codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • k9duli
    Néhányan meg nagyon haragszunk a Kemperekre.Én magam talán sajnos olyan játékos vagyok aki szembenéz a halállal, tudom hogy ki megyek az alagútból és meghalok, mert túlnagy a túlerő, de megteszem mert nem bírom ki.A kempelés túl unalmas, és én a pörgést szeretem akkor is ha tuti meghalok.Persze néha kempelek mert muszály a csapatgyőzlemért.És itt van a lényeg kempelek mert csak így nyerünk.És mindig veszíteni senki sem szeret.
    Meg van egy dolog ami nagyon fáj, sokan úgy játszanak hogy mindig ahoz a csapathoz áll akinek jobban fekszik az a pálya így mindig 100% mérlege lehet.Soha nem hozza magát nehéz helyzetbe, bekempel egy jó helyre nem használják az ellenszert ellene és frag királylesz.Hm és akkor azt mondják jó játékos.Tudjátok ki a jójátékos, az akinek nem kedvez a pálya a társai halnak mint állat, és ő pedig bravurokat hajt végre,hiába nagy a turerő, és kempelnek ellene százan.(A csítesek kizárva az inkább csak dögöljenek meg).