Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergod
Na jó és mi van, ha valakit rögtön a legelején kilõnek? Az vár 10 percet? Ez így nagyon de nagyon rossz ötlet 😞

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

k9duli
Húúú a rohadékok megint fõlnyomtak a kedvenc sitejaimra szépnek, jónak tûnõ mapokat😄
De pont ma.
Na megnézem azt majd szólok még, de ugyis csak majd a következõ map pack váltásnál cserélnénk ha valamelyik jó.Gondolom nem kéne bekavarni😊

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Csináltam a highwaynek egy saját cfg-t, ami 10 perces köridõt, és 40 perces mapidõt eredményez. 10 perc kell, hogy esély legyen kivinni a túszokat. Alapból ez 4 perc, amivel ezen a mapon még rohanva is csak félútig lehet kivinni õket 😊
Remélem mûködik, majd valaki jelezzen vissza errõl, ha ez a map kerül sorra!
20:00-ra fent lesz a full mappack.
Na, a mapokat teszteltük, gyorsan végigzongoráztuk õket.
Tökéletesnek egyik sem az, de jó mapok 😊 Fõleg a highway 😛

Késõbb megcsinálom a fast httpt, meg a full mappackot is.
Csak a kilohoz volt update, de az sem létszükséglet. Mi ugysem nyomjuk 32 playerrel.
Feltöltöm az új mappackot is fullban, csak arra még várnod kell egy jódarabig. Késõ estére, vagy holnapra lesz csak fent. Addig tedd fel a V2 fullt, meg a V3 patch packot.
urbijoe
nincs fenn mert most raktam ujra az egész gépet de akkor felrakom mindet.

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Zsoltika 007
És a közben javított mapok nincsenek benne?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Ez csak az új mapokat tartalmazza. A régire (V2)is szükség van, de mivel az már fönt van neked, az most nem kell.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

urbijoe
elég ha csak a mappack-v3-at rakom fel az elözö is kell?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Na én megyek be a szerver, beváltom az elsõ ûj mapunkat, aztán ott bevárlak benneteket.
Jah, de nincs is rá szükég végülis. Ez a BZ2-zés a linux miatt van szvsz, azon a téren ismertebb ez a tömörítõ. Win alá jó a sima zip, meg a rar is, azok is ugyanilyan kompressziós aránnyal tömörítik a BSP fileokat.
Zsoltika 007
Ahhoz képest hogy sokan nem is hallottak a bzip2-rõl, nagyon jó tömörítõ. Csak sokan nem ismerik, mert a winrar meg a winzip kell.

SG.HU-mappack-v3-patch.zip 50.6MB

Aztán gyertek maptesztelni! 5 perc múlva a szerveren!
A szerver nem fogja hagyni, hogy bárkinél is hiányozzon a file. Akinél nincs, annak elinditja a letöltését (200kb és 2mb között vannak a nav fileok).
A legbiztosabb a pack letöltése innen, abban minden benne van.
Kipróbáltam a wines 7zipet, a mapokat 3:1-be tömöríti 😛 10 megás BSP-bõl 3 megás BSP.BZ2-t csinál 😊
Zsoltika 007
És akkor most mindenkinél kell hogy legyen nav file, vagy csak aki viszi a túszokat?

Még valami: Hiába van lent valakinek az xcom, és az area35, mert a letölthetõ verziókban nincs NAV file! Ehhez tehát vagy leszedi a mappackot, vagy hagyja hogy a szerverrõl lejöjjön majd.
Vagy: hostol egyet az adott mappal, majd mikor bent van, beirja a consoleba hogy bot_add. Ekkor a játék elkezd nav filet generálni hozzá. Eltart egy darabig.
Maps in cycle:-
--------------
de_port
de_dust_pcg
cs_spetsnaz_v2
cs_italy
cs_assault_2005new
de_dust
cs_highway
de_aztec
cs_siege_sp
de_cbble
cs_xcom
cs_office
cs_jungle
de_chateau
de_tmar
de_dust2
de_tides
de_piranesi
de_dust3
de_view_update1
cs_area35
de_LaRose -> CURRENT MAP BEING PLAYED
de_prodigy
de_siberia_final -> NEXT MAP
cs_compound
de_NewportBeach
de_train
de_kilo2
de_Bora
de_inferno
de_lirium

Jelenleg így néz ki a mapcyclenk. A mappack letöltésig még 10 perc van hátra.
Az új mapok + a dust_pcg.

A full v3 mappackot csak késõbb töltöm fel, este vag yholnap. Az 110MB kb.
Én is jövök. <#law>
Amúgy mi ez az 50mb-os Patch file? Az új mapok? vagy valami más?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Col Andrew
jövök majd

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Kb 20 perc múlva készüljetek a letöltésre, és a map tesztre!
Remélem lesz itt jópár ember, akivel tudjuk gyorsan tesztelni a mapokat a szerveren.
Zsoltika 007
Ok. Köszönjük!

Nah, a szerveren fentvannak a mapok.
A patch file (50M😎 feltöltése még kb fél óra. Ha az felért, és kilinkeltem ide, akkor átírom a mapcyclet, hogy használja is a mapokat a szerver.
Szerintem a netetek és a szerver között van a gond. Nekem az utóbbi pár napban 45 körül volt stabilan a pingem, semmi gond nem volt.
A szerver meg a bixre megy, továbbra sem fut rajta semmi más, szal annak meg végképp nincs baja.
Hozegrun
Akkor ti még jól jártatok. Nekem 80-130-ig szokott mozogni. Ha halott vagyok, akkor lemyeg 60-ig, de utána megint magas.

Kezdőknek van szerencséjük!

málam ugyan ez van...
Hálózatom yó, géppel sincs semmi baj, a pingem mégis 60 körül ugrál... <#rinya>

Hozegrun
Hy mindenki! Bár nem idevág, de gondoltam megosztom veletek. Délelött megnéztem az Episode III-at. Hú! Lucas bácsi kitett magáért. Igaz van egy-két hülye rész, de szerintem nagyon jó film. Tényleg minden elem a helyére került, minden világos. Szuper látvány, szép helyszínek, minden ami kell. (És persze Yoda megint marhajól pattog <#worship><#vigyor3><#taps>). Aki teheti, javaslom mihamarabb nézze meg!

Kezdőknek van szerencséjük!

1. Amint felérnek a szerverre 😊 Kb 70%-nál van a feltöltés
2. Azután valamikor. Az egy újabb adag feltöltés, zippelve, ami megint eltart egy darabig a 22kb/s-ommal. (patch v2->v3)
3. Ráadásul ezután még be is bz2-zöm a bsp-ket (az összes eddigit is), amelyeket ugyancsak feltöltök a http szerveremre. Legalábbis jó lenne, ha így mûködne a dolog majd.
4. Ha ez megvan, akkor állunk neki tesztelni a szerveren.
5. Ezután meg még újabb órákba telik majd, mire a v3 full packot (amiben a v2 is benne van az újaknak) feltöltögetem. De ez már utólagos munka.
Tökmind1, cs mapokon nav file nélkül a túszok meg sem mozdulnak.
Szal ha használják, ha nem... kell nekik. Mondjuk ebbõl meg logikusan következik, hogy valamit csak használnak rajta.
M@TriX
ez jó 5let, az iceworld helyett lesz a bora úgyis...
szerintem akkor így maradjon...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Mikor lesznek fent az új mapok?
Mikor lehet õket 1 zip-ben letölteni?
Még ugye nincs frisített mappack?

A tuszok egyelore nem hasznalnak nav fileokat, majd ha beteszik a cz-bol a remek AI-t es uj ficsoroket akkor fognak.

Zsoltika 007
4Ghz? Te állat! Nekem is kell olyan!! <#vigyor1>

Btw az xcomhoz is generálnom kellett nav filet ahhoz, hogy a túszokat ki lehessen vinni.
A highwayhez van nav file (1.6MB!), kivihetõek a túszok, csak egy kicsit hülyék. Elakadnak sokmindenben. Ezért gondoltam, hogy nem ártana megpróbálni új navot generáltatni neki. Csakhát nálam kurva lassú 😊 Csak amíg a bejárható területeket samplingolja, az eltartott 20 percig, aztán feladtam 😊 Szal Zetorg ha van kedved ezt megcsinálni, nálad lehet gyorsabban menne.

Amúgy elkezdtem feltölteni a mapokat a css szerverre.
Zetorg, neked 4GHz-en megy? Nem akarod megtornáztatni egy kicsit?😊
Kinek van valami nagyon bivaj procija itt?
Zetorg
sajnos nekem mostanában nem volt idõm mapokat nézegetni, úgyhogy én kimaradok a megbeszélésbõl. 😞

Vagy tegyük be mindet, de akkor az iceworld is kiesik.
bodesz
sourcehoz még nincsene surfos mappok???

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

M@TriX
ez a lsita szinte ok, de az xcomot nem hagynám ki, inkább de lerium-ot, meg akkor highway is maradhat.

szóval májne lista:
cs_highway
cs_area35
de_bora
cs_xcom
-de_lirium (5.nek)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Egyetértek, nálam is ilyen a lista. Bár mint irtam, a bora mehetne az iceworld helyett, és akkor még 1 mapnak adhatunk helyet.
Bár hogy valami logikát is vigyünk a dologba, szerintem a de_bora az iceworld helyére kellene hogy menjen. Eszetlen hentmap mind a kettõ, de a bora legalább jobban néz ki 😊

A de_lirium is viszonylag hentmap, sok logika és taktika nincs benne, viszont legalább érdekes! A folyósókon mászkálva mindenhonnan mindenhova át lehet lõni, kempelés nuku 😊 Szerintem jó funmap lenne.

A highway kétségtelen hogy nagy, de a porton kívül nincs különösebben nagy mapunk. A menace és a beirut voltak nagyok, de azokat kilõttük ugye. Szerintem ezt az egy hátrányát bõven kompenzálja a feeling a highwayen, ami viszont az ÖSSZES többi új custom mapunkon NINCS jelen ebben a formában...

Ráadásul a siberia is ugyanebbe a kategóriába menne (ezért is az utolsó helyre tettem), szerintem túl nagy, és túl egyhangú, viszont valami kis régi CS feelinget idéz fel... Ott is volt asszem egy AS map, ami ilyen havas volt, hasonló felépítéssel. Havas mapunk meg még nincs is a CSS-be.

Az xcom valamelyest a múltkori körben kiesett twilight és 3rdstreet mapok sötét, és labirintus szerû felépítését hozza vissza, viszont cserébe igen látványosra meg van csinálva.

Az area35 meg nem kérdés, nagyon jó, és változatos felépítés, jó grafika (bár kicsit compund szerû a színvilág), a túszok immár kivihetõek... Robbanó hordók, áramütés a villanypóznától, csomó kilõhetõ ablak... egyszerûen fasza map. Aztán hogy a CTk mire mennek a kempelõ terrorok ellen... ezt majd a gyakorlat megmutatja. Kicsit talán assault szerû a map, azt meg szeretik az emberek.
k9duli
Mivel négy mapot kell választanunk nekem akkor ez a favorit.
cs_highway
de_lirium
cs_area35
de_bora
de ezeknek a mapokból is a cs_area35 látom a sikerét.
tehát a háttérben nekem ezek a mapok állnak:
cs_xcom
de_siberia_final

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

HI!
csak szólok h nemleszek vagy 2 hétig..mert szar a gépem..😞(()

A de_lirium -ot néztétek egyátalán?