codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg #12927 Figy, nekem Letso be is állította 100/100-ra. Néztem a configomat, a rate és cl_rate be sem lett allitva, meg a cl_smooth sem. Előtte 101/101/20k/20k/cl_smooth 0-val nyomtam, és UGYANOLYAN volt. Nem tudtam lelőni senkit. Egyszerűen mondom ennyire nem lehetek béna, hogy 1/12-t csinaljak már késsel rohantam csak az ellenségnek mert lőni hiába lőttem bármivel is.
És utána mondom letesztelem már, hogy az én reflexeim tompultak be vagy mivan, és átmentem a fogoly szerverre. És ott a két kép amit belinkeltem, simán ment a game, simán lelőttem akit akartam. És a rateket azon hagytam azóta is amit Letso beállított, tehát updata/cmdrate 100/100 és semmi más. Na ilyenkor mi van?
A razorzone-osokkal beszélgettem itt, és azt mondják ők is ismerik a jelenséget. Szerintük összefüggésben lehet azzal is, hogy egy szerveren hány game fut. Márpedig ha jóltom ti is obinetet béreltek, és pont ugyanez a problémám az obinetes public szerveren is.
Nem tudom, hogy valójában hol a probléma, de ha más szerveren pont fordított statokat csinálok mint nálatok, akkor talán csak nem én vagyok a béna.