73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Wolwarine
    hááát tééleg Boldog Karácsonyt
    Steames arcok igazán legalább 1 hétig mindenkinek adhtan egy ingyenes accot
  • ThoMi
    Hello Srácok a következő azoknak fontos akik ugy nyomják a CS:Sorszot ahogy én, hogy a régi 1.6 os accountjukat használják a crakkelt Sourcehoz:

Steam ütenete:
    We have found activity in your Steam account ([email protected]) related to piracy. Your account attempted to use a CD-Key ending in FAY98 that was found published on the internet as part of an exploit to gain free access to Half-Life 2. Per the Steam Subscriber Agreement, we have disabled your account and any games contained in it.
    Your account will not be reactivated.

Elvileg véglegesen törölték az accountot és vele együtt érvénytelenné vált a régi HL 1-es (eredeti) cdkey is.

Ez van...

Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!
  • Wolwarine
    Sziasztok !!

Tudtok e egy tutkó oldalt ahonnan a CS_SOURCE-höz le lehet szedni jó kis skineket ?
  • crash
    valaki segitene be akarok lepni vhobva es ezt irja ki..."steam validation rejected" ez miert van??? csinaltam uj accot ugyan az atirtam a cfg-t is....help me
  • Sil3nt
    nekem csak az elején jön be aztán kész....bocs, de passz...
  • Tatyla
    én is igy csinálltam de nekem még sincs konzol azért kérdeztem!
  • Sil3nt
    a hl2.exe megcsináltam ikonnak és tuladj/cél és a " mögé beírtam ezt: -steam -console -game cstrike --amúgy Alpha leírta kb. 8479-ben
  • Tatyla
    és hogy csínálltad?
  • SirThomas
    A leírtaknak megfelelően átírtam. Megattam az elérési utvonalat, felhasználónév,jelszó! Nem értem!
  • alph4
    Ja most néztem meg, hogy neked még nem is lehetne VIP jogom, mivel kevesebb mint 1 hónapja regisztráltam!
    Namind1, azért szerintem király ez a VIP jog, főleg hogy lehet törölni és átírni az üzenetet!
  • alph4
    Talán át kellet volna írni helyesen a Steamapp.cfg-t!
  • Sil3nt
    nekem már jó, de csak ez elején jön be és a játék közben nemtom előhívni
  • SirThomas
    Ez mi?? SteamStartup() failed: SteamStartup(0xf,0x12e160) failed with error 108: The local Steam Service is not running
  • Tatyla
    nekem nincs semmi idézöjel!
    csak ennyi:
    E:\css\Launcher.exe -console
    és nekem sincs konzol!
  • Sil3nt
    "C:\Program Files\Counter-Strike Source\Launcher.exe" -console
    most így néz ki... a játékban nem tudom előhozni a ..ctrl+1 vagy mivel kell? vagy 0? mindent kipróbáltam de semmi...
  • Borg
    Az idézőjel után írd a kapcsolókat...
  • Sil3nt
    valahogy nem sikerül a conzolt előhívnom...launcher.exe /tulajd/cél és mögé ugye, hogy -console ..eddig rendben is lenne, de hibával eldob, hogy írjam vissza az eredeti filenevet...help pls! előre is köszönöm és boldog ünnepeket
  • sabodave
    de borzasztóan hülyék szerintem nem éri meg betenni őket
  • sabodave
    a CS: sourcébe be lehet tenni botot
    a konzolt hagyd nyitva és a játék közben írd be add_bot vagy bot_add
    a kettő közül vmelyik működni fog.
  • lamatic
    Na uraim, hölgyeim Kellemes Karácsonyt mindenkinek. köszönet az évben elhangzott segítségekért , továbbá lámaságokért, külön köszönet, a Rendfentartoknak a forumon...és kiváltképp az összetartásért. HUNGARY RULEZ.
  • alph4
    Rakd ki a hl2.exe parancsikonnan, és índitsd a köv. paraméterrel: -steam -console -game cstrike
  • alph4
    Hivatalosan nincsenek, így az erdetivel nem is lehet berakni!
  • L3st4t
    CS:Sbe alapbol vannak botok
  • SirThomas
    Sziasztok! Előszöri skellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek! Másodszor segítség kéne! Végig csináltam a FAQ-ban leirtakat. Utána elakadtam! Mit inditsak,h valakivel játszani tudjak? Hogyan kelle elinditani a játékot? Kérek valakit segítsen!! Hiszen karácsony van!! :)) Előre köszönöm
  • Nagypee
    letöltöm az update repackot csakhogy nekem nem cs s emporio finalom van! kiváncsi vagyok mi lesz..
  • rezsofiz
    CSS-hez nincsenek botok.
  • Nagypee
    üdv! az lenne a bajom h amikor rákattintok 1 szerverre akkor nem történik semmi, nem csatlakozik! meg ha szervert inditok és beirom h bot_add_ct vagy t akkor azt irja ki h failed! 5 cds retail vengeance-m van és nem updateltem. mit kéne csinálni?
  • oryon
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag, Békés Új Évet kívánok Mindenkinek, és azért nem elfelejteni CS S-zni az ünnepek alatt!!! :)
  • Promi #8471
    En is lattam tegnap este 1 almat az SGC -n, asszem k9duli volt a neve, apritottam mint kes a vajat.
    Boldog Karacsonyt!
  • Myron
    Azt én is láttam! Úgy szaldt mint a gyorsvonat. Mondjuk ezen nem nagyon csodálkozom simán fel lehet rakni azt a csitet és nem szűri ki semmi. De ezen élvezkedik? szánalmas...
  • Myron
    azt a laggoltatást a nav_generate paranccsal lehetett előhozni amit a konzolba kellett beírni. már kijavították a prodigy-s frissítés óta.
  • Myron
    hmm ezt mintha egy szerveren már kérdezte volna valaki.... csak nem te voltál? :)
  • L3st4t
    Ki tudja hogy tudom a HL2 DMbol a nyilpuska szkint atrakni a CSbe a SCOUT helyere?
  • Robeast
    Pár napja meg bejött egy arc a szerverre, ahol nyomtuk, és azzal kezdte kb hogy: "Szasztok köcsögök! Akartok-e lagolni!"...én mint jól informált és művelt ember, odafigyelve , meg ne bántsam, elküldtem a jóédes anyjába (ti. láttam előtte a bizonyos lagoltatós videót), azért benyomta a lagoltatást, gondolom mintegy erőfitogtatás és felsőbbrendűbbség érzet kedvéért...hál' Istennek pár perc alatt megunta és elhagyott minket...
    Ha esetleg olvassa a fórumot ez úton üzenném neki: "Eltávozol te jó édes női szülődbe te rothadó hímivarsejt. Idegen tollakkal ékeskedő férfi nemiszerv vagy! Meg persze toplámalúzer..."
    Na jóvan, mára is kipanaszkodtam magam...Mindenkinek Boldog Karajcsont!
  • k9duli
    A mai napi legnagyobb bug az volt hogy egy lövéstől haltam(kispisztoly) meg,ami nem fejre ment!(Csak akkor hova ment nyakra!).

• zord
    szia.
    (asszem fontos, hogy ne legyen a gépeden warez hl2, vagy css)

nekem is ilyen kuponom van. rajta van egy link, valami ijen: www.ati.akármi... oda elmész, onnan átdob egy másik oldalra, ahol meg az van, hogy: szedd le a steam.exe-t (ott a link), install, updételi magát, aztán mikor minden kész elindítod, az asztalon levő ikonnal, kreálsz magadnak user/passvördöt (szerintem írjál fel minden adatot, amit megadsz, elvesztés, vagy program reinstall esetére), aztán, a steam-es ablak bal lenti részében van egy ojan, hogy I've already have hl2, and I've a registration valami ilyesmi, arra kattinc, kéri a lapon levő sorxámot, beírod. ezután nyomsz egy play games, vagy ilyesmit, akkor egy kisebb ablakban (jobb lent?) előjönnek a gamék. ebből te a hl2-vel, a csss-sel, meg a hl2dm-mel tucc majd jáccni. ha rájukkattintassz, akkor elkezdi letölteni a gémet. először érdemes a hl2-vel kezdeni, majd a többi. mivel ez 2-3 Gb (legyen jó sok hejed!), ezért ez eltart egy darabig. ha kész, akkor az asztalon levő steam ikonra rányomva a find servers fülre katttintva előjönnek a szerverek mind2 (online) játékhoz. Szűkítsd egy kicsit pl. 100 ping alá, aztán go. esetleg magyar szervert könnyebb keresni az 'all seeing eye' progival. tedd fel ezt is.

remélem segítetem.

üdv & hedsottokal teli agyvelőfröccsenős vajaskalácsos karácsonyt mindenkinek!

[LT] ex-zord
  • k9duli
    Jóvan én mindig olyan szerencsés helyzetbe jutok hogy találkoztam egy kibaszott csalóval.Egy késelés egy ember és kurva gyorsan mozgott.Nagyszerű, gratulálok neki, büszke lehet magára, nagyszerű játékos!
    Kár hogy a nevét nem bírtam megnézni, mert gyorsan eltünt amikor felfigyeltünk rá.
    Karácsonyi ajándéként ha valaki ilyen embert elém rakna azt megköszönném
  • crash
    haat ezt nemertem csinaltam ujjat...at is irtam....krealni tudok abba be tudnak lepni....
  • tmate6
    Mind, bye és neked is #8454 de ha leszek még holnap ugyis talizunk
  • tmate6
    Hátte, MSN-en mét nem vayg?