codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Hixer
    Nah bazze, így írjon be vki valamit egy fórumba... Beraktam valamit, mert láttam mások is itten rakosgatják a frag-cuccot be szépen ide. Gondoltam, akkor megmutatom mit termettem, és nem vagyok olyan fax, hogy itten bezsebelem a babérokat, mer assziszitek én nagy harcos vagyok. Igen leszedek 35m-ről is embereket, sőt ezeknek a frag-eknek a fele nem AWP, hanem Desert Eagle, mer van amikor ugye a "nagyágyú" használhatatlan. Egyébként nem látom a nagy AWP utálat lényegét. Az vesz AWP-t aki szeretné használni. Nem csak Rambókból áll a világ... Jah és a topic megjelölésben sem vettem észre az "Írj és mi beszólunk"-feliratot. Tudtommal ez egy CS:S fórum és egy nyilvános fórum, de azér kössz a véleményed, nem esett jól. Biztos fantasztikus a környezeted, hogy ha vki elmondja a teljesítményét jól lebaszod, hogy mekkora láma. Nah, semmi problem, kössz a véleményed, szeretek én is menni mint állat géppityuval, de vannak AWPs pillanataim. Egy ilyet csatoltam. De akkor legközlelebb keresek egy olyan fórumot, ahol TÉNYLEG a CS:S-ről van szó és nem mások fikázásáról...