73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Robeast
    után
  • k9duli
    8 update előtt vagy után?
  • Robeast
    Nekem volt lagoltatásom múlthéten...alant írtam is róla.
  • k9duli
    Hát komolykérdés ez, nemvéletlen hogy nem született jó megoldás.
  • k9duli
    Állítólag anticheat érkezik majd valamikor.
    Lagoltatást szerintem(remélem)egyelőre nem tudnak most.
    Mostanába nem volt ilyen direkt lagoltatatás esetem.
  • Borg
    Akkor viszont vegyék ki azt is, hogyha pl 2 túszt kivisznek, akkor a maradék kettőt egyszerűen lelövik, és így is nyerik a kört. Mert ez meg a CT-knek könnyíti meg jelentősen a dolgát.
  • k9duli
    Hát úgy gondolták a készítők hogy akkor már a túsz mentős pályákon túl nagy előnyük lesz a terroroknak.(bár így sem semmi).
    De lényegében te és én azt akarjuk hogy szimulátorosabb legyen a css.(ha jól értem).
  • [NST]Cifu
    Hát igen, régebben kegyetlen jókat lehetett velük taktikázni, Italy-n odaállítani őket az ablakhoz élő pajzsként (ez pl. még életszerűnek is tekinthető), meg hasonló gonoszságok, egyszóval én sem értem, miért kellett odaszögelni őket a padlóhoz...

Ilyen téren még azthiszem a Tactical-Ops-ban (vagy melyikben) volt egy kurta jó ötlet: ott a túszok ha már ki lettek szabadítva, és vitted őket az indulóhelyre, az útba eső fegyverekket felvették, és ha elég bénán is, de használták, vagyis ha megláttak egy Terrort, akkor tüzet nyitottak rá. Mondani sem kell, ott nem is volt olyan, hogy a CT kezdőt bekempelték a Terrorok, mert visszafelé egy kissebb hadsereg masirozott... :)))
  • k9duli
    jaja
  • k9duli
    bocs hülyeséget írtam
    -T által mogatható túszok.
  • Borg
    és frag helyett damage a scoreboardra.
  • k9duli
    DE tudjátok milenne a jó ha a szerver bebírná állítani ezeket.(lennének ilyen opciók).
    -T által mozgatható terroristák.
    -több gránát
    -már félve írom le rakéta vetős bizbasz.
  • [NST]Cifu
    Azok a rombolópuskák. Azoknak az a feladatuk, hogy ki lehessen lőni vele egy APC-t vagy egy golyóálló terepjáróban ücsörgő tisztet. Ez mesterlövészpuska, élerő, vagyis ember ellen van, ez is átvisz 100 méterről egy 10mm-es acéllemezt, de nem ez a feladata. Egyébként meg az átütőképesség nem egyenlő az ölöhatással, a nagy átütőerejű lövedékek az emberen simán átmennek, és ha nem érnek létfontosságú szervet, akkor minimális kárt okoznak. A vadászok sem véletlenül használnak olyan deformálódó lövedéket, amely "gombásodik", hogy a testbe érve minél nagyobb és hosszabb sebcsatornát vágjon.

Amúgy a CS:S-ben a sebzés (mint már említettem) tisztán játékegyensúly-alapon lett eldöntve, a Galil sebzése például kissebb mint az M4A1-é, holott ugyanazt a lőszert lövi, és csőhossza sem rövidebb, tehát elvileg ugyanakkora sebzést kellene okoznia...
    Ezért is írom mindig, hogy ez egy Arcade játék...
  • Kovsebi
    ja,meg valahol olvastam,hofy tudnal lagoltatni.
  • Kovsebi
    Nem tudtok valamit a cheaterek ellen? Elegem van,hogy a vastag kőfalon átlö... A lemmingen volt.
  • k9duli
    Amúgy nehidd hogy én nem baszom fel magamat ezerszer az AWP-sek miatt.
    Használok füstöt probálok mindent gugolás,ugrás,futás mindent amit ellehet képzelni és mégis mint egy rakás szar szerencsétlenség essek össze.DE ha nem használnák semmit akkor halálra vagyok ítélve egy jó AWP-snél.
  • Borg
    Btw, szerintem az is hiba volt, hogy a túszok már nem mozgathatóak a T-k által. A valóságban is tudják őket használni, nem értem itt miért kellett letiltani.
  • [NST]Cifu
    De épp az a baj, hogy ehhez túl kicsik a pályák. Már a kézigránátok terén is alaposan le van korlátozva a mennyiség (csak 1 HE gránát), mert ha mindenkinek 2-3 gránátja lenne, akkor olyan tüzijátékot lehetne rendezni, hogy csak na...
    Egy OFP szintű játékban, ahol több Km-es terep van, tökéletesen ki lehet használni, és a játékegyensúlyt sem veszélyezteti, de itt egyszerűen túl erős lenne...

Én is szeretem az ilyen fegyvereket, de sok értelme nem lenne, mert megölné a játékot...
  • k9duli
    Hát pedig én láttam már olyan dokumentum filmet ahol ilyan távcsöves vadállatok voltak és ezekbe olyan erő és pontosság van, hogy igazán meglepő.Több cm-res páncélt visznek át.Tehát a valóságban így van.Ne kérdezd a tipusokat mert nem vagyok ilyen jól informált.
  • [NST]Cifu
    Sunyinak annyira nem sunyi, mint a valóságban, mert itt szinte tudni lehet, hogy hol lesznek a mesterlövészek. Sunyi akkor lenne, ha nem tudnád hova kempel be.
    Hirtelen halál, mert erős és pontos, de ez a játékegyensúly miatt van így, nem azért mert a valóságban így lenne. Pl. ha a realitást nézzük, erősen megkérdőjelezhető, miért csaknem 3x erősebb az AWM (.338 Lapua Magnum), mint a G3SG1 (7.62x51mm NATO)...
  • k9duli
    Akkor nevezzük ugyahogy akarod lényeg egyenespályán megy egy (rakéta,gránát vagy atombomba) mindegy célbatalál és meghal aki ottvan.
    Jó értem hogy szerinted ez errontaná a játékot(lehet).
    De lehet hogy javítaná és lehet hogy valaki hasonlóan gondolkozik mint én.
  • [NST]Cifu
    Engem (ill. minket) külföldön menetrend szerint kickelnek a szervereken, mert Terrorként túszmentős pályán, ill. CT-ként bombalerakós pályán kempelünk. Ott ezt kell csinálni, nem kirohanni, mint valami rambó. Office-on nem az a dolgod, hogy kirohanj, és leírsd a CT-ket, hanem hogy megakadályozd azt, hogy a CT-k kivigyék a túszokat. Miután a túszok immár nem mozgathatóak, ott kell maradni mellettük. Ennyi. :)

Meg van egy dolog ami nagyon fáj, sokan úgy játszanak hogy mindig ahoz a csapathoz áll akinek jobban fekszik az a pálya így mindig 100% mérlege lehet.

Naja, valahogy Italy-n mindig a Tenoristák, Aztec-ek mindig a CT-k vannak többen... :)))
  • k9duli
    DE te most ebbe kötöttél bele hogy sunyi és hirtelen halál az AWP.
    Mert én csak ennyit írtam.
    Azt ne mond hogy nem sunyi és....
  • [NST]Cifu
    Nem tudom, én nem tudtam eldönteni, hogy most rakétavetőt vagy gránátvetőt értett alatta... :)
  • k9duli
    Bocsáss meg páncélökölre gondoltam.
    A másik hogy igazadvan, hiddel egyetértek veled de szimulátorosan nézed a CSS-t.
    Azistenit mondtam hogy nem száz százalék a füst, de ha nincs más, akkor inkább azzal, mint az nélkül.
    És nem hiszem hogy mindenki páncélököllelrohangálna mert annak is vannak hátrányai.
  • Mr_no_NaMe
    Nem azért de ehhez hozzászolva énis megyek ma italyn T-ként.
    Indul a kör,jobra indulok ahol be lehet menni a házba,ott vár 1 ct de lassan kapcsolt mert én lőttem elöbb!Beleeresztettem vagy fél m4a1 tárat (gugolt a csávó és 3 méterre volt kb)lazán fejbelőt és vígan rohant a 100 hpjával,mégcsak meg sem sebződött!!
    Ez azért már brutális....
  • [NST]Cifu
    Ez egy arcade játék, és így lett ilyen népszerű. Én is jobban örülnék, ha sokkal nagyobbak lennének a sebzések, vagy reálisabb a sérülésmodel, de ez van.

Van egy Quake3 MOD, a neve Navy Seals, abban pl. rendes sérülésmodel van, ha lábon lőnek, lasabban mész, ha kezen lőnek, akkor nem bírsz rendesen célozni, össze-vissza ugrál a célkereszt, stb. Mindemellett a felszerelést magad állítod össze a tapasztalati pontjaid alapján (lehet pl. a fegyverekre bajonetett, hangtompítót, fegyverlámpát, lézercélzót, optikai célzóberendezést, stb. felszerelni). Ha túl sok cumót viszel, akkor lasabb vagy (nem úgy, mint a CS:S-ben, hogy ha pisztoly van a kezedben, akkor futsz mint a nyúl, mégha egy M249 is lifeg a hátadon), stb.
    De hiába. A CS masszív játékosbázissal rendelkezik, nem kell jó szerverek után kutatni, stb.
    Anno a CS 1.0 kijövetele után elborzaddunk, hogy mi lett ebből, ezért a FUZIO-t Kosh átrakta UT alá, és felraktunk pár UT MOD-t, mint Tactical Ops, Infiltration és Strike Force. Hiába jók ezek a MOD-ok, ha általában 5-8 ember lézengett rajta, abból is 3-4 NST...

Vannak a CS:S-nél jobb MOD-ok, csak éppen a CS:S-hez fogható játékos és szerverbázis hiányzik. Anélkül meg meg van lőve az egész. Azért várom a DoD:Source-ot és a többi HL2 MOD-ot, de kicsit félek, hogy ez a tendencia nem fog változni... :(
  • k9duli
    Néhányan meg nagyon haragszunk a Kemperekre.Én magam talán sajnos olyan játékos vagyok aki szembenéz a halállal, tudom hogy ki megyek az alagútból és meghalok, mert túlnagy a túlerő, de megteszem mert nem bírom ki.A kempelés túl unalmas, és én a pörgést szeretem akkor is ha tuti meghalok.Persze néha kempelek mert muszály a csapatgyőzlemért.És itt van a lényeg kempelek mert csak így nyerünk.És mindig veszíteni senki sem szeret.
    Meg van egy dolog ami nagyon fáj, sokan úgy játszanak hogy mindig ahoz a csapathoz áll akinek jobban fekszik az a pálya így mindig 100% mérlege lehet.Soha nem hozza magát nehéz helyzetbe, bekempel egy jó helyre nem használják az ellenszert ellene és frag királylesz.Hm és akkor azt mondják jó játékos.Tudjátok ki a jójátékos, az akinek nem kedvez a pálya a társai halnak mint állat, és ő pedig bravurokat hajt végre,hiába nagy a turerő, és kempelnek ellene százan.(A csítesek kizárva az inkább csak dögöljenek meg).
  • Borg
    Szerintem ő az aknavető alatt - tévesen - a páncélöklöt érti :)
  • [NST]Cifu
    Az ellenszer füst.

Marha nagy ellenszer. Vaktába elkezd belelőni a füstbe, ha van egy kis esze, vagy bevág egy gránátot... Sajnos szerintem még mindig túl hamar oszlik el a füst a CS:S-ben...

Közelre meg szar az AWP csak mázlival lehet leszedni valakit.

Ha megfigyelted, a legtöbb AWP-s alapból Desert Eagle-t vesz magának, az meg nem olyan rossz közelre... :)
  • [NST]Cifu
    bizony, igaz, fogadjátok el az AWP-t ilyen a való életben is sunyi és hirtelen halál, ez van.

A való életben inkább fekve, bipodról használnak egy AWP/AWM szintű fegyvert, és erősen kétlem, hogy valaki három másodpercenként tudna lőni álló helyzetből egy toló-forgó záras mesterlövészpuskával, miközben még mozog is. Már egy viszonylag gyenge 30-06-os vadászpuska sem egyszerű, egy .300 Winchester esetén (.338-as Lapua Magnummal még nem volt dolgom) azért rá kell készülni a lövésre, mert vagy a vállad töri el a tus, vagy az arcod rendezi át a célzótávcső... :))

De fontos hogy van ellene ellenszer és az AWPnek is van gyenge pontja.
    Ha valaki nem tudná mia gyengepontja és az ellenszere azt szivesen kioktatom.

Oktass ki légyszives, mert én kb. 4 évnyi Cs múlt ellenére még mindig találkozom olyannal, aki úgy rendez le AWM-el, hogy csak na, bármit is csinálok ellene, csak az jön be, ha egyszerre 3-4 ember támadja. :P

Ja és valaki nemtudná megmondani mért nincs a CSS-ben aknavető?

Elég vicces lenne egy olyan fegyver a CS-be, ami ballisztikus pályán lövi ki a lövedéket, és nem lehet az épületeket rombolni, ie.: épületekben/épületekben lévő ellenség ellen alapból nem lehetne használni, ami rögtön kizárja a jelenlegi összes alap CS:S mapot. :)

PL: az Aztecon a hídnál ahol sok AWP van ott ha elszabadúl egy rakéta hú.

Aknavetővel kezdtél, hogy kerül ide most rakéta? :)
    Mondjuk puskagránát vagy gránátvető még esetleg poén lenne, de ilyen kis pályákon túl erős lenne, mindenki azzal rohangálna... :)
  • Borg
    Kivéve ha a ct-knél is van csapatjáték, és a csatornában is várnak a terrorokra.
  • tehen_m
    css ben miért nem lehet futni? Vagy miért nem lehet feküdni? Engem is zavar az hogy belelőttem a tárat (és úgy érzem hogy talált) és csak 50et sebzett.Az ellen meg két lövéssel lelő...
  • CUCLI
    tegnap a csapat fele rambó volt. nagypapival a kezében. dust2n. nos a ctk igencsak morcik lehettek amikor az 5. kört nyerjük meg úgy hogy végig futunk a szük helyeken és közben csak nyomjuk a gombot (ők meg hullanak mint a legyek) ezis egy "taktika" :D
  • k9duli
    Igen néha sajnos kell egy Rambó is.
  • k9duli
    Az ellenszer füst.Persze mondjátok erre azt hogy a füstön át megy a golyó hát igen, de ha lenne egy tökéletes megoldás akkor senki nem venne AWP-t.
    Közelre meg szar az AWP csak mázlival lehet leszedni valakit.Bár tudok egy megoldást az AWP feljavítására és elképzelhetőnek tartom hogy valaki használja,de ezt inkább nem árulom el mert ez felfogható csítnek.
    Ha bárki azt mondaná azért mert biztos alkalmazom azt mondom hogy nem szoktam használni AWP-t és nem vagyok elvakult kis buzi csítes.
    Mondok Egy Példát aztéc pályán hogy lehet kiiktatni a snipert.
    A terroroknál amikor voltam és egy fasza csapat van akkor ugy oldottuk meg 2-3 ember lement a csatornába és felhajigált gránátokat,füstöt,flasht a híd végére ahol tanyáznak az AWP-sek.Fontos hogy jó dobások legyenek ne a hídra essen ha nem be a zárt területre.Eközben a maradék terror átfut a hídon közben lőnek a nagyobb hatásért.A siker garantált és jó néhányszor ellehet játszani amíg felnem készűl a másik csapat.
  • [NST]Cifu
    Nem magával a fegyverrel van a bajom, hanem azzal, amikor már 3-4 AWP-s van az egyik csapatban, a másik oldalon meg örülnek, ha egy SMG-re össze tudnak kuporgatni. Eléggé egyoldalú lesz így a játék...
  • Borg
    Ja, jó szar. Most játszottam rajta másodszor.
  • CUCLI
    mi az ellenszer? awp? =)
  • k9duli
    bizony, igaz, fogadjátok el az AWP-t ilyen a való életben is sunyi és hirtelen halál, ez van.
    De fontos hogy van ellene ellenszer és az AWPnek is van gyenge pontja.
    Ha valaki nem tudná mia gyengepontja és az ellenszere azt szivesen kioktatom.
    Ja és valaki nemtudná megmondani mért nincs a CSS-ben aknavető?
    Érdekes lenne aknavetővel és az AWP-sek félhetnének.
    PL: az Aztecon a hídnál ahol sok AWP van ott ha elszabadúl egy rakéta hú.
    Modjuk az is igaz lehet hogy nem lenne túl nagy szerepe mert monjuk drága lenne és a gránátot is elégjól lehet alkalmazni,az meg olcsó.