codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • zord
    szia.
    (asszem fontos, hogy ne legyen a gépeden warez hl2, vagy css)

nekem is ilyen kuponom van. rajta van egy link, valami ijen: www.ati.akármi... oda elmész, onnan átdob egy másik oldalra, ahol meg az van, hogy: szedd le a steam.exe-t (ott a link), install, updételi magát, aztán mikor minden kész elindítod, az asztalon levő ikonnal, kreálsz magadnak user/passvördöt (szerintem írjál fel minden adatot, amit megadsz, elvesztés, vagy program reinstall esetére), aztán, a steam-es ablak bal lenti részében van egy ojan, hogy I've already have hl2, and I've a registration valami ilyesmi, arra kattinc, kéri a lapon levő sorxámot, beírod. ezután nyomsz egy play games, vagy ilyesmit, akkor egy kisebb ablakban (jobb lent?) előjönnek a gamék. ebből te a hl2-vel, a csss-sel, meg a hl2dm-mel tucc majd jáccni. ha rájukkattintassz, akkor elkezdi letölteni a gémet. először érdemes a hl2-vel kezdeni, majd a többi. mivel ez 2-3 Gb (legyen jó sok hejed!), ezért ez eltart egy darabig. ha kész, akkor az asztalon levő steam ikonra rányomva a find servers fülre katttintva előjönnek a szerverek mind2 (online) játékhoz. Szűkítsd egy kicsit pl. 100 ping alá, aztán go. esetleg magyar szervert könnyebb keresni az 'all seeing eye' progival. tedd fel ezt is.

remélem segítetem.

üdv & hedsottokal teli agyvelőfröccsenős vajaskalácsos karácsonyt mindenkinek!

[LT] ex-zord