Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugy ertem, hogy a chello A gamer net mo-n 😊

Ilyen van MO-n? Nem is hallottam még róla.
És az a 20-30 ping különbség segít hozzá ahhoz, hogy ne tudjon lelõni senki? Akkor nemtom kell e nekem ilyen.
mas sem, chello gamer net a legtobb helyen ahol elerheto.

Ja. De mi nem cl_cmdrate 10-el játszunk 😄
bzip2-t tud a 7zip ha minden igaz (7zip.org).
ja, a "számûzetésben" mint kiderült uolyan gyors net van mint otthon. 8)csak a gépem nincs itt..

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Nekem speciel az ISDN-el anno alacsonyabb pingem volt mint ADSL-el. Ott volt 30-40 pinges CS szerver is anno, most meg átlag 55-65 között van a pingem mindig (2mbit ADSL).
most lett ujrarakva a winfos is..
meg minden..

HaP
100Mbites hallom van es 60-100 ig van a pingem az SGn de lehet kozbejatszik meg az fps is ami nekem alacsonyu mert eleg gyatra a grafikuskartyam

Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!

Nekem es sokaknak alap chelloval nincs 20 folotti pingem normalis szerveren es nem tudnak leloni 10mbitol jatszva sem, vmi nalad nagyon elromlott.

csellóm van,közepes a gépem..mégis 60-100 között ingadozik a pingem..😞

k9duli
128k nem említettél nálam 30-40 a ping😄

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

CSS hez elég 256-os kapcsolat, és minden fajta más game-hez is,teljesen mind1 mien játékkal jáccol,nem a játék határozza meg a pingedet, hanem a ping a játék menetét!
Modemmel laggolsz 200as pinngel, ami elég kellemetlen, de pl. stratégiánál azért anniyra nem.
FPShez 70-80 as ping a felsõ határ,sztem! Ez alatt élvezhetõ teljesen, a lényeg,
h ne ugráljon a ping 60 és monnyuk 200 közt,mert az nagyon gáz.
A pingnek VAN köze- mégha nem is sok- a sávhoz!
ugyanis svédbe, pl 50es ping felett bannolnak CS:S serverrõl,mert mindenki 2-16 megás konnektel jáccik, és 15 alatt van mindenki pingje!!! Ez azért van,mert a magasabb sávhoz ugyebár (1M felettiek), baromi jó technika szükséges,optikai kábelek stb. és jó telefonos hálózat kiépítettség.
Na most ha megnézed annak a netszolgáltatónak a technikáját,aki 256Kb-t árul, és megnézed azét, aki 2-6-8-16Mbit et árul....hááát ég és föld, ezér lesz 15 alatt a ping!!! 256nál meg 70-100 közt káábé...ADSL nél 40-60 közt, uj Axeleronál sávemelés után(1 és 1,5 Mbit) 20-40es ping!!

Szerintem online játékhoz jelenleg 512ADSL elég, teljes mértékben, igényes szolgáltatónál!
Lord AnonymouS
Emberek! Egy hétre elutazom, addig offline leszek. Pá all!

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

OrioN the S
Remélem emelgetik mé a netet!<#nyes>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

M@TriX
(ISN=ISDN) 😊

Úgy látom Duli alátámasztotta a feltevésem (vagy én az övét tök8 😉)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

k9duli
Hülyeség.Elõszöris a css ha nincs duma akkor eszik ugy 3-5KB.Ha van duma akkor meg ugy 10KB.
Másodszor nekem 128kbites netem van(kábeltv).Tehát az ugy 15-20KB tölt le secenként.
Tehát bõven elég az ekkora net a csshez.

M@TriX
speciel amikor ISN-en nyomtam, az enternetes elõfizuval 150 körül, az "ingyenes" index nettel meg 90-110 körül volt a pingem, szóval nem éppen sebesség hanem szolgáltató függõ szerintem...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
pontosan a pingen van a hangsúly az átvielhez egyébként egy ISDN is elég, tapasztalat, sõt a pinget is 100 köré lehet hozni ISDN-el. ha még emlékeztek 😊
heti pár óra gém meg a pénztárcát (percdíj) sem nagyon terhelte meg. Persze 56Kval nemigen próbálnám meg de próba cseresznye 😉

Bispo
Hát jah a ping miatt mondtam nekem 516.on az öszes szerveren nagy volt a pingem és igy nem élveztem miota megemelték ezerszer jobb.csak ez lehetett a baj vagy mégse??? na mostmár megkeveredtem.
Mindent kiprobáltunk már és mindig nagy marast a ping tehát én azt hittem ez a baj. akor inkább nem szoltam:!!!

!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!

Miehz? CSS-hez? 128-256k felett olyan halálmind1, hogy csak na... a ping számít egyedül.
Bispo
Hát arra már azér 1megás azér kell minimum nem? én igy ajánlom mer ez az alja.

!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!

HaP
ja es eleg draga is meg remelem olcsobb lesz es miennel lehet mar normalisan CSS-t jatszani mine sebeseg kell hozza

Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!

HaP
Hat nalunk meg nem kotk en kulfoldrol vagyok sajnos a szomszed varosban van nalunk meg meg nincs😞(((

modemmel?
Kötess ADSLt vagy ilyesmit. Manapság nem pénz már, és szinte mindenhol van valamilyen.
HaP
de van csak modemmel nem nagyon ugralhatok a CSS el😞((

Otthon nincs neted?
HaP
Emberek jon a nyar vege a sulinak NONE 2G hallo<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>NONE <#violent><#violent><#violent><#violent>mi lesz velem lehet ki is fogtok dobni mert nem tudom mien gyakran fogok tudni irni orulett <#rinya>[#rinya

Sõt, ahogy steampowereden olvasgatom, sokan 3:1 tömörítési arányról beszélnek. De egyelõre csak a BSP only mapokkal megy, tehát azokkal, amikhez nincs még egy rakás file máshol.
jee, Beirut2 ki fog esni (ennek örülök) <#eljen>
annak viszont nem, hogy Havana is kiesésre áll <#shakehead> (egyik kedvenc mapom)

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

M@TriX
na akkor úgy tûnik nekem volt igazam, akkor örülök és végre egy jó lépés is van a Valve-tól...

jaaa, azóta elolvastam és én is rájöttem <#falbav><#idiota>
Már elsõ nap szavaztam a mapokra <#smile>

Ömm, amúgy a mapokat illetõen. Aki még nem szavazott, 3 NAPJA VAN RÁ! (Péntek este zárom a szavazást) fõoldal/szavazás

A következõ mappackunk pedig ha összeállt, akkor rápróbálkozunk a BSP fileokra ezzel a BZ2-vel (már csak win alá kellene valami tömörítõ ami ezt tudja, mert a winrar nem). Ezzel elvileg töredékére csökken a mapok fõ-fájl mérete, ami ugye a legnagyobb... saccra a mostani 210-megás packból is akár 100-megát csinálhatna, a BSP-k jól tömöríthetõk. Ekkor pedig akár a saját RENDES tárhelyemen is fészkelhet majd a pack, fast httpvel.. ennyi helyem van neki talán.
Ennyi erõvel aggregátoros áramfejlesztõt is írhattál volna rá 😄

Amúgy szerver státuszt írná ki HTML-be. Ha össze tudnám hozni, akár ide a topikba is... UDP-n át lekérdezi a playerek számát, futó mapot stb.
Ez mi ez?
Megosztott szerveres mapletöltõ?
Ha igen akkor az én tárhelyemre is számíthatsz... 😊

Amúgy tegnap bementem 2 hét után egyet hentelni és toplistán sikerült téged magam elé rakni... Már 8ik vagy <#ravasz1>

A fegyverek lövésével kapcsolatban adódnak a problémák, hogy hiába van benne a feje, mégse HS, meg belelövök 7et, és csak 3 találja el.
Mitõl van ez?
1. Nemmindegy hogy lõsz, milyen gyorsan, deserttel felejtsétek el a tunkot, a minél több golyó/másodperces lövést. Avval csak szépen könnyedén szabad lõni,megvárni, míg a crosshair visszahuzodik, különben lehecc te guggolva, fekve, akkor is zét fog hordani mint a állat és csak makifejest fox adni maximum.
És ami a legfontosabb, rántsátok a desertet a célra, sokkal hatásosabb!!!fõleg közelharcba!!
2.a Hitbox még elég szar, nekem is szokott olyan szitu lenni,h már régen viszaoldalaztam fedezékbe, és utána ölnek meg awp-vel, pedig látszólag már nem lógtam kint. Szar a Hitbox ennyi! meg kell szokni.

Konkluzió: Ha ien szar Hitbox mellet elkezdessz darálni mondjuk deserttel, akkor télleg csak a fortunában bízhatsz..... :-)))
Ehh szar uw.
Warning: fsockopen() has been disabled for security reasons in /mnt/ultraweb/l/lo/x/index.php on line 28
()

Na mind1, majd ha hazaértem a saját tárhelyemen...
Foglalkozok vele már.
Zetorg
valaki átnézhetné ezt: itten-e!

nekem kevés ehez az angol tudásom és a php-hez se értek.
állítólag ez mûködik és real-time szerver statot ad...

OrioN the S
Nekem 9800 SE van és omega driverrel 8 pipeline befigyelt és tök jó! kb. pro szintjén van most.<#vigyor4><#nyes><#alien2>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Lord AnonymouS
Ati Radeon 9800 Pro beszerzése megoldja minden baját! <#idiota>

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

hi!
Valaki leírná hogy lehet az FPS-t megnövelni?? Egy két trükköt pls..
Régi FAQ-ba volt de az már nincs 😞

k9duli
Igen jó részt mindekinek eredeti,beleuntunk az állandó crack frissítésbe.

Köszi Szaharin és Fleko a segítséget, sikerült megoldani a problémát.<#taps><#taps><#taps>

konzolba kell irni..

Ezt a consolba írjam, mert ott ez van.

urbijoe
hogy jobb 20k/60/60 v agy 20k/101/101?
mert egy hete jobban felmegy a pingem.
LEHET HOGY A MAGASABB TICKRATE MIATT?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

sv_lan 0.

Persze, szoktam néha az SG szerveren is játszani.

M@triX, azt a skin honnan lehet letolteni amirol a kepeket beraktad?

eredeti a jatekotok?