73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Privátban megis mondtam a véleményem, és el is olvastad -
Borg #13423
Látom mélyen a lelkedbe tiportam ezekkel...
-
Jól van aggyál büntetőpontot 
-
Borg #13421 #13415 ... ugye ha visszaolvastál volna.... (
)
-
2005. feb. 13. 21:34 | Privát | Válasz | #13302
Van mIRC-ed pls gyere fel a Qnet #Sphere.source -ra, és WAR liga kihivást akarunk megbeszélni veletek -
Borg #13419 Persze :) -
Hát azis volt :D -
Borg #13417 Csak előtte gondolkodni kellett volna, hogy jogos-e :) -
Oké, amugy a visszaolvasás a te szöveged azértis használtam, nem bírtam ki hogy ne irjam le -
Borg #13415 Ha visszaolvastam volna :D lol
Persze akkor azt is tudtam volna hogy már akkor erről a warról volt szó, meg főleg azt is, hogy ircn mit beszéltetek meg...
De tudod mit, hidegen hagy a téma. -
A WAR 2 nappal elotte megvolt beszélve, szal ha visszaolvastál volna akkor láthattad volna hogy tegnap elott vagy az elott irtam hogy egy war? És akkor IRC-re feljott a war szervezojuk -
gratula az a jó döntésért
.
Hamarosan már kéne jönnie az új pályának nagyon várom. -
Takezó #13412 Lehet tudatában lenni az erőviszonyoknak :) Más kérdés, hogy ezt éreztetni nem szabad. A fő gond asszem itt inkább a taplóság. Szal war előtt, war után oké (akkor is bunkóság, de elviselem, max nem figyelek oda), de WAR KÖZBEN??? Hát ez... hmm... visszataszító... -
Borg #13411 ÉN meg a nagyképűség első jelére otthagynám a bagázst a picsába :)
Van akinek ez még a bizonyítási vágyát serkenti (namajdmegmutatomnektekirgumburgumszijjeváglak), ha mások tapló dumával állnak ki ellene, én speciel nem gizdulok már az ilyesmire. -
Takezó #13410 Nem tudom... ha e kettő nélkül jáccottunk volna, ÉN nem paráztam volna - esetleg a nagyképűség miatt :) -
Borg #13409 De a maradék talán még idegesítőbb... -
Takezó #13408 Hát összefoglaltad :) Ezért kell egy szervezett klán szerverrel :) Ott 2 ki van lőve (szervezetlenség, unfair körülmények) -
Borg #13407 Hát nekem az itteni hsz-ekből az jött le, mind1. A lényeget sokat nem változtat. Szervezetlenség, nagyképűség, összevisszajátszás, unfair körülmények, aztán burrogás a másikra. Aztán hogy melyik-melyik oldalról... -
Takezó #13406 Neeem, szerintem félreértetted. Nem pár órával előtte találta ki, elvileg ez egy rendesen szervezett war volt. Amik még kellemetlenek voltak számomra:
- Az egyik srác azért nem tudott jönni, mert nem látta a szervert.
- Kb. 2 órával a kezdés előtt tudtam meg, hogy nem is jáccom a mai waron, ami vicces, mivel nem csak, hogy bőven benne vok a legjobb 5-be, de én aztán tényleg mindig a klán rendelkezésére állok. Elég sok találkozómat mondtam már le amiatt, mert waroznom kellett, mert nem lettek volna meg öten, és akkor most engem lazán kipaterolnak a LU-ból, mert rotációs rendszert vezetnek be... Háde mé? Funklán vunk, hogy váltakozzon a lájnáp?
- Semmi gyakorlás nem is volt előtte, erre pedig lett volna alkalom - ha akarnak.
Igazából főleg nem a Sphere-re vagyok én dühös - max azért, mert lámák voltak és iszonyat taplók - sokkal inkább a saját klánomra. Elkeserítő volt ez számomra
-
Borg #13405 Egyébként nemtom min csodálkozol, ha egyszer Halálosztó 19:18-kor csalánrahugyozik hogy warozni akarnak mostazonnal 8kor vagy 9kor (nemtom), akkor a szervezés csak ilyenre siekredhetett... Ez eleve vicces hogy igy elvállaltátok. Szerintem az ilyesmit min 1 nappal előre kell szervezni, de leginkább még többel. És akkor nincs az, hogy pont aki kell az nincs ott, meg nem ér oda stb. -
Takezó #13404 :) Azt hiszem, hogy az élményt legfőképp a mi oldalunkon jelentkező szervezetlenség rontotta, szóval ha rendesen lett volna intézve, kevésbé lett volna flémes :) -
Borg #13403 Köszi, a betekintés megvolt. Legalább felelevenítettétek, hogy miért nem szerettem sose warozni. -
Takezó #13402 Szervezve volt ez, de nálunk... hmm... szóval elég nagyot csalódtam a saját klánomban is
-
Takezó #13401 Még valami: Valóban kérhettetek volna default wint, de nem kegyességből nem kértétek, hanem mert magatokat tettétek volna nevetségessé :) -
Takezó #13400 Először is: azért válaszolok itt ezekre, mert így legalább azok is betekintést nyerhetnek a magyar "klánok" ligájának lebonyolításába, akik nem tehetnék :)
Halálosztó: Akkor kezdem újra:
1) Én kérek bocsánatot azért, hogy 1) A csapattársaim lámulásának köszönhetően sokat kellett várni az 5.-re 2) A ratek beállítása miatt hasonlóan várakozni kellett. Meg kell jegyeznem, hogy ÉN semmit nem tudtam az ő ratebeállításukról, és nem ÉN szerveztem a wart, fél órával a kezdésig úgy volt, hogy nem is jáccom (amiért enyhén morci is voltam :)).
2) Sík idegek voltatok -> Szerinted mi nem? Az egyik srácról azt se tudtam, hogy kicsoda - mint később kiderült, egy überláma. Magamról: fél órával kezdés előtt tudtam meg, hogy jáccanom kell. Én szerinted mosolyogtam? :) Üvöltöztem a társaimmal (:szégyelli magát:)
3) Körülmények: azt nem tartottam ferpléjnek, hogy nem engedtetek cserélni, amikor láttátok, hogy nyomja az a Retek nevű srác. A LAG, ami néha előjött, nem a mi hibánk, és bizony azért idegesítő volt. Amit eddig nem jegyeztem meg, de így külön elmondom: direkt kértem mindenkit, hogy közösbe csak a CL-ek beszéljenek, ennek ellenére közületek többen is alpári stílusban minősítettétek a csapattársaimat és engem is. Ez az, amit elfogadhatatlannak tartok. Remélem, hogy többet ilyen nem fordul elő.
4) Maga a war: Mint mondtam, jobbak voltatok! Gratulálok is hozzá! Ugyanakkor remélni tudom, hogy nem vagytok benne a magyar klánok top5-jében, mert az az egész magyar szorsz-brigádról állítana ki bizonyítványt :|.
Végül pedig: Sok sikert a továbbiakban :) -
Inkább nem mondanám mi a véleményem, akár kérhettünk volna default win-t mikor 40 percel war kezdés elottt elmentetek 21 kor tudtuk elkezdeni, sík idegek voltunk üvöltöztünk egymással mert úgy felbasztátok az agyunkat hogy tiszta idegek voltunk. Meg nem igaz hogy nem tudtátok beállítrani azt a kibaszott ratet. Sztem a lényeges dolgokat nem irtad le. 23:15 kor már ugy volt hogy elmegyek mert nekem 5:00 kor kellett kellnem. A kábelen (:D) nem tudtatok bejönni A-ra csak B-re ott nem tudtunk titeket csak megfogni. Prodigy-n se tudtatok csak nehezen bejönni hosszun, sőt bunkernál is ritkán sikeredett, max ha azt láttuk hogy tereltek és nem terelés lett belole, és volt amikor csak 1 ember maradt ide vagy oda. CT-ként egyik láma mindig felment a szellozobe (nálatok) még akkoris ha már tudtuk hogy ott lesz ember. Az elso köröket mindig buktuk, és SK-znunk kellett és mégis vittuk a mapokat sorra, az egyetlen amit vittetek a CBBLE CT oldal. Amugy meg énis nagyot csalódtam benned, azthittem kicsit komolyabb klán lesz az ellen, mert azt elismerjuk hogy 10 percig laggolt a szerver, de mi meg 50 percet vártunk rátok, szal nem kellett volna akkor pofázni. -
Borg #13398 Én eddig azt hittem, hogy ilyen warokat nem egyik percről a másikra szerveznek a csapatok, ráadásul a fairplay szükséges körülményeit is megteremtik előtte... -
Borg #13397 Valami böngésző problémád lehet, vagy tűzfal, vagy a fenetudja. Mások küldik nekem simán. -
Takezó #13396 Nos, azért az távolról sem igaz, hogy a Sphere benne lenne az 5 legjobb szórszos klánban :) 8ra beszéltük meg a wart, és alapból az egyik alapemberünk nem ért rá. Végülis a legjobb felállásunk: Recon, Undead, Beny, Ice, én. A mostani pedig: Recon, Beny, Piggy, Retek, én. Retek olyannyira csereember, hogy nem is ismertük, Piggyvel pedig idáig max. 2szer nyomtuk együtt. Ez a Retek nevű srác qrva jól nyomta, Prodigy alatt 1 fragot szerzett (24 kör alatt :D). Végülis a mapunkon, prodin kikaptunk kétszer 8:4-re. Cbble elején megkérdeztem, hogy lecserélhetnénk-e ezt a srácot egy normálisabbra :D Nem engedték, mert mé... 6 kör múlva lépnie kellett tőlünk Bennynek, így jöhetett az új ember, akit egyedül én ismertem :) Végülis az első Cbble-n kikaptunk 7:5-re CT-ként, T-ént pedig hoztuk 7:5-re. Hozzá kell tennem még, hogy az általuk biztosított szerver enyhén lagos volt - néha pedig játszhatatlan. Őszinténszólva nem értem, hogy Halálosztó mivel van olyan nagyra. Teljesen tucatklán vagytok, nagy csalódás volt számomra a játékotok. Ettől függetlenül gratulálok a 28:20-as győzelmetekhez, tényleg jobbak voltatok :) (a B-csapatunknál :D) -
Borg!
nem tudok privit küldeni :((((
rákattintok, hogy elküld, de nem történik semmi :o -
GazVezir #13394 Üdvözletem!
Sorry, hogy ebbe a topicba írok, de nem akartam új témát nyitni. Szóval van egy olyan fórum, ahol a warez témát lehet ecsetelgetni, kérni mindenféle nyalánkságot. Nos, ezerszer is megnéztem, de eme topicokat alap esetben nem találtam sehol. Viszont elég régen elmentettem a linkjét, és úgy szoktam belépni, azonban hosszú idő elteltével egyik napról a másikra sajnos elérhetetlenné vált. Örülnék, ha valaki megosztaná velem a linket, nagyon fontos lenne. Előre is köszönöm! -
Takezó #13393 részletek 1 óra múlva :D -
Takezó #13392 nyertetek, de hogy... -
Hát nyertunk, ne kérdezzétek mennyivel, részletek holnap -
Ezt nekem is csinálta. Én úgy oldottam meg, hogy My computer, jobb klikk a ROM-on, aztán ott ráböktem valami "autoplay"-re (lehet hogy nem ez volt a parancs, de a végeredmény az autoplay volt...), aztán utána ment. -
Ben C #13388 waaaah, publikoltam egyet aztekon, es rohadt jo voltam ^^ -
Ben C #13387 *hours = minutes. -
Ben C #13386 Updating Counter-Strike: Source Ready to play approximately: 97 hours , 46 seconds, THANKS! -
Már föntvan. THX. GL&HF előre is -
Takezó #13384 Roger that. Átadtam :P