73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Tényleg elég gáz az AWP, nem sok skill kell hozzá, de pont az ilyen járatoknál tökéletes megoldás egy-két füstgránát bedobása, aztán lehet is rusholni a snipereket, csak sajnos publikon inkább lelövetik magukat a huszadik körben is ugyanúgy a csapattársaim, minthogy ezt megtegyék. Én meg egyedül rusholhatok, max. egyet lelövök, aztán hősi halált halok, miközben a nyuszik a folyosó végén várják hogy eloszoljon a füst, és újra jó kilátása legyen rájuk a maradék AWP-seknek. -
már leírtam 1szer de akkor még 1 szer:
egy tuti tipp és minden hülye warezosnak :D menni fog :)
1.Felrakod a cs:s-t
2.Felrakod update 8v2 repackot
3.Törlöd a steam.dll steamapp.cfg és steamengine.exe fileokat
4.Felrakod a 9.2 es patchet
5.Letőrlöd az egészet mert vagy megy vagy nem
6.Gyűjtesz 10e forintot elmész 576 ba vagy saturnba vagy mediamarkt ba tök mind1 és megveszed -
a warezosoknak is van megoldás!!! -
Borg #12937 Én személy szerint teljesen kitiltanám az awpt a szerverekről, vagy legalábbis 1 awp/teamre korlátoznám.
Teljesen elrontja a játékélményt, mikor a fél ellenséges csapatnak awpje van, belövik a járatokat és meg sem tud mozdulni a csapat. Tipikus példa erre a cbble. Ha a ctk tele vannak awpvel, és tudják is használni, a terroroknak szitne semmi esélyük.
Én max akkor megyek awpvel, ha csak pisztolyom van és találok a földön. Ha sniperelek, akkor csak scout. -
ppTrakti:
nem tom ismered-e ezt a jelet ---> :D
ez egy röhögést, vidámságot kifejező szimbólum, láthatsz eleget az üzenetemben...
Ha ezek után sem érted meg az üzenetem lényegét... -
Nah bazze, így írjon be vki valamit egy fórumba... Beraktam valamit, mert láttam mások is itten rakosgatják a frag-cuccot be szépen ide. Gondoltam, akkor megmutatom mit termettem, és nem vagyok olyan fax, hogy itten bezsebelem a babérokat, mer assziszitek én nagy harcos vagyok. Igen leszedek 35m-ről is embereket, sőt ezeknek a frag-eknek a fele nem AWP, hanem Desert Eagle, mer van amikor ugye a "nagyágyú" használhatatlan. Egyébként nem látom a nagy AWP utálat lényegét. Az vesz AWP-t aki szeretné használni. Nem csak Rambókból áll a világ... Jah és a topic megjelölésben sem vettem észre az "Írj és mi beszólunk"-feliratot. Tudtommal ez egy CS:S fórum és egy nyilvános fórum, de azér kössz a véleményed, nem esett jól. Biztos fantasztikus a környezeted, hogy ha vki elmondja a teljesítményét jól lebaszod, hogy mekkora láma. Nah, semmi problem, kössz a véleményed, szeretek én is menni mint állat géppityuval, de vannak AWPs pillanataim. Egy ilyet csatoltam. De akkor legközlelebb keresek egy olyan fórumot, ahol TÉNYLEG a CS:S-ről van szó és nem mások fikázásáról... -
Borg #12934 Fogalmam sincs hol az az oldal, de asszem Halálosztó nemrég utánanézett. Majd ő ideírja remélem, és akkor Alpha beteszi a faqba. -
busman001 #12933 megy már a warezos verzió? vagy a six steames? -
dimenzio harcos #12932 Borg pls. linkeld be a warezos css fórum címét.
köszi! -
Borg #12931 [SG] tagok: #12887 -
Borg #12930 Na ez viszont veszélyes dolog, nálunk nem működött, hogy amig alszik addig én játszok :) Nem tetszett neki, ha emiatt otthagytam az ágyban egyedül...
Szal 21-22h után max TV van nekem is az ágyból (egyebekre most ne térjünk ki:), és igazából nem bánom. -
dimenzio harcos #12929 nálam az asszony má rég durmol, mikó csézek :)
ráadásul jövő héten 30+ leszek, akkó rendeljem a koporsót...?
sőt 2 gyerek is van, igaz a bátyámnak... :)
... -
Borg #12928 Nem mondtam persze hogy egyszerű dolog, de össze lehet hozni, hidd el. -
Borg #12927 Figy, nekem Letso be is állította 100/100-ra. Néztem a configomat, a rate és cl_rate be sem lett allitva, meg a cl_smooth sem. Előtte 101/101/20k/20k/cl_smooth 0-val nyomtam, és UGYANOLYAN volt. Nem tudtam lelőni senkit. Egyszerűen mondom ennyire nem lehetek béna, hogy 1/12-t csinaljak már késsel rohantam csak az ellenségnek mert lőni hiába lőttem bármivel is.
És utána mondom letesztelem már, hogy az én reflexeim tompultak be vagy mivan, és átmentem a fogoly szerverre. És ott a két kép amit belinkeltem, simán ment a game, simán lelőttem akit akartam. És a rateket azon hagytam azóta is amit Letso beállított, tehát updata/cmdrate 100/100 és semmi más. Na ilyenkor mi van?
A razorzone-osokkal beszélgettem itt, és azt mondják ők is ismerik a jelenséget. Szerintük összefüggésben lehet azzal is, hogy egy szerveren hány game fut. Márpedig ha jóltom ti is obinetet béreltek, és pont ugyanez a problémám az obinetes public szerveren is.
Nem tudom, hogy valójában hol a probléma, de ha más szerveren pont fordított statokat csinálok mint nálatok, akkor talán csak nem én vagyok a béna. -
hm...mondasz valamit : -
Borg #12925 ééés?:)
Figy, nekem is feleségem van már, saját lakásom, autóm stb amivel foglalkoznom kell, ráadásul a hét 4 napján 310km-re húzom az igát osztrákéknál :) És akkor a 90%-nál megszakított főiskolai dolgaimról ne is beszéljünk... avval is volna tennivaló.
Nem tudod egyeztetni a dolgaidat?:) -
vsync off fps_max ötszázmillió
-
Tanulás, pénz zavar, idő, asszony. 25+ életkor stb. :( -
Borg #12922 hm? -
Sajnálatos körülmények miatt egy időre abba kell hagynom a CSt (lehet örökre :(, szóval egyelőre lemondok klán státuszomról. További jó játékot. -
"mert az AWP automatikusan fejest ad?" ????????????? Magozónak az autosnipereket szokták hívni. "joval nagyobb ügyesség kell AWPhez mint lerusholni valakit MP5-tel" Akkor kurva sok a skilles player. Azért megnézem hogy lősz le valakit 35 méterről mp5-el. Mellesleg AWP-vel még 5m-ről is esélyesebb hogy lelőnek mint te őt mp5-el hacsak nem adsz egy makifejest. -
Ben C #12919 wtf -
OMG -
Ben C #12917 ez egy fasság.
mert az AWP automatikusan fejest ad? joval nagyobb ügyesség kell AWPhez mint lerusholni valakit MP5-tel.. bár lehet arra értetted a meggymagozót. -
dimenzio harcos #12916 aki nem tud bánni az awp-vel, az nem szereti.
én szeretem. bár vanmitmég tanulni..
ppTraktor:
most alapon van a rét, és nem sokszor baszogatnak érte.
viszont így jácható/élvezhető is a gém. -
fdsag #12915 Köszi!Kikapcsoltam a vsync-et,minden High-on van,150-160FPS is volt(Office sötét részén,világos területen 40-60), viszont vízszintes mozgásnál idegesítően csíkozódik a kép.Lehet,hogy azért mert TFT monitorom van? -
dop3 #12914 Ja, es ajanlom mindenki figylemebe!!!!
OLVASD EL!!!!!!! -
dop3 #12913 Akkor elarulom nektek, hogy a T.eRRoR szerveren folyamatosan figyeli vki a rate-kat, jegyzi, hogy ki mit allitgat, es folyamatosan allitgatja a 20k 101 101 -et mindenkinek. Ha minden playernek ugyanaz a rate-ja akkor nincs nagy baj. :D -
juhi01 #12912 m1 megkaptamaválasztmár semmi bocsi -
juhi01 #12911 lehetne egy kérdésem?
a gyári rate az ratehaxnak számít?mert van az úgynevezet kupa és elméletileg klántársammal ratehaxoltunk mert a gyári beállításal mentünk....LOL és ezévolt a balhé!volt admin is és elméletileg az adminnak kelet volna ellenőriznie -
Borg #12910 Btw eddig 6 [SG] tag jelezte, hogy aktív.
Többiek: #12887 -
Borg #12909 vsync...
A CS:S-ben alapból nincs limitálva az FPS. Tehát hacsak a vsync nincs bekapcsolva, és 60Hz-en megy a monitorod (ezekszerint), akkor bármeddig felemgy az FPS. (nekem eddig 135-öt sikerült max elérni :) -
Borg #12908 De mondom, hogy a t.error szerveren még az adminok is beállították a rateimat, és úgy sem lett jó. Ez a dolog szerintem túlmutat a rate beállításokon. -
Tanulj meg fegyverrel is játszani, az AWP meg magozó eleve csalás 
-
lemming.sixday.hu -
kössz! -
212.92.18.31:27060
most találtam meg :) -
ennek a Fogoly szervernek meg az IPje? előre is köszi... -
hogy dicskedjen amit nem akar.. :)
amúgy személy szerint nem szeretm az awpt, a közelharc híve vagyok...
aki meg ilyen statot összehoz az láma, látszik a többi emberen, hogy amatőrök nagy dicsőség lehet az agyaggalamb lövészet... -
ppTraktor #12901 akkor minek linkelsz képet???