Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Segítsetek nekem!

Még format c volt és most újra fel kéne rakni a cs:s-t, ezt hogyan lehet megtenni? Mert untesómnál próbáltuk, telepítéskor beírtuk, hogy van már steam accountom meg minden, aztán kért cd-kulcsot és nem engedte, hogy azzal játszak, mert hogy azt már használja valaki és nem tudtam vele játszani. HL2-rõl telepítek természetesen (ez most jó magyaros volt). Hogyan lehet neki beadni, hogy én nem új HL2-t vásároltam és azt akarom steam accountomba berakni (mert szerintem ezt akarja), hanem a régit akarom használni? <#bee1> Bízok bennetek, hogy segítetek! 😄

(Alph@ ha ezt olvasod, akkor esetleg gyere msn-re <#wave>)

TommoT

meg reggel visszavontak a korabbi frissites nagy reszet, lehet ez kavart be picit.

Buba007
Minden szerver azt írja ki, hogy "Server is out of date". Megint valami update volt, vagy wtf? <#guluszem1>

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Zetorg
ok, rajta leszek 😊

fruhwirth
nyugodtan😄 ha ilyen flashelõs világitós 32bites szinmélységes,Star Wars 3at bejáccó,ha rákattintó nevem lesz,csak nyugodtan😊

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Szóltam nekik, Bisop beállította, Uberface meg lelépett. Majd legközelebb figyeljetek oda rá.
Zetorg
van bent admin?

már látom, hogy nincs.

Zetorg
nincs mit 😊
elég gagyi lett, de most nincs kedvem jobbat csinálni 😛

Zetorg
akkor jó.

nah látom Zetorg készített 1et 😊 Akkor én már nem szórakozok vele...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Consolen at nezegetem epp a jatekot:
ratek:
UberF@cE STEAM_0:0:1493164 62.112.221.112 14 25000 50 10

B!s0p STEAM_0:0:4730890 212.40.110.160 30 20000 20 30

ehhem.
Ez szerintem baromság.
Nem az engedélyezést/tiltást rakták be, hanem új módszert amivel le lehet kérdezni. Az említett sv paraméter csak a régit engedélyezi újra. Ez csak azoknak kell, akik lusták frissítenia lekérdezõ scriptjüket.
Láthatóan a mi fenti bannerünk is tökéletesen lekérdezi a szervert.
fruhwirth
háhá,ezer kösz😄DDDDD

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
nah lássuk😄

Zetorg
Borg ezt olvastad?
Figyelem minden szerver adminnak, akinek Counter-Strike:Source szervere van! A múlt heti frissítésbe berakták, a szerver külsõ lekérdezésének engedélyezését vagy tiltását! Alapból sajnos tiltva van a lekérdezés! Kérünk minden admint (fõleg azokat akiknek a szervere a mi oldalunkon is le van kérdezve), hogy rcon-on adjátok ki a sv_enableoldqueries 1 parancsot, hogy a webes szerverfigyelõ le tudja kérdezni a szervereteket.

Megnéztem. Szerkezetileg jó, látványilag nulla... élmény - nemtom.
A listám végére felkerülhet 😊
Zetorg
találtam egy jobbat 😊

ugyan azon a képen volt mint az elõzõ <#idiota>

Zetorg
nem találtam jobb sotot, amin rajta van 😞

M@TriX
😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Zetorg
k9duli
Azért majd mondj valamit a pályára.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

fruhwirth
nekem teljesen mind1,csak vmi háttér elõtt legyen a Fec_ felirat,mert hogy fenn serveren ezen a néven ismernek,de fórumon ez már reggelve volt😞 szóval megoldható?nagyon megköszönném,és télleg csak akkor csináld meg,ha nem okoz sok gondot😊 még1X köszi😊

MA ESTIG LEHET SZAVAZNI A MAPOKRA! A SZAVAZÁST 18:00-KOR ZÁROM!
Irány szavazni aki még nem tette meg -> fõoldal/szavazás !

Col Andrew
Na az nagyon sok! Hogy bírod ki? Gyere gammelni!
Végre megjött az egerem és tudok cs-zni!!! Jeeeeeeeeeee

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Regisztrálós volt 😊 Köszi. A szerverünk frissült, megy újra.
k9duli
Van de nem értem miértnem volt jó az elõzõ.
re:de_contra_source

Updatel a szerver is.
M@TriX
amúgy remélem végre bejutok gémelni, tegnap nyomtam le az info érettségit, szóval azért voltam elmaradva 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
egy kis CS:S update mára:
» Updated de_inferno
» Made the radio menu more responsive
» When bullets hit grates and chain-link fences they play the appropriate effects
» Bots will not join or leave during the round when bot_quota_mode is "match" or "fill"
» Improved bot ladder usage
» Bullet decals are now scaled based on distance, to make them more visible at long range
» Fixed bots filling a server and preventing players from joining after round change

Ehhez van másik linked?😊
Csak sajnos a hátsó ajtó egyátalán nem nyílik. Ahogy militián sem nyílnak.
Nemtom hogy ez kifejezetten tickrate bug-e, vagy a mapokat nem csinálták meg jól... mert pl a siege tolóajtói meg nyílnak rendesen.
k9duli
Ezt a kérdést, valahogy nem értem.
Vegas az már gáz ha 31fpsnél is zöldként jelöli.Így nem is lehet 100%lékos teljesítményel játszani.
Nálam már pl az bezavar a 120Fpsnél lemegy 50-60ra az fps, akkor már olyan érzésem van mintha szaggatna.

Nem kell hozzá VIP-nek lenned, csak simán egy adott méretû képet be kell raknod a logo helyére.
Ha nem tudsz, vagy nincs kedved akkor a logomûhelyben csinálnak neked... (habár ahogy nézem most nem dolgoznak... 😊
vagy
Ha szépen megkérsz és elmondod mi kell akkor összedobhatok neked 1-et 😊

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

fruhwirth
amugy hogy lehet a fruhwirth - nek láccó nevem helyett olyan világitó meg mindenféle más nevet berakni,mint többeknél van? (pl Zsuzsa világitó neve vagy Vegas kockái)

fruhwirth
a mappel nincs is semmi gond...mondom,gránáttal és késsel ki lehet szedni a rácsot,csak fegyverrel nem lehet átvinni,ami azért csöppet fura..majd nézd meg eccer

Sné Zsuzsa
Istenem...már min. 3 hete nem játszottam....jesszus...

...Elvonási tünetek jelentkezése...

Canon 450 D

pedig jóak map..😞

fruhwirth
Tényleg, a másik dolog...ne nagyon rakják be az adminok sztem az új 2005ös assaultot,mert ezzel a tickrate-tel nem törnek szét a rácsok fegyverrel,csak késsel lehet szétszedni,vagy gránáttal...valamint a hátsó ajtó sem nyilik ki, szóval eléggé unfair a CTkre nézve, hogy 1el kevesebb helyen lehet bejutni...

fruhwirth
igen,egy ideje😊

Zsoltika 007
Te vagy FEC?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

fruhwirth
Mindenki nézze meg...ma szórakoztunk egy kicsit Locutussal fenn szerveren,és egy oltári nagy poén csináltunk😄DD de télleg,látni fogjátok,mekkora vicces...

szegény Locutus...kis ember nagy teherrel a vállán😊)))

soulhunter
nahh,megvettem orig...
csak 1 kérdésem van:
a távcsöves puskák tényleg nem távcsõbe néznek zoomoláskor,csak simán beközeliti a képet?

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Megkérték h tegyem fel...:
1.
2.
3.

k9duli
cyberlathlete amateur league másképpen cal-nak van egy war mapja ami nem hivatalos pálya ez pedig a de_contra.Nem mondanám hogy szép pálya de nem rossz.Állandó 120fps és elég jól nézki taktikailag, szerintem probáljuk kide_contra_source

ték <#crazya><#circling>

Hozegrun
tudtátok hogy az új infernon kilehet nyírni a medencében a halakat? Poén

Kezdőknek van szerencséjük!

Hozegrun
de ez a jó!

Kezdőknek van szerencséjük!

van par1000 server meg ezen kivul.

Meg csak nem is logol, csak kapcsolodasi problemakat okoz egyelore a tisztan jatszo emberek koreben - nem nyilvanos tesztelesre szantak, nem kell bekapcsolni.