codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Az ellenszer füst.Persze mondjátok erre azt hogy a füstön át megy a golyó hát igen, de ha lenne egy tökéletes megoldás akkor senki nem venne AWP-t.
Közelre meg szar az AWP csak mázlival lehet leszedni valakit.Bár tudok egy megoldást az AWP feljavítására és elképzelhetőnek tartom hogy valaki használja,de ezt inkább nem árulom el mert ez felfogható csítnek.
Ha bárki azt mondaná azért mert biztos alkalmazom azt mondom hogy nem szoktam használni AWP-t és nem vagyok elvakult kis buzi csítes.
Mondok Egy Példát aztéc pályán hogy lehet kiiktatni a snipert.
A terroroknál amikor voltam és egy fasza csapat van akkor ugy oldottuk meg 2-3 ember lement a csatornába és felhajigált gránátokat,füstöt,flasht a híd végére ahol tanyáznak az AWP-sek.Fontos hogy jó dobások legyenek ne a hídra essen ha nem be a zárt területre.Eközben a maradék terror átfut a hídon közben lőnek a nagyobb hatásért.A siker garantált és jó néhányszor ellehet játszani amíg felnem készűl a másik csapat.