Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kell, hogy mindenki szeresse, de szerintem a feeling miatt minimum megér egy kört 😊 Aztán max kiszavazzák úgyis a következõ körben.
Col Andrew
azért egy próbát megérne sztem. Valószínüleg nem lenne túl népszerû valóban, de majd akkor Borggal nyomjuk rajta ketten 😊))

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

M@TriX
na HDR a Lost Coast-ban:

nekem tetszik...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
haladunk a közös nevezõ felé 😊
a highway-el annyiban vitatkoznék, hogy túl nagy és nagy pályának ott a de_port is, szerintem nem lenne túl népszerû...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Col Andrew
😄 Csak adminként nehezen élem meg az általam felügyelt szerveren lévõ csíterek jelenlétét!

Col Andrew
stem mind jó,de ezek tetszenek a legjobban:
cs_area35
cs_xcom
de_bora
cs_highway
a highway lehet hogy picit nagy, de iszonyat fílinges pálya, ugyhogy ki kellene próbálni tényleg!

k9duli
ÁÁÁÁÁÁÁÁ kurva jó😄DDD

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

M@TriX
ebbõl ami szerintem jó:
cs_area35
cs_xcom
de_bora
de_siberia_final

Na, élesszük fel ezt a map kérdést. Az én listám sorrendben (tehát amelyek nekem tetszenek):
cs_highway
de_lirium
cs_area35
cs_xcom
de_bora
de_siberia_final

Ebbõl annyi kerül fel amennyi. Ti is írjatok, melyik legyen, melyik ne, meg melyik még ezeken kívül. Jó lenne minél elõbb megszülni, hogy melyikeket tesszük be.

Az area35-öt ugye már a múltkor is teszteltük és nagyon fasza volt, csak a túszokat nem lehetett kivinni. Duli! Rájöttem mi volt a gond vele. Tegnap letöltöttem, és ugyanúgy nem mozdultak a túszok mint anno. Gondoltam kipróbálom botokkal. Ugye nem votl nav file a maphoz, ezért kb negyed órán át elemezgette a mapot, és generált nav filet magának. Ujrainditottam a hostot utána, addoltam 9 botot. Namost úgy belagolt az egész, hogy volt 10 fpsem max 😄 DE! A nav file generálás segített a túszokon is, immár kivihetõek. Magyarán botok ellen nem lehet játszani a mapot, de a túszok mûködnek. Szvsz ha nav fájllal együtt tesszük fel a szerverre, menni fog a túszkivitel.
8)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Hozegrun
köszi! ezt jó volt olvasni! bár igazság szerint a saját klántársaim nagyon fölkúrták az agyamat!

Kezdőknek van szerencséjük!

Zetorg
egész jót henteltünk eddig a szerveren a CRC-s arcokkal 😊

soulhunter
remek...
akkor addig képzem magam,mig a csiiiiitereket is le tudom vadászni csiiiiit nélkül 😊
én magam leszek a CS,stb stb,egyéb mátrixfelfogásu hülyeségek 😄

azé köszi a választ 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Ujraraktam a wint elre elbaszódott minden..😞
nemtoom mikor jáccok legközelebb..😞

nincs ilyen killcam megoldas. amit lattal az maga a CS, elofordulnak ilyenek.

soulhunter
én,mint totál kezdõ játékos,szeretnék választ kapni a kérdésemre:

lehetséges CS:S-ben valahogy beállitani vmi killcam féleséget?
csak azért kérdem,mert néha nagyon gyanus,hogy meg sem látok valakit,de már headshot!, vagy hogy valaki mellélõ,de azért simán leszedi azt,aki mellett elsüvit a golyo... (ez utobbi francia szerverekre jellemzõ,magyart meg nem talál a steam...) 😊

utobbira ott találtam bakit,amikor csak nézegettem,h mennyire profik vannak benn,merhát totál kezdõként semmit nem fejlõdök,ha az 1. kanyarban kiszednek,akkor inkább már keresek másik szervert,hamár azért is kivágnak,mert 1x jo napom van,és 24/7 arányban vagyok... khmm...
szal a lényeg,hogy a faládán volt a célkeresztje a tagnak, lõtt,és aki a doboz mellett futott,az meghoooot 😊

tudom,hogy hülye kérdésem van,de nem tudok átolvasni 20088 hozzászolást,aminek 70%-a szavazásrol megy 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

miert, ez mas szerver mint a tobbi? itt nem csak a steam eula-t szegi meg hanem a server motd-jaben levo szabalyokat is? 😄

Col Andrew
akkor szerinted mi a csít ha nem az, hogy a füstön keresztül lelõ valakit akit nem láthat!? és ne mond hogy az mák volt, mert tudatosan lõtt oda.
Hihetetlen, hogy ilyen gecik bemerészkednek az sg-re, mint ez a slider..

Zetorg
a legdurvább, amikor rárántja a magozót a falra és elkezdi sorozni 😄
tuti wh.
meg az elején hogy fejbelõvi a T-t!!még észre se vettem, hogy jön, de õ már fejbe is lõtte.

gergod
hát azért az a füst elég gáz volt. Meg egyszer lekövette a falon át a csókát.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

nekem a demóból nem derül ki hogy slider csíter.
egyedül az utolsó megmozdulása (füstön keresztül) lehet gyanús, de a többiben általában õt lõtték le.

de, ahogy emléxem, a múltkor lelõtt, ami jó ok arra, hogy bannoltad <#vigyor3>
urbijoe
már megoldottam

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

gergod
Beszéltem én egy árva kurva szóval parancsikonról?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Vicc ez a filefront baszki. Az area35-öt fél órája próbálgatom letölteni. Felkínál 15 free servert, akármelyikrõl húzom, valahol megszakad a letöltés. A szaros 3.8MB-ból hol 960kb, hol 2mb jön csak le.
Most találtam máshol egyet, ez meg bõ 2 kb/s-al jön lefelé.. de ha ez is megszakad, NEM LESZ AREA35 😄
grizzly21
hogy lépjek be???

imáim meghallgatásra találtak, larose bennmaradó. persze nem bánnám,ha játszanánk is rajta 8).

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

grizzly21
figy. hogy lépjek be? csak kerseni lehet szervert

urbijoe
csak az a baj hogy ez six steam-es és igy nem ikditja el parancsikonnal már probálltam csak play games-böl

gergod
vagyunk vazze gyere

grizzly21
most vagytok a szerverren? fölmennék szitává lõni titeket<#hehe>

gergod
Mi sem egyszerûbb annál <#vigyor3>
A steamben a play games menüben jobb katt a counter strike source-on, majd properties ott a launch optionsben csak simán beírod: -console space meg semmi nélkül, leokézod, és amikor indítod a játékot, már ott is lesz <#vigyor>

PS: lol, de szerintem ha a menace meg a beirut dust4 és dust5 néven jön be, akkor legalább ott végeztek volna mint a 3 😄
A második mapcycle szavazás lezárult. 37 ember adta le a szavazatát.

Sorrendben:
1. cs_italy
2. de_dust
3. de_dust2
4. cs_office
5. de_aztec
6. de_cbble
7. de_prodigy
8. de_chateu
9. de_dust3
10. de_piranesi
11. cs_assault_2005new
12. cs_compund
13. de_kilo2
14. de_tmar
15. de_newportbeach
16. de_train
17. cs_jungle
18. cs_siege_sp
19. de_tides
20. fy_iceworld_real
21. cs_spetsnaz_v2
22. de_larose
23. de_view_update1
24. cs_havana 10
25. cs_militia_tm2 8
26. cs_beirut2 5
27. de_menace 4

+új port, infero, valamint a tides, és a dust pcg nem vettek részt, mert csak most kerültek be a cyclebe.

Az új mapokat illetõen holnapig szüljük meg azt a 4-et, ami bekerül. Aztán megcsináljuk a packot, és frissül is a szerver.
urbijoe
de én a steam-bol inditom és nincs konzol hogy kell elöhivni a konzolt?

gergod
playdemo slider
ezt kell beírni konzolba, de elõtte a slider.dem-et másold be a cstrike könyvtárba

gergod
Ezt a csicskát! <#shakehead>

urbijoe
a demot mivel lehet megnézni?

SlideR nevû versenyzõt bannoltam nemrég, vettem fel demot is. A srác egyrészt átlát a füstön, falon stb, másrészt a fegyvere szórását igen hatékonyan küszöbölte ki valami fegyver rángató script. Érdekes volt nézni, ahogy rángatózott mindenfelé a fegyvere, és "érdekes" módon mindig fejes lett... Egy darabig figyeltük, aztán vettem is fel demot.
Egy rövid demo, pár dolog látszik is rajta.
It seems Valve have removed the in game menu support for CSS unfortunately, this also seems like a permanent move by them.

From what I've heard, Valve rolled back the update, but for only a week.

lol
Amennyiben abba az accountba lepsz be amibe regisztraltad regen a kulcsot, akkor ott lesz a jatek a play games menuben es nem lehet masikat regisztralni.

nem, megnéztem, 5 cd 😄

TommoT

4 cd 😄
amúgy ezt próbáltam és akkor azt írja ki hogy már használom ezt a cd-kulcsot
😞

TommoT

M@TriX
idõm van, melóhely van, viszont ebbõl kifolyólag nem látom a könyvtárstrukturát.
de a lényeg:
nem feltétlen kell másolgtani, csak még nem próbáltam,d e szerintem lökd be az 1-es CDt és installd fel a játékot, aztána steames regnél írd be a már regelt steamaccot- elméletileg ennyi, aztán õ meg leszedi a frissítéseket.

Mármint hova másoljam stb. 😊

TommoT

Vazze, ez a Sanyi nagyon terjed. <#idiota>

TommoT

Bocs, nem nagyon értek ehhez, picit részletesebben írd le légyszíves, ha van idõd rá!

TommoT

M@TriX
a gcf-eket bemásolod aztán sanyi...

Hát erre én is gondoltam, de én boltban megvettem a HL2-t, és gyorsabb lenne cd-rõl feltenni, mint steammel letölteni nem?

TommoT

A regi accounttal kell belepni amibe eredetileg regisztralva lett a cdkulcs.

M@TriX
tudtommal bár még azóta nem volt reinstallom, annyi az egész, hogy steam install, accal beloginolni és már szedi is a gémet. és mehet a játék vagy nem?