felõl van a bug amikor kijön az ember(nagyon idegesítõ).
Ja ja azért írtam õket nézzétek ezeket érdemes a többivel felesleges foglakoznotok, ha csak nem ugy érzitek hogy egy mapot elkerûltem.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Duli!
A mapokat megnézem amiket irtál, aztán majd irok róluk én is.

A highwayt illetõen: Az egyik lehetõség asszem az alagútban/CT kezdõnél van, a másik rescue point pedig fent a hídon, kb a felénél van.
Szerintem fasza map lesz az, mert amig a CT-k odaérnek addig a Tk tudnak helyezkedni rendesen. Ugyanakkor a két teljesen külön útvonal miatt aligha snipereli be egy csapat teljesen a másikat.

Az ignorance amúgy miért bugos? Én nem találtam rajta semmi bugot. Bár a csatornát nemnagyon jártam be.

A kilo2 update mit takar?
Zetorg
ok

Onnan jó.
Zetorg
ha dmin menübõl bannolom, az is szar?

Lord AnonymouS
<#idiota>

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Hozegrun
Tudom drága barátom, hogy ki vagy, de eddig nem írtál olyat amire reagálni tudtam volna. Most megtetted, hát én is.

Kezdőknek van szerencséjük!

Lord AnonymouS
Pont az a helyzet, hogy külföldön általában leszarják, mivan a szerveren. Megy a game oszt jól van, lehet hentelni. Nincs finomhangolás a játékélmény javítására meg stb. Szal sztem ez így jó, ahogy van.
(Hozegrun: te tod ki vagyok? Mert sosem válaszolsz arra, amit írok veled kapcsolatban...)

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Hozegrun
S alátámásztanám Borg írását a három mukiról. Igen érdekesek voltak. Nekem szokás szerint hamarabb bekattant az agyam, s elkezdtem én is nézni õket. Apám. Idõnkén olyanokat lõttek,meg... Bár inkább nem is írok, mert csak azt tudnám írni amit Borg barátom már elmondott. Szal, ennyi!

Figyu Fleko, láttál már 100-as tickrate szerveren 30/20 rates embert játszani? Ezekszerint nem.
Kb métereket ugrál mindenki más szemében!

A 100-as tickrate velejárója, hogy az update és cmdrate (netgraphon jobb oldalt) felmennek 34/34-rõl 66ig is! Aki tehát alacsony ratekkal játszik, az lagol mint a picsa.

Szal ne gyere itt ezzel a MO meg divat témával, ez pont olyan szánalmas már mint amikor a cheaterek a progémer címszó mögé bújnak el...
Érdekes volt most.
Hozeval jó sokáig figyelgettünk 3 ipsét, aki elég hasonló néven játszottak. Nagyon sok igen gyanús mozdulatuk volt, némelyiket legszivesebben egybõl kibasztam volna. De amikor spectában voltunk, valami erõltetett bénázás is úrrá lett rajtuk. Értem ezalatt, awpvel kiáll a srác, bárhonnan, bárki jött, egybõl ráhúzta, talált. Italyn és compundon is. Meg bármi más fegyverrel is. Meg a másik két skac is ugyanigy. De néha LÁTHATÓAN direkt benéztek olyan helyekre ahol nem volt senki, és LÁTHATÓAN direkt belelõttek csapattársba stb... Ennek ellenére minden keresztezõdésben tudták merre kell menni, minden sarkon tudták egybõl hova kell ugrania a celkeresztnek stb stb.

Vettünk fel demókat stb stb. Nekem személy szerint ennyi elég volt a témához, de ekkor hirtelen lelépett mind. Korábban viszont pont ezért felirtam a steam idjüket ide papirra. Nyomom rájuk ID alapján a bant, erre más nevet ir ki a mani 😄 Valami SOTP-....... nevû gyereket bannoltam...
Ez van a consolen:
Banned (By Admin) [..::SoTp::..-king-(Tagfelvétel]
Utólag is elnézést kérek tõle, a bant levettem!!! A probléma az, hogy bugos az ma_ban parancs! És ez MINDEN ADMINNAK SZÓL! ma_ban után csak a STEAM_0 részét veszi be az IDnek, és igy az elsõ utjába akadót bannolja! Akit tehát utólag ID alapján akartok bannolni, azt NE IGY TEGYÉTEK, hanem nekem szóljatok, beirom manual.
k9duli
Szerintem félreértettél.Tõlem játszhat a serveren csak azokkal a ratekel ami a szabály.Van rengeteg server ahol olyannal játszik amilyennel akar.Tehát ha rossz a rateje állítom egybõl, és ha utána magyaráz akkor ez a szabály szöveg következik.
Szerintem semmi parasztság nincs amit csinálok.Egyszerûn énis játszani akarok.És ez nem ovoda hogy mindenkit ott oktassak.Ha valamit nem ért jön a fórumra.
Kick és ban nálam csak igen komoly esetekben történik,meglehet nézni a server log fájlát.Nem én vagyok láncfûrészes gyilkos😊

Ez az a csak mo-n divatos viselkedes ami sok helyen egy olyan ember szemeben szanalmassa teszi az adott hely egesz tarsasagat, aki csak siman jatszani akarna az alapjatekaval, erre kickelik bannoljak.

k9duli
Én már semmi kérést nem nyomok ebbe belefárattam.Ahogy meghalok egybõl a ratekel törõdök.Semmi kérés.Ha valami nem tetszik valakinek a ratejevel kapcsolatban
akkor magyarázok, de akkoris csak ennyit ez a szabály csá.

Lord AnonymouS
Mint írtam: "ha megkér én is beállítom, de egy szót sem szólt"
Egyébként sem voltak szimpik. :-)

k9duli
Ilyenkór egy laza csuklómozdulattal nyomj egy "p" gombot.És állítsd be a ratejeit.Ennél idõmegsporolósabb megoldás nincs, és még észre sem veszi.

k9duli
Na jó végre már nem kell több custom mapot megnéznem, mert assze mvégeztem😊
Hát elég érdeks a helyzet mert új custom map van rendesen de elég szégényes minõségük van a legtöbbnek.Iszonyú ötlentelenek.A legtöbje ami meg tetszett, az meg még béta,alpha,rc meg stb.
Elõbb mondom akkor miket ajánlok megnézésre
---de_toxin_50 gyárépületes,meglepõen jó,de elég nyomasztó hangulata van.stabil 120fps. de_toxin_50
egy kép van róla ami semmit nem árúl el róla, anyira szarúl csinálták meg.
---de_siberia_final kb olyan probálkozás lehet mint a jungle talán bejön,talán nem én elfogadom ha bekerûl a custom mapok közé.de_siberia_final
---de_liriumbspzipfix hát nagyon érdekes map ilyet még nem láttam, még hasonlót sem.Az tény hogy a csinálója nagy drogos és ezt is a drog hatása alatt álmodta meg.Azt nemtudom hogy menyire élveznénk a játékot rajta,de a map fantasztikus.de_liriumbspzipfix
---de_thc65 jó map, az fps stabil zõld😄 Semmi a köze a fûhöz(TetraHidroCanabiol)vagy valami iylesmi😄.de_thc65
---de_atown_v1 nagyon érdekes map ilyet nem láttam.Gótikus templomok vannak benne és nagyon szép.stabil zõld fps.de_atown_v1
---cs_highway ami még tetszett sajna elég nagy a terep ugy hogy volt amikor pirosban volt az fps,de nem vész.Borg hól lehet a túszokat kivinni(waypoints?).
ennek a linkjét korábban már asszem Fleko adta.
---cs_area35 hm ezt már korábban kinéztük csak a túszok nem jöttek hogy miért nem tudom de én ha servert csinálok akkor jó a túszok símán jönnek.Valahogy oldjuk meg mert ezért a mapért kár lenne.

Ami béta de tetszett:
de_jihad_rc4 egy fasza repülõtér.
de_ignorance hát ez még bugos
de_cruse_beta3 még bugos
de_muanda szintén bugos.

a kilo2nek van egy updatelt változata kilo2update
meg a cs_beirut update

jó na megint találtam vagy 4-5 custom mapot szólok ha valamely érdemes a föltételre.
Ami mapotkat leírtam mondjatok kritikát ha nem tetszik, vagy ha találtatok bugot benne.Szóljatok már mapokról amirõl ugy érzitek hogy elkerûlte a figyelmemet és jó.De asszem elég rendesen átrágtam a témát.

Zsoltika 007
Borg ha ezzel gond van csak szólj és visszateszem alapra. De tudomásom szerint elég sokan játszanak így.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Lord AnonymouS
Hát én is ott voltam végig, nem voltak pro playerek, az tuti. Hogy Hozé szavaival éljek két gyík volt. Méghozzá méretes. Annyira nem voltak jók, hogy engem zavarjon a játékuk, de néha voltak körök, amikor érdekeseket láttam spec-bõl, de annyira nem volt feltûnõ, lehetett mák is, szóval nem tettem semmi komolyabbat. Egyedül az egyiket megkértem kb 10szer, hogy állítsa be a rate-jeit és mivel egyáltalán nem válaszolt kb 10 percen keresztül (mivel, ha megkér én is beállítom, de egy szót sem szólt) egy laza mozdulattal kickeltem. Ezután visszajött és kérdezte miért kickeltem, elmondtam neki a helyzetet, mire a haverja csupa nagybetûvel elküldött a **** ****-ba, de úgy, hogy azt hittem bannolom. Nem tettem, értelmesen válaszoltam és visszafogtam magam. (Szerintem Borg már bannolta volna õket :-P) Leszóltak, hogy a többieket mért nem csesztetem a rate-ek miatt, mire közöltem vele, hogy mindenki másnak jó, csak nekik nem... ezután egy szót sem szóltak érdekes módon :-). Szóval eléggé gyíkarcok voltak, néha mákosan, vagy aimbotosan, mind1.

Zsoltika 007
Miért az baj? Én nem tudom azért kéredem. De én is így játszom újabban.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

nem arról volt szó hogy kliensoldalon nem kell bántani a cuccot?
mind1, megjött a backupvinyó, szóval a nagy mentés és xptelepítés elõtt jövök és lelõlek benneteket lyól!

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

cl_interp -et 0-ra? Mert?
Zetorg
csinálni kell egyet a cstrike/cfg könyvtárba.
egyszerüen jegyzettömbbe beírod, amit akarsz és elmented autoexec.cfg néven.

vegyél föl msn-re, segí[email protected]

Hozegrun
valaki pls segítsen
hol van azaz autoconfig? be akarom állítnai a cl_smooth-ot meg a cl_interp-et 0-ra, hogy alapból így inditsa el.

Zsoltika 007
Most nekem is tetszik a dolog. <#vigyor3>

Hozegrun
Ja-ja! Mostmár tényleg odalössz, ahova lézol! Sokkal jobb. Csak sajnos az új updattel elbaszták az m4-est. Elég gyengus a sebzése. De megvan a megoldás. Fejbe mindenkit! :-)

a végén még vissza kell szoknom a célzásra - pedig olyan jól mulattam a mákfejeseimmel... 8)

M@TriX
jól hangzik, na majd én is bekukkantok késõbb...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Semmit. Ha akarsz egy hegynyi bugot, akkor cl_interpolate 0, ha csak jól akarsz játszani akkor ne állogass el semmit 😊

Viszont a ratekra tényleg mindenki figyeljen! A szerver igy már akár 66 körüli frissitést is csinál a cmdrate meg updaterate terén, aki ez alatt van, annak gondjai lehetnek...
k9duli
Te jó isten komolyan mondod, arról a játékról már az atya úristen is letett.
Húúú de sok mapot töltöttem le megint.<#wilting>

Feltoltam 100-ra a tickratet... 😄
Hozeval körbeért a szánk... olyan fejeseket lõttünk hogy csak na. És ha nem találtam el valakit, az az én bénaságom volt. Minden interpolate bizergálás nélkül...
gergod
Nekünk kell valamit állítani config.cfg -ben, vagy a kliens oldalt nem kell bántani?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

janos666
Ok, megyek, az elõzõ tickreteetesztrõl úgyis lemaradtam.
Valoszinuleg nem az az egy het alatt megkerulheto megoldast fogjak elenkdobni ha az eddig haromnegyed eves fejlesztese miatt feladtak a naponta frissulo es ugy hatasos vacot.

Zsoltika 007
Jóvan na! A remény hal meg utóljára!! Én még várom a Duke Nukem Forever-t is!! <#idiota>

[NST]Cifu
Ezzel az a baj, hogy már lassan egy éve ezt halgatjuk...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Lehet, hogy akkor nem futasbol lott el mindig, hanem meg-megallt a loves pillanataban, ahogy azt kell. ha egy helyben allt, akkor biztosan jo helyen volt a hitboxa, es te mozogtal bele a lovesbe, vagy nagyon lagolt valamenyikotok. 99%, hogy csak par ujabb jo jatekosba botlottatok, nem kell ezt felfujni, mert az lesz a vege hogy egesz nap demokat neztek es semmit nem jatszotok.

Hozegrun
De azt hogy tudom megcsinállni, hogy csak az adott személyt vegyem ,körökön keresztûl? Mert nem vagyok rest megcsinállni, illetve hova mnet el az adott demot? S hogy tudom ide fölrakni?

Na csak elindult a szerver. Lets test.
én általában lusta vagyok figyelgetni, és nem is érzem magamat alkalmasnak arra hogy 100%ra megmondjam hogy vki "megnemengedett eszközöket" használ-e vagy sem. ilyenkor kilépek kicsit szellõztetni a fejem: igazából nem érdekel hogy máknapja van, csal vagy annyival jobb - a lényeg hogy tönkreteszi a játékot...

FECT$ a múltkor vettél fel te is demót egy srácról, azt szúrd már be ide ha olvasod ezt... nem emlékszek a nevére, pedig úgy volt, hogy kitesszük õt is.
Belõttem 100 tickratere, de az újrainditás megint csigalassú bazz. Ezekszerint a steam szerverek még mindig le vannak pusztulva... vagy ez egy új feature az srcdsben? 20perc/restart...fasza.
Ez ellen speciel te is tudsz tenni, meg mindenki más is.
Ki kell menni spectába, és demot felvenni (consoleba: record demonév, majd a végén stop).

Aztán ha sok a gyanús elem a demóban, itt megsasoljuk, és össznépileg döntünk. Én nem szoktam szivbajoskodni azzal, hogy olyanokat kitiltsak akik rontják más játékélményét.
Hozegrun
Csak tudod ez elég bosszantó. S elég szar úgy elmenni aludni, hogy egész este tök jól ment, jót játtszottál, ment a röhögés, aztán jön néhány gyík, s elronttja az egész estét, mert pont helyett vesszõt ír az i tetejére. Ezek az emberek ellen kéne tenni valamit. Sajnos, én nem tudok mit tenni ellenük, nem tudok vizsgálódni (bár szívesen szarakodnék akár fél órát is az ilyen emberek figyelésével,aztán közös megegyezés alapján a kiszûrésükkel),ezért kérlek titeket Sg-seket, hogy ha tudtok tenni valamit, akkor tegyétek meg, hogy ne keserû szájízzel keljen lefeküdni a sok játékosnak.

Zsoltika 007
Kitartás! Majd jön a VAC2 és 1 hétig nyugalom lesz. <#vigyor4>

Azon gondolkodok, hogy belövök egy 66os tickratet a szerverre... minden egyéb kliens oldali állítgatás nélkül. Végülis pontosabb kellene legyen minden tõle.
Hát látod, ez van. Általában én is le tudom lõni azokat, akiket ismerek a szerveren. Van hogy megszivatnak néha, de olyan még nem volt, hogy egy SG-st stb ne tudtam volna sehogyse lelõni.
Ellenben jönnek mindig ilyen hülyenevû emberek, aki ellen köpni nyelni nem tudok. És ha meg kimegyek spectába nézni õket, akkor érdekes módon hirtelen úgy leromlik a teljesítményük, nem is tudom miért...