Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jóhogy veszek..már most elvonási tüneteim vannak D😄
Kezdőknek van szerencséjük!
CSak mégis legyen valami 😄
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
ezek közül inkább a 9200SE.
de ennyiért jobban jársz, ha veszel használtan!
ha kell valami keress MSN-en 😊
behalt a videokártyám..😮
Valszeg ez volt a hiba..nemtoom mitõl de játszttam volna és valamit kiírt....mind1 holnap lemegyek veszek valami kis olcsóbbat..
Mit ajánlotok 15 alatt?? 😄
Úgy is csak CS-hez kell.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Dust 1-en 120-as pingem van..de hogy miafaszért..??
Régebben nem volt ekkora csak mikor ujra raktam a wint meg a gamet..
A videokártya miatt lehet??
mert kivan húzva a ventilye <#idiota>#idiota>
Vagy esetleg valami driver miatt...?
loller
keress meg icq-n...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
hogy játszod ki a számlálót?
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
KB pár perccel ezelõtt eccercsak kidobott a server, majd meglepõdve tapasztaltam, hogy nem csak ezt a servert nem látja a Steam,hanem a többit se. Kinéztem MSNre, leállt. Tanulság...ne legyen wireless netetek,mert ha vihar van és esik az esõ,leáll a kapcsolat😊 Nah,jó játékot all!
Fec_
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Ha lelassítanak akkor asszem 384Kbps-ra raknak, és az sem vészes, ezzel a sávszéllel még mindig remekül lehet pl. játszani vagy rádióthalgatni, de még letölteni is...
Amúgy sokféle képpen ki lehet játszani a korlátot... <#hehe>#hehe>
Volt pl. olyan hónapom, hogy közel 60GB-ot töltöttem le a számláló pedig 5GB-on állt 😊))
Vagy pl a mostani hónap:
Már több mint 50GB-ot leszedtem, a számláló perpil 8660 MB-om áll <#nevetes1>#nevetes1><#ravasz1>#ravasz1>
Az biztos h lelassították pár napra..
Mondjuk az warez hónap volt 😄
azóta megsem közelítettem.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
de akkor még 15gb-os korlát volt..
de nemtörtént semmi..kicsit lassabb lett a net..😞
persze 30GB elég csak nem szeretem a korlátokat 😊
de jól hangzik, hogy ilyen jó a ping, de erre örülök, hogy 3 év után az ADSL-t ki tudták hozni. És ezt is csak felsõbb nyomásra...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Le: 1,5Mbps
Fel: 512Mbps
Ezért én havonta 7K-t fizetek, dolgozónetes kedvezmény miatt.
Dolgozónetes kevdvezmény nélkül asszem 9.900 havonta
Nekem az Axelerom már kötetlen, lejárt egy éve a kétéves szerzõdésem... szal ha annyira meggyõzõ a téma, váltanék rá én is. De eddig nem sok jót hallottam a chelloról (kivéve tõletek itt most).
multkor letöltés közben mentem be játszani, akkor 40-60 között volt 😊)
Igaz, hogy ameddig sávszélt növeltek és fejálomás cseréket csinálták katasztrófálisan sz@r volt, de a fejlesztések befejezte óta alig volt 1-2 óra leállás, lassulás pedig egyáltalán nem. Játék közben pingem is 15-30 között ingadozik, packetlost pedig egyáltalán nincs
De ez valahogy nonszensznek hangzik, hogy pont a chello lenne a ping-kánaán.
nemláttalak még..
vagy mivan? <#idiota>#idiota>