Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
közepes grafikán 70-80-as a pingem..😞
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
az ünnepi kaki...
Én örülök ha más emberek más fegyvert is forgatnak mint ak,colt,awp mert így változatosabb a játék.És a shoti elég híres fegyver csak nem cssben pedig megérdemelné hogy tiszteljük.Hl2ctf nem nyomod véletlenûl, mert ott a shoti nagyon bejön nekem is.Cssben nem kezelem olyan jól mint egyesek.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
AK-val is jol banok 😊 Es pont az a kihivas a shotiban, hogy kozel kell ferkoznod az ellenfelhez. Nem a felpalyarol pontozgatok jatekot igenyel hanem egy kis ravaszsagot es trukkos mozgaskulturat 😛
Borg:
Gondolom mar irtal peticiot is, hogy tiltsak be a shotit, mert csites noob fegyver. Ne nevettess kerlek... Amugy meg nemsok embert latok shotival rohangalni annak ellenere, hogy nem kell vele celozni. De latom a szmajlid ezert nem veszem komolyra a figurat. Tekabbe 😊)
az ünnepi kaki...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Bár nemhiszem, hogy a szolgáltató miatt lenne. Másik magyar szervereken, de még pl.: osztrák vagy német szervereken is yóbb a pingem. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Amiota abbahagytam a WoWot, kb 2-hete csak sHotival tolom minden mapon 😄
Igy nagyobb a kihivas es nagyobbat lehet buntetni is 😛 Es shotira mindig jut dollar.
Este elkaplak teged is ;P
az ünnepi kaki...
-nem melegszik túl
-nincs baja a nettel
-nem fut rajta más.
-nincs semmi hiba a logokban sem
Amíg én magam nem tapasztalom a lagot és a magas pinget a szerveren, addig nem tudok mit tenni. Márpedig eddig nekem semmi gondom nem volt. Majd ha napokban én is látom hogy lagol, akkor lejjebb vesszük a tickratet vagy valami. De érdekes módon múlt hét végén is volt full szerverünk 100-as tickraten, és semmi gond nem volt. Pingek ugyanazok nálam, most is.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Multheten 7 kill volt es mar akkor is visitottam mint egy fasz de ez mindenen tultett 😛PP
Nem lepek be semmilyen klanba!!! 😛
Torrente
az ünnepi kaki...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
nemtoom..D:
majd miná lemeek s megkérdezem
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Már vettem egy Radeon 9550XT-t
Még nem próbáltam ki mert suliban vagyok 😞
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Ha kell az info akkor neked kell cselekedned... 😊
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...