Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
nekem tetszik...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
a highway-el annyiban vitatkoznék, hogy túl nagy és nagy pályának ott a de_port is, szerintem nem lenne túl népszerû...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
cs_area35
cs_xcom
de_bora
cs_highway
a highway lehet hogy picit nagy, de iszonyat fílinges pálya, ugyhogy ki kellene próbálni tényleg!
cs_area35
cs_xcom
de_bora
de_siberia_final
cs_highway
de_lirium
cs_area35
cs_xcom
de_bora
de_siberia_final
Ebbõl annyi kerül fel amennyi. Ti is írjatok, melyik legyen, melyik ne, meg melyik még ezeken kívül. Jó lenne minél elõbb megszülni, hogy melyikeket tesszük be.
Az area35-öt ugye már a múltkor is teszteltük és nagyon fasza volt, csak a túszokat nem lehetett kivinni. Duli! Rájöttem mi volt a gond vele. Tegnap letöltöttem, és ugyanúgy nem mozdultak a túszok mint anno. Gondoltam kipróbálom botokkal. Ugye nem votl nav file a maphoz, ezért kb negyed órán át elemezgette a mapot, és generált nav filet magának. Ujrainditottam a hostot utána, addoltam 9 botot. Namost úgy belagolt az egész, hogy volt 10 fpsem max 😄 DE! A nav file generálás segített a túszokon is, immár kivihetõek. Magyarán botok ellen nem lehet játszani a mapot, de a túszok mûködnek. Szvsz ha nav fájllal együtt tesszük fel a szerverre, menni fog a túszkivitel.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Kezdőknek van szerencséjük!
akkor addig képzem magam,mig a csiiiiitereket is le tudom vadászni csiiiiit nélkül 😊
én magam leszek a CS,stb stb,egyéb mátrixfelfogásu hülyeségek 😄
azé köszi a választ 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
nemtoom mikor jáccok legközelebb..😞
lehetséges CS:S-ben valahogy beállitani vmi killcam féleséget?
csak azért kérdem,mert néha nagyon gyanus,hogy meg sem látok valakit,de már headshot!, vagy hogy valaki mellélõ,de azért simán leszedi azt,aki mellett elsüvit a golyo... (ez utobbi francia szerverekre jellemzõ,magyart meg nem talál a steam...) 😊
utobbira ott találtam bakit,amikor csak nézegettem,h mennyire profik vannak benn,merhát totál kezdõként semmit nem fejlõdök,ha az 1. kanyarban kiszednek,akkor inkább már keresek másik szervert,hamár azért is kivágnak,mert 1x jo napom van,és 24/7 arányban vagyok... khmm...
szal a lényeg,hogy a faládán volt a célkeresztje a tagnak, lõtt,és aki a doboz mellett futott,az meghoooot 😊
tudom,hogy hülye kérdésem van,de nem tudok átolvasni 20088 hozzászolást,aminek 70%-a szavazásrol megy 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Hihetetlen, hogy ilyen gecik bemerészkednek az sg-re, mint ez a slider..
tuti wh.
meg az elején hogy fejbelõvi a T-t!!még észre se vettem, hogy jön, de õ már fejbe is lõtte.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
egyedül az utolsó megmozdulása (füstön keresztül) lehet gyanús, de a többiben általában õt lõtték le.
de, ahogy emléxem, a múltkor lelõtt, ami jó ok arra, hogy bannoltad <#vigyor3>#vigyor3>
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Most találtam máshol egyet, ez meg bõ 2 kb/s-al jön lefelé.. de ha ez is megszakad, NEM LESZ AREA35 😄
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
A steamben a play games menüben jobb katt a counter strike source-on, majd properties ott a launch optionsben csak simán beírod: -console space meg semmi nélkül, leokézod, és amikor indítod a játékot, már ott is lesz <#vigyor>#vigyor>
Sorrendben:
1. cs_italy
2. de_dust
3. de_dust2
4. cs_office
5. de_aztec
6. de_cbble
7. de_prodigy
8. de_chateu
9. de_dust3
10. de_piranesi
11. cs_assault_2005new
12. cs_compund
13. de_kilo2
14. de_tmar
15. de_newportbeach
16. de_train
17. cs_jungle
18. cs_siege_sp
19. de_tides
20. fy_iceworld_real
21. cs_spetsnaz_v2
22. de_larose
23. de_view_update1
24. cs_havana 10
25. cs_militia_tm2 8
26. cs_beirut2 5
27. de_menace 4
+új port, infero, valamint a tides, és a dust pcg nem vettek részt, mert csak most kerültek be a cyclebe.
Az új mapokat illetõen holnapig szüljük meg azt a 4-et, ami bekerül. Aztán megcsináljuk a packot, és frissül is a szerver.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
ezt kell beírni konzolba, de elõtte a slider.dem-et másold be a cstrike könyvtárba
Egy rövid demo, pár dolog látszik is rajta.
lol
TommoT
amúgy ezt próbáltam és akkor azt írja ki hogy már használom ezt a cd-kulcsot
😞
TommoT
de a lényeg:
nem feltétlen kell másolgtani, csak még nem próbáltam,d e szerintem lökd be az 1-es CDt és installd fel a játékot, aztána steames regnél írd be a már regelt steamaccot- elméletileg ennyi, aztán õ meg leszedi a frissítéseket.
TommoT
TommoT
TommoT
TommoT